|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
2.3.2009 14:04:41   
majalina
pa še to... dokler sem sama jemala tabletke, je blo vse ok in nisem imela nobenih bolečin. zdaj je bistveno drugače. boleča M, ...

tudi ovulacijo zdaj čutim (špikanje v jajčnikih), pa je prej nisem...

tako, da zna bit, da so te spremembe vezane na prekinitev s tabletkam... ampak spet... to je moje osebno mišljenje, na vse skupaj se sploh ne spoznam :-)

(odgovor članu lepdan79)
Neposredna povezava do sporočila: 326
2.3.2009 14:06:21   
majalina
jst ne pričakujem 26.03.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 327
3.3.2009 0:15:48   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: lepdan79

no, sprašujem dejansko vse skupaj...ki ste tukaj gor...ker dejansko niti ne znam pisat na formu brez da ne kliknem na odgovor...če je še kakšna pot, da ne dajem zmeraj nekomu odgovora in da imam samo monolog, potem prosim naj mi ena to pokaže...
drugače pa...torej, ti si imela take bolečine, ampak si nazadnje dobila M...? mene zadnji teden vse boli...in zaradi tablet me prej ni nikoli bolelo...da ne govorim o svojem oprsju...ogromno, z velikim O...

zdravo !

takoj po postu sem vedela, da si začetnica...ko pa sem videla, kdaj si se včlanila mi je samo potrdilo vse...odgvoor : po prenehanju tabletk se ciklusi zmešajo, logično, ker so bili prej umetno uravnani, zdaj pa se morajo spet uravnati po naravnem načinu...predlagam, da si zapisuješ dolžino ciklov od zdaj naprej, da boš lažje računala plodne dneve...to, da je prsa bolijo je tipični "M prihaja" znak. kar nekaj je teh kalkulatrojev, da ti računajo plodne dneve in pričakovane M. 
Znaki za nosečnost se pokažejo v 6 tednu oz. brala boš tudi, da od takrat ko se oplodi in prične naraščati hormon hcg, ki na urinskem testu pokaže nosečnost, če je hormon dovolj visok že. se pa seveda dogaja, da puncam ne pokaže, pa zvedo šele v 7 tednu naprimer..mislim brala sem že marsikaj....da je imela M normalno še dva meseca in je zvedla potem, da je noseča...tko, da možno je VSE. pač taki primeri samo potrjujejo pravilo...

vsak mesec se punce tle sekirajo, v tistih dnevih k nej ne bi prišla...priporočam, da se ne obremenjuješ toliko z tem, ker meni je prejšnji mesec počil "živec zarad tega". pa nisem prva, nit zadnja...

tko, da take it easy girls...

user posted image  bo prišel, ko bo pravi čas...

poročajta, kaj bo 

(odgovor članu lepdan79)
Neposredna povezava do sporočila: 328
3.3.2009 0:19:41   
mojca345

NE PRIČAKUJEMO MARCA : user posted image user posted image user posted image

1. Dysan                            9.3.
2. Pikapoka83                 11.3.
3. Luna83                        17.3.
4. Kalaxy
5. Zvezdica1980
6. U                                  19.3
7. Bojana82
8. Majalina                       26.3.

DRŽIMO PESTI, DA TA MESEC SE KAJ NAREDI !! user posted image

NAVIJAČICE :
Mojca345 user posted image user posted image user posted image   Dejmo, dejmo,dejmo !!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 329
3.3.2009 12:49:48   
nika78
A se vam lahko še jaz pridružim? user posted image  ne pričakujem 19.3. Hvala!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 330
3.3.2009 14:57:40   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: nika78

Midve boba pa skupaj upale nauser posted image

(odgovor članu nika78)
Neposredna povezava do sporočila: 331
3.3.2009 19:25:25   
mojca345

4. U                                  19.3
5. Majalina                       26.3.
6. Nika78                         19.3. 

NAVIJAČICE :
Mojca345 user posted image user posted image user posted image   Dejmo, dejmo,dejmo !!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 332
3.3.2009 19:26:38   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: nika78

dobrodošlauser posted image user posted image

koliko časa se že truditauser posted image ?

