|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
7.3.2009 22:04:29   
NinaŠ
mmmmm, sliši se dobro.... to si samo (mlečne) čokolade stopila in kokos zraven zmešala? Al še kaj, kako margarino recimo?

tud malo margarine sem not vmešala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
7.3.2009 22:09:43   
NinaŠ
Zdaj printam pobarvanke za drobižka user posted image , me skoz najedata zanje. Zadnje čase ful veliko rišeta in barvata user posted image . Potem moram pa še vabila za Anžetov r.d. sprintat, sem že kar malo pozna user posted image (niso pa nič posebnega in žal jih ne morem shranit v primerni format, da bi jih tu nalepila). V ta namen sem danes user posted image urgentno poslala po kartuše - jao meni user posted image , če bi imeli za prodat kak tiskalnik, kjer dobiš kartušo gratis, bi definitivno to kupil user posted image . Od zdaj naprej bom bolj pozorna, ter spremljala njihovo stanje  in jih bom raje naročala obnovljene preko spleta.  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
7.3.2009 23:44:19   
NinaŠ
No ja user posted image , pol grem pa tud jaz spat user posted image .

Petarda, ti samo glej, da se ob prvi priliki javiš user posted image !!!!

Nočko user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
8.3.2009 7:01:22   
petarda
Dobro jutro, drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za naš praznik kavica in rožice...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petardito mi je zjutraj že čestital, takoj, ko sem mu rekla, da je danes praznik in da bomo šli po rožice za babice...se je stisnil, mi dal rokico, rekel, da mi čestita za praznik in me ima rad, v vrtcu ima pa rožico zame, pa da mi mora oči tudi eno kupit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. ...je bila lepša slikica kavice in rožic, pa mi je noče zagrabit....bo pa tale RR kavica čist v redu, ne? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 8.3.2009 7:13:29 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
8.3.2009 7:16:54   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petrada uživaj na fešti user posted image user posted image user posted image user posted image

Nama ni zneslo it user posted image ....sem pa doma s čajčkom nazdravila, da bo punca zdrava user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
8.3.2009 7:18:13   
petarda
Zdaj se grem pa še malo k user posted image stiskat dokler so še risanke zanimive user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
8.3.2009 7:21:06   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Dobro jutro, drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za naš praznik kavica in rožice...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala petardauser posted image  pa dobra kavica jo glih pijem

tvoja user posted image  pa nikakor ven, očitno ji je lepo notri

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
8.3.2009 8:54:43   
NinaŠ
Hvala za kavo in čestitke user posted image

Lep in brezdelen (user posted image user posted image user posted image user posted image ) praznik tudi jaz želim vsem
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
8.3.2009 9:22:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Hvala za kavo in čestitke user posted image

Lep in brezdelen (user posted image user posted image user posted image user posted image ) praznik tudi jaz želim vsem
user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas bo brezdelen...zdaj gremo po rožice in jih razdelit babicam in tetam, potem na sprehod, pa k babici na kosilo user posted image ...no, pa še marsikaj drugega nas lahko doleti vmes...lahko se zgodi, da se bomo morali tudi pošteno namatrati še danes. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
8.3.2009 11:00:01   
ada2
Andrej in Adam sta šla malo na sončka, Miha spi, Nuša je pri svojem očetu, jaz sem si pa vzela malo časa, da vam javim, da smo super.
Miha je ful priden in potrpežljiv, nič ne joka, ko se zbudi in je lačen malo pojamra, se na eni strani naje, potem ga previjem, se naje še na drugi strani in spet spančka. edino kar je še malo moteče so moje bradavice, ampak pač stisnem plenico med zobe in tistih nekaj začetnih potegov potrpim... ponoči spi po 4 ure skupaj, podnevi tam nekje 2,5 - 3.

