|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
8.3.2009 20:49:00   
afnica mala
Jaz pa ves dan gledam Neli v ustauser posted image , pa jih skriva kot kača nogeuser posted image .

Zjutraj se mi je zdelo da ji rasteta dva zobka na desni, popoldan sem pa ratala ziher za 1 na levi. Tako da ne vem a so trije al samo eden.
Ju3 zjutraj greva k p. da ji poskuša pljučka- čudno diha- samo s trebuščkom, pa že dober teden ima luliko rdečo- pa nisem ziher a so glivice (antibiotiki že 4 mesece) al plenični izpuščaj, zato tud ne vem s čim mazat. Upam, da jo bodo hoteli še stehtat, ker sam zaradi tehtanja v torek ne grem. Tehtnico imajo sam v posvetovalnici, v ambulanti pa ne.user posted image  Pa še napotnico moramo dobit, ker imamo naslednji teden kontrolo na gastru.
Upam, da bo vse ok, in greva v torek lohka kronce nabirat- Lovely- v tvoj konec. Me je teta včeraj klicala, da že rastejo- so pač kasneje kot zvončki. Pa še mal čveka, ko je lepo vreme napovedano. Aa, Simfonija je na Viru- sem bila že tam pred leti- jih bom pa vprašala, če mi pripeljejo. Mi2 potem rešiva to tako, da pokličem v Ravbarja ali kitajsko v Domžalah- pa gre mož po službi iskat. Zadnjič je šel v Bokacio v Šentjakobu- pa je full čakal.
Smo potem ostali kar doma- je user posted image  uštimal user posted image  posteljico- končno- mal smo morali preurediti razporeditev njene sobice. Pol sem pa še na steno dolimala nalepke- račke. Mi2 sva pa spila en šampanjec- zdaj pijem zadnji kozarčekuser posted image . Neli je bila ful dobre volje, se je skoz sama igrala, itak pa je vse v usta dajala. Prvič se je s trebuha prevalila na hrbet- pol je pa to skoz ponavljala. Ji pa preveč ne pustiva- zaradi refluksa.
Ju3 ima že 5 mesecev. Upam, da nama bo ratalo po p. iti v Lenčka po kakšno sladkarijo.

Larkneš- kolk kg si zadnjič napisala da ima tvija Neli? Kolk je stara? Da primerjam s prijateljičino malo, si lažje predstavljam.

Pozdravčkiuser posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 726
8.3.2009 21:26:24   
janja 27
hello

kak lep dan je bil danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal je pihalo ampak je bilo božanko...jaz sem zjutraj likala ker nisem včeraj vsega.user posted image ..po kosiliu pri mamici pa se je moj spomnil da bi šli vsi 4 skupaj na en sprehod...pri manci je šel enkrat z mano sedaj pa PRVIČ in sem bla seveda tkoj za in kasneje mi je bilo mal žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker smo spopihali v ene hribe..madona sem se spotila..nič hudega za moje kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma smo se nahodili  še čudim se da je manca skoraj vse prehodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še posebno v en orng klanc oz. bolj gozdna pot v klancuser posted image user posted image user posted image user posted image madona mam dober vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no ko sem prišla domov čist pafuser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa dobila obiske..ja cool in seveda spet ...user posted image user posted image user posted image user posted image medtem pa so še moji starši prišli pa njegovi tko da je bil spet mal full houseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jolly madona tebi pa res ni videt koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in kraja user posted image user posted image user posted image user posted image se bo tole nehalo al neuser posted image glede odgovora za pohajanje možičkov pa se podpišem pod .100 nogo se imamo istouser posted image user posted image user posted image ..moj ne hodi nikamor imamo nekaj (kar dostuser posted image user posted image ) frendov k se družimo skup z otroki..pa niti ni tip k bi hodil kamuser posted image user posted image se pa strinjam da morajo imet neki svojih uric kot je napisala vallauser posted image user posted image user posted image user posted image

