|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
8.3.2009 9:20:26   
iraira
Jolly midve se moreva res dobiti, ker sva tolk blizu ( jaz sem v Naklem) pa mi imamo tukaj tolk za vozičkat da bi lahko kdaj do sem se pripeljala pa bi se načvekale da bi bilo veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 701
8.3.2009 9:20:55   
iraira
Nova stran, jeeeeee!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 702
8.3.2009 9:22:53   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123
Pa dejte mi dejansko povedat koliko vaši možje/fantje hodijo ven na kavice itd Naš je vsak dan na kavici ziher eno uro, čez vikend pa po par ur!!!

Na kavice s kolegi gre moj vedno med službenim časom, ponavadi v čet in pet. Ta običaj imajo še od takrat, ko midva še nisva bila skupaj. Pa enkrat na mesec gre s sodelavci na kosilo in pijačo, takrat ko imajo sestanek. Med vikendi pa do sedaj še nikoli ni šel sam nikamor. Ups, lažem, eno dopoldne na sejem plovil, to je pa vse. Jaz mislim, da je kar "priden"

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 703
8.3.2009 9:30:29   
Pšemek
Rihtanje... ja, tudi jaz sem do nedavnega hodila okoli v stari raztegnjeni trenerki. Tisto sem nosila še v nosečnosti, pol si lahko predstavljate, kako je raztegnjena. No, mi je pa moj user posted image  za RD kupil novo. Kavbojke trenutno nosim bolj malo. Na začetku sem nosila še une nosečniške, ampak so mi zdaj že preširoke, prednosečniške pa sicer spravim gor sam me še kar stisnejo, tko da mi ni udobno v njih. Nove mi je pa škoda kupovati, ker bodo samo za mesec ali dva. kar pa se mazanja tiče, se pa za doma tut prej nikoli nisem. Bolj samo za v službo, tako da tega niti ne pogrešam toliko.

PikicaStonoga, welcome back

Vse, vesel dan žena vam želim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Zdej pa šibam likat, da se tamala prejne zbudi.

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 704
   [Brisano sporočilo]
8.3.2009 9:31:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajetam@)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
8.3.2009 9:42:34   
ajetam@
evo midva sva se menila za bled ali morje zdej pa greva samo v ljubljano na šetnjo po stari in na kosilo user posted image
ma ok bolje kot da bi doma visela

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 706
8.3.2009 10:09:14   
afnica mala
Pozdravljene

corti- lepo, da te crkljajouser posted image  
Mi smo se včeraj imeli super, smo domov prišli šele ob 7h. user posted image Malo vinčka, dobra hrana in družba.

Danes pa ne gremo na morje, je Neli začela nekaj driskat. Pa še vedno ne je, GH skoraj nič, nleka pa 400ml na dan. To, pa driska, jutri moramo k p. , da pregledajo vodo- zaradi njenih ledvičk. Upam, da ni to, da je le kako svinjarijo pobrala, ko vse v usta tlači, ampak... Ali pa da so zobki, čeprav čutim še nič.

Kaj dajati user posted image  pri driski?

glede urejanja doma, zadnje čase se zjutraj namažem (obarvano kremo in trepalnice), se takoj 50% boljš počutim, danes ne, sem slabe volje zaradi driske, se mi še kosila ne da kuhat

moj user posted image  ne hodi ven, gre na kavo med službo, upam, da bo pa vsaj kdaj šel spet na fuzbal zvečer- vedno rečeva, ko bo Neli boljš

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 707
8.3.2009 10:32:44   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Jolly midve se moreva res dobiti, ker sva tolk blizu ( jaz sem v Naklem) pa mi imamo tukaj tolk za vozičkat da bi lahko kdaj do sem se pripeljala pa bi se načvekale da bi bilo veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa na kakšen polje še pse zraven spustit da se zlaufajo user posted image Moj je čist nor na pse namreč, prej sva vsaj trikrat na teden se dobila še z drugimi, ki so imeli pse, da se je malo zlaufal...zdej ga pa kar malo zanemarjam s te strani.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 708
8.3.2009 11:57:48   
evelin
Pozdravljene punce,
najprej en vesel dan žena vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Maša je pa zdle jedla riževo kašico iz Mullerja, ma jo je zmazalo ko vlka user posted image user posted image .
Včeraj pa sma jedle jabolke pa jih je tud z veseljem jedla, tk da je kr hitro sprejela hrano user posted image  naša punca.

