|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
9.3.2009 8:02:10   
klepetkaa

Urssyy, za tvoj rojstni dan ti želim vse nalepše in najboljše ter da se ti izpolnijo vse skrite in neskrite želje.  

user posted image

lp vsem,  jaz pa šibam v šolske klopiuser posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 526
9.3.2009 8:15:32   
katee
Mami Urrssy vse najboljše za tvoj praznik!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 527
9.3.2009 8:36:04   
klaja
Hvala vsem, da ste mislile na mene! Bil je namreč naporen vikend! Je pa z bebico vse vredu, tako da naj vas ne bo strah, me je mučilo nekaj druga. Obenem pa je še Hana imela nočne čage, tako da je včeraj spala ponoči le kake 4 ure, pa nocoj sma jo tudi ob enih komaj spravla v posteljo.

Urssyy čestitke še od mene in upam, da sta se z Vivien vsaj malo pocrkljali.

Sunny Morning Neja pa je že prava princeska! No, razen na oni slikici, ko trmari, kaj češ pač mora bit po njenem.

Glede vaših možev, pa vas občudujem, da vzdržite to, da ste cele dneve same, meni se najbrž malo zrola. No, mogoče bi se navadila, ampak bi mu pa vsak dan pela kake pesmice!

Moja zgodba: v soboto zjutraj sva se z mamo pogovarjali, da bi že bil čas, da povemo mojemu ateju, da pričakujemo novega družinskega člana. Malo mi je bilo že sumljivo, zakaj mu mama noče povedat in mi je potem razložila situacijo. Namreč je delal  paniko in galamo že takrat, ko sem bila s Hano noseča, češ zakaj moramo imet še enega otroka,... Tako da sta se takrat z mamo pošteno skregala, ampak mi takrat ni nič povedala. Tako da mi ni preostalo druga, kot pa da mu sama povem. Cel dan sem  bila na trnih in zvečer sem ga dobila na samem. Najprej sem mu povedala, da naj se kakršnih koli komentarjev vzdrži in naj bo samo tiho. Ko pa sem mu povedala, da bomo dobili še enega družinskega člana, pa je postal bled ko stena in se je potem čez čas pričel samo smejat. Pa sem si mislila, no saj ni bilo tako hudo in sem malo lažje zadihala. Zjutraj pa mi je potem 2x povedal, da celo noč sploh ni mogel spat, pa ne zato, ker je Hana celo noč jokala! In mi je s tem povedal vse! Nekako ga ne razumem, če pa bi naredil za svoji vnukici vse in ju ima ful rad. Ampak dejstvo, da ne želi, da bi imeli še kakega otroka, me spravlja v obup. Lahko povem, da sem bila edinka in seveda njegova ljubljenka, zato me sedaj tole še bolj sekira in muči. Enostavno ga ne razumem, zakaj nama ne privošči sreče in veselja!? Že tisti njegov pogled mi pove vse in sem čisto obupana. Včeraj sem še mojega dragega spravla tako daleč, da sva se skregala (samo za kratek čas), ker sem bila tečna in sitna, tako da mi je bilo že slabo in sem komaj stala. Vem da se sekiram za brez veze, ampak me muči misel, da nama nekdo ne želi sreče s tem otrokom in bi raje vedel, če ga sploh ne bi bilo. Sem pa očitno potrebovala kar celih 28 let, da sem ugotovila, da bi moralo bit vse po atejovo in kar midva oz. mama naredi ni vredno nič. Za marsikaj sem krivila mamo in sedaj komaj vidim, kdo je krivec za razna nesoglasja.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 528
9.3.2009 9:01:40   
koala
user posted image

limma, sem te hotela vprašat če ste že Neži nabavili sončna očala. Rada bi te samo opozorila,da mi je v Iglu sportu odsvetova looping (julbo) ker so fuuuuuuuul temna, meni so se tudi zdela ko sem jih dala na nos, tako da ima zdaj Alex ena druga od Julbo firme.