.100noga WB user posted image user posted image user posted image za lepe trenutke na rogliuser posted image user posted image user posted image user posted image

še kaj ..se bom spomnilauser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 727
8.3.2009 21:28:36   
janja 27
mbd moja je full kašlajal pa ji ni dala nič....najprej mio je rekla da je prehlad in naj čistim s fiziološko....potem pa smo dobili ventoliuser posted image no po enem tednu je nehala sem vprašala če ji kaj dam za kašelj pa je rekla da ne da se bo ščistlo..sedaj pa ne vem kako tvoj kašljauser posted image user posted image user posted image ma pelji ga pokazat...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.3.2009 21:28:58   
gogabojan
Ojla.

Se vidi da je nedelja, pa da izkoriščate še zadnje hipe s svojimi user posted image , preden gredo jutri v službo.

No pri nas je tamal takooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se nam bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi se noče že celo popoldne in še vedno dojiti. Saj prisilim ga že (ne na silo, sam jošk mu ne odmaknem stran), sam mi čist malo poje (vsaj mislim no, ker slišim da čisto malo časa golta zaporedno). Ga zgleda ZOBČEK matra. Kot že veste, mi že imamo zobeka, sam ni prebil dlesen. Zdaj pa zgleda, da hoče ven zobček.
Če ima pa prst v ustih in mu drsaš po dlesnih se ne dere. Drgač pa se sam dere, nič mu drugega ne paše meti v ustih kakor zobek. (pa sem se založila z različnimi zadevami za zobke od igračk za gristi do hladilnih).

Vrhničanke oz. Marisha in Ajetam (za vaju vem da ste vrhničanke, ker sem vas že srečala). Če bo jutri lepo vreme, vaju povabim na en sprehodek, pol pa lahko v mantovo ali pa v mm na eno pijačko gremo. Vendar mora biti pred 14h ker takrat spustijo Bojana dol iz razreda in me čaka pred šolo. Povejta če sta za. Vreme, kolikor sem videla bo tako da je sam še stvar na vaju.....

Aja pa še to (marisha ti boš vedela o čem govorim, saj si tudi ti jedla to v porodnišnici):
A KATERA ZNA NAREDITI MAKARONOV NARASTEK??????????? Men se tak luštaaaaaaaaaaaa. Smo ga mele v porodnišnici za jesti, pa bi ga rada tudi jaz doma naredila. Zato lepo lepo prosimmmmmmmmm če katera zna, naj mi napiše. Častim sladoled user posted image čez poletjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

To je za enkrat.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 729
8.3.2009 21:34:36   
janja 27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj mi je kapnilo da nisem že tri dni dala seznamček za mesece goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo popravljam napako....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 730
8.3.2009 21:35:20   
janja 27

DANES PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image        P E T I    M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LUKA  od mamice ANMP2601

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 731
8.3.2009 21:39:12   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image        P E T I    M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GAJA MAZVITA  od mamice COCCINELLA

LARISA od mamice BODOČA MAMI

NELI  od mamice AFNICA MALA

LARISA od mamice TINAV

MIHA od mamice KLAVDIJA27

ARMIN od mamice SEAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 732
8.3.2009 21:41:35   
janja 27

VČERAJ SO PRAZNPVALI SVOJ

ENEJA od mamice RENDI

MATIC od mamice DREAM

KLEMEN od mamice ACJOM

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 733
8.3.2009 21:42:27   
janja 27
DREAM  čakam raport kako je bilo na dragojevičuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 734
8.3.2009 21:43:19   
onur
Živjo. Mal se vtaknem v vašo temo, samo da pozdravim Janjo27, ki sva skupaj čvekale na temi čvekanje v pričakovanju - postojna in okolica. Sem onur. Upam, da uživaš s svojimi otroci. Tudi jaz sem 21.11.2008 povila punčko Petjo. Kmalu bomo praznovali 4 mesece. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 735
8.3.2009 21:45:41   
janja 27
čeprav je že skoraj konec dneva vam vseeno želim vsem skupaj vesel dan ženauser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.3.2009 0:03:08   
gogabojan
.100noga evo sm ti poslala. V parih min moraš dobiti.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.3.2009 2:02:24   
PikicaStonoga
ČAW BEJBE!!!!

