Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 10:12:11
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 sej zato mam pa mamo zraven Tko da se bom relaksirala, masirala, jedla, brala ;) . Sori nevem kje so mi bili možgani . Oprosti, ker sem se vtikala vate, sam želela sem ti najboljše. Ta varijanta je še boljša, kot pa če bi mela svojega zraven . Sem mislila, da boš šla sama. Pa da maš še enega sina starejšega. Saj vas še vedno malo mešam. Bi se kar zdraven povabila . Bi meni tudi odklop pasal. Madona, našega pa takoooooo mučijo zobčki. Prvega sina nisem sploh vedela, da mu rastejo, Rok pa je prav bogi. Če vam po pravici povem, prav zraven njega, ker je neutolažljiv. Pa mu ne znam več pomagati. Zdaj trenutno spi. Nič več.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 10:14:55
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Larkneš- kolk kg si zadnjič napisala da ima tvija Neli? Kolk je stara? Da primerjam s prijateljičino malo, si lažje predstavljam. Pozdravčki Moja Neli ma 12,80kg in je stara 3,8let.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 10:24:38
|
|
|
|
gogabojan
|
Jolly jaz sem že izpolnila.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 10:30:30
|
|
|
|
laknerš
|
Jest tut!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 10:32:34
|
|
|
|
Lucka1
|
in jaz
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 10:33:21
|
|
|
|
Lucka1
|
se vidi, da je vreme ZANIČ....BLJAK ....pa imamo cajt za vse
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 10:34:03
|
|
|
|
jolly123
|
Ma ja..res glupo vreme.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 10:46:32
|
|
|
|
ajetam@
|
glasovala... ja res je vreme obup. še tok bolj ker je moj mali dones full tečka... jutr mamo plavanje se že full veselim. ja gogabojan, sprehod prestavljen na en drug dan... upam da mi bo mali kej spal. bi rada kej pospravila. joj pa tok mi je smotan ker mi skor nikol ne znese kuhat. že od poroda ne jeva kosila normalno tko kot bi blo treba...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 10:48:22
|
|
|
|
*talcy*
|
O ČVEKE ve klepetate in klepetate...... ma zakaj pa piknik ni med tednom? meni če bo uspelo pridet mojga sigurno ne bo poleg ker ni preveč družaben.....sem ga vprašala pa je reku ne ne bom raje doma..eh kdo razume te moške..... no naš je pa začel nekako podaljševat obrok ponoči... zdaj poje ob 4h in pol do 10h nič tko da je super jolly....ti kar pejd dat možgančke na off .. jaz grem drug teden h našim v strunjan za en dan ... grejo dol za en teden pa se bom spakirala in šla malo počofotat ...moj mož itak dela ...... grem zdej jaz igrco špilat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 10:53:52
|
|
|
|
ajetam@
|
hej sam res. če decou ne bo, potem je bolje da mamo čez teden da smo čez vikend z našimi. če pa preidejo tut deci od nekaterih pol pa čez vikend
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 11:10:33
|
|
|
|
jolly123
|
Hja zarad mene je lahko tudi med tednom, zdej če pa še desci pridejo zraven..ne vem. Joj kok mi je Taj smešen ko kravce pase, zdaj že ful rito premika, pa noge skup tišči bi že kar nekam odpuzal, pa še ne gre
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.3.2009 11:16:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 11:24:38
|
|
|
|
suzy124
|
Dober dan in hvala za kavico Danes je pa naš mali tako tečen, zdle sem ga komi uspavala da bo vsaj mal zaspal, ker kr neki tečnari. Upam, da ko se zbudi, da ne bo več tečen. Ga pa je danes ponoč tud kr neki sral, prvič sma mogla jest že ob enih , pa potem spat petnajst čez tri, potem pa je zdržal do pol osmih Moj gre včasih sam s kolegi na drink, ampak to ni tako pogosto, drugače pa tud jaz grem včasih sama s kolegicam na drink . Pikicastonoga dobrodošla nazaj in , da si že vse prebrala. Upam, da ste včerajšni dan lepo preživele, mi trije smo včeraj šli popoldne na en malo daljši sprehod in je bilo prav fino toplo, zvečer pa me je peljal na večerjo , pa sem pustila pri moji mamici. Danes pa je pri nas grozno vreme, fulll piha pa dežuje, tak da bomo mogli biti danes kr notri Kljub slabemu vremenu vam želim lepo popoldne
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 11:26:11
|
|
|
|
laknerš
|
Evo jest sm že!!! Ampak ne morem verjet da vaši možeki nočejo zraven. Moj komi čaka, da spozna te čveke s katerimi visim non stop na kavicah in mi je še preden smo se začele pogovarjat o pikniku predlagal da naj že rečem kdaj končno bo piknik.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 11:29:33