Ma kolk je dans lepo vreme, mi se zdle nakosilamo pa gremo vn izkoristit sončne žarke dokler jih imamo

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 709
8.3.2009 12:23:44   
Lovely
Dan bebike.

A ni danes lep dan ej. Meni je moj možiček prinesel 20 vijoličnih tulipanov, me je zelo presenetil, nisem vedela, da bo naša cvetličarna danes odprta... Je rekel, da je hitro skril letak iz poštnega nabiralnika...

.100noga, dobrodošla nazaj, vesela sem te in super, da ste uživali user posted image

Irma, mi imamo tudi psa, črnega kokeršpanjela. In je ful živahen, nervozen kot vsi kokri pač. Ločevanje: pač ne pustim, da jo liže ali kaj takega, če se pa zgodi jo pač umijem. Boža ga že, nasmiha se mu, se mi zdi, da ga porajta, on pa tudi pride vsake tok časa povohat če je vse OK. Luštna sta. Edino kar me skrbi je glasno lajanje. A mislite, da to lahko kaj škoduje otroku - mislim včasih je čista tišina pa pač zalaj - lahko bi se ustrašila al kaj takega... Vidim pa, da je že navajena, ne trza. Sem pa veliko brala o tem in povsod piše, da so otroci, ki imajo radi živali bolj socialno naravnani oz. odprti user posted image

Lakerš: glede na to, da sem te že videla lahko rečem: ne s****. kak debela. Elegantno popolnjena ja, tako kot ste rekle punce. Meni je všeč za tako postavo kombinacija oblekice, ki ke od zgoraj do pasu ozka (poudari lepe prsi), potem pas in dol široko zvončasto krilo. Tako se izgubi rit in stegna. Čez pa lep reklc. Dožina je pa odvisna od tega kako lepe noge imaš od kolen navzdol, če imaš lepe jih pač lepo pokažeš z lepimi čimvečdenskimi najlonkami (pa depilirat valda ha ha ha). Da o čevljih ne bi, ker sem bolana kar se tega tiče - čevlji so moj fetiš.

Jolly: meni se zdijo samostojni sestanki s prijatelji pri tvojem prepogosti. Se mi pa ne zdi, da je kaka prepoved primerna. Bolj bi se začela ukvarjati s tem, da ugotovim zakaj to potrebuje. Moj je poslovnež, ki ima poln kufer kavic, pijač in večerij tako da s tem nimam težav. Če gre pač gre, itak sem navajena da ga ni. Njemu je pa itak prioriteta, da je z nama tako da je to kar redko.

Afnica, Inya je imela par tednov, ko je brez razloga driskala oz. bolj redko kakala. na koncu se je uredilo, ko sem zamenjala čaj... Zdaj imam pa 2 dni drug problem - zelo trdo kaka in malo. Ji spet dajem tisti čaj, od katerega je redko kalala - da vidim... Sej bo, glavo gor in gremo uživat sončen dan. Se ti ne da kuhat? Poklič lepo Sinfonijo naj ti kako dobro pizzo pripeljejo, nama so ful dobre (samo ne priporočam, da jo pogrevaš od preteklega dne - midva sva jo včeraj in nama je bilo ful slabo).

Tako, Inya nama je malo porušila plan in zaspala, danes je jedla 2x po 140ml - ponoči se ni budila za jest - in nama je to ful nenavadno. Le kako bomo prišli do vsaj 500ml pojma nimam, ko pa je na 3 ure in zaspi ob 19h... Ko se zbudi gremo ven. Bo že.