klaja tako rada bi ti rekla da se ne sekiraj, smo vem da to ni mogoče, sploh če naletiš na takšno reakcijo od nekoga ki ga imaš rad in on tebe. Močno upam da se bo vse uredilo, sicer pa je najpomembneje da se imata vidva rada in se vidva veselita tega otročička. Sem pa prepričanada vama srečo z tem otročkom želi veliiiiko ljudi, sploh me januarčice. Drži se, pazi nase in svoj zakladek, pa bušija pobožaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Triš, včeraj nisem uspela zato ti pošiljam danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , te pa čisto razumeme, sama sem imela podoben primer, sicer ne na ten forumu pa vseeno, vse kar sem napisala je najkasneje drug dan vedela cela ulica. Vseeno pazi nase, na svoj pritisk in dragocenost ki raste pod tvojim srčkom. Vidva sta zdaj najvažnejša.

< Sporočilo je popravil koala -- 9.3.2009 9:07:33 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 529
9.3.2009 9:03:03   
katarinas
Dan!

Danes sem pa res na slabem glasu, so me glasilke na cedilu pustile (ali sem pa jaz njihuser posted image ), zjutraj sem bila čist brez glasa, zdaj je pa tako, da se lahko vsaj na telefon oglasim...

Sunny res lepe slikice, Neja je tako luškana, tako trmo pa mi poznamo zdajle že en čas...in jaz jo kar pustim, da se strma do konca, čeprav se jo najbrž skoz v Stražo slišiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

user posted image pa tudi tako pogosto, da če se bo kaj prijelo je to skoraj "brezmadežno spočetje".user posted image

Tukile sem se pa morala tudi jaz malo nasmejat... drugač pa user posted image  zate!

A se  bomo midve kaj videle, al naj jaz kar porabim materino dušicouser posted image  Saj vidim, da je tud Neja nekaj zakuhala. Lara je šla danes v vrtec, pa malo kašlja...user posted image

Lara je tud skoz v muvingu, včeraj smo bili na rojstnem dnevu in sem naredila tolk kilometrov za njo...je pa slavljenec, triletnik, skoz nagajal Lari, ki je bila skoraj najmlajša in je seveda vedel, da mu ne bo nič nazaj naredila. Jo je skoz porival, da je padala po tleh, enkrat jo je z glavo butnil v kovinske stole in podobno...tako da je revica skoz jokala, jst sem pa tud mela kmal dost in smo šli domov....te male žlehnobe...al pa rajši ne  bom nič rekla, ker ne vem kakšna bo moja pri treh letihuser posted image

Karatina mi imamo tudi školjko - peskovnik, še od nečaka, pa nikoli ni imel notri mivke, ampak kar navaden pesek, ali pa vodo poleti.

URSSY VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!

Klaja tudi jaz ne bi razumela, če moj oče ne bi hotel, da imam jaz še kakšnega otroka. Morda pa je to zato ker si edinka in si še vedno njegova ljubljenka in morda te težko deli z drugimi...user posted image  Ampak saj bo tudi tega otročka sprejel, saj tudi praviš, da ima sedaj rad svoje vnukinje...včasih so pač ljudje malo čudniuser posted image

Grem zdej mal še delatuser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 530
9.3.2009 9:04:56   
Sunny v službi
klaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 531
9.3.2009 9:08:10   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sunny res lepe slikice, Neja je tako luškana, tako trmo pa mi poznamo zdajle že en čas...in jaz jo kar pustim, da se strma do konca, čeprav se jo najbrž skoz v Stražo slišiuser posted image

Saj Nejo se je najbrž tudi do vas slišalo. user posted image  Sva jo pa pustila, da se je drla midva sva se ji pa s sedežne smejala.

A se  bomo midve kaj videle, al naj jaz kar porabim materino dušicouser posted image  Saj vidim, da je tud Neja nekaj zakuhala. Lara je šla danes v vrtec, pa malo kašlja...user posted image

V nedeljo?

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 532
9.3.2009 9:09:53   
Lunca1
Jutro.