Ma ja, sej vem, NORA SEM,ko sred noči visim na RR ...ampak SEM brala za nazaj in vidim, da ste mislile name, ko ste tolk čvekale,a ne Dream, gogabojan in iraira ...ampak sem se prebila skozi ...zdej še pokomentiram in grem SPAT ....jutri, ko bom tečna, nenaspana in bom sikala, kot bi se izrazila Lovely, boste ve ringarajevke krive user posted image user posted image user posted image user posted image

timnala ...moja je še v košari , mislim, da ne bo problem in ji bo prav še dokler ne bo res lepo vreme, da jo dam v športni del.

jolly, ma jaz tud mislim tko kot Pšemek, da tvoj mal več časa rabi ...res sta dobila zahtevnega otroka (vsaj na začetku je bil) in tvoj možek tega pač ni pričakoval in se mogoče sploh ne zna spopasti s tem, ko bo Taj mal zrasel, se bo ziher z njim več ukvarjal, verjamem pa, da je težko zate, ko si sama za vse in niti ni fer ... kar se obiskov tiče, smo mi tako leteči, da se morajo obiski obvezno napovedati, ker nas drugače ziher ni domauser posted image user posted image  a tvoj možek spet hodi v službo al kako? kar se pa pijačk tiče, pa naj mal zmanjša, pa bo tud kak evro več v denarnici ostal ...mater se zagoni enga denarja na kavicah ...midva greva zelo redko, no danes ko smo šli na sejem sva recimo šla, da sem v  miru sede podojila, pa je bil račun 3,70€ za eno belo kavo in en kakav ...mislim no ...tolar je bil ZAKON! Dobri stari časi ...

gogabojan...FB in varnost ....jaz se s tem ne obremenjujem, ker nč posebnega ne pišem gor, slikce pa objavljam, pa kaj si lahko kdo z njimi pomaga, tud če jih pogleda ...mah kr neki no ...hekerji pa valda lahko vdrejo, tud če niso friendi, samo kaj bodo z njimi počeli...

Lovely ....mislim da je od jolly fantič Taj in ne Tai user posted image

Janja27 ko sem prebirala za nazaj sem se najbolj razveselila tvojih seznamčkov, ker sem samo zarolala miško in je kr naenkrat blo konc straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

jasli ...UPAM, da dobimo, ker drugače ne vem, kaj bomo user posted image

kolektiv ...mah moj je za en drek, samo kaj pa čem, če je kriza za službe, brez vez ne prideš več nikamor ...pa bi rada menjala ...ma ktera kje kakšne veze? :)

piknik ...ja dve varianti sta ...če bodo možeki zraven potem valda vikend, če bomo pa same (nekam malo se mi zdi interesentov z moške strani) je pa lahko tud kadarkoli med tednom, saj smo doma user posted image user posted image

dojenje ...ma jaz se mam za tisto, ki doji, čeprav dodajam, ker zmanjka ...samo kaj morem za to ...še to, da dojim lahko pripišem samo svoji vztrajnosti in trmi in ponosna sem na to! Lahko se pa pohvalim, da se zdaj naša naje v dobrih 10 min in da že nekaj časa spet dodajam samo zvečer od cca. 60-150 ml ...upam, da bo trajalo ...

Lučka, a si ti spraševala, kako je blo na sejmu ...mah nč posebnega, enako kot lani ...šla sva po nekaj predračunov, da izkoristiva sejemske popuste user posted image

Tako zdej grem spat, z jutrišnjim (opa, današnjim) dnem pa ne zaostajam več! user posted image user posted image user posted image

Jutri samo še napišem, kako smo se imeli na Rogli in sem ZMAGALA! :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 738
9.3.2009 6:54:50   
PikicaStonoga
DOOOOOBBROOOOOO JUTTTRO!!!!

