yania
|
Lahko nočko vsem ki ste se že poslovile za danes, jaz pa spet čakam mojga korenjaka, da se zbudi...prej se je zbudil po 2 in pol urcah, in nekaj tečkaril, pa sem se vseeno odločila, da ga na hitro malo skopam, pa je tako jokal ...lakota,,,ma ne vem, včasih zdrži 4 ure, včasih še 3 ne... Najaa nisem še klicala, ma itak pride patronažna v torek, pa mi bo ona svetovala...nočem nekaj klicat v zdr.dom, ker tam so ene sestre, ki se kar one hočejo s tabo pomeniti,,,ma nočem,,,bom videla kaj bo rekla v torek,,,,drugače pa mislim da se našega res krči lotevajo..tako prdi revček.,,ko sem ga po kopanju nahranila, ni hotel z mojega naročja...tako je jokal...in potem prdkal...samo v naročju pa ne joka, to mi je čudno..ja sem kar sestro gor poklicala, da sem naši Naji lahko vsaj glavo posušila....večerjo (mlečni gres) sem ji pa itak s Timonom v naročju delala...no potem je končno moj dragi prišel domov, da ga je prevzel v naročje, da sva z Najo lahko pojedle...no mu ga je uspelo položiti v zibko ko je zaspančkal...kaj bo po tem obroku pa še ne vem..če bo jokcal, ga bom pa k sebi v posteljo dala...no saj podnevi je pa itak samo ajal..ima pa tudi pravico, malo zaropotati, da tak vemo da ga imamo...a ne...