Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:21:48
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še nekaj zanimivega za vse Mariborčanke (no, pa tudi ostale) http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/moski-v-zenskem-poklicu.html Sem slišala, da ga je full fajn met pri porodu! Ko pa bereš komentarje pod prispevkom, pa se ti lahko obrne!!!WTF hm, grem prebrat komentarje. nisem prej še.... pa res majo eni bolane pripombe ampak res... samo glede na to, kako bolani komentarji se pojavljajo pri kakšnih drugih novicah, je tole še milina... eni res nimajo vseh koleščkov v glavi... Meni je blo kr žal, da sem šla brat vse to, ker je vedno en kup primitivnih komentarjev, samo sem mislila, da bo kakšna, ki je rodila pri njemu kaj pokomentirala, te pa kr neki folk - pa totalno mimo teme! V glavnem, človek je baje full fajni!! Jap. Jaz sem tudi slišala samo dobre stvari o njemu. Kaj veš, mogoče pa bom ravno v izmeni, ko boma midve rojevale. Ja, najboljše, da si napiševa porodni načrt z eno samo zahtevo: HOČEM BABIČARJA BOJANA!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:22:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pri nase je bil danes tudi zelo pester dan - zjutraj mi je v posteljo prinesel rožice - je vstal pred mano in šibal v cvetličarno Potem sva šla na en daljši sprehod po okolici in zatem k tašči na kosilo, ki je imela RD. No, po kosilu smo šli še s celo njihovo družino, pa njegova sestra z dvema majhnima otrokoma na en daljši sprehod, ki se je strašansko vlekel in me tudi precej zmatral, ker smo tempo prilagajali najmanjšemu (2,5 let) in smo hodili strašno počasi, jaz pa težko hodim tako počasi. Ko sva se končno spokala domov, je bila na vrtu že moja mami, je nabrala motovilec in moj dragi se je spomnil, da bi ji lahko opral avto. Pa sva ga midve pucali znotraj, mož pa zunaj Potem je njegova sestra z družino nenajavljena in nepovabljena prišla na obisk , pa k sreči niso dolgo ostali, meni je pa pogled ves čas uhajal proti sedežni, da bi se že malo ulegla. Ampak ko so odšli, se je meni energija čudežno povrnila in sva šla še do enih kolegov na klepet, smo se prav fino nasmejali. No, ko sem se vrnila domov, pa seveda takoj na RR preverit, če se kaj dogaja and here I am! Mene tudi nenajavljeni obiski totalno vržejo iz tira in še moja mami (oz. cela familija) me VEDNO pokliče in vpraša kaj delava in kako sva razpoložena, pa nikoli ni zamere, če rečeva, da počivava... tak da se mi zdi, da če se moji držijo tega, naj se tut njegovi - pa ni vedno tak ampak tema tašče je že bila danes Pri nas pa sta si tast in tašča drznila samo enkrat prit nenajavljena. Pa se je moj tak butasto obnašal - komaj je spregovoril tri besede z njima. Da je že na koncu meni blo ful nerodno. Ampak je pomagalo in se to ni nikoli več ponovilo... Prej pač vedno pokličeta. Komu drugemu pa itak niti na pamet ni nikoli padlo, da bi prišel nenajavljen No, pa saj sem že danes razložila par stvari o moji tašči... Pa se mi niti ne da več šimfat
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:23:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, imaš ZS. Najaa, sem šele malo prej vidla ZS, ker me ni bilo doma oz. do PC-ja nisem prihajala kaj dosti danes....no, sem ti odgovorila, če ti kaj pomaga.... Hvala. Javi, kaj je s pocko. Nič se ni javila danes.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:24:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še nekaj zanimivega za vse Mariborčanke (no, pa tudi ostale) http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/moski-v-zenskem-poklicu.html Sem slišala, da ga je full fajn met pri porodu! Ko pa bereš komentarje pod prispevkom, pa se ti lahko obrne!!!WTF hm, grem prebrat komentarje. nisem prej še.... pa res majo eni bolane pripombe ampak res... samo glede na to, kako bolani komentarji se pojavljajo pri kakšnih drugih novicah, je tole še milina... eni res nimajo vseh koleščkov v glavi... Meni je blo kr žal, da sem šla brat vse to, ker je vedno en kup primitivnih komentarjev, samo sem mislila, da bo kakšna, ki je rodila pri njemu kaj pokomentirala, te pa kr neki folk - pa totalno mimo teme! V glavnem, človek je baje full fajni!! ko ljudje nimajo kaj pametnejšega za počet, pol dajejo take neumne komentarje....jaz bi pa res raje imela moškega pri porodu kot babico kot pa žensko....ne vem zakaj ampak se mi zdi da že moški ginekologi so bolj prijazni, bolj nežni kot ženske ginekologinje...vsaj kar sem jaz imela izkušenj z ginekologinjo....sicer pa imam jaz kr moškega za ginekologa in letos naj bi ta moj šel v pokoj, tako da ne vem kaj bom Jaz sem tudi imela prej žensko ginekologinjo pa je bila podenj od podna. Strah in groza. Ful neprijazna pa groba Zdaj mam pa moškega pa sem res ful zadovoljna. Zaenkrat nimam nobene slabe besede o njemu....