|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
4.3.2009 20:45:13   
mavo
Barika, na Upravni fakulteti na Kotnikovi v Lj izvajajo priprave na izpit iz ZUP, pa tam tudi potem opravljaš izpit. Če te pošilja delodajalec, ti krije stroške za priprave in izpit. Če ni zaposlena oziroma če je samoplačnik, bi bilo itak najbolje kar tja poklicat in se osebno pozanimat.  

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
4.3.2009 20:47:27   
mavo
Bethany, a ti si tudi javna uslužbenka?user posted image  Meni je šel strokovni izpit kar malo na user posted image , pa sem ga delala še preden je bilo potrebno obvladati tudi evropsko zakonodajo (vsaj nekajuser posted image ).

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
4.3.2009 20:49:04   
mavo
Barika, evo ti:

http://www.fu.uni-lj.si/IC/aktualni.asp

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
4.3.2009 20:53:03   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Halo čveke in kofetarce, a gre katera z mano na user posted image v petek dopoldne?
Imam fraj dan, pa si moram nekaj zase privoščit. user posted image

hej, a sma midve z Darjo33 primerne?user posted image  Ma sej smo se nazadnje videle še lani poleti pred Populusom, se mi zdi. Mala dva sta bila še čist majhna dojenčka, zdaj pa že skoraj poštevanko obvladatauser posted image  

Ja katastrofa kako dolgo se že nismo videle. Je res že skrajni čas, da mi še v Ljubljano prej ne pobegneš. Saj boš videla, ko boš enkrat v službi - ubijalski tempo.

A se pol lahko kar fiksno zmenimo za petek? Kdaj pa sta na šetnji oziroma kdaj se zasidrata na kofetku? Jaz bom definitivno fraj in pridem v Celje kadarkoli, samo do 12.30 moram biti nazaj v Žalcu, ker imam v vrtcu govorilno uro za Leo.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
4.3.2009 21:10:00   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Bethany, a ti si tudi javna uslužbenka?user posted image  Meni je šel strokovni izpit kar malo na user posted image , pa sem ga delala še preden je bilo potrebno obvladati tudi evropsko zakonodajo (vsaj nekajuser posted image ).

jap, tudi. user posted image a ti tudi? js sem zraven zupa delala še davčni postopek, strokovnega pa še nisem, ker ni bilo treba - nimam pogodbe za določen čas... sem pa razmišljala, da bi šla kr sama, da ga pač imam narejenega za prihodnje... pa ne vem, kje bom voljo našla user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
4.3.2009 21:11:47   
barika
Punci, hvala, ji sporočim!user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
4.3.2009 21:12:13   
Jančika_
Jančika (ka je bil tvoj tak "žalosten" danes, ko je šel iz šole?user posted image )

Po moje je tako zmatran, da se mu meša. Saj se že meni počasi, skoz sem sama z otrokoma, ki ju zadnje tri dni daje vreme.

Mavo in Darja ne slišita nič, če se jima kdo na semaforju dere ven iz avtauser posted image . Jaz bom vidla za petek, po moje pa ne bo šlo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
4.3.2009 21:22:22   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Jančika (ka je bil tvoj tak "žalosten" danes, ko je šel iz šole?user posted image )

Po moje je tako zmatran, da se mu meša. Saj se že meni počasi, skoz sem sama z otrokoma, ki ju zadnje tri dni daje vreme.

no ja, potem mu je oproščeno, Drugače sem pa jaz tudi zdejle dva dneva ko mesečnik.
danes sem mogla 2x šibat v mesto, in to s tamalim, na CSD, sem ga mogla nesit in sem mislala, da mi bo padel iz rok ,ker je kr na 1x tak težek ratal, da groza, čist sem aut. pa še tole vreme.user posted image
mah, škoda govorituser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
4.3.2009 21:37:45   
jerebica
Jaz si pa zdejle tule živčke hladim, ker se mali dere kot jesihar, rad bi da stojim zraven njegovga kinderpeta ko spi, če ugotovi da me ni pa ueeeeeeeeeeeeuser posted image .