Da vam zaželim en lep ponedeljek in skuham kavo! Evo, po izbiri ...user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko sem šla spat, sem spala še celo uro in pol, preden se je ob 3.45 Tijana zbudila za papat user posted image user posted image user posted image  evo zdej sem pa tud že pokonci! :) Kako bom danes zdržala ne vem, ampak bo že ;)
Najprej morm pod tuš, da pridem k sebi, potem pa naredim plan kaj in kako danes ...

Čao čao,
.100nogauser posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 739
9.3.2009 7:17:49   
gogabojan
JURTOOOOOOOOOOOOO!

Evo jaz sem že čist naspidirana. Otroc nafutrani, user posted image pospremljen v službo, mami za računalnikom.user posted image user posted image user posted image

PikicaS. sem se tvojemu komentarju Janji27 fulllllllll nasmejala.user posted image user posted image user posted image user posted image . Evo bom še bolj zdrava. Smeh je pol zdravja.user posted image user posted image user posted image user posted image Aja, mailu sem se tudi fulll nasmejala. Kar tako naprej, bom od smeha čistoooo ozdravela (pa saj ne da sem bolnauser posted image user posted image user posted image ).

Madona, evo starejši sin je spet bolan. Se pa vleče od januarja. En teden bolan, en teden v šoli. Zdaj ko so bile še počitnice, pa ni bil v šoli  vse skupaj 3 tedne. Je bil sam en teden v šoli. Pa jesti mi noče nič. Zaradi zobov ker ga bolijo ko je. Pa shujšu mi jeuser posted image , že itak je fulll suh, da mu vsa rebra vidiš. Zobar pa reče, naj mu sam vatko menjavljem v zobu. KR NEKI.

Nekam oblačno je danes. Upam da vsaj pihalo ne bo, da bomo lahko šli ven na sprehod. Pa v vrtec je treba nesti prijavnico.

Toliko na kratko.

Neposredna povezava do sporočila: 740
9.3.2009 7:24:07   
jolly123
Dobro jutro! Upam, da ste dobro spali, naš je nekaj štrajkal od 4-ih naprej...kr ene budnice na 15-20 minut, ne vem kaj mu je blo. Mogoče je bil že naspan ker je popoldne spal 4 ure v kosu al pa ga muči, ker ni nič kakal. Kokerkol zdaj je že ves tečen, ker bi šel nazaj spat. Bi mi prav pasalo, če bi šel zdaj tud za 4 ure spat user posted image

Čez vikend grem pa verjetno z mojimi v toplice, sicer samo za en dan...ampak komaj čakam malo oddiha. Moj ni bil preveč zainteresiran, za en dan je baje brezveze tko da gremo sami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 741
9.3.2009 7:39:15   
gogabojan
Madona jolly potegn svojega zraven v toplice. Midva z mojim sma imela tudi včeraj borbe. Sm predvidevala, da bomo šli včeraj skupaj na sprehod. Pa je rekel ne da se mi. Sm mu rekla madona, vikend je, gremo nekam skupaj. Čez teden sem sama, za vikend pa pričakujem, da bo šel z nami. V nedeljo, ko so vsi z družinico lepo sprehajajo jaz da grem samauser posted image user posted image . Pa sem ga spravocirala.

Saj drugače gre vedno. Vem da ob nedeljah rad počiva, ker dela fulll naporno službo. Ampak vseeno. Pa je moral iti. Hotu ali ne hotu. Še marisha nas je videla.

Daj mu pogoj. Jz sem mu rekla, da pričakujem, da čez vikend gremo kam družinsko. Čez teden ga nevm nikoli silila, ampak vikend je vseeno vikend.

Zjajci ga (se opravičujem izrazu). Ne se mu pustiti. Jaz sem se pripravljena skregati, (ne dobesedno, ampak sam magari toliko, da vidi da IMAM PRAV).