(odgovor članu nika78)
Neposredna povezava do sporočila: 333
3.3.2009 19:28:41   
Kliki
mojca345 ti kar navijaj da bo čim več user posted image .
user posted image         user posted image          user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 334
3.3.2009 19:32:40   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: U

U, navijam ZA TEBE FUL !!!! Ta mesec bo tvoj !!!user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 335
3.3.2009 19:38:20   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

Ja upam da res si res tako noro želim postati serčka user posted image . Če bi mi kdo bral misli bi reku da sem čist zmešana.user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 336
3.3.2009 21:37:29   
mojca345

Ja upam da res si res tako noro želim postati serčka user posted image . Če bi mi kdo bral misli bi reku da sem čist zmešana.user posted image

VEM, KAK JE TO !!user posted image

ampak mene je začel ravno to že nažirat...pol...tko, da take it easy in se zdej ful bolj počutim res

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 337
4.3.2009 8:09:24   
Nončika

U, navijam ZA TEBE FUL !!!! Ta mesec bo tvoj !!!user posted image

jaz tudi, saj veš da je ta mesec tvoj. več kot 1m ne smeš zaostajat. user posted image user posted image user posted image  

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 338
4.3.2009 9:52:21   
Anonimna.k
Uf, Mojca, daj še mene med navijačice. Meni je ta tema prinesla srečo, pa bo gotovo tudi drugim! Torej, držim pesti in navijam za ploden marec! user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 339
4.3.2009 13:26:42   
lidijajenko
sj bo punce,samo ne se sekirat. Je pa res da smo vse napsihirane s tem da bi se user posted image  pokazale čimprej ane?

Držim vam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image  zvečer pa v postelji in veselo na delouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metodas)
Neposredna povezava do sporočila: 340
4.3.2009 13:32:51   
zvezdica1980
No jaz imam znake ovulacije....špikanje po jajčnikih, ovul.test je že 2 dni pozitiven.....user posted image  ne pričakujem 19.3.

LP

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 341
4.3.2009 13:35:20   
zvezdica1980
IZVIRNO SPOROČILO: lidijajenko

sj bo punce,samo ne se sekirat. Je pa res da smo vse napsihirane s tem da bi se user posted image  pokazale čimprej ane?

Držim vam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image  zvečer pa v postelji in veselo na delouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa zvečer ne bom mogla user posted image user posted image user posted image user posted image saj moram v nočno....tako da zgleda bom svojo ovulacijo zgrešila!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 342
4.3.2009 14:15:39   
tassika
Zvezdica pa daj prej, saj ni treba da je ponoči, saj veš un vic bo črnček, ker ste ga naredili ponočiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 343
4.3.2009 14:32:54   
Kliki
Evo moja O tud že pašilja znake tko da bomo tudi začeli aktivno user posted image  seveda v upanju d jo 19.3 ne bo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 344
4.3.2009 14:48:57   
mojca345

4. Kalaxy
5. Zvezdica1980             19.3.
6. U                                  19.3
7. Nika78                         19.3.
8. Majalina                       26.3.

NAVIJAČICE :
Anonimna.k  user posted image user posted image user posted image  " pravi, da ji ta TEMA prinaša srečo in upa, da bo vam TUDI "

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 345
4.3.2009 14:51:07   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.k

Uf, Mojca, daj še mene med navijačice. Meni je ta tema prinesla srečo, pa bo gotovo tudi drugim! Torej, držim pesti in navijam za ploden marec! user posted image

BOM user posted image  ! user posted image .....HVALA TI user posted image

(odgovor članu Anonimna.k)
Neposredna povezava do sporočila: 346
4.3.2009 14:52:42   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: lidijajenko

se POPOLNOMA STRINJAM z Jenkotovo user posted image

tko, da čim manj sekirat, se mi zdi še najboljši NASVET...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 347
4.3.2009 14:53:05   
Kliki
19.3 bodo pa kar trije + oz.user posted image  kot vidim. punce nam bo uspelo.

Pa še za srečo user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image     

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 348
4.3.2009 14:54:08   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica1980

No jaz imam znake ovulacije....špikanje po jajčnikih, ovul.test je že 2 dni pozitiven.....user posted image  ne pričakujem 19.3.

LP

KAR POGUMNO user posted image    mene je tut neki špikal 3 dni nazaj, pa danes neki....

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 349
4.3.2009 14:55:42   
mojca345

19.3 bodo pa kar trije + oz.user posted image  kot vidim. punce nam bo uspelo.

Pa še za srečo user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image     

JA ČIST NORO !!! Testirale boste pa 20.3. na MOJ ROJSTNI DAN user posted image user posted image

komi čakam.....

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.