Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 20:13:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
ojoj, Tina Če je bil samo nateg vezi, bi pa počasi že moralo it na bolje ma saj včasih mislim, da ima zdaj strah in je težava v psihi , samo mi tisti huronski jok 2 - 3x dnevno zbije take misli iz glave Mah saj sama ne vem . Mislim da bo najbolje, da jutri pokličem P in se posvetujem z njo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 20:35:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Junior mi je všeč jaz bi pa mu petardek rekla joj, kok je meni lažje, ko sta različnega spola Preveč podobno...glede na to kak hitro berete ....ja, tebi je lahko ko imaš par ..
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 20:37:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ojoj, Tina Če je bil samo nateg vezi, bi pa počasi že moralo it na bolje ma saj včasih mislim, da ima zdaj strah in je težava v psihi , samo mi tisti huronski jok 2 - 3x dnevno zbije take misli iz glave Mah saj sama ne vem . Mislim da bo najbolje, da jutri pokličem P in se posvetujem z njo. Verjetno je res najbolje, da se posvetuješ s pediatrinjo....boga Tina ...pa zlata mami, da bo vzela dopust .... Anže bo tudi pri njej ali mu je bolje?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 20:37:49
|
|
|
|
ada2
|
moji spijo... jaz pa tudi grem, da ohranim moči... o petarda, a žiga boste imeli... super, samo da pride. sem prej popoldan dobila 2 sms-a, pa sem mislila da je že kaj, pa nič... 1x sem glih Miha hranila, ko je zapiskalo, pa se derem iz spalnice andreju naj pogleda kaj je, če si ti že rodila.... ampak je bilo samo obvestilo od pevskega društva za občni zbor.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 20:39:02
|
|
|
|
ada2
|
še za Tino
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 20:55:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem prej popoldan dobila 2 sms-a, pa sem mislila da je že kaj, pa nič... 1x sem glih Miha hranila, ko je zapiskalo, pa se derem iz spalnice andreju naj pogleda kaj je, če si ti že rodila.... ampak je bilo samo obvestilo od pevskega društva za občni zbor. Jaz imam še kak problem več..... mi petarda pošlje SMS, pa že skočim Da ne govorim, da moj skoz sprašuje, če je že rodila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 21:07:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
No ja, jaz pa zaradi Petarde vsak prost trenutek čekiram RR . Tok da... ...Petarda, mislim da bi bil že čas, da poplačaš naše skrbi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 21:09:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anže bo tudi pri njej ali mu je bolje? ja, je bolje Danes, tekom dneva, mu vročina ni več narasla - zjutraj je dobil Lekadol, ker se je zbudil z 39° , zdaj pa zaenkrat (še ) nima vročine. Bo pa tudi on doma vsaj še kaka 2 dneva.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 21:21:21
|
|
|
|
petarda
|
Hvala, da skrbite zame, je lepo prebrat. Drugače se pa še nič ne dogaja...in v bistvu mi ni težko čakati, samo ponoči me pa tak vse boli, ko se hočem iz enega boka na drugi obrnit ...pa komaj se vstanem iz mize za CTG, me vse dol tišči, pa kdaj, ko se vsedem v avto.... večinoma pa dobro prenašam. ... Samo danes me je ful zaskrbelo, ker ga dolgo nisem čutila in itak pomisliš na najhuje ....potem pa je vzel kitaro in mu je ful naglas špilal... Žiga stara kljuka, migat se ne upa.... ...pa je potem začel ful plesat po trebuhu.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 21:45:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda potem pa je vzel kitaro in mu je ful naglas špilal... Žiga stara kljuka, migat se ne upa.... ...pa je potem začel ful plesat po trebuhu. joj, kak lepo Jaz sem proti koncu vsak trenutek, vsako brco ful uživala.... in skoz imela v glavi, da se moram naužit, ker nikoli več ne bom tega občutila. Sploh se mi nikamor ni mudilo, tudi ponoči me trebuh ni motil. Res mi je bilo lepo. Zdaj mi je pa še lepše bubika je taka cartljivkica in s takim užitkom jo stisnem k sebi. Je že fina - nastavi rokico, da ji jo polubčkam. Pa še drugo . Se takoj vidi, kdo ji je simpatičen, dobi rokico na usta
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 21:46:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
potem pa je vzel kitaro in mu je ful naglas špilal... Žiga stara kljuka, migat se ne upa.... ...pa je potem začel ful plesat po trebuhu. ni čudno da je Petrdito taka faca in zna kaj duhovitega pripomnit ali storit, ko sta oba z možem tako razigrana in vedno polna neverjetnih idej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 21:48:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, en predlog: počakaj do torka. Tako bosta mali in veliki petardito narazen 3 leta 3 mesece 3 tedne 3 dni Vsaj glede na tvoj ticker
