|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
9.3.2009 23:29:31   
ksenci
zdaj pa res neham težit za dansuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
9.3.2009 23:52:34   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

blacky- ne ne gre za to! trdo srce je mišljeno s tem, da pustiš otroka v postci da joče tud več kot pol ure do onemoglosti, kr pač ne zna sam zaspat. otroci so pa čist različni. kot si rekla, tvoja dva potrebujeta mir da zaspita, nekateri pa potrebujejo uspavanje oz. cartanje, nakateri igračko, drugi dudo ali planičko,..

Blacky, jaz sem tud to tko razumelauser posted image . Lahko si vesela, da sta tvoja taka. Če bi bla naša taka, da bi jo položila v pojstlo in da bi sama zaspala, bi mi blo čist vseeno, če bi kdo reku da imam trdo srce. Pri nas je Tim začel sam spat okoli enega leta, pred tem pa smo se nosil in nosil in nosil.... In s tem se tolažim, da bo tudi Nina enkrat tko spala.

Lili -user posted image user posted image user posted image Aljažu za prvi zobek

Populis in Neboglasnica, pa se vama res dogajauser posted image user posted image user posted image . Naslednjič definitivno jem torticouser posted image

Populis, ja, Umpa je bila ta, ki je napisala za Lukca da hodi - ob opori.

HD, uživajta s prijateljico user posted image . Ti ji kar prepusti Kali, da se bo malo navadlauser posted image . Hecam se.

Grem pod tuš, pa tud spat.

Joj, še to vam moram povedat. Včeraj sem okoli polnoči gledala na National Geographic eno oddajo o nosečnosti. Je bilo posneto vse kaj se dogaja z otročkom od prvega dneva naprej. Posnetki so bili pa taki, da si mislu, da si zraven v bušiju. Nekaj neverjetnega. Na žalost sem gledala razvoj samo do 26 tedna, pol sem pa zaspalauser posted image . Moram pogledat kakšen je bil naslov, pa da kje probam najdt, ker bi si res rada ogledala cel razvoj do poroda.

Zdej pa lahko noč vsem.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
10.3.2009 6:41:24   
neboglasnica
Dobro jutro!

Ja, ja, saj vem, da sem rekla, da bom danes imela ugasnjen računalnik, ampak sprememba plana. Nikamor ne grem v šoping, ker Staš laringistično kašlja, močno. Ne bom izzivala. Je pa ana spala cel večer, celo noč in komaj, komaj vstala zjutraj. Pojma nimam - spomladanska utrujenost??

neboglasnica&populis- da niste vedve obe mele alkohol v torti, k obeme dogajauser posted image user posted image user posted image

Jap, obe sva zmazali ledeno torto.

Lili3: user posted image za Aljaža in prvi zobek!!

ajde celjanke in ostale čveke- petek ob 11h v city centru!
če kaj druga predlagate pa povejte! mormo neki nardit, da dokažemo ljubljančankam, da me tud znamo čvekat

To vemo, saj v vašem koncu velikokrat kar sneži. Me scopramo samo dež, medtem ko ve kar sneg.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
10.3.2009 7:00:19   
ilatic
Dobro jutro!

Pri nas sije sonček! Vse je belo in upam, da bo spet kmalu vse zeleno!

Full ste luštkane, tako mi je žal da nisem bila na srečanju! Kmalu kupim avto in potem mi ne uide nobeno srečanje več!

Neboglasnica vidim da si jutranja tako kot jaz, zakaj pa vstajaš tako zgodaj? Zaradi otrok ali ker ne moreš spati? Jaz se zbudim, čeprav bi še lahko dremuhala, namreč Tarik še spi, ponovadi tam do pol osmih.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 7:42:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
10.3.2009 7:45:03   
ilatic
Dobro jutro Rebeca! Kako sta otročka? Sta že zdrava?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 7:54:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
10.3.2009 8:08:42   
metuljcek321
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2908
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 8:08:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
10.3.2009 8:09:27   
metuljcek321
Nasa mala je bila vceraj tako zdelana od cvekanja z julijkami, da je zvecer zaspala ze med hranjenjem - sploh ni mogla vec pozirati mleka, ampak ji je kar glavo prekucnilo & koma. Ni sans, da bi nadaljevala - lahko sem jo samo odnesla v posetljico, pokrila in to je bilo to. No, se je pa dama ocitno odlocila, da zdaj ne bo vec spala pri miru, ampak bo zacela sredi noci izvajati akrobacije - zjutraj sva jo nasla obrnjeno pocez, popolnoma odkrito. Plan za danes: nakup spalne vrece. Jo katera ima? Kje ste jo kupile?

user posted image  user posted image  user posted image  Brinu za pitje iz magicnega loncka, mami & ocku za renovacijo stanovanja, Aljazu za zobek nr. 1, Majuski & populis za izvrstne slikice nasega prima srecanja, hd za prijeten obisk, Majuski za osvezujoc nov avatar, ilatic za skorajsnji nov avto (which one is it gonna be?), populis & neboglasnici za nocni cvek (ice cake it is next time!user posted image ), rebecinima malckoma za izboljsanje, lex za javljanje, ...

tims, ta dokumentarec mora biti ful fajn/zanimiv/poucen je to morda tisti, k gresta potem starsa na balet, opero or sth like that & mali plese v trebuhu ob glasbi? Enkrat mi je prijateljica pravila o tem ... tud jaz bi to rada videla - ce dobis naslov, se priporocam, da potem mojstrica sestricna to dol z neta potegne.

flower, ZS.