Sani in Karatina imata pa nov avatar. user posted image user posted image user posted image

Bolančki user posted image user posted image user posted image

Karatina za peskovnik lahko kupiš prav mivko za peskovnike. Mi smo kupili tako s školjkami, mislim da v Obiju.

Urssyy vse naj naj za rojstni dan.

user posted image

Dašabina velikost avatarja je omejena v širino.

Klaja, boš videla, da ko bo otrok na svetu, ne bo več tako razmišljal. user posted image user posted image user posted image

Pa še za vse za včeraj
user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 9.3.2009 9:10:33 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
9.3.2009 9:23:19   
Anchikaa
Jutro.

Zdaj pa tudi mi po 13 mesecih vemo kako je ko otrok zboli.Je včeraj kar naenkrat zakuhala,se je temperatura do 39 dvignila.HB da imamo doma sirup pa svečke.Toliko me je zdrava pamet držala gor da sem jo skopala v mlačni vodi,pa da sem ji krompir zvezela gor.Zdaj sicer še ima 37,7,je še kar dobre volje,je in pije,sicer manj kot ponavadi,ampak nekaj pa spravi vase.
Sem pa bila včeraj na koncu z živci,ko sem jo gledala malo siroto,ki je bila kar rdeča v obraz od jokanja in vrela,ne vroča.Pa tako rad pomagaš otroku,pri tem pa si skoraj nemočen.Bomo se pozdravli.

Za včeraj še vsem vse naj naj za dan žena.Pa hvala vsem rožicam.

Mami urssy vse naj naj ob tvojem prazniku.

Lep dan in uspešen začetek novega delovnega tedna za vse ki ste v službi.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 534
9.3.2009 11:39:56   
martinca
midva sva že s sprehoda. sicer naju je malo dež ujel. pa vseeno. PAtrik je zaspal. sem ga zdaj iz vozička prenesla v kinderpet. jaz pa ež hitro na RR.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: koala

klaja tako rada bi ti rekla da se ne sekiraj, smo vem da to ni mogoče, sploh če naletiš na takšno reakcijo od nekoga ki ga imaš rad in on tebe. Močno upam da se bo vse uredilo, sicer pa je najpomembneje da se imata vidva rada in se vidva veselita tega otročička. Sem pa prepričanada vama srečo z tem otročkom želi veliiiiko ljudi, sploh me januarčice. Drži se, pazi nase in svoj zakladek, pa bušija pobožaj.

se podpišem pod tole. si tako lepo in prav napisala

anchikaa, čimprej se pozdravite.user posted image user posted image user posted image pa ne se preveč sekirat saj bo Daša spet kmalu pravi veseljak in mali razgrajač.user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 535
9.3.2009 11:45:32   
Sunny v službi
Ob pogledu na tole mi gre na user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 536
9.3.2009 12:21:56   
martinca
sunny, vidim,da si dobila moj mail.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 537
9.3.2009 12:25:08   
martinca
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/video-sokantno-pretepli-damjana-murka.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da vam polepšam dan!!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 538
9.3.2009 12:51:18   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/video-sokantno-pretepli-damjana-murka.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da vam polepšam dan!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne vem, al se je bal miši al česa ko je na stolu stal......

OOOOOOO, Martinca hvala!!!!!!!!Si me tako nasmejala

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 539
9.3.2009 12:53:28   
mml
Dan

Sem uspela pognat tole kištno v službi, so gor še Windows 2000, kar pomeni, da mam en ful star explorer, tako da je vse razvlečeno in čudno...user posted image

...no saj menda dobim enkrat nov računalnik user posted image user posted image user posted image

Danes še nič kaj ne počnem, čeprav po drugi strani sploh nimam občutka, da me tako dolgo ni bilo...ah bo že. No jutri pa za res štartam. Danes me je samo šef spravil v slabo voljo, ker me je vprašal s čim bi se ukvarjala, pa sem mu takoj, ko sem povedala s čim bi se, na obrazu videla, da mu to ni všeč in je bil čisto osebno užaljen user posted image . Ko sem ga pa vprašala, kaj mi on ponuja oziroma na katerem področju me vidi, mi je pa rekel, da mi bo povedal, ko se bom odločila...grrrrr...sem bila prav slabe volje in sem se morala skašljat kolegicam...

