Lovely
|
Dan bebike. A ni danes lep dan ej. Meni je moj možiček prinesel 20 vijoličnih tulipanov, me je zelo presenetil, nisem vedela, da bo naša cvetličarna danes odprta... Je rekel, da je hitro skril letak iz poštnega nabiralnika... .100noga, dobrodošla nazaj, vesela sem te in super, da ste uživali Irma, mi imamo tudi psa, črnega kokeršpanjela. In je ful živahen, nervozen kot vsi kokri pač. Ločevanje: pač ne pustim, da jo liže ali kaj takega, če se pa zgodi jo pač umijem. Boža ga že, nasmiha se mu, se mi zdi, da ga porajta, on pa tudi pride vsake tok časa povohat če je vse OK. Luštna sta. Edino kar me skrbi je glasno lajanje. A mislite, da to lahko kaj škoduje otroku - mislim včasih je čista tišina pa pač zalaj - lahko bi se ustrašila al kaj takega... Vidim pa, da je že navajena, ne trza. Sem pa veliko brala o tem in povsod piše, da so otroci, ki imajo radi živali bolj socialno naravnani oz. odprti Lakerš: glede na to, da sem te že videla lahko rečem: ne s****. kak debela. Elegantno popolnjena ja, tako kot ste rekle punce. Meni je všeč za tako postavo kombinacija oblekice, ki ke od zgoraj do pasu ozka (poudari lepe prsi), potem pas in dol široko zvončasto krilo. Tako se izgubi rit in stegna. Čez pa lep reklc. Dožina je pa odvisna od tega kako lepe noge imaš od kolen navzdol, če imaš lepe jih pač lepo pokažeš z lepimi čimvečdenskimi najlonkami (pa depilirat valda ha ha ha). Da o čevljih ne bi, ker sem bolana kar se tega tiče - čevlji so moj fetiš. Jolly: meni se zdijo samostojni sestanki s prijatelji pri tvojem prepogosti. Se mi pa ne zdi, da je kaka prepoved primerna. Bolj bi se začela ukvarjati s tem, da ugotovim zakaj to potrebuje. Moj je poslovnež, ki ima poln kufer kavic, pijač in večerij tako da s tem nimam težav. Če gre pač gre, itak sem navajena da ga ni. Njemu je pa itak prioriteta, da je z nama tako da je to kar redko. Afnica, Inya je imela par tednov, ko je brez razloga driskala oz. bolj redko kakala. na koncu se je uredilo, ko sem zamenjala čaj... Zdaj imam pa 2 dni drug problem - zelo trdo kaka in malo. Ji spet dajem tisti čaj, od katerega je redko kalala - da vidim... Sej bo, glavo gor in gremo uživat sončen dan. Se ti ne da kuhat? Poklič lepo Sinfonijo naj ti kako dobro pizzo pripeljejo, nama so ful dobre (samo ne priporočam, da jo pogrevaš od preteklega dne - midva sva jo včeraj in nama je bilo ful slabo). Tako, Inya nama je malo porušila plan in zaspala, danes je jedla 2x po 140ml - ponoči se ni budila za jest - in nama je to ful nenavadno. Le kako bomo prišli do vsaj 500ml pojma nimam, ko pa je na 3 ure in zaspi ob 19h... Ko se zbudi gremo ven. Bo že.