|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
4.3.2009 14:56:58   
Kliki
Ja ok smo zmenjene in potem ti voščimo za rojstni dan in ti povemo da smo zagledale user posted image .

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 351
4.3.2009 17:11:57   
zvezdica1980
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Zvezdica pa daj prej, saj ni treba da je ponoči, saj veš un vic bo črnček, ker ste ga naredili ponočiuser posted image

Jaz grem že ful prej v službo , še predno moj dragi pride domov....Razen če se oba na pol poti ustaviva in zavijeva malo s ceste....user posted image user posted image user posted image in pol greva vsak svojo pot!!!!!

Hahahaaahaaaaa.....

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 352
4.3.2009 17:19:13   
tassika
To bi ziher ratalouser posted image , samo vreme vama ni naklonjeno, pogelj saj ni panike prime tudi če sta včeraj in če bosta jutri, jaz sem imela ovulacijo 1 in ravno tisti dan nisvauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 353
4.3.2009 17:39:27   
zvezdica1980

To bi ziher ratalouser posted image , samo vreme vama ni naklonjeno, pogelj saj ni panike prime tudi če sta včeraj in če bosta jutri, jaz sem imela ovulacijo 1 in ravno tisti dan nisvauser posted image

No sej če bo bo super....uglavnem sporočim!!!! Morm met pa noro ovulacijo, ker me boli da se komaj premikam. Še nikoli me ni tako jajčnik bolel.

Lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 354
4.3.2009 18:54:54   
tassika
Tudi mene je včeraj svinjsko špikalo, tudi sedet nisem mogla v službi in to samo levi. Punce jaz vam pravim, prebujajo se iz zimskega spanjauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 355
4.3.2009 18:59:33   
Kliki
Ja men je prejšni masec in tudi ta se je že začelo ščipati.
Ta mesec je naš punce.
user posted image                                      user posted image                                             user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 356
5.3.2009 18:49:43   
mojca345

Tudi mene je včeraj svinjsko špikalo, tudi sedet nisem mogla v službi in to samo levi. Punce jaz vam pravim, prebujajo se iz zimskega spanjauser posted image

hahahaah

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 357
5.3.2009 18:50:52   
mojca345
me pa zanima punce, če te špika pomen, da je to ovulacija ali da ovulacija bo po prenehanju špikanja ?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 358
8.3.2009 11:10:09   
dysan
no punce drage mene je ta glupa user posted image  obiskalauser posted image , naslednji user posted image  pričakujem 03.04.user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 359
8.3.2009 11:11:05   
dysan
mojca jst ovulacije ne čutim, tak, da ti ne vem povedat......

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 360
8.3.2009 18:03:23   
tassika
Evo punce ena malenkost za vas

user posted image

upam da ste lepo preživele lep in tople sončni 8.marec. Jaz sem ga maksimalno izkoristlauser posted image . Jutri pa spet službauser posted image  ampak bo vsaj teden hitro mimo.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 361
8.3.2009 19:42:52   
FIA 80
Živijo! Tut js sem nova - in upam skupaj z vami! Še mene dodajte - user posted image NE pričakujem 22.3. Upam, da po 2 letih user posted image tut js končno vidim user posted image .

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 362
8.3.2009 19:59:33   
Nattasha
Jaz bi se tud pofočkala, ker pa je moj datum že 10.03. lahko povem, da me že tud tako topo boli okrog jajčnikov, pa da imam napete in boleče prsit. Torej vse znake prihajajoče user posted image , aja sem omenila, da sem tečna? In to fejst tečna, pa to, da me čisto po vsaki hrani zgaga daje. No glede na to, da me tud na spolšno velikokrat, ne polagam ravno nekega hudega pomena na to, sam priznam pa, da me do zdaj ni ravno po vsaki hrani dajalo.

Eh pomoje je spet psiha. Upajmo na user posted image user posted image , pripravimo nauser posted image . Papa pa lep vesel in za tiste, ki ste v obdobju predvsem PLODEN osmi marec...

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu FIA 80)
Neposredna povezava do sporočila: 363
8.3.2009 21:03:54   
tassika
Natasa zgaga je bil moj prvi znak nosečnosti in me je spremljal do konca, samo jaz na začetku tega nisem vedla. No zdaj me še nič ne boli, tko da nimam pojma kaj bo. Mogoče pa ti je ratalo, pa saj bo kamlu 10user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 364
9.3.2009 0:40:35   
mojca345
                 NE PRIČAKUJEMO MARCA : user posted image user posted image user posted image

1. Dysan                            9.3.user posted image  user posted image
2. Nattasha                      10.3. 
2. Pikapoka83                 11.3.
3. Luna83                        17.3.
4. Zvezdica1980             19.3.
5. U                                  19.3
6. Nika78                         19.3.
7. Fia 80                          22.3
7. Majalina                       26.3.

NE PRIČAKUJEMO APRILA :

1. Dysan                             3.4.

DRŽIMO PESTI, DA TA MESEC SE KAJ NAREDI !! user posted image  

Dysan pošiljam user posted image user posted image user posted image  in držim pestke, da bo april njen mesec !!