urrssyy vse najboljše in najlepše, predvsem pa veliko pozitivnih misli danes in vse dni v letu user posted image

limma ja kar dolgo sva se zaklepatali, še dobro, da je bil Matic toliko časa priden user posted image . Mogoče nama uspe še kakšno dopoldne ponoviti, ko bom jaz delala popoldan...

klaja tvoj oče bo že še sprejel še enega vnučka/vnukinjo...nekateri pač razmišljajo drugače in sodijo druge po sebi...sem pa prepričana, da bo kasneje tudi vesel zate in za user posted image

sunny se strinjam s tvojim komentarejm o Elki user posted image user posted image user posted image

anchikaa upam, da bo Daša kmalu Ok user posted image user posted image user posted image

katarinas tale triletni slavljenec je bil pa zeloooooo nevzgojen. Manca je totalna navihanka in stalno v gibanju in poskakovanju, ampak točno ve, da se nikogar ne sme porivati, tepsti, ščipati...tako da je to zelooooo odvisno od staršev in ne samo od otrokovega karakterja. Maticu je pa trenutno totalno zanimivo, da gre stran od mene, po možnost za kakšen vogal in po tem kuka, kje sem in ko pridem bliže, začne bežati in se na ves glas smejati user posted image

karatina kot so ti punce že povedale...pesek kupiš v kakšnem Bauhausu, Baumaxu, Obiju...je posebaj za peskovnike...ga pa potrebuješ ene dve vreči, da napolniš školjko...

Danes se mi pride pokazat še ena potencialna varuška, po tem pa še ena jutri in ena v sredo...tako da nekaj se bo že našlo user posted image .

Manco sem informativno vpisala v tečaj rolanja, ki se bo začel aprila, bo hodila ob torkih in četrtkih ob 16. Samo Manca še tega ne ve user posted image . Pa ne vem še, kako bom prišla do 16. do Ježice user posted image

Nič, zdaj se moram, pa še tri ure delat, da delam...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 540
9.3.2009 12:55:48   
katarinas
No jaz sem že doma, so me klicali iz vrtca, da ima Lara spet vročinouser posted image  Smo šle kar direkt k zdravniku, dobila ni nič, dobila sem samo Rp za svečke (pa še to sem sama rekla), za kašelj ni dala nič, smo pa dale kri in bom poklicala kasneje za izvide...držim pesti, da ne bo spet vse povišano!!

Sem se pa odločila, da bom cel teden doma z njo (sej tud sama nisem nič boljša, kašljam, smrkam, brez glasa sem) tako, da se res oreng pozdravimo. Morda bi morala bit že prejšnji tedenuser posted image

sunny ko sem jaz tale izpisek videla, se mi je tud malo obrnilo..pa kaj čmo, tako državo imamo...jaz sem že večkrat rekla, da bi se Strojan pisalauser posted image  Za nedeljo bi pa šlo, samo da bomo zdravi. Se mi zdi, da si že cel mesec samo podajamo bacile, od enega do drugega in spet nazaj...user posted image

Anchikaa da se Daša čimprej pozdraviuser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 541
9.3.2009 12:59:39   
Lusa
Urssy-vse najlepse za tvoj rojstni dan in ostani tako močna in pogumna se naprej...

nosečnice-ne sekirajte se zaradi taksnih in drugačnih izjav ,mnenj...a ni vazno ,da ste ve vredu ,zdrave ,presrečne ..a ni najbolj pomembno to ,da dobite v roke zdravega otročka?...zakaj se obadate  s taksnimi in drugačnimi izjavami????Ni smisla!..je pa res ,da je forum vsem dosegljiv in včasih je potrebno kaj zase zadrzat..vem sama ,ko sem pisala zgodbo o moji Ajši...se tu pa tam mi katera pove ..ej sem brala tvojo zgodbo..KAAAJ?..sploh nisem mogla verjet ,kdo vse je to prebiral..ampak jaz se zarad tega nisem sekirala....

