Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex IZVIRNO SPOROČILO: tims Ksenci, upam, da ti uspe. Mi smo zdaj vsaj tok daleč, da tud če se malo predrami, ko jo položim v posteljico, spi naprej . Da bi jo pa položila v posteljo in bi ona lepo zaspala, so pa samo moje sanje . kaj je to, da otrok sam zaspi?????????? a ve to resno??????????? - hec. namreč vsem kapo dolg, ki vam uspe. jaz imam premehko srce. Mi še vedno z Aleksom hodimo spat. je v stanju zaspat samo če sem jaz sama z vsemi tremi in čez dan ne spi, drugač je obvezna še izmišljena pravljica (poleg tega da prej beremo že knjige cel popoldan). ta mali dve pa itak. vita ponoči nikoli ne zaspi nazaj samo z dudo. vedno more past še ziza. Alina more met pa roko, da jo čohlja, drugač se ne umiri. no še sreča da smo jo uspeli preusmerit, ker drugač je za nos grabla i krempala tako dolgo, da ni zaspala. Kak to misliš, premehko srce? Saj naša dva nič ne trpita, če zaspita sama, da bi jih matrala al pa kaj. Pač ne poznata drugega načina, ker jima ga nismo pokazali in ga nismo terali kar naprej in jemljeta to kot dejstvo. Nejc od malega zaspi sam, nikoli ni imel težav. Ko je bil kdaj bolan ali kadarkoli, ko je izrazil željo po cartanju, smo mu ustregli in šli z njim, ampak nikoli pa ni tega vzel kot navado, ker nismo ponavljali, pa moram rečt, da niti ni velikokrat prišel na to. Teja pa tud lepo zaspi sama. Ko je bila še stara tam dva, tri mesece, sem jo nosila, da je zaspala, ker jo je matralo, potem pa si je naredila svoj ritem in kar nakazala, da želi mir. Je kar jokala in tečnarila, pa sem obupala in jo položila dol in tako ugotovila, da ubogi otrok ni zaspal in je tečnaril zato, ker je hotela samo mir. In zdaj jo položim v posteljico, se še malo pogovarja, čeblja in zaspi. Brez težav. Ne vem, jaz ne jemljem tega kot da bi imela trdo srce in bi bila neusmiljena. Ne morem otrok silit s cartanjem, če jima ne paše. Pa tud tak je, dokler otroku ne pokažeš takega načina uspavanja, ga ne pozna. To je moje mnenje.
|