|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 9:12:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 9:13:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2927
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
10.3.2009 9:20:46   
lidija***
Jutro!

Metuljček- jaz sem vidla spalne vreče v Kiku, če imaš kje blizu. Verjetno je cena ugodna in so zelo lepe. Sama je ne uporabljam, ker imamo kar toplo v stanovanju.

Neboglasnica- pupolis- dogaja,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lex- res je gužva s tremi, večji so... večja gužvauser posted image user posted image

Zelena barva- ne vem ali jaz slabo vidim, samo tako težko preberem kar je označeno s svetlo zelenouser posted image
HD- uživajta s prijateljico

Aljaž- za zobekuser posted image user posted image user posted image

Postavljanje na nogice- tisti, ki se-ali se vaši znajo že usesti tudi? Naša ne. Vstane potem pa cvili...user posted image

Uspavanje, spanje- sem dosledna in vztrajna, da zaspijo same, če pa je ponoči jokec in strah, pa jih vzamem k sebi v posteljouser posted image

Srečanje- slike so super, se vidi, da ste uživaleuser posted image . Pupulis- na shrani si pomanjšaš na 400 in daš slike brez predogleda.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
10.3.2009 9:27:18   
lidija***
Populis, pupolis, pupulisuser posted image user posted image user posted image , šibamuser posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
10.3.2009 9:28:30   
ilatic
Evo še mal utrinkov s tekme v Zagorju:

http://www.shrani.si/f/2d/ca/1uD6edp0/slika-015.jpg
http://www.shrani.si/f/16/by/3P3j9UkA/slika-018.jpg
http://www.shrani.si/?2i/kB/2eaavX5Y/slika-035.avi
http://www.shrani.si/?35/EG/gttChXQ/slika-037.avi
http://www.shrani.si/f/L/lO/2JK4dHTk/slika-030.jpg

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
10.3.2009 9:33:50   
ilatic
Aja oranžne majčke so znak kluba! Kdor je v oranžni je NAŠ!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 9:39:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 9:40:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2933
10.3.2009 9:40:31   
Inigo
zdravo babe!

ilatic - hej bejba! kaj zdaj, nas boš prijavla spet na DD? predno gremo, pa se mormo obvezno oglasit pri neboglasnici, da gremo skos vprašanja... user posted image user posted image user posted image

spanje - mi mamo takle:
-ati skopa
-ati zmasira
-ati obleče pižamo
-ati da am am
-ati da v kinderpet
-in ati počaka, da fant zaspi (leži na pojstli, da ga miceno niti ne vidi, ampak če pa greš iz sobe pa točn ve, da ni nobenga tam, če bi mu bla sila user posted image user posted image )
-in fant spi

spalna vreča - mi jo mamo iz H&M. smo jo meli ko je bil mali mali in mamo zdaj novo (1 do 3 let). ker naš miško je že tak dolg, da bi mu bla št. 80 v kratkem premala. zato sm mu kupla od 86 naprej. in se mi zdi, da kr bolš spi. predvsem zato, ker se je non stop zakvačkal v odejo in se ni mogu več obračat in se je zbujal. tk, da eno težavo poleg rastočih zobkov smo rešli za boljše spanje user posted image hura za mami!!! user posted image user posted image

ksenci - joj, ne u petek! u petek ne morm. lahk kera dans? dans pridem kedi čete, kr mam avto!!!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
10.3.2009 9:47:33   
tims
Dobro jutro.

Midve bi pa še ful spale, pa naju je nekdo, ki je spodaj vztrajno pritiskal na zvonc zbudil. In ko sem šla vprašat kdo je, se noben ni oglasil. Sem pogledala čez okno in vidim en tovornjak iz Lesnine. In zgleda so kar pri vseh zvonil. Mater, bi jim kar lučke odrezalauser posted image user posted image user posted image .

Naša Nina je pa zgleda ugotovila, da se ponoči zastonj zbuja, ker ji nič nočem dat in zdaj že par noči spi do šestih sedmih zjutraj. Se je splačal bit vztrajenuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Mogoče sem bila prenervozna, čeprav nisem mela tega filingauser posted image .

Mogoče ti nisi imela občutka, tamala pa je čutila. Mah, sej se lahko ubadamo s tem uprašanjem kokr hočmo, pa ne bomo prišli do konca. Nam bojo sami povedal, kaj jim ni odgovarjal, ko bojo znal govortuser posted image .