Lovely

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 710
8.3.2009 13:21:12   
afnica mala
Lovely- a misliš da Simfonija vozi v Dol? Itak iščem kako halo stvar, da bi lahko kdaj naročila kakšno stvar. Drugače danes ziher ne bi kuhala. Zdaj pa delam tortilje- njami.
Do kdaj je cvetličarna v Ihanu odprta danes?
Mal jo imam na sumu da kaka zaradi zobk- sem našla 2 beli pikiciuser posted image . Saj vem, da p. rečejo da ni vročine od zobk, pa driskanje tudi ne, ko pa vprašaš mamice, pa povejo drugače. Apetiti je pa itak povezan z zobki, to se strinjajo tudi p.
Mi smo že urco na tersi, zraven pridem mal pomešat kosilo, pa prečekirat, če je sploh še katera od vas doma za kakšno rešitev driskanja. Je pa ob pol dvanajstih pojedla 80ml mleka, pa 90 g korenja-krompiruser posted image . Zdaj zunaj pančka

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 711
8.3.2009 14:41:34   
jolly123
Evo mi smo z našega izletka. Smo se spotoma ustavili še pri tašči, pol smo jo pa še zategnili do ene njene kolegice in so naju kapsi ustavili, moj ni bil privezan, pa še vozniške ni mel s sabo. 120 € ......pa men se bo strgal res!!!! K da  se*jem tale denar al kaj...že tko komaj skoz pridem!! 

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 712
8.3.2009 15:41:35   
Lovely
Afnica, moj pravi, da se mu zdi da cvetličarna dela do 16h. Sinfonijo pa kar pokliči in vprašaj, po moje da ja do Dola. Saj sploh ne vem kje imajo sedež? Jaz poznam samo preko teh halo for, nas kar poznajo... V Šiški imam pa itak že vse naštudirano...
Glede zobk, driske in vročine: jaz sem že od veliko mamic slišala o tem in me ne briga kaj P rečejo. To je možno in pika.

Jolly, pismo ej. Ma veš kaj, zgleda da imata tako čudno obdobje. Ampak za dežjem vedno posije sonce, boš videla.

Inya je ob 14h pojedla 170ml mleka, danes je s cucljem 3 - mislim, da deluje ampak samo glede količine, vojne za začet jest imamo še... Sem pa začela tako, da ko ima prvi naval napada ko jo hočem hranit enostavno odstavim in počakam ene 5 min in spet in spet. Zdaj mi tam v tretje, četrto začne jest...

Zdajle pa kuham joto in razmišljam, da bi že otrebila in pripravila solatko za večerjo.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 713
8.3.2009 15:55:38   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Lučka1 ...ponoči sem sanjala, da se šrišla k tebi na kavo user posted image user posted image user posted image sva ble zmenjeni za ob 10h, pa sem uletela kr ob 8h zjutraj ;) pa si me lepo sprjeela, prijazna si  user posted image user posted image user posted image

A REEEEES - KAR PRIDI, SPLOH SE NI TREBA KAJ DOSTI NAPOVEDAT, SAMO PREVERI, ČE SVA Z MALIM DOMA user posted image user posted image user posted image user posted image TEL TI POŠLJEM NA ZS ZDELE user posted image user posted image user posted image user posted image

kak je bilo pa na sejmu???

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 714
8.3.2009 16:05:21   
Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ja cel dan ga ni bilo domov potem...on itak vsak vikend uživa s svojimi kolegi...pol pa reče da je to navaden sej drugi tud. Pa dejte mi dejansko povedat koliko vaši možje/fantje hodijo ven na kavice itd Naš je vsak dan na kavici ziher eno uro, čez vikend pa po par ur!!!

