|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
8.3.2009 20:13:08   
NinaŠ
ojoj, Tina user posted image user posted image user posted image
Če je bil samo nateg vezi, bi pa počasi že moralo it na bolje user posted image

ma saj včasih mislim, da ima zdaj strah in je težava v psihi user posted image , samo mi tisti huronski jok 2 - 3x dnevno zbije take misli iz glave user posted image user posted image Mah saj sama ne vem user posted image . Mislim da bo najbolje, da jutri pokličem P in se posvetujem z njo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
8.3.2009 20:35:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Junior mi je všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi pa mu petardek rekla user posted image

joj, kok je meni lažje, ko sta različnega spola user posted image

Preveč podobno...glede na to kak hitro berete user posted image user posted image user posted image user posted image ....ja, tebi je lahko ko imaš par user posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
8.3.2009 20:37:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

ojoj, Tina user posted image user posted image user posted image
Če je bil samo nateg vezi, bi pa počasi že moralo it na bolje user posted image

ma saj včasih mislim, da ima zdaj strah in je težava v psihi user posted image , samo mi tisti huronski jok 2 - 3x dnevno zbije take misli iz glave user posted image user posted image Mah saj sama ne vem user posted image . Mislim da bo najbolje, da jutri pokličem P in se posvetujem z njo.

Verjetno je res najbolje, da se posvetuješ s pediatrinjo....boga Tina user posted image user posted image user posted image ...pa zlata mami, da bo vzela dopust user posted image user posted image user posted image user posted image .... Anže bo tudi pri njej ali mu je bolje? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
8.3.2009 20:37:49   
ada2
moji spijo... jaz pa tudi grem, da ohranim moči...

o petarda, a žiga boste imeli... super, samo da pride.
sem prej popoldan dobila 2 sms-a, pa sem mislila da je že kaj, pa nič...
1x sem glih Miha hranila, ko je zapiskalo, pa se derem iz spalnice andreju naj pogleda kaj je, če si ti že rodila.... ampak je bilo samo obvestilo od pevskega društva za občni zbor.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
8.3.2009 20:39:02   
ada2
še za Tino user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
8.3.2009 20:55:43   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

sem prej popoldan dobila 2 sms-a, pa sem mislila da je že kaj, pa nič...
1x sem glih Miha hranila, ko je zapiskalo, pa se derem iz spalnice andreju naj pogleda kaj je, če si ti že rodila.... ampak je bilo samo obvestilo od pevskega društva za občni zbor.

user posted image user posted image user posted image

Jaz imam še kak problem več..... mi petarda pošlje SMS, pa že skočim user posted image

Da ne govorim, da moj user posted image  skoz sprašuje, če je že rodila user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
8.3.2009 21:07:24   
NinaŠ
No ja, jaz pa zaradi Petarde vsak prost trenutek čekiram RR user posted image user posted image user posted image . Tok da... ...Petarda, mislim da bi bil že čas, da poplačaš naše skrbi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
8.3.2009 21:09:53   
NinaŠ
Anže bo tudi pri njej ali mu je bolje? user posted image

ja, je bolje Danes, tekom dneva, mu vročina ni več narasla user posted image - zjutraj je dobil Lekadol, ker se je zbudil z 39° user posted image , zdaj pa zaenkrat (še user posted image ) nima vročine. Bo pa tudi on doma vsaj še kaka 2 dneva.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
8.3.2009 21:21:21   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, da skrbite zame, je lepo prebrat. user posted image

