|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
8.3.2009 22:38:38   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

pa ti maš še samo 9 dni to go, jaz pa 20user posted image  Me boš čakala?user posted image user posted image user posted image  Ker jaz bom SIGURNO čez rokuser posted image user posted image user posted image

pa kaj se nisma midve že zmenili, da boma skupaj. meni se zdi da sma rekli nekaj o 21. al nekaj takega.... da se dobima vmes med obema PDP user posted image user posted image user posted image

Jaz sem takoj ZA, sam ne me preklinjat onih par dni ko boš čez rokuser posted image user posted image user posted image  pa mi govorit: si že? si že? si že?user posted image ker itak to že zdaj vsi drugi delajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
8.3.2009 22:39:27   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ja saj - noč je še dolga user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne, moram za sezname skrbet user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sami izgovori.

lahko pa mene naučiš, kak se to lima. mene še nič ne špika in ne trga. mala še ful brca tak da zgleda da ne grem še nekaj časa nikamor. pa itak se mi je danes sanjalo da je G rekel, da se je zmotil pri PDP in da bom rodila šele 30. junija user posted image user posted image user posted image

no, bova jutri imeli lekcijo user posted image user posted image user posted image  in vidim, da ti resno misliš s temi 5 zvezdicami user posted image user posted image user posted image zdaj ko imaš dovoljenje, se ti pa nikamor ne mudi, še celo k junijčicam bi šla user posted image

Meni je bilo samo važno, da dovoljenje pridelam. Zdaj se pa lahko poljubno odločim kdaj bom šla user posted image user posted image user posted image

Samo junija bo moja mala že imela 10 kg. ne vem kdo jo bo takrat rodil user posted image user posted image user posted image user posted image bom vseeno verjetno šla že prej...  vsaj upam da user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
8.3.2009 22:40:20   
MalaČebelica

Jaz sem zadnjič pri G v čakalnici brala revijo Mama&Dojenček - sem se tak zjokala pri eni zgodbi, da sem si revijo na nos potisnilauser posted image user posted image user posted image

haha, si h G prišla vsa zaripla in zabuhla user posted image user posted image user posted image

Ona me je že tak navajena, na prvih treh UZ sem user posted image  ko dež, potem pa se navadiš, da je v tebi bitjece in da slišiš njegov srčekuser posted image

aaaaaaaa, pol si ena tistih "jokic"? ne narobe razumet, boljši izraz bi bil "čustvena nosečka" user posted image

Moji joki nimajo kaj dosti z nosečnostjo, sem vedno bila taka, baje mam planete tak postavljene, tak da TISTE, KI BOSTE RODILE 12.3. user posted image  OJOJ!!! Moj bratec rad reče, da se jaz še na reklamo za vložke zjočem...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
8.3.2009 22:40:25   
Tulipan12

Jaz mam žensko, pa je full fajna, res! Je taka full faca, da se z njo zafrkavat, ne komplicira preveč, če pa sluti, da bi bilo lahko kaj narobe, pa zažene halo - full je natančna. V glavnem, midve vedno full čvekava in sem vedno najmanj 45 min pri njej, se mi zdi, da se čakalnica za mano vedno full napolniuser posted image user posted image user posted image  Enkrat sva bili skupaj na eni čagi in od takrat dalje se vedno zapričava!user posted image

Ful fora glede čage. Koga pa maš, če ni skrivnost?

