|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
23.2.2009 9:46:51   
Anonimna.k
U, res škoda.... user posted image  Držim pesti za marec, je tako lep mesec, da mogoče bo pa ta pravi! user posted image

Mojca, kar pogumno naprej, tako je prav. Tudi tebi bo uspelo, sigurno! user posted image

Navijam za vse, da bo marec vaš mesec! user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 301
23.2.2009 21:20:10   
mojca345

SEZNAM NE PRIČAKUJEMO FEBRUAR : user posted image user posted image

1. Pikapoka83                 14.2. ( sobota ) user posted image  user posted image
2. JanaB                            15.2. ( nedelja )user posted image  user posted image
3. Ursap                            15.2. user posted image user posted image
4. Luna83                         15.2.user posted image user posted image
5. Mojca345                     16.2 ( ponedeljek )user posted image user posted image
6. Anonimna.k                  17.2. ( torek )user posted image user posted image user posted image user posted image
7. Nončika                        19.2. ( četrtek )user posted image user posted image user posted image user posted image
8. Zvezdica1980              19.2. ( četrtek )user posted image user posted image
9. Kalaxy                          20.2. ( petek )user posted image user posted image
10. U                                 26.2. ( četrtek )user posted image user posted image
11. Bojana82                   27.2. ( petek )

VSE SMO NA KUPU TLE GOR user posted image user posted image user posted image

Držimo pestke, da smo kaj SPACKALE ta MESEC !!!user posted image user posted image user posted image

Pikapoki in Jani in Luni83 in Kalaxy in zvezdici in sebi in U pošiljam 3 user posted image user posted image user posted image  

javite se...še ostale.. 

user posted image  = 2 kandidatki     user posted image  = 8 kandidatk, k bodo KMALU NOSEČE    

NE PRIČAKUJEMO MARCA : user posted image user posted image user posted image

1. Dysan                            9.3.
2. Pikapoka83                 11.3.
3. Luna83                         17.3.
4. Kalaxy
5. Zvezdica1980
6. U

NAVIJAČICE :
Mojca345

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 302
23.2.2009 21:24:38   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.k

U, res škoda.... user posted image  Držim pesti za marec, je tako lep mesec, da mogoče bo pa ta pravi! user posted image

Mojca, kar pogumno naprej, tako je prav. Tudi tebi bo uspelo, sigurno! user posted image

Hvala anonimna.k sam sem se odločila, da ne bom več delala na bebici. Mož lepo spoštuje mojo odločitev. Meni se je pa res vse tako zamerilo. Mislim, da je boljše tako. Bova raje počakala še kaki dve leti...

itak, pa bom še prisotna tukaj...to mi je sproščanje...user posted image

(odgovor članu Anonimna.k)
Neposredna povezava do sporočila: 303
25.2.2009 9:43:07   
Anonimna.k
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

Hvala anonimna.k sam sem se odločila, da ne bom več delala na bebici. Mož lepo spoštuje mojo odločitev. Meni se je pa res vse tako zamerilo. Mislim, da je boljše tako. Bova raje počakala še kaki dve leti...

Kakorkoli si se odločila, jaz sem s tabo in ti držim pesti, da se mentalno pobereš, potem pa bo že vse šlo... user posted image

Za vse ostale pa navijam še naprej! user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 304
25.2.2009 15:40:47   
mojca345

Kakorkoli si se odločila, jaz sem s tabo in ti držim pesti, da se mentalno pobereš, potem pa bo že vse šlo... user posted image

Za vse ostale pa navijam še naprej! user posted image

Anonimna.k HVALA....res to mi VELIKO POMENI, ker sva zdaj v popolni krizi oba. s tabo bi šla še na kaki kafetek kdaj...user posted image ...hvala, da razumeš

kako

Neposredna povezava do sporočila: 305
25.2.2009 15:41:20   
mojca345
kako si ti ? ti je kaj že slabo ?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 306
25.2.2009 15:44:36   
Kliki

Hvala. Ja tudi moja želja bi bila da v marcu pa končno zagledam user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 307
25.2.2009 15:48:23   
Kliki
mojca345 sej mogoče pa v tem času ko ne boš obremenjena s tem da mora bit +ozuser posted image  pa rata in postaneš srečka user posted image .

Ja tudi mene to že kr fajn obremenjuje k iz meseca v mesec ni nič.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 308
25.2.2009 15:49:35   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: U

mojca345 sej mogoče pa v tem času ko ne boš obremenjena s tem da mora bit +ozuser posted image  pa rata in postaneš srečka user posted image .

težko je ja ful.....dobr vem....

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 309
25.2.2009 15:52:03   
Kliki
Ja pa sej se pobereš pa spet padeš pa če to traja ful dolg pa pomojem že v depresijo padeš.

Tudi za naju sije sonce in bova nekoč srečke user posted image .

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 310
25.2.2009 16:01:13   
mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: U

težko je ja ful.....dobr vem....

jest imam MARCA rojstni dan....Komaj ČAKAM !!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 311
25.2.2009 16:44:03   
tinncyka

se vam lohk pridružim jaz ne pričakujem tečke 27.2¨!!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 312
25.2.2009 20:43:23   
mojca345

1. Pikapoka83                 14.2. ( sobota ) user posted image  user posted image
2. JanaB                            15.2. ( nedelja )user posted image  user posted image
5. Mojca345                     16.2 ( ponedeljek )user posted image user posted image
6. Anonimna.k                  17.2. ( torek )user posted image user posted image user posted image user posted image
7. Nončika                        19.2. ( četrtek )user posted image user posted image user posted image user posted image
8. Zvezdica1980              19.2. ( četrtek )user posted image user posted image
9. Kalaxy                          20.2. ( petek )user posted image user posted image
10. U                                 26.2. ( četrtek )user posted image user posted image
12. Tinncyka                      27.2. ( petek )

