|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
7.3.2009 17:22:03   
barba
Kakšne lepe punčke user posted image user posted image user posted image , boste mogle fajn fante odganjat.user posted image
Jst pa našega Tineta sploh ne morem ujet ko se smeja, da bi ga slikala. Sam da vid fotoaparat je nasmeha konec.user posted image

Mi smo dons kljub vetru šli malo ven. Sam se mi je Meta na pol poti strmala in pol kar lep kos poti drla kot sraka. In to sam zato ker nisva šle tam kot si je ona zamislila.user posted image  No, pol je pa eno palco pobrala in je v trenutku utihnila in se spremenila v zelo pridno deklico.user posted image

Mene je moj oče dons ful presenetu in je vse svoje ženske (kar 5 nas jeuser posted image ) povabil jutri na kosilo.user posted image  Kej takega se še ni zgodil in sem prav debel pogledala.

Včeraj sem dobila šivalni stroj iz servisa in grem Meti eno krilce naredit.

Uživajte ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 901
7.3.2009 18:08:55   
marjetica7
Ojla!

Komaj sem vas uspela prebrat.

Ena je spraševala kako se spopadamo z zamašenim noskom. No jaz sem v lekarni kupila fiziološko raztopina v takih tubicah. Prodajalka mi je rekla, naj otorčka poležem na bok, glavico dam nekoliko navzdol in navznoter potem pa tubo dam na nosek in celo s pritiskom brizgnem v nosek tako da skozi drugo nosnico ven pride in zraven prinese še sluz. Sliši se kruto ampak sem vseen poskusla. Pa je prvič kar neki prneslo ven.

A še katera tako dela?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 902
7.3.2009 18:35:44   
krtekxx
Marjetica, jaz dam samo ene par kapljic te fiziološke v tubicah v vsako nosnico, počakam kako minuto, potem pa ven potegnem z aspiratorjem. 2x na dan. deluje. Detetu sicer ni všeč...

(odgovor članu marjetica7)
Neposredna povezava do sporočila: 903
7.3.2009 19:42:26   
marjetica7
Krtekxx no sej jest sem tud prej tko delala, ampak ji je vse v grlo steklo pol je pa kašljala. A pa ma pr teb nosek prov zamašen? Ker Neži je v bistvu sam neki hreščalo notr v nosku, videt pa ni blo nč. Pa miselm, da zdej gre na boljš.

Aja pa tisto k sem prej opisovala. Jokala je samo prvič. Zdej pa sploh ne več, k končam se mi user posted image  celo posmejčka.

Aja pa še to, v kolkem času pa uporabiš tubo k je enkrat odprta?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 904
7.3.2009 20:13:32   
Anonimen
da je tako krvavenje lahko povezano s hormoni glede na to da doji. Da ni nič narobe, nobene panike! Potem mu je sama rekla če ji naredi UZ in jo je naročil v četrtek. No, do takrat boš pa ti tudi vedela pri čem si, ane?

jancci ja lohk da je sam to, ja. no, upamuser posted image k mi ni nekam za hodituser posted image ja, v pon. mam pregled, pa bomo vidl. pa hvalauser posted image

rekla da je barvanje v času nosečnosti in dojenja zelo nezaželeno!

no, to je tud bedarije, nima čist nobene zveze in ne vpliva ne na plod, ne na otroka. tko da komot si pobarvaš laseuser posted image edin kake frizerke, k so v nosečnosti nonstop izpostavljene tem kemikalijam, so bolj rizične.

ploha čestitke meti za 1muser posted image

Meta ima v učku že nekaj dni eno trepalnico al nekaj podobnega.

če je kr tko v učki, se ji bo tko solzilo in bo sama verjetno šla ven. se pa spomnem da je uli rastla trepalnica v učko, tko notr in sem ji mogla izpulit....to je šele bil podviguser posted image

Kiara, kak angelski nasmeh ima tvoje dete. Jaz sem, takole bolj športno, v nosečnosti razmišljala o kenguruju in potem prebrala same kritike na račun tega pripomočka. Pediatri so vsekakor mnenja, da je sling oz. kaj podobnega veliko bolj zdravo.

kiara se podpišem pod tole. otročku je valda všeč pokonci, ampak to ne more bit razlog, ker za sabo potegne en kup posledic. do tretjega meseca v ležečem položaju, potem pa počasi v pokončnem.

Mene je moj oče dons ful presenetu in je vse svoje ženske (kar 5 nas jeuser posted image ) povabil jutri na kosilo

barba supercauser posted image user posted image user posted image sm ti faušuser posted image kar se pa trme tiče, mi je poznanouser posted image

marjetica js tud tko nos spiram, na boku, pa kr z inekcijo našpricam v nos. pol pa še posesam ven in jeuser posted image

mi smo tud bli kar dost zunej  dans, prov fajn je blo, sam sm pa čist zdelanauser posted image crka...

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 905
7.3.2009 20:50:49   
krtekxx
A pa ma pr teb nosek prov zamašen?