Janeja js se bom probala tud priguncat v petek v Celje, smo se res na zadnje vidl pred top fitom, a ne?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
4.3.2009 21:43:07   
katja_p
Joj ... me kr mine, ko gledam to vremensko napoved ... pa bi rada počas že šla s tamalo mal ven vozičkat, da se razmigam ...

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
4.3.2009 22:05:39   
teta beta
Mogoče pa se v petek še jaz (končno) prikažem na kavico. Danes sicer z otrokoma spimo v G., ker gre moj oče ponoči nekam in pridem jutri domov šele zvečer. Upam, da moj dragi zdajle lika tisti neskončen kup cot, ki se je spet pojavil, da se vam lahko pridružim brez slabe vesti. V soboto gremo na sejem dom in bomo verjetno tudi kar ostali v Ljubljani in prespali pri mojem sestriču ter naslednji dan šli na izlet na Gorenjsko. Za en dan je to čisto prehud plan, še če si brez otrok, dvAakrat  se nam pa ne da vozit gor in dol.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
4.3.2009 22:12:14   
žanek
U, se vas bo pa kar nekaj nabralo v petek na kavici. Kdaj in kje se pa dobite? Če ne boste prezgodnje, se vam pa še jaz pridružim.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
4.3.2009 22:17:55   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Joj ... me kr mine, ko gledam to vremensko napoved ... pa bi rada počas že šla s tamalo mal ven vozičkat, da se razmigam ...

se strinjam... ful že pogrešam dolge sprehode z vozičkom. Kak nej pol zgubim kako kilo, če skoz doma čepim in je kuhinja tak blizu, hehe. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
4.3.2009 22:17:58   
Janeja
Super, pa bo moj fraj dan le za nekaj koristen user posted image . Zgleda, da nas bo kar nekaj na uvodnem čveku za naslednji vikend. user posted image

Kot sem že rekla, meni je vseeno kdaj in kje. Zmenite se tiste, ki ste vezane na otročke in njihov urnik, pa pridem.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
4.3.2009 22:30:52   
HuAnita
Tudi jaz sem v petek popoldne v službi, morda uletim na predsrečanje....

Darja33 --- daj se mi ti oglasi, prosim!!!!!  Oz. mi tlele napiši - 3 osebe potrebujemo zdravniški pregled, lahko ti to narediš.... And the price is...????  Hvala...

Huanitin celulit se je pa danes natresel - pri sestri od Skabi, aerobikuser posted image   Ker bikini že imam nagledan, samo moje velikosti ne prodajajo....user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
4.3.2009 23:10:04   
mavo
O, v petek bo pa mini srečanje... Huanita, a ti lahko prinesem vrečko za I?  A bi se dobile v Planetu, ker bo itak dež zunaj, pa še dost placa je za vozičke? Men bi kar okrog 9.30, 10ih pasalo,ker potem mali M. že malo siten rata in hoče dopoldanski lepotni spanec. Pa tako fajn tepih je, da lahko brez problema lazi okoli.
Zmente se, pa jutri zvečer prečekiram, ker me čez dan ne bo doma.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
5.3.2009 7:04:17   
darja33
No pa da še js kej povem.

Ja, itak z Mavo dost kofetkama in tudi veliiiiko šetama. Tak da punce ne verjamte  vremenski napovedi, raje poglejte ven..... Včeri so rekli da bo fuuuul dežvalo, pa sva ble z D kar 3krat zunaj po 1 uro?! Pa z Mavo sva šle do Citija peš, kar tudi ni kr tako....

Huanita sorri, očitno nimam tvoje cifre, mi jo bo dans Mavo dal in te pokličem. Na neznane cifre namreč NE odgovarjam, ker so ponavadi sami pacienti....