NAVIJAČICE :
Mojca345 user posted image user posted image user posted image   Dejmo, dejmo,dejmo !!!
Anonimna.k  user posted image user posted image user posted image  " pravi, da ji ta TEMA prinaša srečo in upa, da bo vam TUDI "

< Sporočilo je popravil mojca345 -- 9.3.2009 0:42:35 >

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 365
9.3.2009 0:44:51   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

no punce drage mene je ta glupa user posted image  obiskalauser posted image , naslednji user posted image  pričakujem 03.04.user posted image

Dysan ne bi žalostna...pošiljam ti user posted image user posted image user posted image

Kmalu BO user posted image , samo vprašanje časa je user posted image . ( tak pravi moj možek, pa me tolaži z tem, upam, da tebi tale stavek tudi kaj pomaga )

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 366
9.3.2009 0:46:42   
mojca345

Evo punce ena malenkost za vas

user posted image

upam da ste lepo preživele lep in tople sončni 8.marec. Jaz sem ga maksimalno izkoristlauser posted image . Jutri pa spet službauser posted image  ampak bo vsaj teden hitro mimo.

lp

tassika, HVALA TI !  Midva sva ga tudi maximalno izkoristila...sicer res bolj med rjuhami..tak je fajn ko kosilo tašča naredi...user posted image

zakaj pa so tašče, a ne ? user posted image  da priskočijo na pomoč, čeprav nevedočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 367
9.3.2009 0:48:25   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: FIA 80

Živijo! Tut js sem nova - in upam skupaj z vami! Še mene dodajte - user posted image NE pričakujem 22.3. Upam, da po 2 letih user posted image tut js končno vidim user posted image .

Fia80, lepo DOBRODOŠLA na temi....ja tale tema, je prejšnji mesec kar obrodila sadove....upam, da vama rata postati user posted image  TU z NAMI !!!

Navijam za tebe !

p.s.: sem te že dodala...user posted image

(odgovor članu FIA 80)
Neposredna povezava do sporočila: 368
9.3.2009 0:50:35   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Jaz bi se tud pofočkala, ker pa je moj datum že 10.03. lahko povem, da me že tud tako topo boli okrog jajčnikov, pa da imam napete in boleče prsit. Torej vse znake prihajajoče user posted image , aja sem omenila, da sem tečna? In to fejst tečna, pa to, da me čisto po vsaki hrani zgaga daje. No glede na to, da me tud na spolšno velikokrat, ne polagam ravno nekega hudega pomena na to, sam priznam pa, da me do zdaj ni ravno po vsaki hrani dajalo.

Eh pomoje je spet psiha. Upajmo na user posted image user posted image , pripravimo nauser posted image . Papa pa lep vesel in za tiste, ki ste v obdobju predvsem PLODEN osmi marec...

Psiha gor ali dol....če se pokaže na testu glavni user posted image user posted image  je to najbolj važn....Kar je bilo narejeno je bilo, če se je prijelo se je, če ne pa v noge kroge....

SRČNO UPAM, DA SE JE PRIJELO PRI VAMA !!!!

DRŽIM PESTI !

obvezno javi kako in kaj...

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 369
9.3.2009 1:40:24   
majalina
oho mojca, še ena, ki ne more spat? no, jaz bi lahko... pa moram nujno nekaj narest do jutri dopoldan... pol pa vsake toliko malo relaksa tukaj...

lp!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 370
9.3.2009 8:02:44   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: FIA 80

Fia80, lepo DOBRODOŠLA na temi....ja tale tema, je prejšnji mesec kar obrodila sadove....upam, da vama rata postati user posted image  TU z NAMI !!!

Navijam za tebe !

p.s.: sem te že dodala...user posted image

mojca, maš prav. obrodila je sadove. zdaj pa ste na vrsti ve in čakamo na user posted image . user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 371
9.3.2009 9:22:59   
Anonimna.k
Dobrodošle vse nove in držim pesti za vas! user posted image

Mene so začele dajati kar hude slabosti, mislim, da je le še vprašanje časa, da začnem bruhati, tako da bljak, bljak, bljak.... Nekaj se mučim v službi, ampak ne vem, kam to pelje....

Lepo vas pozdravljam in sem v mislih z vami!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 372
9.3.2009 10:01:17   
dysan
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: dysan

Dysan ne bi žalostna...pošiljam ti user posted image user posted image user posted image

Kmalu BO user posted image , samo vprašanje časa je user posted image . ( tak pravi moj možek, pa me tolaži z tem, upam, da tebi tale stavek tudi kaj pomaga )

Hvala Mojca  user posted image   mal me je res potrlo, ampak že grem novemu izivu naproti, se že veselo pikam in upam na najboljši izid. Moj user posted image   že mal obupuje....

počasi pa le gre.....

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 373
9.3.2009 10:23:29   
FIA 80
Mojca hvala! Upam, da nama res uspe! user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 374
9.3.2009 10:34:31   
dysan
Dejmo punce, jaz navijam za vse....
user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Katero ime vam je lepše?

Cvetka (14%)

Betka (21%)

ali Blažka? (65%)

Število vseh glasov: 389

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!