Šibam. Nina je lačnauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2935
10.3.2009 9:52:41   
ilatic
Inigo lahko prijavim če ste ZA. Javite mi če ste. se pravi Inigo ti si, še Neboglasnica in HD mi potrdita pa pošljem mail pa je!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
10.3.2009 9:52:49   
tims
Ilatic, je bilo fajn pogledat filmčke, da sem vidla, kako sta se boriliuser posted image user posted image user posted image

Mojcek - luškane fotke, sploh ta zadnjauser posted image

Inigo - ti imaš pa ful dela zvečer, da uspavaš malegauser posted image user posted image user posted image

Spalna vreča, mi je nimamo. Mamo jo, ampak v omari. Pri Timu sem jo kupila, pa je bil čist nervozen v njej, Nino sem imela pa tud parkrat notr, pa se tud ni obnesla. Mogoče sem jo prepozno začela notr dajat, pa zarad tega ni bila navajena.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
10.3.2009 9:53:51   
glugluglu
Dobro jutro,

zelo lepe slikice iz srečanjauser posted image , upam, da mi naslednjič uspe priti,

uspavanje: Tian zaspi enkrat sam v miru v posteljici, drugič z menoj ali Mitjem na najini postelji z božanjem, ali med hranjenjem, skratka: malo mešano. Odvisno od dneva, vendar pa vedno v spalnici, kjer je mir in nikoli v naročju, ker mu to ni nikoli pasalo. Če zvečer noče spat, ga odnesem ven iz sobe v dnevno in se še igramo dokler res ne omaga, potem pa še malo mleka in počasi zaspi.

To, da ne zaspi v naročju je ena pomankljivost, in sicer, ko smo kje na obisku, ali pri starših, ali kje ves dan odsotni bo zaspal samo v avtu, ali mogoče v vozičku, ali pa moramo domov. Če bi mi zaspal v naročju bi bilo lažje, jaz bi pila kavico na obisku še naprej, medtem ko bi Tian spal. No tega nisem doživela pri nobenem mojem otroku.user posted image

Spalne vreče pa mi nihče ni maral, kot, da bi bili utesnjeni ali kaj, ko se je Tian začel odkrivat in premetavat sem mu dala malo težji kovter, ki ga zadelam ob strani na posteljici tako, da tudi ko se spodaj obrača, kovter nekako ostane gor, sicer pride malo odkrtit, ampak je še vedno ok.

gled pasiranja hrane: Tian je pa ravno obraten, začel je jesti zelenjavo šele takrat ko sem mu z roko dala cel košček bučke ali korenčka, ali krompirja,.... sicer mehek košček, ki ga je potem mlel v ustih. Tako, da sedaj speštam zelenjavo še malo z vilico, se je počasi navadil, da tudi na žlico poje. Pasirano s paličnim mešalnikom  pa ni šans, sploh ne uporabljam paličnega mešalnika. Banano mu speštam z vilico, jabolka, hruško naribam, zelenjavo tudi z vilico speštam, meso sem mu dala kar z roko, nespasirano, samo je bilo čisto mehko, pa mali koščki. On ima to tako najraje, potem pa melje po ustih in dela amamamamam.user posted image

Ilatic, uau, dobro so punceuser posted image user posted image

mojcek, luštne fotkeuser posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
10.3.2009 9:55:55   
ksenci
metuljček- jz sm spalko dobla od kolegice, oz. kr dve, sam je ne mara prevečuser posted image sm jih pa vidla v baby centru
inigo- v petek pa jz nimam avtauser posted image tud dans ne bo šlo skoz. kaj pa jutr. v četrtek pa spet nimam avtauser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
10.3.2009 9:57:01   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

spanje - mi mamo takle:
-ati skopa
-ati zmasira
-ati obleče pižamo
-ati da am am
-ati da v kinderpet
-in ati počaka, da fant zaspi (leži na pojstli, da ga miceno niti ne vidi, ampak če pa greš iz sobe pa točn ve, da ni nobenga tam, če bi mu bla sila user posted image user posted image )
-in fant spi

jz bi bla srečna če bi bil ati sploh kje na seznamuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
10.3.2009 9:57:12   
Inigo
tims - ja, komi sfolgam! user posted image mah, tko sta vsaj kaj skupaj. če pa pride šele tam 17. - 17.30 domov... da gremo skupaj v trgovino al pa kaj okoli, še nekaj treba pojest vmes... pol je pa tko ura za spanje. mata vsaj to! jst pa grem ta čas pod tuš, pa nardim nama večerjo, pa kj pospravim... 

