nana35
|
mala pikica,lep avatar,ampak meni je bil pa oni s servieto ful lep . IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Nana, sem ti pozabila povedat, da si meni tud "fajna" O,hvala... klaja,kaj ti naj rečem,res neprijetno,ampak verjemi mi,da ko pride otroček na svet bo vesel in srečen,zdaj boš pač morala požreti in se sprijazniti s tem kar misli.Spremenila ga ne boš,vidva pa sta odločena da bosta imela in pika,tako da je res čisto brez veze se s čimerkoli obremenjevat.Enostavno bo tako,da dokler še ni na svetu se bosta z atijem pač manj videla in bila bolj zadržana en do drugega,nikoli pa se ne ve,mogoče pa tudi ne.No,želim vam da se kmalu poglihate kar se tega tiče.Ne misli,da tvoj ati ne želi sreče vam in temu še nerojenemu ,ampak je po moje malo šokiran,ker verjetno ni pričakoval da bosta imela še enega otročka,pa na to ni bil pripravljen.Pri sebi je že nekako sklenil da je to to in da ste "kompletni".Kakorkoli-stiskam pesti za vas in upam,da bo navsezadnje vse lepo in prav.Tebi pa želim,da lepo preživiš in da se s tem ne obremenjuješ,ker nima nobenega smisla.A je tako? Jaz pa mislim,da sončnih očal ne bom kupovala za Klemna,ker jih itak ne bi hotel imeti na okicah,saj tudi vse kape letijo z glave,če niso privezane. Mu bomo naredili senčnik,pa bo. Ančika,za Dašo,da se čimprej pozdravi... martinca,sem že danes brala o tem v Novi v službi,tale Rogoški slavček pa se hodi k nam frizirat.. ravno zadnjič je bil,pa sploh nisem vedela,kam spada,danes mi je šefica povedala,ko je gledala cajtnge .Ne ,jaz ne bi vprašala kaj je laringitis...jaz to vem...haha,samo vem,da boš ti vprašala... mml,upam,da si se odločila za varuško. katarinas,za Laro... IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi IZVIRNO SPOROČILO: martinca http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/video-sokantno-pretepli-damjana-murka.html da vam polepšam dan!! Je pa frajer, ko ima varnostnike s sabo. Na samem bi ga tako zbrcali, da bi blo joj. Itak!! lusa,lepe slike,tale je pa specialna,ki jo je Sunny potegnila na rr. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta glede triš in bralke pa raje ne bom. Jaz tudi ne,ni moja stvar...čeprav...