V petek velja. Nas pa bo bab. Pa kaj, itak že napovedujejo ta dež, mogoče bo pa res kaj scalo....

Aja, js sem fajn, moja D raste, v službi sem že kar redno (no 3krat tedensko), ampak za kofe in sprehod mi ne zmanjka časa.... Kaj bo ko Mavo več ne bo...??!!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
5.3.2009 9:15:32   
blanči
Barika: aprila grem delat izpit iz ZUP-a, in v ponedeljek se mi začnejo priprave, ki potekajo 3 dni. Ravno danes sem dobila vso potrebno gradivo. Če želiš mi javi na ZS in mi pusti mail kam ti lahko pošljem.
Priprave pa potekajo na Ministrstvu za javno upravo.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
5.3.2009 9:27:31   
HuAnita
Darja33... Očitno me nimaš v imeniku, skrajni čas, da se to spremeni, sploh če boš kmalu naša izbrana d... rca---user posted image   Ti pošljem ZS, samo preberi ga in čimprej odgovori, ok???

Mavo - hvala.user posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
5.3.2009 10:26:56   
migulja
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

se strinjam... ful že pogrešam dolge sprehode z vozičkom. Kak nej pol zgubim kako kilo, če skoz doma čepim in je kuhinja tak blizu, hehe. user posted image user posted image

Jaz sem skoraj vsak dan za savinjo, včasih se pridružim še Mavo in Darji33, pa včasih pride še Jerebica, tako da je kar fletno. user posted image Danes verjetno res ne bo za sprehajanje, naslednji teden bo pa že od nedelje lepše (tako pravijouser posted image ), tako da se bomo verjetno kaj videvale za savinjo.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
5.3.2009 14:12:14   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: migulja

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Jaz sem skoraj vsak dan za savinjo, včasih se pridružim še Mavo in Darji33, pa včasih pride še Jerebica, tako da je kar fletno. user posted image Danes verjetno res ne bo za sprehajanje, naslednji teden bo pa že od nedelje lepše (tako pravijouser posted image ), tako da se bomo verjetno kaj videvale za savinjo.

Pol se nam pa mogoč celo uspe drug teden kaj videt, ne? Končno ... Ker se vedno sfalimo oz. se najbrž kje srečamo, sam ne vemo, da smo to me user posted image

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
5.3.2009 16:51:29   
Meggi
U celjanke je pa le dež malo notr pripopuuser posted image

Se pripravljate na ženski vikend-priprada nam izkoristite ga.

Me jo smuknemo k Severini pa malo na drink user posted image

A ste čule novico, Rebeki so hišo malo prebrali, noro.

Huanita si še zame skurla kalorije?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
5.3.2009 20:27:07   
mavo
Kaj je zdaj, a se niste nič zmenle za jutri zjutraj? Če bo katera prišla v Planet, prideva še midva z malim M., bom zjutraj preverila situacijo.
Snorlax, jaz pa v kratkem pridem k tebi v službouser posted image ...samo ne dobesedno, mi je moj braco "Zvone" dal eno vrečo, ki jo moram nesti na vašo "firmo", sta se menda prek foruma zmenla. Ti sporočim, ko se odpravim tja.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
5.3.2009 20:40:15   
Janeja
Mavo, jaz sigurno pridem!

Plac je torej določen - PLANET TUŠ, zgoraj kot ponavadi. Ura? Med 9.30 in 10.00 se zberemo! OK? Jaz pridem verjetno bolj proti 10.00, ker grem zjutra še k sestri na kratek obisk.

Pa čim več naj vas pride! Poleg naju z Mavo so se najavile še Jerebica, Teta beta, Darja33, Jančika (upam, da ti vseeno uspe), HuAnita, Žanek. Sem še katero spustila? Se vidimo jutri!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
5.3.2009 21:41:14   
HuAnita
Kwa je to z Rebeko?user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.