Nevem no, pri mojemu to deluje. Čeprav, je njemu fulll fajn k je doma. Dela po cele dneve.

V glavnem, te čist razumem. (zaradi včerajšnjega dogotka, ko moj ni hotel iti).

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 742
9.3.2009 7:46:36   
jolly123
Gogabojan trenutno mi več pomeni mir preživet v toplicah. Tko da mi dol visi a hoče it al noče. Jaz rabim odmor!! 

Neposredna povezava do sporočila: 743
9.3.2009 8:08:56   
gogabojan
Saj vem jolly. Nisem tak mislila. Pač moj popusti, pa ni več ne duha ne sluha o tem, da prej ni hotel iti.

Saj zato, da hočeš meti odmor, bi ga mela s sabo, pa bi on bil pri otroku, ti pa bi se relaksirala sama tam nekje v vodi.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 744
9.3.2009 8:11:34   
jolly123
sej zato mam pa mamo zraven user posted image Tko da se bom relaksirala, masirala, jedla, brala ;) 

Neposredna povezava do sporočila: 745
9.3.2009 8:48:01   
Pšemek
Dobro jutro!

Mi smo pa danes že zgodaj vstali, ker je včerej zgodaj zaspala. In spala je od 19:45 do 3:15. Pol je pa še do 6h potegnila. Zdej pa spet spi. Jaz sem pa kljub temu nenaspana. Sem tok navajena, da se je zadnje čase zbujala na 3h, da sem se danes ponoči spet zbujala na eno uro in poslušala, kdaj se bo zbudila in se spraševala, zakaj ni lačna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Pa še tak siv, temačen dan je user posted image .

Jolly, ti si kar privošči oddih, si ga zaslužiš! Malo možgančke na pašo dat!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 746
9.3.2009 9:24:36   
iraira
Hello!
Yolly ti si samo privošči, pa izklopi vse vsaj za danesuser posted image

Smo čveke ane .100nogauser posted image user posted image user posted image user posted image  malo smo tudi zanalašč, da si imela več za bratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa saj si tršica pa si navajena

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 747
9.3.2009 9:28:56   
iraira
Jooooj naša je tudi nekaj štrajkala danes se je že ob petih veselo pogovarjala v posteljici....zdaj je problem z dudo, ker takoj ko ji jo dam v usta jo lepo prime in jo da ven ali pa jo vrže iz posteljice....pa odkrivati se je začela, tako da ko sem jo pogledala je bila čisto odkrita. Jo bom probala dat v žakeljček pa da vidim če bo hotela spat notriuser posted image user posted image
Sina sem pospremila z vsemi kufri pa smučkami itd., veliko preveč stvari za en teden če se mene prašauser posted image . Upam da bo vse ok. pa da se vrnejo v enem kosu...me kar malo skrbi ker se zadnje čase vse sorte dogaja po smučiščihuser posted image user posted image . Toliko za enkratuser posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 748
9.3.2009 9:40:29   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

sej zato mam pa mamo zraven user posted image Tko da se bom relaksirala, masirala, jedla, brala ;) 

o, superca....ti privoščim....midva bi pa z dragim rada kam šla, samo trnutno nimam koga, da bi user posted image pazil user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 749
9.3.2009 10:10:55   
Lucka1
hoj punce - eno praktično vpr - katera sigurno ve - a v babycentru v LJ imajo kako stvar,da če prideš z user posted image v lupinici, da ga lahko gor posadiš in greš po štacuni?? Namreč še nikjer nisem bila z user posted image , ker se trudim,da ga ne peljem v trgovske centre, ampak ta teden morava pa z dragim nujno neki v BC in bi šla rada oba, nimam pa kje pustit user posted image ....

sicer pa sem jaz mislila, da bo dans dopoldan še sonce....tako so rekli včeraj vremenarji, juser posted image , zdej pa te težki oblaki

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?