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:24:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Pri nas pa sta si tast in tašča drznila samo enkrat prit nenajavljena. Pa se je moj tak butasto obnašal - komaj je spregovoril tri besede z njima. Da je že na koncu meni blo ful nerodno. Ampak je pomagalo in se to ni nikoli več ponovilo... Prej pač vedno pokličeta. Komu drugemu pa itak niti na pamet ni nikoli padlo, da bi prišel nenajavljen No, pa saj sem že danes razložila par stvari o moji tašči... Pa se mi niti ne da več šimfat nič hudega, zanimivo branje da potem vemo, da niso samo naše tako čudne jaz samo pravim, da imam srečo, da je mož bolj po svojem fotru, kot pa po mami
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:25:05
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz sem zadnjič pri G v čakalnici brala revijo Mama&Dojenček - sem se tak zjokala pri eni zgodbi, da sem si revijo na nos potisnila haha, si h G prišla vsa zaripla in zabuhla Ona me je že tak navajena, na prvih treh UZ sem ko dež, potem pa se navadiš, da je v tebi bitjece in da slišiš njegov srček
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:26:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Jaz sem tudi imela prej žensko ginekologinjo pa je bila podenj od podna. Strah in groza. Ful neprijazna pa groba Zdaj mam pa moškega pa sem res ful zadovoljna. Zaenkrat nimam nobene slabe besede o njemu.... pa res nimate sreče z ženskami... jaz sem pa s svojo super zadovoljna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:26:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica vau kak lepo - ti je rožice prinesel v postlo pa še mami ste avto spucali. pa vi ste čisto preveč pridni bli. da ne govorim še o sprehodu. mene pa samo lenoba skup drži in ni blo nobenega sprehoda. po vseh teh aktivnostih bi človek pričakoval, da bomo na večer kje pristali, npr. v P ja saj - noč je še dolga
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:27:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz sem zadnjič pri G v čakalnici brala revijo Mama&Dojenček - sem se tak zjokala pri eni zgodbi, da sem si revijo na nos potisnila haha, si h G prišla vsa zaripla in zabuhla Ona me je že tak navajena, na prvih treh UZ sem ko dež, potem pa se navadiš, da je v tebi bitjece in da slišiš njegov srček aaaaaaaa, pol si ena tistih "jokic"? ne narobe razumet, boljši izraz bi bil "čustvena nosečka"
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:27:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja saj - noč je še dolga ma ne, moram za sezname skrbet
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:28:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še nekaj zanimivega za vse Mariborčanke (no, pa tudi ostale) http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/moski-v-zenskem-poklicu.html Sem slišala, da ga je full fajn met pri porodu! Ko pa bereš komentarje pod prispevkom, pa se ti lahko obrne!!!WTF hm, grem prebrat komentarje. nisem prej še.... pa res majo eni bolane pripombe ampak res... samo glede na to, kako bolani komentarji se pojavljajo pri kakšnih drugih novicah, je tole še milina... eni res nimajo vseh koleščkov v glavi... Meni je blo kr žal, da sem šla brat vse to, ker je vedno en kup primitivnih komentarjev, samo sem mislila, da bo kakšna, ki je rodila pri njemu kaj pokomentirala, te pa kr neki folk - pa totalno mimo teme! V glavnem, človek je baje full fajni!! Jap. Jaz sem tudi slišala samo dobre stvari o njemu. Kaj veš, mogoče pa bom ravno v izmeni, ko boma midve rojevale. Ja, najboljše, da si napiševa porodni načrt z eno samo zahtevo: HOČEM BABIČARJA BOJANA! Ha ha ha. Samo pol če pa pridema obe hkrati rodit pa bo hudir. Se lahko še kje stepema Al pa nama lahko dajo ono eno sobo, ko ma dve pojstli notri pa ima lahko kar obe naenkrat čez
