PikicaStonoga
|
ČAW BEJBE!!!! Ma ja, sej vem, NORA SEM,ko sred noči visim na RR ...ampak SEM brala za nazaj in vidim, da ste mislile name, ko ste tolk čvekale,a ne Dream, gogabojan in iraira ...ampak sem se prebila skozi ...zdej še pokomentiram in grem SPAT ....jutri, ko bom tečna, nenaspana in bom sikala, kot bi se izrazila Lovely, boste ve ringarajevke krive timnala ...moja je še v košari , mislim, da ne bo problem in ji bo prav še dokler ne bo res lepo vreme, da jo dam v športni del. jolly, ma jaz tud mislim tko kot Pšemek, da tvoj mal več časa rabi ...res sta dobila zahtevnega otroka (vsaj na začetku je bil) in tvoj možek tega pač ni pričakoval in se mogoče sploh ne zna spopasti s tem, ko bo Taj mal zrasel, se bo ziher z njim več ukvarjal, verjamem pa, da je težko zate, ko si sama za vse in niti ni fer ... kar se obiskov tiče, smo mi tako leteči, da se morajo obiski obvezno napovedati, ker nas drugače ziher ni doma a tvoj možek spet hodi v službo al kako? kar se pa pijačk tiče, pa naj mal zmanjša, pa bo tud kak evro več v denarnici ostal ...mater se zagoni enga denarja na kavicah ...midva greva zelo redko, no danes ko smo šli na sejem sva recimo šla, da sem v miru sede podojila, pa je bil račun 3,70€ za eno belo kavo in en kakav ...mislim no ...tolar je bil ZAKON! Dobri stari časi ... gogabojan...FB in varnost ....jaz se s tem ne obremenjujem, ker nč posebnega ne pišem gor, slikce pa objavljam, pa kaj si lahko kdo z njimi pomaga, tud če jih pogleda ...mah kr neki no ...hekerji pa valda lahko vdrejo, tud če niso friendi, samo kaj bodo z njimi počeli... Lovely ....mislim da je od jolly fantič Taj in ne Tai Janja27 ko sem prebirala za nazaj sem se najbolj razveselila tvojih seznamčkov, ker sem samo zarolala miško in je kr naenkrat blo konc strani jasli ...UPAM, da dobimo, ker drugače ne vem, kaj bomo kolektiv ...mah moj je za en drek, samo kaj pa čem, če je kriza za službe, brez vez ne prideš več nikamor ...pa bi rada menjala ...ma ktera kje kakšne veze? :) piknik ...ja dve varianti sta ...če bodo možeki zraven potem valda vikend, če bomo pa same (nekam malo se mi zdi interesentov z moške strani) je pa lahko tud kadarkoli med tednom, saj smo doma dojenje ...ma jaz se mam za tisto, ki doji, čeprav dodajam, ker zmanjka ...samo kaj morem za to ...še to, da dojim lahko pripišem samo svoji vztrajnosti in trmi in ponosna sem na to! Lahko se pa pohvalim, da se zdaj naša naje v dobrih 10 min in da že nekaj časa spet dodajam samo zvečer od cca. 60-150 ml ...upam, da bo trajalo ... Lučka, a si ti spraševala, kako je blo na sejmu ...mah nč posebnega, enako kot lani ...šla sva po nekaj predračunov, da izkoristiva sejemske popuste Tako zdej grem spat, z jutrišnjim (opa, današnjim) dnem pa ne zaostajam več! Jutri samo še napišem, kako smo se imeli na Rogli in sem ZMAGALA! :)