Adam je čisto navdušen nad Mihom, skoz bi ga gledal...

ima pa tudi prave fore zraven in se mu kar od srca nasmejimo... npr. v levem ciceku je mleko za miha, v desnem pa juhica, pa če me vidi, ko dam modrček dol vedno reče o kako velika ciceka imaš,  pa ko miha previjam in vidi njegov popek reče, da je miha ubogi, ker ga cicek boli, potem se pa hitro popravi, da to ni cicek ampak popek,....

glede mojega stanja tam spodaj sem pa že čisto ok, nič ni več boleče, prebava je ok, nimam hemoroidov, pa čisto malo še krvavim.

saj pravim, edino, kar me še muči so bradavice, pa tudi to se bo kmalu popravilo.

petarda tebi pa želim tudi tako hitro okrevanjeuser posted image user posted image user posted image

drugače pa vsem še čestitke za dan žena in lep dan!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
8.3.2009 11:02:50   
ada2
aja, še to sem hotela napisat - trebuh mi je pa ostal večji kot ga ima zdaj petarda.... poštar v porodnišnici se me je prav ustrašiluser posted image , revež je verjetno mislil, da ga kdo na elastiko, ko mi pošilja telegram ob  rojstvu, jaz pa še s trebuhom strašim okoliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
8.3.2009 12:31:10   
Urša
Ada, lepo je slišat take lepe novičke od tebe! user posted image  Glede bradavic pa, mene so grozno bolele, dobesedno do prstov na nogah sem čutila bolečino, ko je pozavgal na začetku. user posted image  Da imaš trebuh, to je pa res super, ker drugače si taka suhica! user posted image

Tudi jaz želim vsem vam vse najlepše ob prazniku in lepo je biti ženska, ne smemo tega pozabiti!

user posted image

Včeraj smo se imeli fantastično, res best party ever! Smo ga žurali od 13h do 10h zvečer, v dveh smenah in na koncu je Jaka omagal in zaspal sredi dnevne sobe na tleh! user posted image user posted image user posted image  Veliko je bilo karaok, ker je Nika dobila za darilo mikrofon in to je bil res zadetek v polno! user posted image  Pripnem še kakšno slikico.

Petarda, kako pa kaj ti? user posted image

< Sporočilo je popravil Urša -- 8.3.2009 12:36:21 >

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
8.3.2009 12:53:41   
Urša
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
8.3.2009 13:18:05   
ada2
user posted image user posted image user posted image  Urša kako ste luštni....

ful ful lepa družina ste, Nika pa je itak že prava gospodičnauser posted image

včeraj sem pri marčevkah objavila porodno zgodbo, če se kateri da brati...