Drugače se pa še nič ne dogaja...in v bistvu mi ni težko čakati, samo ponoči me pa tak vse boli, ko se hočem iz enega boka na drugi obrnit user posted image ...pa komaj se vstanem iz mize za CTG, me vse dol tišči, pa kdaj, ko se vsedem v avto.... večinoma pa dobro prenašam. user posted image ... Samo danes me je ful zaskrbelo, ker ga dolgo nisem čutila in itak pomisliš na najhuje user posted image ....potem pa je user posted image  vzel kitaro in mu je ful naglas špilal... Žiga stara kljuka, migat se ne upa....user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa je potem začel ful plesat po trebuhu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
8.3.2009 21:45:04   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

potem pa je user posted image  vzel kitaro in mu je ful naglas špilal... Žiga stara kljuka, migat se ne upa....user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa je potem začel ful plesat po trebuhu. user posted image user posted image user posted image

joj, kak lepo user posted image

Jaz sem proti koncu vsak trenutek, vsako brco ful uživala.... in skoz imela v glavi, da se moram naužit, ker nikoli več ne bom tega občutila. Sploh se mi nikamor ni mudilo, tudi ponoči me trebuh ni motil. Res mi je bilo lepo. Zdaj mi je pa še lepše user posted image  bubika je taka cartljivkica in s takim užitkom jo stisnem k sebi. Je že fina - nastavi rokico, da ji jo polubčkam. Pa še drugo user posted image . Se takoj vidi, kdo ji je simpatičen, dobi rokico na usta user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
8.3.2009 21:46:02   
NinaŠ
potem pa je user posted image  vzel kitaro in mu je ful naglas špilal... Žiga stara kljuka, migat se ne upa....user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa je potem začel ful plesat po trebuhu. user posted image user posted image user posted image

ni čudno da je Petrdito taka faca in zna kaj duhovitega pripomnit ali storit, ko sta oba z možem tako razigrana in vedno polna neverjetnih idej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
8.3.2009 21:48:45   
*bubi*
Petarda, en predlog: počakaj do torka.

Tako bosta mali in veliki petardito narazen 3 leta 3 mesece 3 tedne 3 dni user posted image  Vsaj glede na tvoj ticker user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
8.3.2009 21:55:35   
petarda

Jaz sem proti koncu vsak trenutek, vsako brco ful uživala.... in skoz imela v glavi, da se moram naužit, ker morda nikoli več ne bom tega občutila. Sploh se mi nikamor ni mudilo, tudi ponoči me trebuh ni motil. Res mi je bilo lepo. Zdaj mi je pa še lepše user posted image  bubika je taka cartljivkica in s takim užitkom jo stisnem k sebi. Je že fina - nastavi rokico, da ji jo polubčkam. Pa še drugo user posted image . Se takoj vidi, kdo ji je simpatičen, dobi rokico na usta user posted image

Evo jaz enako... edin zame še tista besedica vmes user posted image user posted image user posted image .... za bubiko pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
8.3.2009 21:56:54   
petarda

ni čudno da je Petrdito taka faca in zna kaj duhovitega pripomnit ali storit, ko sta oba z možem tako razigrana in vedno polna neverjetnih idej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer se sama sebi ne zdiva taka, ampak hvala vseeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
8.3.2009 22:01:55   
petarda

Petarda, en predlog: počakaj do torka.

Tako bosta mali in veliki petardito narazen 3 leta 3 mesece 3 tedne 3 dni user posted image  Vsaj glede na tvoj ticker user posted image

Pa ravno torek nebi user posted image user posted image user posted image ...če bi bil danes, bi bil frajer, ko bi vsako leto s puncami feštal user posted image user posted image user posted image , jutri je tudi lep datum 09.03.2009 in je OK, v torek so mučeniki...user posted image user posted image user posted image ...ne sliši se ravno fajn in dobra popotnica user posted image user posted image user posted image , v sredo je polna luna, se zna zgodit ampak bi potem raje v četrtek ko imava z user posted image  4.obletnico zaroke in dedi ima rojstni dan, v petek je pa 13. - ok, če bi se rodil ravno takrat bi bila 13. naša srečna številka user posted image user posted image user posted image user posted image ......