Hm...no jaz moram reči, da je moj glede tega super - hodi sicer na fitnes 2x na teden in vsake 4 tedne mogoče na pijačo po službi s kolegi.  Občasno gre še domov kaj mami pomagat, ker ni očeta, sicer pa sam nikamor. Odkar sva resno skupaj imava pač nekaj dobrih prijateljev, nekateri z otroki, drugi še brez in z njimi se družimo skupaj. In že tako nama ob otroku ostane bolj malo časa samo za naju - vedno smo trije, zveler pa preden pospraviva in pojeva, pa da mali zaspi....pa samo še padeva user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 715
8.3.2009 16:25:59   
Lucka1
jolly123 - jaz tudi mislim, da je mogoče samo kako čudno obdobje pri vaju....saj povsod pridejo.....midva sva ga imela kmalu po porodu, ko sem prve tedne norela kot zblojena in se mi je tudi zdelo, da je konec sveta - meni, k sreči je bil moj dragi tolk pri sebi, da je vztrajal, da so to samo hormoni in priv tedni in da bo itak se normaliziralo....pa je imel prav...user posted image user posted image user posted image user posted image imaš ZS

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 716
8.3.2009 17:05:12   
gogabojan
Jolly - madona, te čist razumem kak ti je. Jaz sem med nosečnostjo ne bila privezana, in nisem hotela plačati, ker sem bila takrat še na parkirišču. Pa so se mi obesili na porodniško. Prejšnji mesec so mi odtrgali 120 evrov. Ni pa minilo niti pol leta od tega. Tak da, bolje dati 60 kot 120 evrov. To vem sama, ker mi je bilo potem žal, da nisem plačala polovično. A veš kaj bi si lahko vse privoščili za ta denar!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marisha - me veseli, da smo se spoznali. No zdaj pa kr tel. v roke in pokliči pa gremo. Si mi pa fulllllllll fullllllllllll znana od nekje. Madona.

Danes sem videla svojo snaho!!!!!! HMMMMM ne ni mi glih všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim si le najboljše za svojega otroka.user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa vem, kako so starši se sekirali in pregovarjali, glede bivših.

Bil je prelep sončen dan. Zdaj pa se vse nekaj oblači. Glih domov smo počasi racali, ko je začelo fullllllllll pihati.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 717
8.3.2009 17:22:56   
Marisha
Hej,

ja, Gogabojan sej sem ti lahko znana, če se pa vsak dan z Markom "klativa" po Vrhniki user posted image . Pa še od prej se te spomnim iz našega soseda user posted image  user posted image  . No pa še v porodnišnici sva se videli ,ker sva bili na istem oddelku, nasprotni sobi user posted image

Kar se tiče pa snahe je pa najbolje, da pustiš tako kot je user posted image . Moja mami je vedno pravila; kakor si boš postlala tako boš pa spala user posted image . Pri očitu je bilo malce drugače, ker sem njegova hčerkica in je malce težje sprejel vse skupaj. No, zdaj po 7 letih je že prebolel vse skupaj in sta z mojim user posted image  ta prava frenda  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

afnica mala; proti driski je super čaj iz suhih borovnic. Meni je to pediatrinja svetovala, ko je imel Mark drisko. Potem pa še pretlačiš kuhane borovnice in mu jih daš za pojest.

Lep pozdrav,

Marisha

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 718
8.3.2009 17:27:11   
ajetam@
kje se pa kupi suhe borovnice? ne vem če sem to že kje videla...
nimamo driske, sam tok da vem ko bomo mel... to čaj skuhaš u bistvu ? al pol počakaš da se shladi ?

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 719
8.3.2009 17:37:08   
gogabojan
ajetam v lekarni dobiš borovnice suhe. Al pa v mercatorju.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 720
8.3.2009 17:38:37   
gogabojan
marisha zdaj se te spomnim iz porodnišnice ja. saj ressssssss. uffffff nisem vedela kam bi te dalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

glede snahe pa sem se sam hecala mal. je snahica kot neki fantek. čist živahnauser posted image user posted image user posted image . hvala bogu. je pa luškanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 721
8.3.2009 17:42:44   
Marisha
Ja, ja sej vem, da nisi mislila nič slabega glede snahe, a zdej vidiš kako se počutijo tašče user posted image  user posted image  oz. zakaj imajo sloves user posted image . No moja tašča je še kar ok, sem ji že na začetku povedala kar sem ji mislila in me je sprejela takšno kot sem (brez dlake na jeziku user posted image  user posted image ).