Renata Završnik Mihič

Neposredna povezava do sporočila: 4479
8.3.2009 22:41:23   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz tudi grem pod tuš in v mižule. user posted image

Lahko noč, pa naj vam bo res lahka, drage nosečke. user posted image

Jaz se bom tudi odpravila počasi v enakem vrstem redu user posted image

Nočko vsem!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
8.3.2009 22:42:21   
MalaČebelica

pa ti maš še samo 9 dni to go, jaz pa 20user posted image  Me boš čakala?user posted image user posted image user posted image  Ker jaz bom SIGURNO čez rokuser posted image user posted image user posted image

pa kaj se nisma midve že zmenili, da boma skupaj. meni se zdi da sma rekli nekaj o 21. al nekaj takega.... da se dobima vmes med obema PDP user posted image user posted image user posted image

Jaz sem takoj ZA, sam ne me preklinjat onih par dni ko boš čez rokuser posted image user posted image user posted image  pa mi govorit: si že? si že? si že?user posted image ker itak to že zdaj vsi drugi delajouser posted image user posted image user posted image

ha ha ha. to pa ne vem če bom zdržala. po moje te bom vprašala 30x na dan, če si že pripravljena, da grema user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4481
8.3.2009 22:44:06   
Tulipan12
Grem tudi jaz probat spat al pa vsaj mirno ležatuser posted image

LAHKO NOČ!

Neposredna povezava do sporočila: 4482
8.3.2009 22:45:41   
MalaČebelica

Jaz mam žensko, pa je full fajna, res! Je taka full faca, da se z njo zafrkavat, ne komplicira preveč, če pa sluti, da bi bilo lahko kaj narobe, pa zažene halo - full je natančna. V glavnem, midve vedno full čvekava in sem vedno najmanj 45 min pri njej, se mi zdi, da se čakalnica za mano vedno full napolniuser posted image user posted image user posted image  Enkrat sva bili skupaj na eni čagi in od takrat dalje se vedno zapričava!user posted image

Ful fora glede čage. Koga pa maš, če ni skrivnost?

Renata Završnik Mihič

Aha. Sem že slišala. No, eno Završnikovo vsi hvalijo. Samo so baje tri v Mb in zdaj ne vem, katera je tista, ki jo vsi hvalijo. Kaj mogoče veš, če ima še kaj fraj za nove paciente? Ena kolegica ko je iz gorenjske išče G v Mb (no zdaj živi v Mb ne več na gorenjskem). Jaz bi ji mojega takoj priporočala, ampak se ji je malo odročno na Ptuj vozit (no saj meni tudi, samo mi je tak fajni, da ga ne bom menjala...) pa še ona bi res rada imela žensko....

V katerem koncu Mb pa ima tale Završnikova ordinacijo?

Neposredna povezava do sporočila: 4483
8.3.2009 22:46:20   
MalaČebelica
No tepa grem jaz zdaj zares.  user posted image

Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 4484
8.3.2009 23:13:13   
yania
Lahko nočko vsem ki ste se že poslovile za danes, jaz pa spet čakam mojga korenjaka, da se zbudi...prej se je zbudil po 2 in pol urcah, in nekaj tečkaril, pa sem se vseeno odločila, da ga na hitro malo skopam, pa je tako jokal ...lakota,,,ma ne vem, včasih zdrži 4 ure, včasih še 3 ne...

Najaa nisem še klicala, ma itak pride patronažna v torek, pa mi bo ona svetovala...nočem nekaj klicat v zdr.dom, ker tam so ene sestre, ki se kar one hočejo s tabo pomeniti,,,ma nočem,,,bom videla kaj bo rekla v torek,,,,drugače pa mislim da se našega res krči lotevajo..tako prdi revček.,,ko sem ga po kopanju nahranila, ni hotel z mojega naročja...tako je jokal...in potem prdkal...samo v naročju pa ne joka, to mi je čudno..ja sem kar sestro gor poklicala, da sem naši Naji lahko vsaj glavo posušila....večerjo (mlečni gres) sem ji pa itak s Timonom v naročju delala...no potem je končno moj dragi prišel domov, da ga je prevzel v naročje, da sva z Najo lahko pojedle...no mu ga je uspelo položiti v zibko ko je zaspančkal...kaj bo po tem obroku pa še ne vem..če bo jokcal, ga bom pa k sebi v posteljo dala...no saj podnevi je pa itak samo ajal..ima pa tudi pravico, malo zaropotati, da tak vemo da ga imamo...a ne...user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 4485
8.3.2009 23:14:02   
yania
Pa ste res vse ušle...vidim....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
8.3.2009 23:19:56   
yania
SPPS Marcel je pa tak srček...pa itak so vsi cukerčki no....to bo veselo ko se enkrat skup dobimo.....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
9.3.2009 7:27:29   
Grahec
Dobro jutro zaspanke user posted image  in mlade mamice!
Jaz navadno po dojenju ob 5 zjutraj nikoli ne morem zaspat, tako da bom bolj v takem zgodnjem jutru visela tukaj.
Bom usekala čisto svojo temo in opisla kako nama je steklo dojenje, morda bo kateri prav prišlo za dobit kako idejo).

