detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jaz bi bila za praznike v porodnišnici ,samo ne za prvo majske ampak za velikonočne ,ker potem vem da jih veliko nebi bilo k meni na obisk saj veš kako je če jih imaš preveč v B ja, moja teorija...rok imam na velikonočni petek...če rodim teden prej bodo vsi za praznike hoteli prit gledat bebija...če rodim na rok pol bodo vsi hoteli prit v P...če pa rodim teden po roku pa bodo vsi sitni in bodo dan in noč na telefonu in to me bo spravilo ob živce...meni tudi glih ni, da pride 10000000 ljudi, pa se tam slinijo po bebiju, pa ugotavljajo komu je podoben, pa če je majhen velik ali debel... ja mogoče pa ta teorija bolj drži tudi meni ni všeč da se potem vsi slinjo okol bebija k mu še nč jasn ni kaj se dogaja.Kaka 2 t bi rada mir in bi bila saam z dragim.Lahko pridejo v P sam samo bližnji al pa da vsaj prej poklioče da rečem ja ali ne. k nekatere pa pravjo da kr pridejo in nič prej ne pokličejo,men gre to na j..... ja, pa ne vem kako bodo sprejeli ko bom rekla, da si morajo roke umit preden se dotikajo bebija...nam so rekli v MŠ, da naj to na začetku ful opozarjamo obiske...upam, da bo še vedno prepoved obiskov po P No, da se še jst oglasim na to temo razkuševanja oz. obiskov. Imam res veliko izkušenj s tem, zato vam res polagam na srce....raje prva zamera kot zadnja. Gre za vašega otroka! Moj sms o obvestilu za rojstvo se glasi: Rodila se nam je...... SMS-i in klici vsekakor dobrodošli. Obiski pa po dobrem mesecu dni. Me sploh ne zanima kaj bodo o tem rekli, vem samo, da bom bolj srečna in z manj skrbmi, če bom videla obiske čimmbolj kasno. Ne tolko zaradi mene, ampak zaradi . Vsekakor tudi ob obisku se bodo umili roke in razkužili...od tega ne odstopam. To bom izvajala do maja meseca, ker do takrat je največja nevarnost večine okužb. Naj vam samo povem (nočem vas strašiti) dejstvo je to, da v mojem 9 mesečnem stažu v KC sta dva stara do enega leta zaradi RSV (respiratorni virus). To je ena izmed najhujših pljučnih okužb za otroke do 1 leta starosti. Dobi se ga kapljično z okuženimi obiski ali pa z gibanjem v zaprtih javnih prostorih (nakupovalni centri, restavracije, ipd). Meni se kar vse naježi, ko vidim kakšno družinico, ki gre po nakupih v nakupovalno središče....govorim za zimski čas. Upam, da vas nisem zamorila, ampak res vam svetujem, da se izogibate obiskom vsaj do junija meseca. jaz sem tudi tako rekla, da povem, pa naj me imajo za občutljivo itd...boli me...moj otrok je in jaz bom z njim živela, ko bo bolan itd...glede obiskov doma pa jaz tudi na veliko govorim, da me ja naj slišijo, da niso zaželjeni, kdo bo bom povedala, domov pa tudi ne mislim nikogar pustit vsaj en mesec če ne 2...če ne bodo razumeli, da mi ne paše pa bom rekla, da so že napovedani...pa tudi to je pri nama tako, moj čez vikend največ dela jaz pa ne mislim otroka dat nekam ali pa nekomu pa jim potem pedenat...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|