|
|
|
|
suzy124
|
Sem že glasoval , mi je pa če bo čez teden vseeno ker teden je , se lahka prilagajam
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 11:29:59
|
|
|
|
gogabojan
|
kapljice delajo kap kap kap kap kap kap kap kapkapkap kapkapkap kap kap kapkap kap kap kap kap kap kap kap kap kap kap kapkapkap in lužica je narejena. Pri nas dežek pada. Madona mam cajta, da lahko tak klepetam in pišem. . Madona mi je tečno. Ajetam, ja zgleda bo res treba kdaj drugič se dobiti. Oddala sem prijavnico za vrtec. A veste da je treba prijavnico oddati do 20.03.2009. Tako mi je vsaj rekla tu pri nas, da naj dam še kje drugje, če ni druge možnosti, kakor dati v vrtec. Pa da majo povsod do 20.03.2009 če želiš da gre otrok v septembru v vrtec. Kr neki. Glede piknika. Piknik se mi zdi super zadeva. Pa saj se lahko tudi prej dobimo??? Al je treba čakati do maja?? . Jaz sem čist naspidirana glede piknika. Vas bom vsaj spoznala in nevm mešala, kdo ma koga in kdo je kdo. . Drgač pa jolly SVAKA ČAST, da si organizirala in ankete in tak dalje. Smo ti dolžne vse eno PALAČINKO . Ah ne menite se zame. Men se rola že od stokanja in od slabega vremena. Zdaj pa vas grem malo še prebrat, le v primeru če ste kaj natipkale. Potem pa malega priključiti na 220v . IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII mišek moj, igra se z uno igračko, k mi jo je včeraj kupil za 8. marec. Pa uč mu bo šel v maloro. Ga bo moj naredu enookega Jacka. SE NADALJUJE................................
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 11:31:47
|
|
|
|
gogabojan
|
uffffffffff ste se razpisale, medtem ko sem jaz pisala. Anketa z moje strani rešena.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 11:36:24
|
|
|
|
gogabojan
|
jolly bravo za anketo. Madona sem vam pomoje že tečna jaz. Ampak potrpite prosim . Glede srčkov. Tisti moški, ki želijo iti, naj gredo zraven. Bodo pa bolj varuške, kot pa čvekači . Jaz svojega nisem niti vprašala če bi šel zraven. Morda ne bi hotel iti. Če pa bi že šel, in bi bil edini tam, bi pa zorganizirala tako, da bi se mulci z njim igrali, in bi jih animiral, medtem, ko bi me ČVEKALE, IN ČVEKALE, IN ČVEKALE IN ČVEKALE (in penzijo doživele) (slaba šala ). Joj punce, vržte me dol. SAME NEUMNOSTI PIŠEM.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 11:40:21
|
|
|
|
laknerš
|
Joj Gogabojan a nimaš nobenga dela??? JOKE Jest mislim da glede možekov ne bi smelo bit težav. Lahko pa se za uvod dobimo same pol pa še možeki drugič. Bi pa jest moža sabo zato da bi mal čuval Neli pa tudi on se rad preganja z malo večjimi otroci.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 11:42:14
|
|
|
|
Pšemek
|
Na hitro.... anketo sem izponila, zdej grem pa Nejki nohtke postrišt, k je zaspančkala. Se je prejle do krvi opraskala . In to v ušesku . pol bo pa že čas, da grem malo za kosilo pripravit.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 11:45:15
|
|
|
|
Pšemek
|
Mogoče bi pa morale svojim možekom odpreti temo na forumu očki oktobrskih lumpijev 08. Da se še oni med sabo spoznajo in bomo potem lažje jih na piknik spravle
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 11:48:20
|
|
|
|
timnala
|
Dans je pa res en tak teckast dan.. nas se tud skoz nekaj oglasa in ga je treba animirat (ma take posebne glasove kadar je teckast in to ni ne jok ali pa cmeranje..kr neki skratka, tak da mi je ze smesno..slisi se pa kot ajej, jej jej jej, ahjej..kakor bi mu blo tak fejst hudo Jst pa mal cekiram mejle pa brisem neumnosti, ki se posljajo po njem Pa zdejle mal skacem po nasem forumu, ko smo ble se nosecke...iiiiiiii lepi casi..iscem svojo porodno zgodbo, da jo eni kolegici posljem, k je rodila pa jo zanima kak je blo pri meni.. In dan mineva...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 11:58:27
|
|
|
|
timnala
|
Hahaha..sm ugotovila, da ko sem rodila tistih par strani potem sploh nisem brala in sem se prav nasmejala zdej..je tak lustno brat cestitke..kot bi se vrnila v tisti cas Jst se tolikokrat spomnim Nacetovih prvih dni pa v porodnisnici, vse tako novo, sveze, lepo... Aja, pa Tejcika29 teb sm se ful nasmejala, k si pisala, da si me hotla na pijacko povabit, pol me pa vidis, da sm ze rodila
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?