|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
8.3.2009 9:34:34   
brigita23
janja- pa ti kaj čutiš to ko si odprta?

detelja- baje ma pravega pitona, pa če da roko stran je lahko kr nevarnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pravi da ko hodi si ga mora za nogo prvezatuser posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
8.3.2009 9:35:54   
janja*
Detelja mislim,da sem v 37 tednu.Še zdravniki točno ne vedo.Po SS sem imela samo 3 menstruacije pa še tiste niso bile točne.Prej pa sem imela na 26 dni.Po moje imam jaz rok 31.03.2009,samo bo otak prej.Ampak bom ostala vaša,če me marate.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
8.3.2009 9:36:36   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Sonček85,če pa bom odprta 3cm potem bom šla rodit.Tako je bilo pri Davidu(tretji otrok)

ne vem, če si kje zapisala ali ne...če si pa nisem prebrala se opravičujem, ker spet sprašujem...a si imela vse porode pred rokom...so vsi nagajali ali samo ta nagaja? a veš kaj boste dobili? kako pa se kaj otroci pripravljajo na novega člana?user posted image

ne greš še rodit...spomni se na pomočnika, kaj bo on brez tebe...ne ga pustit na cedilu bo pol meni težil, ker sem mu obljubila, da si ful v redu mačka in da mu boš pomaga se stuširat itd..user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
8.3.2009 9:38:18   
malcekvita
ojla ženske user posted image , vse najboljše ob našem prazniku user posted image .
jst sem mela tudi celo noč krče z otrdevanjem trebuha, vse se očitno pripravlja...kmalu bo april user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
8.3.2009 9:38:31   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

detelja- baje ma pravega pitona, pa če da roko stran je lahko kr nevarnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pravi da ko hodi si ga mora za nogo prvezatuser posted image user posted image   wauuuuuu............sam jaz bi vseeno rada videla tega pitonauser posted image user posted image user posted image  kaj več ne vem, če bi si upala, ker ta noč ni bila glih fajna...in če ima rednega pitona bol verjetno grem takoj rodit...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1705
8.3.2009 9:38:37   
janja*
Brigita23 tam spodaj je itak vse bljek.Vse je nekam zatečeno in odprtoTo ni več moja običajna muca.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1706
8.3.2009 9:41:21   
detelja
eh veste kaj...nehajmo jamrat...rajši bomo odprle temo kako bomo user posted image , ko ne bodo naši user posted image  hoteli ven...pa še mal se na pomočnike spomnimo itd...pa bo nam vsem lepše pa boljše...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
8.3.2009 9:42:10   
detelja

Brigita23 tam spodaj je itak vse bljek.Vse je nekam zatečeno in odprtoTo ni več moja običajna muca.user posted image user posted image user posted image

dokler se pomočnik nič ne pritožuje, da je tam spodaj kaj narobe si lahko brez skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
8.3.2009 9:43:40   
janja*
O Detelja si me nasmejala.Maš prov nikamor še ne grem moram še zrihtat pomočnika.Al bo on mene.Veš kok bom šele pol odprta?user posted image user posted image user posted image
Moji otroci so rojeni takole
1. en dan pred rokom-fant
2 .14 dni pred rokom-fant
3. 23 dni pred rokom-fant
Potem ti je jasno,da bo tudi 4 rojen prej.Ja nosim pa fantka.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
8.3.2009 9:45:51   
brigita23

a res al ka? Jooo to panisem vedla, no kaj me še čakauser posted image user posted image user posted image user posted image , pol mi pa brazilka nič ne bo pomagalauser posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
8.3.2009 9:48:26   
detelja

O Detelja si me nasmejala.Maš prov nikamor še ne grem moram še zrihtat pomočnika.Al bo on mene.Veš kok bom šele pol odprta?user posted image user posted image user posted image

uffff, ti pa maš doma samo moško družbo...pa še pomočnik zravenuser posted image user posted image  moj ko kaj mara, ko kam gremo pa se jaz že 3 h pred njim rihtam pa še 1 h po tistem ko je on pripravljem še vedno neki packam po sebi pa oblačim itd...pol pa mu rečem pripravi se, če bo slučajno punca bo treba še dodatnih 3 h čakat...in pol sam reče "ubogi jaz":))user posted image mogoče te bo pa ta presenetil pa bo zamujal...

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
8.3.2009 10:00:05   
malapikica
Pozdravljene

Čestitke ob našem prazniku. user posted image
Preživite dan čim lepše.
Jaz sem se pošteno naspala in grem zdaj kar uživat na sončka. Sem nekako polna energije. Me kar razganja (pač pomlad).

