MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pri nase je bil danes tudi zelo pester dan - zjutraj mi je v posteljo prinesel rožice - je vstal pred mano in šibal v cvetličarno Potem sva šla na en daljši sprehod po okolici in zatem k tašči na kosilo, ki je imela RD. No, po kosilu smo šli še s celo njihovo družino, pa njegova sestra z dvema majhnima otrokoma na en daljši sprehod, ki se je strašansko vlekel in me tudi precej zmatral, ker smo tempo prilagajali najmanjšemu (2,5 let) in smo hodili strašno počasi, jaz pa težko hodim tako počasi. Ko sva se končno spokala domov, je bila na vrtu že moja mami, je nabrala motovilec in moj dragi se je spomnil, da bi ji lahko opral avto. Pa sva ga midve pucali znotraj, mož pa zunaj Potem je njegova sestra z družino nenajavljena in nepovabljena prišla na obisk , pa k sreči niso dolgo ostali, meni je pa pogled ves čas uhajal proti sedežni, da bi se že malo ulegla. Ampak ko so odšli, se je meni energija čudežno povrnila in sva šla še do enih kolegov na klepet, smo se prav fino nasmejali. No, ko sem se vrnila domov, pa seveda takoj na RR preverit, če se kaj dogaja and here I am! Mene tudi nenajavljeni obiski totalno vržejo iz tira in še moja mami (oz. cela familija) me VEDNO pokliče in vpraša kaj delava in kako sva razpoložena, pa nikoli ni zamere, če rečeva, da počivava... tak da se mi zdi, da če se moji držijo tega, naj se tut njegovi - pa ni vedno tak ampak tema tašče je že bila danes Pri nas pa sta si tast in tašča drznila samo enkrat prit nenajavljena. Pa se je moj tak butasto obnašal - komaj je spregovoril tri besede z njima. Da je že na koncu meni blo ful nerodno. Ampak je pomagalo in se to ni nikoli več ponovilo... Prej pač vedno pokličeta. Komu drugemu pa itak niti na pamet ni nikoli padlo, da bi prišel nenajavljen No, pa saj sem že danes razložila par stvari o moji tašči... Pa se mi niti ne da več šimfat