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
10.3.2009 9:59:16   
Inigo
ksenci - jutri... hmm... ne vem če bom mela avto. sporočim, ko mi marko javi kak je za jutri.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
10.3.2009 10:03:43   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: populis

AAA; pošlji mi mail da ti pošljem fotke od včeraj. Kdaj greš ponavadi na sprehod? JAz planiram it ven čez urco in pol.

Danes imam drugačen urnik. Je ta velik doma ostal, ker ful kašlja, pol moramo pa še iti k dohtarju pa AD3. Pa še ne vem po kakšnem vrstnem redu bomo mi to danes opravili. Če bomo v tem času šli ven te pokličem al pa SMS pošljem.

Mail ti pošljem po ZS

Neposredna povezava do sporočila: 2943
10.3.2009 10:06:13   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Nasa mala je bila vceraj tako zdelana od cvekanja z julijkami, da je zvecer zaspala ze med hranjenjem - sploh ni mogla vec pozirati mleka, ampak ji je kar glavo prekucnilo & koma. Ni sans, da bi nadaljevala - lahko sem jo samo odnesla v posetljico, pokrila in to je bilo to. No, se je pa dama ocitno odlocila, da zdaj ne bo vec spala pri miru, ampak bo zacela sredi noci izvajati akrobacije - zjutraj sva jo nasla obrnjeno pocez, popolnoma odkrito. Plan za danes: nakup spalne vrece. Jo katera ima? Kje ste jo kupile?

jaz sem si jo naročila pri Neckermannu za 40 € user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2944
10.3.2009 10:06:33   
Majuska
'jutro drage dame,

evo danes na mučenike si bomo pa kar takole privoščile ...
user posted image

si zaslužimo, a ne? user posted image

Evo Aleksander se je zbudil 8:40, pojedli smo, nakar je postal malo preveč razigran za spanje ... eno uro je rabil, da je še malce zadremal in da sem jaz lahko v miru pozajtrkovala. Ko se razkadi še tisto nekaj megle, bova šla ven. Popoldne imamo zelo ljub obisk in komaj čakam, no, še malo moram pospravit ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 10:08:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2946
10.3.2009 10:08:52   
Blacky30
Morning!!

Pijem še zadnje šluke kavice in čakam obisk. Sem se že naletala po bajti in pucala, da bo vsaj koliko toliko normalno stanje.user posted image user posted image  Teja spi, jaz sem se tud fajn naspala. Popoldan pa imam roditeljski sestanek v vrtcu in bomo gledali slikice naših otrok z različnih dejavnosti na diaprojektorju. Komaj čakam!user posted image user posted image user posted image

Rebeca, verjamem glede ločevalne. Jaz se je ne upam lotit, ker ko sem doma, samo iščem papico in mi ne bi ratalo. Ko pa sem v službi, pa še popoldanski opravki, pa dnevi minejo kot bi mignil in je veliko lažje. Samo problem nastane, ker bi jaz rada shujšala do službe.user posted image

Metuljcek, spalno vrečo sem kupila v BC, kar za 6 let, ker jo potem imaš dolgo, dolgo, otrok pa že kot dojenček paše not. Brez rokavov. Je bila kar draga, takrat 6000 sit. Teja je tud nekaj začela plavat po postelji. Danes sem jo zjutraj našla brez ene nogavičke in odkrito. Lumpa!user posted image

Tims, zadnjič sem na eni temi zasledila spored vseh teh oddaj na National Geographic, jih bodo imeli kar eno za drugo, cel dan. Samo ko bi vedela, kje sem to vidla.user posted image

Ilatic, ti ti ti.....user posted image user posted image  Pa velik koš zdravja pošiljam Tariku.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2947
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 10:10:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2948
10.3.2009 10:13:46   
tims
Nina je že pojedla in se zdej igra. Še kakšne pol ure, pol pa morva v trgovino, pa še sprehod bo padel.

Blacky, ma mi je ful žal, da nisem takoj ko je bila oddaja šla pogledat na tv v dnevno sobo, katera oddaja je to, zdaj pa iščem k zmešana. Nimam pa tud tv sporeda, da bi lahko notr prečekerala. A ima katera Vikend, al pa kaj podobega, da bi mi tam pogledala? Je pa bilo to okoli polnoči v nedeljo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 10:15:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?