Dojiva se zelo fajn. Prve dni v porodnišnici je sicer zgubljala težo (padla ji je za 7,5%), tako da je patronažna na prvem obisku naročila dojenje noč in dan na 3 ure. Ker pa se je ob navalu mleka mala pridno redila sem jo že naslednjo noč zbujala na 3,5 ure... Najprej sem jo zbujala in previla ter nato podojila, potem sem ugotovila da med dojenjem kaka in sem jo najprej na pol podojila jo previla in dojila naprej, zdaj dve noči pa jo najprej podojim in nato previjem. Pa pustim jo, da se ponoči sama zbudi ko je lačna. Sem jo pa navadila na super ritem. Ponoči se doji ob 22.30, potem pa okoli 2 in ob 5. Dojim jo vsakič na eni strani in tam od 17 do 25 minut.

Še eno vprašanje:

ima katera ali pa vsaj pozna po pripovedovanju katera kakega pediatra na Viču? Jaz ne poznam nikogar, ga pa bom mogla počasi izbrati.

< Sporočilo je popravil Grahec -- 9.3.2009 7:28:11 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
9.3.2009 7:54:08   
loni77
Jutro! Jaz imam na viču pediatra DR.BANIČ BORUT. Zadaj za šparom na Redilongijevi, al ne vem točno kako se imenuje ulica. Fino, ker imam vedno za parkirat in nikoli čakat mogoče 10 min. največ.Ali te še kaj zanima glede njega?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
9.3.2009 7:57:30   
MalaČebelica
Dobro jutro!

Ni še nikjer nobene, jaz pa ne morem spat user posted image

(odgovor članu loni77)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
9.3.2009 7:59:07   
tasa_m
Dobro jutro. Kako smo? Včeraj se nisem nič oglasla ker smo bili zunaj na sončku..smo izkoristli tak lep dan. Očitno ga danes itak nebo..user posted image

Predstavljam vam Marcela, malega sončka naše spps user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
jej je sladki. user posted image user posted image spps in ati..pravega manekena sta nardila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: yania

...samo v naročju pa ne joka, to mi je čudno.
  user posted image user posted image tudi pri nam je enako. Kak jo vzamemo v naročje, pa krči čudežno izginejo user posted image user posted image user posted image jo damo nazaj v posteljo pa je spet vsa rdeča v obraz tak jo matrajo krči. Jo vzamem ven, ker se mi revica smili, jo dam v svojo posteljo in krčev ni in še spimo 4 ure user posted image user posted image Prefrigani so tile naši mali tak da joj.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
9.3.2009 7:59:22   
tasa_m

Dobro jutro!

jaz sem tu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4492
9.3.2009 8:04:40   
tasa_m
Grahec.. super da vama je dojenje steklo. user posted image Ja, mi smo se tud odločli, da previjamo po dojenju, ker drugač jo lahko previjem pred in po, plenica je stalno polna. Saj super da kaka pa to, sam da bi se pokakala te ko še nimam cele oblečene, te pa bi bilo še bolj fajn  ampak zakaj, če lahko malo mamo zabava in se pokaka takoj kak ji obujem še zadnji zokenček gor user posted image user posted image in evo spet vse na novo.
Vidve pa sta pridne, da se dojita 17-25 min. Naša rekord podira,če je priklopljena vsaj 15 min. ampak očitno ima dovolj, ker na teži pa lepo pridobivama.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
9.3.2009 8:12:02   
MalaČebelica