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 21:55:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz sem proti koncu vsak trenutek, vsako brco ful uživala.... in skoz imela v glavi, da se moram naužit, ker morda nikoli več ne bom tega občutila. Sploh se mi nikamor ni mudilo, tudi ponoči me trebuh ni motil. Res mi je bilo lepo. Zdaj mi je pa še lepše bubika je taka cartljivkica in s takim užitkom jo stisnem k sebi. Je že fina - nastavi rokico, da ji jo polubčkam. Pa še drugo . Se takoj vidi, kdo ji je simpatičen, dobi rokico na usta Evo jaz enako... edin zame še tista besedica vmes .... za bubiko pa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 21:56:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ potem pa je vzel kitaro in mu je ful naglas špilal... Žiga stara kljuka, migat se ne upa.... ...pa je potem začel ful plesat po trebuhu. ni čudno da je Petrdito taka faca in zna kaj duhovitega pripomnit ali storit, ko sta oba z možem tako razigrana in vedno polna neverjetnih idej Sicer se sama sebi ne zdiva taka, ampak hvala vseeno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 22:01:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, en predlog: počakaj do torka. Tako bosta mali in veliki petardito narazen 3 leta 3 mesece 3 tedne 3 dni Vsaj glede na tvoj ticker Pa ravno torek nebi ...če bi bil danes, bi bil frajer, ko bi vsako leto s puncami feštal , jutri je tudi lep datum 09.03.2009 in je OK, v torek so mučeniki... ...ne sliši se ravno fajn in dobra popotnica , v sredo je polna luna, se zna zgodit ampak bi potem raje v četrtek ko imava z 4.obletnico zaroke in dedi ima rojstni dan, v petek je pa 13. - ok, če bi se rodil ravno takrat bi bila 13. naša srečna številka ...... Jah...mam cajt, ker zamuja, pa sem že vse datume pregledala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 22:04:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda, zdaj pa že mal zbirčna postajaš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 22:19:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda, zdaj pa že mal zbirčna postajaš Če mam ravno priliko .... Pa mal ugibam in prilagajam ...drgač pa so vse napovedi itak v vodo padle...jaz sem mislila, da ne bom marca dočakala , potem sem računala na 3.3.2009 - Adin datum ....prijateljica mi je napovedala 7.marec, Urša 8. marec pa tudi ni nič .... Najboljši je bil moj brat, ko je rekel, da mogoče pa čaka 1.pomladni dan ...21. ali 22..kdaj se že začne??? ....ta bi bila pa prehuda!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 22:19:57
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj grem pa v posteljo...mirno noč vam želim...pa sebi tudi .... Jutri...je pa nov dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.3.2009 22:20:24
|
|
|
|
Urša
|
A Žiga bo? Kako pa, da si se izdala na FB? Sem zgleda edina jaz še tukaj, ki še ni v tem. Tudi meni se zdita vidva s tvojim ful inovativna in zelo všeč mi je, ker si še vedno najdeta čas zase! Hvala vsem za komplimente glede fotk.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 7:22:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša A Žiga bo? Kako pa, da si se izdala na FB? Sem zgleda edina jaz še tukaj, ki še ni v tem. Se nisem sama...ena prijateljica me je...nehote ... Drugače pa hvala ...in D O B R O J U T R O in lep sončen dan Še kavica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 7:24:02
|
|
|
|
petarda
|
Ste opazile, da se slikice same primerno pomanjšajo? To mi je všeč!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 8:19:02
|
|
|
|
amy26
|
Petarda hvala za kavico včeraj nisem bila cen dan na RR in danes sem že mislila da bo kakšna novica o Petardi, no kmalu bo pa res bo očitno treba še malo počakat pa Petarda ko rodiš ne pozabi še meni poslati sms, ok
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 8:26:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Petarda hvala za kavico včeraj nisem bila cen dan na RR in danes sem že mislila da bo kakšna novica o Petardi, no kmalu bo pa res bo očitno treba še malo počakat pa Petarda ko rodiš ne pozabi še meni poslati sms, ok ...sem tako in tako imela namen poslati vsem novembrkam, od katerih imam številke . Kako lep dan je danes zunaj...ravno pravšnji za kakšno akcijo ...čeprav nič ne kaže, da bi bila ... ob 10.30 imam CTG in bomo videli kako naprej .... Ej, Amy veš kolkokrat bi lahko šla že na pedikuro vmes?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 8:51:40
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! ne morem verjet... Miha je šel spat včeraj ob pol 8, potem se je prvič zbudil ob pol 2, se najedel in takoj nazaj zaspal, zjutraj je pa mene ob 6 zbudila močna bolečina v levi dojki, mali je pa kar spal... ob 7 sem ga zbudila, ker mi je bilo že preveč mučno, ampak na žalost mi je ranil bradavico in imam zdaj krasto , jedel je pa samo na levi strani in po 15 minutah zaspal, pa še zdaj spi... na desni sem si raje preventivno nekaj mleka izčrpala. no, saj nimam nič proti, le naj spi ponoči, ampak dokler so bradavice še take nestabilne mi je fajn, če potegne ko niso tako napete.... petarda ti pa idi že enkrat, pa vso srečo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 9.3.2009 8:56:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda, zdaj pa že mal zbirčna postajaš Samo res. Pa dobro jutro
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.