Lp, Marisha

Neposredna povezava do sporočila: 722
8.3.2009 17:53:05   
Pšemek
Čer punce!

Mi smo končno doma. Smo mel en daljši sprehod do Žal, pol pa še gpr do mojih. Čvek pa smeh pa kavica, mmmmm pa kremšnita user posted image  user posted image  user posted image . Zdej pa mal počivam. Se mi nič ne da, pa mam kuhinjo še od kosila razmetano user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 723
8.3.2009 18:11:40   
gogabojan
Uffff. Tašča.user posted image user posted image user posted image .

Ti povem, da jaz svojo taščo zlo težko razumem. Ko pa malo spije, se mi zdi kot da se z marsovci pogovarjam ali pa kitajčkiuser posted image user posted image user posted image . Drgač pa mam fajn taščo. Pri njej ni nikoli problem varstvo. Naju je še silila da sva šla ven brez otrok. Pa saj sva šla potem. Je hotla tašča se dokazat, da ji lahko zaupamo.

Marisha, k je glih pšemek napisala kremšnite. Si probala te vrhniške kremšnite. Pšemek si mi zdaj mal zaluštala, ampak je HB dragi jih včeraj kupil, tak da grem si zdaj takoj po kremšnito.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 724
8.3.2009 20:16:36   
timnala
Oj cvekice!

Danes pa je bil en lep dan, a ne?
Vreme nam je prav polepsalo 8. marec user posted image

Vsem čestitke ob dnevu zena! user posted image

user posted image

Mi smo bli na enem dolgem sprehodu in je blo res lustno, potem pa smo sli k mojim starsem domov na kosilo. Kak je lustno, ko ni treba kuhat user posted image user posted image  Ma sm prav jezna sama nase, ker se mi ne da vec tako, kot se mi je dalo vcasih in sm cist srecna, ce lahk grem kam drugam na kosilo user posted image

Oblacenje..jap..tud ena tistih, ki sem skoz v trenirkah, ker mi je najbolj komot in prakticno za notri in tudi za vozickanje..res pa je, da se pa vedno mitcken namazem, ko kam grem (mal pudra in maskara), ker se res boljse pocutim. In si govorim, da se ne smem cist zapustit, zdej k mamo user posted image .

Oblacenje user posted image ..men je tud najboljse v pajackih - ma bodi pa eno bombazno majcko, zokncke in cez pajacek na naramnice in mi je za previjat najboljs (seveda, ce ima med nogicami gumbke) pa vem, da mu je cez trebuscek res toplo. Moj star ata je vedno govoril, da je treba notranje organe cuvat in jih met na toplem, zato sm jst se zdej v zabicah in spodnji majici user posted image user posted image user posted image  Kaj pomeni imeti take majcke, da popek ven gleda, sploh ne vem user posted image

Izhodi user posted image ..moj tud ne hodi na kavice in pijacke - itak ma tako delo, da je skoz neki terenski in kdaj gre na kako pijacko med delom, potem pa ma se seminarje pa lovec je tud, pa jezdit hodi itd, tako da je itak skoz kej, da ga ni oz. skoz akcija, gostilniski pa ni bil nikoli, da bi tam visel in cvekal v nedogled..pa se odkar sva skupaj sva tud za vikende vedno sla skupaj na kako pijacko al pa kam plesat (razen seveda, da so kaksnega user posted image  sli zapit)..to pa pri nas gredo fantje sami user posted image  Tak da, glede tega sm prav vesela, da je tak kot je!

Valla..v Krsko smo sli mojo sestrico iskat, k je prisla z vlakom iz Ljubljane (tam studira) pa je potem ostala en dan z nama, da je uzivala v toplicah user posted image

Gogabojan..hvala!

Sem se pa danes komaj prebila skozi prejsnje strani..ste res tolk napisale in Lakners - mene bi tud prlimalo, ce bi videla tak prizor, kot si ga ti!

Evo..mali je skopan in pancka, ati neki za siht dela, jst grem pa mal pobrkljat po stanovanju in pooooocasi panckat user posted image

Nocko in lep zacetek tedna vam zelim,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?