Lahko nočko vsem ki ste se že poslovile za danes, jaz pa spet čakam mojga korenjaka, da se zbudi...prej se je zbudil po 2 in pol urcah, in nekaj tečkaril, pa sem se vseeno odločila, da ga na hitro malo skopam, pa je tako jokal ...lakota,,,ma ne vem, včasih zdrži 4 ure, včasih še 3 ne...

Najaa nisem še klicala, ma itak pride patronažna v torek, pa mi bo ona svetovala...nočem nekaj klicat v zdr.dom, ker tam so ene sestre, ki se kar one hočejo s tabo pomeniti,,,ma nočem,,,bom videla kaj bo rekla v torek,,,,drugače pa mislim da se našega res krči lotevajo..tako prdi revček.,,ko sem ga po kopanju nahranila, ni hotel z mojega naročja...tako je jokal...in potem prdkal...samo v naročju pa ne joka, to mi je čudno..ja sem kar sestro gor poklicala, da sem naši Naji lahko vsaj glavo posušila....večerjo (mlečni gres) sem ji pa itak s Timonom v naročju delala...no potem je končno moj dragi prišel domov, da ga je prevzel v naročje, da sva z Najo lahko pojedle...no mu ga je uspelo položiti v zibko ko je zaspančkal...kaj bo po tem obroku pa še ne vem..če bo jokcal, ga bom pa k sebi v posteljo dala...no saj podnevi je pa itak samo ajal..ima pa tudi pravico, malo zaropotati, da tak vemo da ga imamo...a ne...user posted image user posted image

ja to pa je popolnoma res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
9.3.2009 8:13:57   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Dobro jutro zaspanke user posted image  in mlade mamice!
Jaz navadno po dojenju ob 5 zjutraj nikoli ne morem zaspat, tako da bom bolj v takem zgodnjem jutru visela tukaj.
Bom usekala čisto svojo temo in opisla kako nama je steklo dojenje, morda bo kateri prav prišlo za dobit kako idejo).

Dojiva se zelo fajn. Prve dni v porodnišnici je sicer zgubljala težo (padla ji je za 7,5%), tako da je patronažna na prvem obisku naročila dojenje noč in dan na 3 ure. Ker pa se je ob navalu mleka mala pridno redila sem jo že naslednjo noč zbujala na 3,5 ure... Najprej sem jo zbujala in previla ter nato podojila, potem sem ugotovila da med dojenjem kaka in sem jo najprej na pol podojila jo previla in dojila naprej, zdaj dve noči pa jo najprej podojim in nato previjem. Pa pustim jo, da se ponoči sama zbudi ko je lačna. Sem jo pa navadila na super ritem. Ponoči se doji ob 22.30, potem pa okoli 2 in ob 5. Dojim jo vsakič na eni strani in tam od 17 do 25 minut.

Še eno vprašanje:

ima katera ali pa vsaj pozna po pripovedovanju katera kakega pediatra na Viču? Jaz ne poznam nikogar, ga pa bom mogla počasi izbrati.

vau super vama gre to dojenje user posted image user posted image user posted image se mi zdi, da se res hitro podojita.

glede pediatra v lj pa ti žal ne bi vedela pomagat user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
9.3.2009 8:15:08   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro. Kako smo? Včeraj se nisem nič oglasla ker smo bili zunaj na sončku..smo izkoristli tak lep dan. Očitno ga danes itak nebo..user posted image

Predstavljam vam Marcela, malega sončka naše spps user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
jej je sladki. user posted image user posted image spps in ati..pravega manekena sta nardila user posted image

