glugluglu
|
Dobro jutro, zelo lepe slikice iz srečanja , upam, da mi naslednjič uspe priti, uspavanje: Tian zaspi enkrat sam v miru v posteljici, drugič z menoj ali Mitjem na najini postelji z božanjem, ali med hranjenjem, skratka: malo mešano. Odvisno od dneva, vendar pa vedno v spalnici, kjer je mir in nikoli v naročju, ker mu to ni nikoli pasalo. Če zvečer noče spat, ga odnesem ven iz sobe v dnevno in se še igramo dokler res ne omaga, potem pa še malo mleka in počasi zaspi. To, da ne zaspi v naročju je ena pomankljivost, in sicer, ko smo kje na obisku, ali pri starših, ali kje ves dan odsotni bo zaspal samo v avtu, ali mogoče v vozičku, ali pa moramo domov. Če bi mi zaspal v naročju bi bilo lažje, jaz bi pila kavico na obisku še naprej, medtem ko bi Tian spal. No tega nisem doživela pri nobenem mojem otroku. Spalne vreče pa mi nihče ni maral, kot, da bi bili utesnjeni ali kaj, ko se je Tian začel odkrivat in premetavat sem mu dala malo težji kovter, ki ga zadelam ob strani na posteljici tako, da tudi ko se spodaj obrača, kovter nekako ostane gor, sicer pride malo odkrtit, ampak je še vedno ok. gled pasiranja hrane: Tian je pa ravno obraten, začel je jesti zelenjavo šele takrat ko sem mu z roko dala cel košček bučke ali korenčka, ali krompirja,.... sicer mehek košček, ki ga je potem mlel v ustih. Tako, da sedaj speštam zelenjavo še malo z vilico, se je počasi navadil, da tudi na žlico poje. Pasirano s paličnim mešalnikom pa ni šans, sploh ne uporabljam paličnega mešalnika. Banano mu speštam z vilico, jabolka, hruško naribam, zelenjavo tudi z vilico speštam, meso sem mu dala kar z roko, nespasirano, samo je bilo čisto mehko, pa mali koščki. On ima to tako najraje, potem pa melje po ustih in dela amamamamam. Ilatic, uau, dobro so punce mojcek, luštne fotke
|