Glasujem pa za aprilske krofke.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
8.3.2009 10:06:04   
janja*
Detelja bomo videli mogoče me pa res preseneti.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
8.3.2009 10:10:07   
janja*
user posted image Rožica za vse aprilčice

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
8.3.2009 10:17:12   
janja*
Brigita23 ah ti si še čisto mlada.Jaz imam za sabo že 3 porode in je tam spodaj vse drugače kot pri tebi.Nić bat.Pa bušija kok maš lepga.A nosiš fantka?

Neposredna povezava do sporočila: 1715
8.3.2009 10:20:39   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

uffff, ti pa maš doma samo moško družbo...pa še pomočnik zravenuser posted image user posted image  moj ko kaj mara, ko kam gremo pa se jaz že 3 h pred njim rihtam pa še 1 h po tistem ko je on pripravljem še vedno neki packam po sebi pa oblačim itd...pol pa mu rečem pripravi se, če bo slučajno punca bo treba še dodatnih 3 h čakat...in pol sam reče "ubogi jaz":))user posted image mogoče te bo pa ta presenetil pa bo zamujal...

pri nas pa je ravno kontra, jst se hit zrihtam, moj pa nuca vedno tok časa da se zrihta, da pol že mene mine kam ituser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
8.3.2009 10:21:02   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ZAKON O SODELOVANJU NA FORUMU APRILČIC 2009

1. Največja kršitev je nedoseganje postavljene norme.

2. Zahtevanih je najmanj 5 postov na dan, kar se zlahka doseže, zato je     neupoštevanje norme zelo huda kršitev.

To sem povzela iz našega zakonika.
Grešnice bo svet aprilčic strogo kaznoval.

v.d. pomočnica direktorice
*Junona*

user posted image

ta je pa dobra to bi morala dat že tedi na prvo stran k si temo odprlauser posted image user posted image user posted image Samo si pozabila dodat da so zato nagrajene z najleppšimi pomočniki kar jih svet premore.

To sem hotla tudi jst napisati...pomočniki....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, dobro jutro vsem, čeprav sem že budna od 5 ure. Mojga tamalga nosi lunauser posted image user posted image user posted image .

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
8.3.2009 10:22:41   
brigita23

Brigita23 ah ti si še čisto mlada.Jaz imam za sabo že 3 porode in je tam spodaj vse drugače kot pri tebi.Nić bat.Pa bušija kok maš lepga.A nosiš fantka?

oooooo hvalauser posted image , ne vem kaj nosim, bomo pa kmalo vedeli....pustimo se presenetituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
8.3.2009 10:25:02   
brigita23
joj babe kok dans tale naš otro brcauser posted image user posted image user posted image user posted image , je tak živček ne vem če bo do roka zdržal/a v bušijuuser posted image user posted image user posted image

cveta- a ti misliš da nosim fantka?

Neposredna povezava do sporočila: 1719
8.3.2009 10:26:01   
Miška2006
Še čestitka vsem ženam in tudi tistim, ki niste oženjene....to v današnjem času nima veze. Lepo je, da se spomnimo vseh
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
8.3.2009 10:26:12   
brigita23
JAAAAAAAAA MIŠKA

Dans pa nisi tak pridna, se boš mogla pa bolj potrudit za pomočnikauser posted image user posted image user posted image

detelja-kam si pa ti pobegnla??

Neposredna povezava do sporočila: 1721
8.3.2009 10:29:30   
janja*
Brigita23 jaz sem skoraj prepričana,da nosiš fantka.Bomo videli,če sem imela prav.

Neposredna povezava do sporočila: 1722
8.3.2009 10:29:46   
Miška2006

Ta četrti te bo lahko še presenetiluser posted image user posted image .

Sami fantje.....kdo ti bo pa pomagal v kuhinjiuser posted image user posted image user posted image ....bi si mogla zdaj omislit eno user posted image .

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
8.3.2009 10:35:21   
janja*
Miška2006 mogoče so se pa zmotili!!!user posted image user posted image user posted image
Ti naši fantje mi morajo kar pomagat pa čeprav so fantje.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
8.3.2009 10:35:37   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

detelja- baje ma pravega pitona, pa če da roko stran je lahko kr nevarnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pravi da ko hodi si ga mora za nogo prvezatuser posted image user posted image   wauuuuuu............sam jaz bi vseeno rada videla tega pitonauser posted image user posted image user posted image  kaj več ne vem, če bi si upala, ker ta noč ni bila glih fajna...in če ima rednega pitona bol verjetno grem takoj rodit...

detelja frendiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?