sunny
-meni je tudi zadnja slikica tako posrečena ,ampak zmagovalka je pa tvoja mala lustna trma...sem si kar povečala ta njen "zloben "obrazek...user posted image ..mene je tud ta NLB izpis razkuril..pa naj ima teh 1200€ ..to je itak zanjo malouser posted image

evo obljubljene slikice moje smucarke v mojem albumu ,komu se ljubi pogledat:

http://www.moj-album.com/uredi/pikicaaa/14794344/

aja..pa skoda da nisem cigankauser posted image ..

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 542
9.3.2009 13:00:44   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi

Ob pogledu na tole mi gre na user posted image user posted image user posted image
user posted image

poleg tega jim pa še hišo dajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 543
9.3.2009 13:03:10   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: mml
katarinas tale triletni slavljenec je bil pa zeloooooo nevzgojen. Manca je totalna navihanka in stalno v gibanju in poskakovanju, ampak točno ve, da se nikogar ne sme porivati, tepsti, ščipati...tako da je to zelooooo odvisno od staršev in ne samo od otrokovega karakterja.

Ja men se tud tako nekako zdi, da je veliko odvisno od vzgoje...ampak saj ne da mu pustijo, mamica ga je ful okregala, potem je eni punčki v glavo metal žoge, ga je babica okregala, oči ga je 10 min masiral na samem itd....enkrat ko so bili pri nas na obisku, je Laro tako ugriznil v prst, da se ji je še dolgo poznalo. Baje to dela tud v vrtcu. Seveda starša nista vesela, ampak mogoče imata res narobe taktiko oz. vzgojne ukrepe.

Ampak mene se pa tud ni nič bal - ko sem vidla čist slučajno, da jo je porinil z glavo v stole, sem ga sama okregala in ga potem skoz imela na očesu...on pa nič, še hitreje jo je porinil, da ne bi slučajno prej jaz preprečilauser posted image

Je pa res nevzgojen bi lahko rekli - takoj, ko smo prišli na roj. dan in sem se jaz še z njegovo mamico pogovarjala, je prletu do nas, nas sploh ni pogledal, izpulil mi darilno vrečko iz rok, premetal tisto kar je bilo noter, vzel ven avtomobilčke, drugo kar je bilo pa kar po tleh stresel in pustiluser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 544
9.3.2009 13:25:38   
Sunny v službi
sunny, vidim,da si dobila moj mail.user posted image user posted image

Me nisi ti tako razveselila. user posted image user posted image user posted image  Tvojega dobim domov.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 545
9.3.2009 13:28:24   
Sunny v službi

da vam polepšam dan!!

Je pa frajer, ko ima varnostnike s sabo. Na samem bi ga tako zbrcali, da bi blo joj. user posted image  user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 546
9.3.2009 13:31:29   
Sunny v službi
lusa tukaj ste ful dobri
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 547
9.3.2009 13:47:13   
Alfabeta
Evo, sem uspela malo do RR prit nazaj

klaja, ne sekiraj se za mnenja in izjave drugih. Čeprav je tvoj oče, ti živiš svoje življenje, imaš svojo družino, svojo odgovornost, svojo pamet in sama oz. z dragim sprejemata svoje odločitve; naj bodo karkšnekoli, vajine so in vidva stojita za njimi in NIHČE drug se nima pravice vtikati v to. Nikar se ne pusti, ne dovoli, da te take stvari vržejo iz tira, da te vržejo v stanje ko razmišljaš ali je nekaj prav ali ne,..... Želim ti, da se ti vse stvari postavijo na pravo mesto in da bo vse samo user posted image .

