Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:40:08
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 miška- pridna glede pritiska...kr tak naprej, pomočnike pa tudi dobiš Hvala.....veš, da se jih ne bom branla , pa tudi druge ne
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:42:11
|
|
|
|
sonček85
|
evo miška katerega bi da bo pritisk ves teden kot mora bit jaz bi kr nekaj jih imela samo jaz že imam pomočnika za ta teden k moj dela dop moj je desni ben affleck
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:45:56
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo miška katerega bi da bo pritisk ves teden kot mora bit jaz bi kr nekaj jih imela samo jaz že imam pomočnika za ta teden k moj dela dop moj je desni ben affleck Ej, sonček kako ste vi zlati in uvidevni za tiste, ki imamo težave . Prvega ali petega bi se sploh ne branla.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:46:14
|
|
|
|
Nalini
|
spanje - zaenkrat super ...2x na noč grem sicer na wc ampak to grem itak na pol v spanju tak ...... le prejšnji teden sem enkrat ponoči imela hude krče in otrdevanje .... upam, da bo naš dojenček velik zaspanec... kot mami ... kolcanje - komaj sem čakala, da naš bejbi začne kolcat .... da vidim kje bo zdaj imel glavo ..... ima jo spet spodaj ...... joj se že boljše počutim .... zgleda, da se igra z mojimi živčki porod - po eni strani upam, da bo bejbi čimdlje na toplem,... po drugi strani si želim čimprej roditi .... dnevi se vlečejo kot jara kaća .... ... me pa poroda zaenkrat še ni strah ... bolj se zadnje dni sekiram (ampak ne tak fejst), če bo vse ok z bejbijon ...... jaz bom že preživela teh 200 popadkov, ki me čakajo detelja preden greš na kosilo mi pošlji enega kuharskega pomočnika,... da mi skuha kosilo .... ker sem danes malo lenobna .....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 10:00:42
|
|
|
|
Nalini
|
ni slikice
|
|
|
|
Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 10:04:24
|
|
|
|
KaTkA24
|
Pozdravljene nosecke :) Da se po dolgem casu spet malo javim in vam vsem zazelim lep (ceprav je kisel) dan, poln tistih lusnih brc :) zdaj pa ze res lahko pocasi zacnemo odstevat - uh kako cas mineva, a ne? jaz sem si ze malo napoti, ker sem vedno bolj okorna, pa tudi scipa me vsake tolko nekaj. ampak verjetno to vse spada k zadnjemu mesecu! skratka...upam, da se dobro pocutite in naj tako tudi ostane :) lep dan
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 10:06:04
|
|
|
|
*Junona*
|
Jutro. Da vas pozdravim, potem pa šibam za knjige. Vidim, da niste mogle spat, boge. Js grem ponoči 4x na wc, kolki me bolijo... ampak še kar nekak gre. Edino danes sem se utrujena zbudila.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 10:06:23
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 IZVIRNO SPOROČILO: Brigita23 punce lahko noč, čim manj bolečin, otrdevanja in nočnih nemirov.....zjutraj pa tista ki prva ustane kuha kavico Kava je skuhana, samo dvomim, da jo boste pile ob treh zjutraj. Ojoj, boga Pat, ker ne moreš spat.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 10:06:26
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 dobro jutro vsem no danes sem pa jst ko cota.....noč je bila katastrofa, mela sem ene tri močne popadke ponoči....no vsaj mislim da so bili popadki, ker ne vem kaj druga bi me lahko tako bolelo v spodnjem delu trebuha, da me je zbudilo Tudi zjutraj ni kaj dosti popustilo imam krče kot kadar sem imela 1. dan menstruacijo . Naš je bil ponoči živahen, tako da vsaj vem da je z njim vse ok. Pa ve punce, kako je bilo spati? jaz sem ful slabo spala...me je skoz na wc tiščalo...drugič ko te tako prime vzami 2 spasmexa skup...meni je zadnjič pomagalo...danes pa smo tako živahni, mislim, da mi bo trebuh razneslo mogoče pa ve, da gremo iskat pomočnike hmmm, kaj pa če je v mojem buščiju pupa????? nimam spamexa, mam buscopan...ne vem zakaj ga nisem vzela Me je pa tak sekal ej od maternice čez luliko pa prek riti Misliš da so to lažni popadki? tudi buscopan je ok...kolegica, ki dela v lekarno je rekla, da so jim na predavanju rekli, da celo bolj učinkovit kot spasmex...možno...saj zdaj se že itak vse pripravlja na porod...včerja sem nekje prebralaa, da se pravi popadki vedno začnejo pod joškami in grejo počasi navzdol...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 10:07:28
|
|
|
|
*Junona*
|
Brigitka, ne nam ga sračkat, počakaj naju s Sončkom.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 10:08:57
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini http://farm4.static.flickr.com/3087/2511821553_004f30493b.jpg?v=0 tukaj ga poglejte a lahko pridem pomagat v kuhinjo? ti pa lahko v miru počivaš, bova midva vse zrihtatala
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 10:10:53
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigitka.pa ja ne misliš it že v P.Smo se ja zmenle, l&l:vaš malček bo šel pa res lep iz P hvala za košek in ja tudi vam lepo za posteljico ,to je res tko lepo ,če imamo še nekaj iz otroštva.Moj nima nič kje pa sonček....brez vaju z junonco ne grem , mi bi bilo dolg čas
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 10:14:15
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Brigita23 noč je bila neprespana od trenutka, ko je tamala prlezla k nama v posteljo in se je spet začelo njeno smrčanje. Pol sem šla za eno uro na net in nazaj spat, samo kaj ko sem bolj malo spala. pri vas tamala smrči pri nas pa naš ati , zdej sploh ko ima še šive v roki in pol večino časa na hrbtu spi, pol začne pa še naš brcat in mamica je seveda popolnoma budna.....potem pa celo noč nekaj razmišljam pa načrte delam in veš da ne morem več zaspat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 10:17:35
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* A ste videle tole? http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=176331 junona- jutri se pa vidimo a ne? A ob 9.30 se začne se mi zdi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 10:18:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini http://farm4.static.flickr.com/3087/2511821553_004f30493b.jpg?v=0 tukaj ga poglejte uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja tega sem iskala a nisem našla katka:javi se še kaj in pazi se brigitka:ja le pazi da ne greš bez naju,tko k jst ne smem boga si ti ,tudi moj smrči in danes je smrčal k toppppppppppppp zdaj pa res grem ,najedla sem se ,oblekla in grem papa
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 10:19:18
|
|
|
|
sonček85
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 10:24:34
|
|
|
|
Nalini
|
še nekaj jih čaka v vrsti za pomoč ... izvolite
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 10:24:44
|
|
|
|
brigita23
|
da vas mal razvnamem....kaj pa tale žrebec
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 10:26:44
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 da vas mal razvnamem....kaj pa tale žrebec ... omojbogkakojedobertaletip
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
prebivališčes1o2mene pa zanima tiste mamice ki imate začasni naslov prijavlen pri parterju . kam ste prijavile svoje malčke ??na vaš stalni naslov ali na stalni naslov partnerja
hvala za pomočna svoj naslov (
50%)
na naslov parterja (
48%)
Število vseh glasov: 56Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!