Držimo pestke, da smo kaj SPACKALE ta MESEC !!!user posted image user posted image user posted image

Pikapoki in Jani in Luni83 in Kalaxy in zvezdici in sebi in U pošiljam 3 user posted image user posted image user posted image  

javite se...še ostale.. 

user posted image  = 2 kandidatki     user posted image  = 8 kandidatk, k bodo KMALU NOSEČE    

3. Luna83                         17.3.
4. Kalaxy
5. Zvezdica1980
6. U

NAVIJAČICE :
Mojca345

< Sporočilo je popravil mojca345 -- 25.2.2009 20:44:35 >

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 313
26.2.2009 11:23:30   
Kliki
Jast je ne pričakujem 19.3

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 314
26.2.2009 11:24:23   
Kliki

javite se...še ostale.. 

3. Luna83                        17.3.
4. Kalaxy
5. Zvezdica1980
6. U                                  19.3

NAVIJAČICE :
Mojca345

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 315
26.2.2009 14:54:38   
Anonimna.k
Tinncyka, dobrodošla in veliko sreče!

Mojca, slabo mi še ni nič, le eno jutro pred par dnevi, sem pa precej utrujena in hodim prej spat kot običajno. Drugače pa nič. Prvo nosečnost sem veliko, veliko bruhala, a se je začelo kakšna 2 tedna kasneje, tako da še ne vem, kaj me čaka to pot... Upam, da bo šlo bolje!

Pozdravček vsem, pridno navijam za vse!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 316
26.2.2009 15:00:39   
mojca345
Bojana82 in Tinncyka mata kake znake ?

Držim pestkeuser posted image  da bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 317
26.2.2009 23:05:09   
mojca345

11. Bojana82                   27.2. ( petek )user posted image user posted image

Pikapoki in Jani in Luni83 in Kalaxy in zvezdici in sebi in U in Bojani82 pošiljam 3 user posted image user posted image user posted image  

javite se...še ostale.. 

user posted image  = 2 kandidatki     user posted image  = 9 kandidatk, k bodo KMALU NOSEČE    

3. Luna83                        17.3.
4. Kalaxy
5. Zvezdica1980
6. U                                  19.3
7. Bojana82

NAVIJAČICE :
Mojca345 user posted image user posted image user posted image   Dejmo, dejmo,dejmo !!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 318
2.3.2009 1:01:57   
mojca345
Punce, javite se kej z znaki...sej ni treba vsakič novo temo " znaki" odpirat..jaz sem tukaj in čakam, da slišim kaj se vam dogaja...

DRŽMO SKUPAJ !!!

mene je danes neki prav špikal v desnem jajčniku, da sem se vsakič prav premaknila od bolečin...a mislite da je to ovulacija ??

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 319
2.3.2009 10:21:45   
majalina
jst sm isto mela mocne bolecine v jajcniku nekaj tednov nazaj... verjetno je bila ovulacija...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 320
2.3.2009 13:27:31   
mojca345
kdaj jo a NE pričakuješ ?

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 321
2.3.2009 13:37:17   
lepdan79
Živjo, letim od ene strani na drugo, in se iščem po različnih odgovorih...no,in upam, da bom na tej naletela na prijazne sogovornike, zaveznike v samo enem cilju...naj na kratko opišem sebe...po 8ih letih kontrac tabl, je zdaj drugi mesec brez...in že zdaj mi zamuja...cca 5 dni...tu nekje...ker nikdar nisem zapisovala dnevov M...in moje prsi?ne morem verjet, napete, ogromne, moj dragi sploh ne more verjet da je to mogoče...smeji se in pravi, poglej ti to...celo brez silikona...in zdaj, pred vsakim odhodom na wc z upanjem v sebi rečem, uhhh, ni kapljic...notri me boli, neznansko boli, ampak če bi bila M bi že prišla...ker moje prsi so tako napete že cel teden...
In zdaj ne vem...kaj naj naredim...strah me je po test...vem da bi bila razočarana...ah, ja, sej vem, enkrat bo treba...ampak tako lepše je bil v pričakovanju...kot pa...prosim za kak odgovor...pa lep dan vsem...
user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 322
2.3.2009 13:39:35   
majalina
a to mene sprašuješ? jst jo imam zdaj ravno zadnje dni... tiste bolečine so bile pa ene dva tedna pred pričakovano...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 323
2.3.2009 13:48:31   
lepdan79
no, sprašujem dejansko vse skupaj...ki ste tukaj gor...ker dejansko niti ne znam pisat na formu brez da ne kliknem na odgovor...če je še kakšna pot, da ne dajem zmeraj nekomu odgovora in da imam samo monolog, potem prosim naj mi ena to pokaže...
drugače pa...torej, ti si imela take bolečine, ampak si nazadnje dobila M...? mene zadnji teden vse boli...in zaradi tablet me prej ni nikoli bolelo...da ne govorim o svojem oprsju...ogromno, z velikim O...

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 324
2.3.2009 14:01:53   
majalina
ciao lepdan!

sama sicer nisem strokovnjak vendar so si znaki, ki nakazujejo nosečnost ali menstruacijo zelo podobni in odvisni od posameznika...
tvoji so po mojem čisto nosečnostni, ampak veliko je odvisno tudi od tega kaksne znake imas ponavadi pred m.
vem, da zna bit tezko, ampak najprimerneje je naredit test... in boš zanesljivo vedela odgovor :-)
drzim pesti! pa javiiiii!!!

(odgovor članu lepdan79)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.