sunny, sem tudi jaz dobila ta mail in se je tudi meni user posted image

mml, preživela svoj prvi delovni dan? Kišta pa važno da je sposobna najti RR stran, pa bo, a ne? user posted image

katarinas, jojojojoj, spet. Joj, meni se tako smilita. Ni lušno, vem. A ji daješ kaj za dvig odpornosti? Morda ne bi bilo slabo. Če pa ni bil zdrava od zanjič, je pa itak 1-2-3 spet bolezen. Veliko user posted image user posted image user posted image

glede triš in bralke pa raje ne bom. user posted image

Grem delat naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 548
9.3.2009 14:00:34   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
katarinas, jojojojoj, spet. Joj, meni se tako smilita. Ni lušno, vem. A ji daješ kaj za dvig odpornosti? Morda ne bi bilo slabo. Če pa ni bil zdrava od zanjič, je pa itak 1-2-3 spet bolezen. Veliko user posted image user posted image user posted image

Al se že sama sebi malo smilim....pol mi pa še moja mami s takimi...sej sm vedla, jst sm vidla, da je mala bolna, zakaj jo niso doma pustila...pa še naprej blablabla tako, da mi naredi še malo slabe vestiuser posted image ...no sej smo se že zmenile, mi nič več ne rečeuser posted image

Ja za dvig odpornosti...zdaj sem ji kupila še en vitaminski sirup pa ga noče pojest, sem ji ga namešala v čaj, pa ji ne gre ne vem kako dol...
Ne vem kaj bi šeuser posted image  Mogoče kakšen Actimel, to že, za drugo pa nimam več idej..

Kaj pa za kašelj, imam trpotčev sirup, dr. pa tud ni nič rekla?

Pa hvala za user posted image

glede triš in bralke pa raje ne bom. user posted image

Jst bom tud rajši user posted image

< Sporočilo je popravil katarinas -- 9.3.2009 14:01:56 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 549
9.3.2009 14:46:11   
Alfabeta

pol mi pa še moja mami s takimi...sej sm vedla, jst sm vidla, da je mala bolna, zakaj jo niso doma pustila...pa še naprej blablabla tako, da mi naredi še malo slabe vestiuser posted image ...no sej smo se že zmenile, mi nič več ne rečeuser posted image

Ja za dvig odpornosti...zdaj sem ji kupila še en vitaminski sirup pa ga noče pojest, sem ji ga namešala v čaj, pa ji ne gre ne vem kako dol...
Ne vem kaj bi šeuser posted image  Mogoče kakšen Actimel, to že, za drugo pa nimam več idej..

Kaj pa za kašelj, imam trpotčev sirup, dr. pa tud ni nič rekla?

Ej, a moram tud teb napisat spis o tem kako gre na eno uho not....pravzaprav ti to sploh ne sme prit v uho! Ti si mama in ti najbolš in najbolj prav veš, pa če je ostalim to prav ali pa ne!!!! Kakšna slaba vest! Te bom jaz za ušesa.user posted image   Za nekaj je že prav tako, da je šla v vrtec danes!! Morda pa..... Tako vzemi!

Jaz ji dajem kapljice.....čaki bom doma pogledala. Ti napišem popoldan. Mislim da so Infant. user posted image Multivitamini. Sem šla na mail pogledat. Infant so, zrihtala mi jih je pa naša draga muzika. Tako da.....glede na to, da je že nekaj časa v odsotnosti jo daj na mail ali pa na FB, če jih seveda želiš.
Aktimel ne vem če bo kaj dost nucal, meni je bolj za ureditev prebave,kot kaj drugega. 

Glede tega da pa noče spit. Pri meni ni "trtemrte" Jaz vzamem brizgo od Dalerona in ji vse dajem tako. Vzamem jo jaz v naročje, jo z levo roko držim, z desno pa ji stisnem po korakih v ustka, pa ob kotičku ust, pa malo jeziček pridržim s kapalko da ne pljune ven. V B so ji pa dale in so ji bradico potisnile gor, ampak je kar špricnila ven. po žlički ne bi ona nič spila.

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 9.3.2009 14:49:57 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?