...samo v naročju pa ne joka, to mi je čudno.
  user posted image user posted image tudi pri nam je enako. Kak jo vzamemo v naročje, pa krči čudežno izginejo user posted image user posted image user posted image jo damo nazaj v posteljo pa je spet vsa rdeča v obraz tak jo matrajo krči. Jo vzamem ven, ker se mi revica smili, jo dam v svojo posteljo in krčev ni in še spimo 4 ure user posted image user posted image Prefrigani so tile naši mali tak da joj.

zelo zanimiv pojav. hmmm. so to krčki ali že probavanje do kod se lahko gre user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
9.3.2009 8:16:45   
MalaČebelica

Dobro jutro!

jaz sem tu user posted image

o super user posted image

Veš, sem zdaj ugotovila, da bi tvoja Lija pa Marcel od Spps bila res lepi par. Ko si prej citirala en post pa je bla slikica od Marcela notri in je ful lepo pasala k slikici od tvojega avatarja user posted image user posted image user posted image No, samo vprašanje, če bo Lija hotla met mlajšega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
9.3.2009 8:19:45   
MalaČebelica

Grahec.. super da vama je dojenje steklo. user posted image Ja, mi smo se tud odločli, da previjamo po dojenju, ker drugač jo lahko previjem pred in po, plenica je stalno polna. Saj super da kaka pa to, sam da bi se pokakala te ko še nimam cele oblečene, te pa bi bilo še bolj fajn  ampak zakaj, če lahko malo mamo zabava in se pokaka takoj kak ji obujem še zadnji zokenček gor user posted image user posted image in evo spet vse na novo.
Vidve pa sta pridne, da se dojita 17-25 min. Naša rekord podira,če je priklopljena vsaj 15 min. ampak očitno ima dovolj, ker na teži pa lepo pridobivama.

Ful zanimivo mi je to, da je v bistvu bolj praktično previjanje po dojenju. Ker če se prav spomnim, so nam v MŠ razlagali ravno obratno. Pa se je spet izkazalo da je v praksi bolje drugače. Ne vem, zakaj imamo sploh to MŠ - da maš kao občutek, da si pripravljen na otroka, čeprav pa se potem izkaže, da je v resnici bolje delati ravno obratno kot so povedali strokovnjaki user posted image user posted image user posted image user posted image

No, verjetno je spet vse odvisno ok otroka. Kot vedno.... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
9.3.2009 8:21:07   
MalaČebelica
Eh, kar nekaj pametujem, da mi že pri uhah ven leze user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj malo raje ležat na kavč - bo bolj pametno porabljen čas, se mi zdi user posted image user posted image user posted image

Pridem malo pozneje, ko se odpočijem po naporni noči.

Neposredna povezava do sporočila: 4499
9.3.2009 8:21:22   
mama_milchy
Dobro jutro,

danes pa smo res zaspanke.

za začetek dneva pa paše user posted image , je res?
Kako ste preživele noč souser posted image in pa seveda mamice z user posted image ?
Moja je bila kr fajn, niti enega samega obiska WC-ja user posted image kljub temu, da sem se kr zbujala in premetavala po postelji, pa še Žigca sem ponoči našla pri nama ampak dol med nogami je spal, sploh ne vem kdaj je prišel v spalnico. Je pa bil revček kr utrujen od včeraj - cel dan na zraku, pa s kolesom se je vozil tako da zvečer ni niti večerje dočakal pa zobkov nismo uspeli umit, je zaspal ob 20-ih - kar je za njega zelooooo zgodaj....
Danes dopoldan pa sem sama: Žigija je user posted image peljal v vrtec, sam pa je šel na hišo, ker danes končajo z deli, on pa mora okna namontirat gor....

Sem pisala pocki, čakam odgovor.....

Kaj boste kej počele v tem lepem sončnem dnevu?

Grahec; čestitke da vama je dojenje lepo steklo user posted image ;

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

ime za fantka
Pacota

Katero vam je najbolj všeč?

Matic (51%)

Matija (25%)

Matevž (23%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!