torej:
2.3. zjutraj ob 7 sem imela ctg. miha bi naj med snemanjem spal, zato so me ponovno naročili isti dan ob 13 uri. ko sem prišla nazaj me je G po snemanju ctgja pregledal in rekel, da sem 2-3 cm odprta, pa da je ctg pokazal rahlo tahikardijo in naj kar ostanem, da mi bodo dali umetne popadke in bom še isti dan rodila. super, sem mislila.... no, ob 14.10 so mi vstavili kanilo v žilo in mi dali umetne. sprva ni bilo nič, po kakšne pol ure sem začela čutit neke blage krče, ampak to še ni bilo to. če bi rojevala prvič, bi mogoče rekla, da so popadki, tako pa se mi ni zdelo nič posebnega. če bi takšne čutila doma še sigurno ne bi šla v P. ob 15 se je menjala smena... prišel je drug G, me vprašal če so kakšni popadki in sem mu povedala da še niso pravi, čutim jih pa. opravil je pregled, ki pa je bil zelo boleč, in rekel, da se nič ne dogaja, naj mi izklopijo umetne, pa naj čakam na svoje. da jaz rojevam že tretjič in moram njim pokazat kako se to opravi brez pomoči medicine... dobila sem prav tak občutek, kot da se mu ne ljubi delat. potem so me pustili do večera v porodni. moj je šel domov k otrokoma, jaz sem pa stala tam v porodni ob oknu, gledala ven in si nisem imela kaj začeti. okoli 8 zvečer so me preselili v eno sobo zraven porodne, kjer sem imela vsaj malo bolj udobno posteljo, pa dali so mi večerjo. tam se mi je misel na to, da se temu G ne ljubi delat še okrepila, saj je z mano ležala ena punca, ki ji je voda odtekla že v nedeljo, pa niso še nič ukrenili. noč je bila dolga, slišala sem vsak zvonec, pri prvam se je moralo zgoditi nekaj hudega, ker je bilo slišat samo jok, pa ne tak, kot pri porodu, ampak tak iz obupa in žalosti, pri drugem sem potem poslušala porodne krike in se razveselila otroškega joka... končno je minila noč in spet je prišel tisti G, ki je naročil umetne popadke. ko me je videl tam se je začel razburjat kaj se dogaja, zakaj nisem rodila... povedala sem mu, da so mi odklopili popadke takoj, ko je on odšel in bil je zelo jezen... ukazal je, da me dajo takoj v porodno in nazaj popadke. tako sem ob 9 zjutraj dobila novo dozo. spet se je tako počasi začelo nekaj čutit, ampak nič hudega. brala sem knjigo in se skušala čimbolj pomirit. 11.45 je prišel G in me pogledal - dobre 3 cm odprta, mislila sem si, da ne bo nikoli, toliko naj bi bila že prejšnji dan. babici je naročil naj mu da inštrument, da mi predere mehur, ona pa se je začela razburjat, da je to prehitro... tako se je začela kregat z njim, da sem ravno hotela reči, naj se že 1x zmenijo, ker taka neusklajenost pa res ne vodi nikamor, ko je G vzdignil glas in ukazal, da se mehur predere. 11.50 mi je torej predrl mehur, 2 minuti kasneje sem čutila popadke tako na 3 minute. klicala sem mojega, ki pa je že bil na poti. ob 12 je prišel moj in me najprej spravil v smeh, potem me je masiral in me božal in vzpodbujal... 12.45 je prišla babica (na srečo ena druga, ki je bila super) me pogledala in rekla, da sem čisto odprta, vendar moram vstati, ker je glavica še visoko. ona in moj sta mi pomagala vstati, predihala sem tako še nekaj popadkov, potem sta me položila nazaj, prišla je še ena babica in kar naenkrat se je začelo čisto zares... jaz sploh nisem imela občutka, da smo že na koncu... prva babica je rekla, da lahko potisnem in sem, ona je govorila kako mi super gre, pa naj potisnem še malo za ramena in sem potisnila še malo in miha je bil zunaj. sploh nisem mogla dojeti, da se je rodil z enim samim popadkom, ker se mi je zdelo, da sploh ne potiskam močno. ni bilo potrebno rezanje, nič me ni raztrgal, skratka ne bi si mogla želeti lepše. prvo sem zagledala njegove dolge lase... moj je še prerezal popkovino in kmalu so mi ga umitega dali pod srajco, da smo se vsi trije lahko končno stisnili. počutila sem se odlično, malo utrujeno, a zelo srečno... kmalu zatem je prišel še G in mojemu stisnil roko in mu čestital. potem je čestital še meni in mi rekel, da je on želel to že včeraj opraviti. ampak jaz sem bila tako srečna, da mi je bilo itak že vseeno, glavno, da je bilo za mano, pa da sem videla, da je miha ok.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
8.3.2009 15:40:22   
NinaŠ
Urša res ste fletni user posted image in vidim, da ste se super zabavali user posted image user posted image user posted image .