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:29:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Pri nas pa sta si tast in tašča drznila samo enkrat prit nenajavljena. Pa se je moj tak butasto obnašal - komaj je spregovoril tri besede z njima. Da je že na koncu meni blo ful nerodno. Ampak je pomagalo in se to ni nikoli več ponovilo... Prej pač vedno pokličeta. Komu drugemu pa itak niti na pamet ni nikoli padlo, da bi prišel nenajavljen No, pa saj sem že danes razložila par stvari o moji tašči... Pa se mi niti ne da več šimfat nič hudega, zanimivo branje da potem vemo, da niso samo naše tako čudne jaz samo pravim, da imam srečo, da je mož bolj po svojem fotru, kot pa po mami ha ha ha. ja to tudi jaz lahko rečem
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:29:56
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še nekaj zanimivega za vse Mariborčanke (no, pa tudi ostale) http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/moski-v-zenskem-poklicu.html Sem slišala, da ga je full fajn met pri porodu! Ko pa bereš komentarje pod prispevkom, pa se ti lahko obrne!!!WTF hm, grem prebrat komentarje. nisem prej še.... pa res majo eni bolane pripombe ampak res... samo glede na to, kako bolani komentarji se pojavljajo pri kakšnih drugih novicah, je tole še milina... eni res nimajo vseh koleščkov v glavi... Meni je blo kr žal, da sem šla brat vse to, ker je vedno en kup primitivnih komentarjev, samo sem mislila, da bo kakšna, ki je rodila pri njemu kaj pokomentirala, te pa kr neki folk - pa totalno mimo teme! V glavnem, človek je baje full fajni!! ko ljudje nimajo kaj pametnejšega za počet, pol dajejo take neumne komentarje....jaz bi pa res raje imela moškega pri porodu kot babico kot pa žensko....ne vem zakaj ampak se mi zdi da že moški ginekologi so bolj prijazni, bolj nežni kot ženske ginekologinje...vsaj kar sem jaz imela izkušenj z ginekologinjo....sicer pa imam jaz kr moškega za ginekologa in letos naj bi ta moj šel v pokoj, tako da ne vem kaj bom Jaz sem tudi imela prej žensko ginekologinjo pa je bila podenj od podna. Strah in groza. Ful neprijazna pa groba Zdaj mam pa moškega pa sem res ful zadovoljna. Zaenkrat nimam nobene slabe besede o njemu.... Jaz mam žensko, pa je full fajna, res! Je taka full faca, da se z njo zafrkavat, ne komplicira preveč, če pa sluti, da bi bilo lahko kaj narobe, pa zažene halo - full je natančna. V glavnem, midve vedno full čvekava in sem vedno najmanj 45 min pri njej, se mi zdi, da se čakalnica za mano vedno full napolni Enkrat sva bili skupaj na eni čagi in od takrat dalje se vedno zapričava!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:31:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz mam žensko, pa je full fajna, res! Je taka full faca, da se z njo zafrkavat, ne komplicira preveč, če pa sluti, da bi bilo lahko kaj narobe, pa zažene halo - full je natančna. V glavnem, midve vedno full čvekava in sem vedno najmanj 45 min pri njej, se mi zdi, da se čakalnica za mano vedno full napolni Enkrat sva bili skupaj na eni čagi in od takrat dalje se vedno zapričava! haha, zihr pokasiraš polno grdih pogledov, ko prideš ven od G
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:31:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Jaz sem tudi imela prej žensko ginekologinjo pa je bila podenj od podna. Strah in groza. Ful neprijazna pa groba Zdaj mam pa moškega pa sem res ful zadovoljna. Zaenkrat nimam nobene slabe besede o njemu.... pa res nimate sreče z ženskami... jaz sem pa s svojo super zadovoljna No, sicer jaz pravim, da je v resnici itak odvisno od posamznika - ne od spola. Samo ravno zato so mi oni komentarji pod tistim prispevkom tolko bolj butasti. Itak je v končni fazi vseeno če je moški al ženska, le da dobro dela tisto, kar pač dela....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:32:48
|
|
|
|
felix7
|
nč, punčke, jaz grem zdaj počivat. Dan je bil dolg... Pridne ostanite, jutri pa tipkamo dalje! Nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:32:53