Ja, zjutri ma kar zamašen. Tako stanje je že od 2.tedna. P je rekla, da je to običajno in se zgodi kao zaradi mleka, ki gre malo v nos. Je pa čisto en tak bel smrkljček.
Po moje lahko uno fiziološko tudi kak dan pustiš odprto - jaz jo in zaenkrat ni bilo (še) nič narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 906
7.3.2009 22:34:44   
L009
vse najboljše Meti! kok je cortkana.
dons je pa Lana stara 2 mescauser posted image
user posted image
user posted image

končno sonček spet, smo šli kar v tivoli na sprehod, mal obujat spomine na moje otroštvouser posted image , pa še lepe sprehajalne potke so tam.

me pa zanima kdaj se začnejo solzice delat pri dojenčkih?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 907
7.3.2009 22:38:21   
snikolina
me pa zanima kdaj se začnejo solzice delat pri dojenčkih?

Pri nas so prisotne že dva tedna. user posted image

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 908
8.3.2009 7:37:30   
Ploha
L009: luštnaaaaa!user posted image user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 909
8.3.2009 7:45:44   
PAJO
dobro jutro vsem

ena user posted image   za vse pa lep dan,ceprav spet fulll piha.

kako ste spali?mi dobro.danes sm ze dobila prvo M.user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 910
8.3.2009 9:48:02   
Zvezdica
Sami lustkani otročki :)

Jutro mamice, ste pridne?

Zunaj se je naredil tak lep dan, da komaj čakam da se popokamo in kam gremo.

Ena user posted image za vse.

i belive i can fly....

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 911
8.3.2009 9:48:35   
Zvezdica
O pajo, sem spregledala tvoj kofiuser posted image
No pa sem še enga zate skuhalauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 912
8.3.2009 9:52:02   
Ploha
PAJO: a že?? user posted image a to dojiš???

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 913
8.3.2009 12:38:38   
mimi30
Snikolina user posted image da je bila sladkorna samo nosečniške narave. user posted image user posted image za frizerja. Jaz sem bila tudi tako srečna, da mi je uspelo do njega prit. Samo jaz sem se pobarvala tudi, ker sem imela na svetle lase temen narastek in je bilo grozno.

Ploha user posted image in enuser posted image za Meto za dopolnjen en mesec. Je tak sonček in ko se jo videla sem si mislila, da more biti približno tako težka kot naša.

Sem mislila s fiziološko

Jancci poskusi s fiziološko saj ne more škodit. Sicer pa upam, da vama je že uspelo ven spravit.

kiara user posted image za lepotičko in nasmešek.

barba uživajte na kosilu. Lepo, da se je oče tako izkazal. Srečnica, da je palico našla user posted image , moj je zadnjič ni in je trajalo do doma user posted image .

L009 čestitke Lani za 2meseca. Še ena lepotička z angelskim nasmeškom in na prvi slikici že kar malo nagajiva user posted image .

Spali slabo. Malecka celo noč jamrala user posted image , je tako boga, da smo bili včeraj pri zdravniku. Eno oko čisto zapacano od vnetja, nosek čist zabasan, da že težko je. Spiramo s fiziološko in črpamo ven kot nori. Prava bogica je user posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 914
8.3.2009 15:33:59   
krtekxx
Ooooo, kak dan. Od 9:30 do zdaj smo bili vsi zunaj. Noter sva šli samo jest. Brita je ves čas spančkala v vozičku, jaz pa sem mal rihtala zelenico in rože.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 915
8.3.2009 15:36:28   
krtekxx
Mimi, upam, da se kmalu porihtate. Naša ma tudi glih vsake 3 dni vnet uč. Antibiotiki niso pomagali, se pravi, da ni vnetje, temveč kaj drugega.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 916
8.3.2009 19:32:54   
sonček33
OJla!
Kakšen čudovit vikend, kajne?

L009 - luštna punčka je Lana, pa čestitke za 2 meseca

krtekxx - ma je treba izkoristiti tako vreme ...  Brita je čudovita!

Snikolina  -super za rezultate gelde sladkorne. Pa fovš sem ti za frizerja. jaz bom tudi mogla iti.

Ulla - držim pesti, da krvavitev poneha in da bo vse ok

Ploha - mala je srčica in pol...

Jancci - ste spravili trepalnico iz učkov?

Kiara - o kakšen nasmeh

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 917
8.3.2009 19:37:22   
sonček33
Čudovit vikend.
Mi smo bili ogromno zunaj. Včeraj je sicer res pihalo, a je mali v košari tako zakamufliran, da mu ne pride do živega. Lovro zelo uživa v vožnji z vozičkom. Čim ga položiš vanj, zaspi.

In končno smo se začeli rediti. Ima že 4400, kar je superca. Je pa res, da zdaj pri vsakem obroku dodajamo, saj imam desno dojko  - nespospobno zaradi abscesa. V levi pa ni kaj veliko cca 50ml.

Kupili smo baby vac in na morem verjet, kako je to fajn stvarca in kako mali to čisto mirno prenaša. Super res.