Jah...mam cajt, ker zamuja, pa sem že vse datume pregledala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
8.3.2009 22:04:51   
NinaŠ
Petarda, zdaj pa že mal zbirčna postajaš user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
8.3.2009 22:19:00   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image  Če mam ravno priliko user posted image user posted image user posted image user posted image .... Pa mal ugibam in prilagajam user posted image user posted image user posted image ...drgač pa so vse napovedi itak v vodo padle...jaz sem mislila, da ne bom marca dočakala user posted image , potem sem računala na 3.3.2009 - Adin datum user posted image ....prijateljica mi je napovedala 7.marec, Urša 8. marec pa tudi ni nič user posted image user posted image user posted image .... Najboljši je bil moj brat, ko je rekel, da mogoče pa čaka 1.pomladni dan user posted image user posted image user posted image ...21. ali 22..kdaj se že začne??? user posted image user posted image user posted image ....ta bi bila pa prehuda! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
8.3.2009 22:19:57   
petarda
Zdaj grem pa v posteljo...mirno noč vam želim...pa sebi tudi user posted image user posted image user posted image .... Jutri...je pa nov dan user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
8.3.2009 22:20:24   
Urša
A Žiga bo? user posted image Kako pa, da si se izdala na FB? Sem zgleda edina jaz še tukaj, ki še ni v tem. user posted image user posted image user posted image   Tudi meni se zdita vidva s tvojim user posted image  ful inovativna in zelo všeč mi je, ker si še vedno najdeta čas zase! user posted image user posted image user posted image   Hvala vsem za komplimente glede fotk. user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
9.3.2009 7:22:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

A Žiga bo? user posted image Kako pa, da si se izdala na FB? Sem zgleda edina jaz še tukaj, ki še ni v tem. user posted image user posted image user posted image   

Se nisem sama...ena prijateljica me je...nehote user posted image user posted image user posted image user posted image ... Drugače pa hvala user posted image ...in

D O B R O  J U T R O in lep sončen dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Še kavica

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
9.3.2009 7:24:02   
petarda
Ste opazile, da se slikice same primerno pomanjšajo? user posted image user posted image user posted image user posted image  To mi je všeč! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
9.3.2009 8:19:02   
amy26
Petarda hvala za kavico

včeraj nisem bila cen dan na RR in danes sem že mislila da bo kakšna novica o Petardi, no kmalu bo pa res bo očitno treba še malo počakat pa Petarda ko rodiš ne pozabi še meni poslati sms, okuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
9.3.2009 8:26:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Petarda hvala za kavico

včeraj nisem bila cen dan na RR in danes sem že mislila da bo kakšna novica o Petardi, no kmalu bo pa res bo očitno treba še malo počakat pa Petarda ko rodiš ne pozabi še meni poslati sms, okuser posted image

user posted image ...sem tako in tako imela namen poslati vsem novembrkam, od katerih imam številke user posted image . Kako lep dan je danes zunaj...ravno pravšnji za kakšno akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...čeprav nič ne kaže, da bi bila user posted image ... ob 10.30 imam CTG in bomo videli kako naprej user posted image .... Ej, Amy veš kolkokrat bi lahko šla že na pedikuro vmes? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
9.3.2009 8:51:40   
ada2
dobro jutro!

ne morem verjet... Miha je šel spat včeraj ob pol 8, potem se je prvič zbudil ob pol 2, se najedel in takoj nazaj zaspal, zjutraj je pa mene ob 6 zbudila močna bolečina v levi dojki, mali je pa kar spal... ob 7 sem ga zbudila, ker mi je bilo že preveč mučno, ampak na žalost mi je ranil bradavico in imam zdaj krastouser posted image user posted image user posted image , jedel je pa samo na levi strani in po 15 minutah zaspal, pa še zdaj spi... na desni sem si raje preventivno nekaj mleka izčrpala. no, saj nimam nič proti, le naj spi ponoči, ampak dokler so bradavice še take nestabilne mi je fajn, če potegne ko niso tako napete....

petarda ti pa idi že enkrat, pa vso srečouser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
9.3.2009 8:56:44   
*bubi*

Samo res. user posted image

Pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.