Ada, lepo da si vzameš čas za RR user posted image in hvala, da si nam zaupala porodno zgodbo. Samo je pa res user posted image user posted image user posted image user posted image če se dohtarji med seboj ne znajo zmenit in te takole pacajo user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz ne vem, če bi lahko ohranila tolk mirne živce user posted image , no al pa bi jih, samo verjetno bi hotela zvečer it domov user posted image . Sicer pa zdaj meni govorit je lahko user posted image , tebi je bilo pa verjetno najbolj pomembno, da čimprej rodiš.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
8.3.2009 16:35:58   
*bubi*
user posted image  lepe slikice, Urša user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
8.3.2009 16:36:52   
*bubi*
Ada, kako lepo je prebrat, da vam gre super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
8.3.2009 16:44:00   
Urša
Ada, zelo lepa zgodba! user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam še Petardino! Saj me ne vemo spola, kajne, ali česa nisem prebrala?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
8.3.2009 18:45:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ada, zelo lepa zgodba! user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam še Petardino! Saj me ne vemo spola, kajne, ali česa nisem prebrala?

user posted image user posted image user posted image user posted image  Urša nisem sicer nič tukaj govorila... me je pa FB izdal user posted image user posted image user posted image .... user posted image  je user posted image ... Žiga. user posted image .... In zdaj, se moram spomnit kako ga bomo klicali na RR, ker ne želim, da se ponavlja ime user posted image ...kakšen predlog? user posted image

Vi ste pa fuuul lepa družinica...so mi kar solze prišle na oči...se vidi, da me hormoni dajejo user posted image ...

Zdaj grem pa Adino zgodbo brat user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
8.3.2009 18:55:20   
petarda
Ada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... se ti kar malo fouš, ko je že za tabo in ko stiskaš Miha k sebi in veš, da je vse v redu in ko si ti že dobra.... Res si lahko samo želim kaj podobnega...OK, razen tistega ginekologa in babice user posted image user posted image user posted image user posted image ..... O bradavicah pa nebi.... Spomin na bolečino ob dojenju petardita še ni zbledel user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
8.3.2009 19:22:15   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image user posted image user posted image user posted image  Urša nisem sicer nič tukaj govorila... me je pa FB izdal user posted image user posted image user posted image .... user posted image  je user posted image ... Žiga. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.... In zdaj, se moram spomnit kako ga bomo klicali na RR, ker ne želim, da se ponavlja ime user posted image ...kakšen predlog? user posted image

junior user posted image , petardito jr. user posted image , patronček user posted image user posted image

Bradavice so mene ful bolele pri Tini user posted image , ja tako kot praviš Ada, da je treba nekaj med zobe dat, samo ta bolečina se mi ni zdela tako huda, da ne bi hotela še enkrat skozi to it - no ni mi ostala v spominu kot nekaj groznega, vem pa ga groooooozno boli user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
8.3.2009 19:24:57   
petarda
Junior mi je všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
8.3.2009 19:40:19   
NinaŠ
Jaz sem pa v dilemi kaj narediti zaradi Tinine nogice user posted image . Še vedno močno šepa, pravzaprav če se le da gre po kolenih user posted image . Če nogo močneje obremeni - danes se je spodričnila (NE skočila!!!!) s stola in po pomoti stopila na obe nogi - ali dlje časa (5 min) hodi, jo takooo boli, da ful joka user posted image , včasih jo zaboli tudi brez obremenitve - samo narobe obrne user posted image user posted image user posted image user posted image (kot bi jo krč - mogoče pa jo user posted image ).
OK, za v vrtec itak da ni, na srečo se je moja mami ponudila, da bo imela ene 2 dni dopusta user posted image . K P pa sploh ne vem, če ima smisel hodit, ker tam itak pravijo, da ni nič narobe user posted image user posted image user posted image user posted image in bo "kmalu bolje" user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
8.3.2009 19:50:28   
*bubi*

Junior mi je všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi pa mu petardek rekla user posted image

joj, kok je meni lažje, ko sta različnega spola user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
8.3.2009 19:50:32   
*bubi*
ojoj, Tina user posted image user posted image user posted image
Če je bil samo nateg vezi, bi pa počasi že moralo it na bolje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.