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še nekaj zanimivega za vse Mariborčanke (no, pa tudi ostale) http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/moski-v-zenskem-poklicu.html Sem slišala, da ga je full fajn met pri porodu! Ko pa bereš komentarje pod prispevkom, pa se ti lahko obrne!!!WTF hm, grem prebrat komentarje. nisem prej še.... pa res majo eni bolane pripombe ampak res... samo glede na to, kako bolani komentarji se pojavljajo pri kakšnih drugih novicah, je tole še milina... eni res nimajo vseh koleščkov v glavi... Meni je blo kr žal, da sem šla brat vse to, ker je vedno en kup primitivnih komentarjev, samo sem mislila, da bo kakšna, ki je rodila pri njemu kaj pokomentirala, te pa kr neki folk - pa totalno mimo teme! V glavnem, človek je baje full fajni!! Jap. Jaz sem tudi slišala samo dobre stvari o njemu. Kaj veš, mogoče pa bom ravno v izmeni, ko boma midve rojevale. Ja, najboljše, da si napiševa porodni načrt z eno samo zahtevo: HOČEM BABIČARJA BOJANA! Ha ha ha. Samo pol če pa pridema obe hkrati rodit pa bo hudir. Se lahko še kje stepema Al pa nama lahko dajo ono eno sobo, ko ma dve pojstli notri pa ima lahko kar obe naenkrat čez pa ti maš še samo 9 dni to go, jaz pa 20 Me boš čakala? Ker jaz bom SIGURNO čez rok
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:33:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja saj - noč je še dolga ma ne, moram za sezname skrbet sami izgovori. lahko pa mene naučiš, kak se to lima. mene še nič ne špika in ne trga. mala še ful brca tak da zgleda da ne grem še nekaj časa nikamor. pa itak se mi je danes sanjalo da je G rekel, da se je zmotil pri PDP in da bom rodila šele 30. junija
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:33:37
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 nč, punčke, jaz grem zdaj počivat. Dan je bil dolg... Pridne ostanite, jutri pa tipkamo dalje! Nočko Lepe sanje, lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:34:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz mam žensko, pa je full fajna, res! Je taka full faca, da se z njo zafrkavat, ne komplicira preveč, če pa sluti, da bi bilo lahko kaj narobe, pa zažene halo - full je natančna. V glavnem, midve vedno full čvekava in sem vedno najmanj 45 min pri njej, se mi zdi, da se čakalnica za mano vedno full napolni Enkrat sva bili skupaj na eni čagi in od takrat dalje se vedno zapričava! Ful fora glede čage. Koga pa maš, če ni skrivnost?
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:34:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja saj - noč je še dolga ma ne, moram za sezname skrbet sami izgovori. lahko pa mene naučiš, kak se to lima. mene še nič ne špika in ne trga. mala še ful brca tak da zgleda da ne grem še nekaj časa nikamor. pa itak se mi je danes sanjalo da je G rekel, da se je zmotil pri PDP in da bom rodila šele 30. junija no, bova jutri imeli lekcijo in vidim, da ti resno misliš s temi 5 zvezdicami zdaj ko imaš dovoljenje, se ti pa nikamor ne mudi, še celo k junijčicam bi šla
< Sporočilo je popravil felix7 -- 8.3.2009 22:35:00 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:34:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 nč, punčke, jaz grem zdaj počivat. Dan je bil dolg... Pridne ostanite, jutri pa tipkamo dalje! Nočko Nočko
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:36:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 pa ti maš še samo 9 dni to go, jaz pa 20 Me boš čakala? Ker jaz bom SIGURNO čez rok pa kaj se nisma midve že zmenili, da boma skupaj. meni se zdi da sma rekli nekaj o 21. al nekaj takega.... da se dobima vmes med obema PDP
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:36:57
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz sem zadnjič pri G v čakalnici brala revijo Mama&Dojenček - sem se tak zjokala pri eni zgodbi, da sem si revijo na nos potisnila haha, si h G prišla vsa zaripla in zabuhla Ona me je že tak navajena, na prvih treh UZ sem ko dež, potem pa se navadiš, da je v tebi bitjece in da slišiš njegov srček aaaaaaaa, pol si ena tistih "jokic"? ne narobe razumet, boljši izraz bi bil "čustvena nosečka" Moji joki nimajo kaj dosti z nosečnostjo, sem vedno bila taka, baje mam planete tak postavljene, tak da TISTE, KI BOSTE RODILE 12.3. OJOJ!!! Moj bratec rad reče, da se jaz še na reklamo za vložke zjočem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:37:38
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz tudi grem pod tuš in v mižule. Lahko noč, pa naj vam bo res lahka, drage nosečke.
|
|
|
Kako pogosto menjate posteljnino?Tedensko (
16%)
Enkrat na 14 dni (
46%)
Enkrat na mesec (
29%)
Enkrat na dva meseca (
10%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!