Spimo kar dobro. Zaspi v košku pol ponoči pa ga pustim kar pri nama. Tako lepo zaspi, da ga res nočem dat v košek.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 8.3.2009 20:10:39 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 918
8.3.2009 19:47:11   
PAJO
mi smo bli tud dons zunej 2 uri in je blo res lepo.vsec mi je ta vreme.
pa fajn toplo.a vi svojim dajete pajacek gor?
kako jih pa spodej napravite ko je tako vreme?

kako drugac?

lep vecer,papa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 919
8.3.2009 20:14:04   
Anonimen
Kupili smo baby vac in na morem verjet, kako je to fajn stvarca in kako mali to čisto mirno prenaša. Super res.

a ne nouser posted image pa tolk ste ble skeptičneuser posted image ( ne vem če zdej ravno ti, sam spomnem se, k smo debatirale o temuser posted image ), je res tole zlata vredno, jst si sploh ne predstavljam kaj bi blo brez tega, k ma ula nonstop zabasan nosuser posted image no, zdej k je v vrtcu je boljš...

mi smo se dons tud potepali, ogromno smo bli zunej, no, zdej pa tak spet poslabšanje vremena, drek jasni...
se bom pa probala v enem cajtu spat spravituser posted image k sem čist utrujena, zbita do konca...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
8.3.2009 21:08:46   
Jancci
L009 kok maš luštno hčerkico! Res fletna! user posted image

Sonček baby vac je pa res fajn, ane? Mi ga mamo tudi čeprav Meta še ni imela velikih težav z noskom, sem pa tja ji pa vseen mal fiziološke noter kapnem in mucke ven posesam! Moj je najprej popizdil ko je to vidu.. češ kaj se grem, da jo bom na sesalec priklopla, zdej je pa vidu, da je fajn!

PAJO a ti pa že dobla M?? Kako to? A ne dojiš? K če se ne motim naj ne bi mele M če dojimo, a kako gre to? Pa zaščita pred nosečnostjo je to tut ene vrste a kako?

Jest sem pol res fiziološko nakaplala Meti v uček in zgleda je pomagalo ker trepalnice ni vidt več. Upam samo, da se ni skrila kam pod veko!?

Danes je bil res lep dan, sva se kar na rolerje spravila, Meto pa v voziček in smo šli mal okol. Je bilo prav fino!! Najprej sva imela sicer malo težav.. imam voziček Mutsy 4 rider in sem sprednja dva kolesa narobe namontirala. Ko smo šli bolj hitro jih je šejkal ko zmešan. Moj je enostavno en kolo dol odmontiral in ga je peljal po treh kolesih.Mal je čudno zgledal ko je bil voziček brez ene gume user posted image No, pol sva pa ugotovila v čem je fora, sva to malenkost zrihtala in je letel ko sneta skira user posted image user posted image

Ali ima mogoče kera izkušnje s prikolico za na kolo?? Mi2 namreč dost kolesariva, pa bi zdej rada Meto sabo vozila...

Vam moram povedat, da res zelooo uživam odkar sem mamica! Nikol si nebi mislila da mi bo tok fino. user posted image user posted image Uživam vsak trenutek odkar je Meta z mano!!!! Moj mali user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 921
8.3.2009 21:53:57   
barba
Čestitke vsem ob dnevu žena!

Še par Tinetovih slikic:
user posted image

user posted image

user posted image

Lahko noč

< Sporočilo je popravil barba -- 8.3.2009 21:54:51 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 922
8.3.2009 22:23:31   
Zvezdica
ojla

Snikolina...sladkorna.super za izvide, sam da ni ampak se vseeno pazi, ok?

Sonček, super da se redite. user posted image user posted image user posted image Baby vac je pa nekaj najboljšega:) Jast sem bla tud mal skeptična na začetku, pa sesalc pa to, zdaj pa imamo sesalec kar v sobi in tamala dva kar izmenično priklapljamo.

Barba, kok je tine cortišuser posted image

Mimi, to pa res ni fajn, da je tamala tak bošček. objemčke za njo.

Jast sem pa končno vse skup spravla za liama, jutri gre. in to za celih 5 dni. Ampak bom že preživela:)

Grem še enkrat čekirat seznamček, če sem vse zrihtala potem pa kar v posteljo, ker sem čist uničena.
Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 923
9.3.2009 7:01:56   
Anonimen
jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 924
9.3.2009 7:03:05   
krtekxx
Barba, kaka lepa lička in nasmeh ima tvoj Tine. Pa kako gleda Meto... Res lušten par.
Jancci, un voziček je prima. Jaz jih poznam kar nekaj, ki ga imajo in so vsi super zadovoljni z njim. Mi2 sva skoz govorila, da bo to prva stvar, ki jo bova nabavla, ampak se je tako obrnilo, da imava že 2 velika kolesarja in našo punčico. Zadevo bova rešila tako, da bosta fanta vsak s svojim kolesom priključena na štango na najina kolesa, detece bo pa v sedežku pri enem izmed naju. Se ti pa ta voziček splača kupit kje na ebayu, pri nas so nagravžno dragi.
Sonček, user posted image user posted image da gre teža gor. Jaz jo pa enkrat zjutraj dam k nama - pa ji naštimam dojko, da ona sesa, jaz pa spim.
Pajo, ma to ziher ni še menstruacija...Ali pa, kdo veuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......