Danes imava z malo v nacrtu obisk sestricne-brucke v Ljubljano, da malo vidiva, kako se imata s cimro ... se veselim ko en majhen otrocek - se veselim kot Anjauser posted image  user posted image  user posted image  Potem pa se do prijateljice (srecke-nosecke ... July mommy-to-be) skociva ... to bo zabavno ....

Pa, pa & uzivajte v tem prelepem soncnem dnevu ... menda danes ne bo dezja in/ali snega ... ali pac?!?!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 8:10:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2911
10.3.2009 8:10:08   
nanka
dobro jutro,

tudi midve sva pokonci že od 6.30, sem jo že nesla nazaj spat, da oddrema še kakšnih 20 minut.

Otroci so v šoli, tako da si lahko privoščim kavico.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
10.3.2009 8:12:12   
neboglasnica
Metuljčica: jaz sicer imam spalno vrečo še od nečakov, drugače jih pa imajo v H&M, lepe za pohrustat.

Neposredna povezava do sporočila: 2913
10.3.2009 8:14:26   
ilatic
Tarik je super. Res je priden, samo telovadit noče! HB se je pozdravil, čerpav ga je matralo vse ob enem: ušesa, očki, nos in seveda kašelj. Je pa tako potrpežljiv, res je bil zelo malo tečen. Tko da sm ga crkljala kr brez veze. Revež se mi smili ker je tko pridn!

O cigaretih pa ne bi komentiralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2914
10.3.2009 8:15:50   
nanka
Metuljčica uživajta z Anjo na potepu.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 8:16:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2916
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 8:16:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2917
10.3.2009 8:17:41   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Otroci so v šoli, tako da si lahko privoščim kavico.

Naj ti tekne oz. steče po grlu v miru.

Opažam, da je mojemu jutranjemu postu računalniški škrat požrl smajlije. Tam, kjer pišem o tem, da štajerke prikličejo sneg, je mišljeno šaljivo, da ne bo katera huda name.

Meni se pa nič ne ljubi pospravljati. Je kje kakšna kandidatka?? user posted image

HD: lepo čvekaj s prijateljico!

Ilatic:
danes je Staš vstal tako zgodaj (5.30), drugače pa pri nas vstajamo ob 6.00, Ana ima notranjo uro par minut prej. In velikokrat se zgodi, da ne morem spati. Zaspana k šus, ampak psiha ne dovoljuje spanca.

spanec otrok: tudi pri nas je bilo pri prvi veliko joka, preden se je naučila zaspati sama, kriva sem bila pa jaz, saj že od štarta sem z njo hodila spat, jo držala za roke ipd... Pri drugi je bilo že bolje. Pri tretjem smo pa pogruntali, da se v naročju zvira, stoka ipd, in sem ga za štos položila v posteljo in glej zlomka, mali je zaspal. Tako sem ugotovila, da rabi mir in ravno posteljo. Kot mami.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 8:22:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 8:32:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2920
10.3.2009 8:34:04   
ilatic
Opa, cigareti. Se je meni kr zdelo, ker nisi nič več napisala. user posted image Si začela spet?

Mah ja! saj veste kdo je kriv!user posted image Mož me je ob živce spravil. Mah k sem skoz doma je tko luštn ko si lahko vzamem mal časa ob kavici in čiku, tko da sem se odločila da ko bo konec porodniške neham oz. proti koncu poletja. Zdaj bo tko fino zunaj sedet na sončku, pit kavico in kakšnega zdimituser posted image . A ne Nanka?

Neposredna povezava do sporočila: 2921
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 8:40:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
10.3.2009 8:40:35   
nanka
Ilatic, ja se strinjam.

S spanjem imam kar srečo, ker mi ni bilo nikoli treba nikogar uspavati na rokah. Vse sem položila v posteljo in so zaspali, razen kakšne bolezni, takrat sem jih pa nosila. Tudi pri nama ni nikoli nihče spal, so pa radi prilezli zjutraj k nama za 5 minut. Je pa res, da so vsi imeli dudo in flašo čaja za zaspat, brez tega ni šlo pri nobenemu in sem imela kasneje kar nekaj sivih las, da sem jih tega odvadila, to pa je pri nas bila prava muka, vsi bi imali najraje dudo do šole. Jih je bilo lažje pleničk odvadit kot dude.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
10.3.2009 8:42:03   
nanka
Aljaž bravo za zobekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 9:00:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?