Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 10:36:43
|
|
|
|
janja*
|
Zdej grem pa malo pospravljat in kuhat drugače bomo lačni. Lepo se imejte in se tipkamo kasneje.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 10:37:19
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Brigita23 jaz sem skoraj prepričana,da nosiš fantka.Bomo videli,če sem imela prav. no bomo videli kaj je , sicer pa glede na to da boš ti dobla že 4.fantka, vrjetno tudi mal veš
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 10:39:20
|
|
|
|
brigita23
|
mi si bomo pa danes privoščili malo relaksacije
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 10:42:07
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 JAAAAAAAAA MIŠKA Dans pa nisi tak pridna, se boš mogla pa bolj potrudit za pomočnika detelja-kam si pa ti pobegnla?? Nč bat, je še cel dan pred mano ....normo za pomočnika pa bom kar kmalu izpolnila . Mi ga boš ti zrihtala?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 10:43:16
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Miška2006 mogoče so se pa zmotili!!! Ti naši fantje mi morajo kar pomagat pa čeprav so fantje. Tako se govori . Moj možek zna tudi vse
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 10:43:29
|
|
|
|
brigita23
|
to ma pa detelja čez.....pri nas ni takih žrebcev kot v njenih koncih , jih mnda išče k je nikjer ni .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 10:47:54
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 to ma pa detelja čez.....pri nas ni takih žrebcev kot v njenih koncih , jih mnda išče k je nikjer ni . No, bom pa kar počakala. Samo, da dobi pravga zame
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 10:53:45
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 janja- pa ti kaj čutiš to ko si odprta? detelja- baje ma pravega pitona, pa če da roko stran je lahko kr nevarno , pravi da ko hodi si ga mora za nogo prvezat wauuuuuu............sam jaz bi vseeno rada videla tega pitona kaj več ne vem, če bi si upala, ker ta noč ni bila glih fajna...in če ima rednega pitona bol verjetno grem takoj rodit... detelja frendice kje si pa ti prišla do moje slike? nisem vedela, da sem tako seksi pa me kar na netu lahko najdeš
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 10:56:07
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 to ma pa detelja čez.....pri nas ni takih žrebcev kot v njenih koncih , jih mnda išče k je nikjer ni . brigita in miška ja tolk pa spet ni na razpolago lepih žrebcev, kje jih naj vzamem....a ti miška bi pa kar vsak dan novega pol pa bo jih treba delat že sem tak vse svoje odstopila, sem na suhem pol pa ni čudno, če imam popadke, krče, otrdel trbuh itd.
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 11:01:45
|
|
|
|
detelja
|
evo sem nazaj...našla par žrebcev upam, da se boste lahko dogovorile katera bi katerega imela če ne pa detelja naredi red vsi so preizkušeni-jaz pa totalno izmučena
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 11:04:53
|
|
|
|
detelja
|
jaz se trudim pa spet neki šteka...ali pa so se pomočniki prestrašili in pobegnili... no, to je moj novi pomočnik ta pa je še fraj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 11:06:32
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 to ma pa detelja čez.....pri nas ni takih žrebcev kot v njenih koncih , jih mnda išče k je nikjer ni . brigita in miška ja tolk pa spet ni na razpolago lepih žrebcev, kje jih naj vzamem....a ti miška bi pa kar vsak dan novega pol pa bo jih treba delat že sem tak vse svoje odstopila, sem na suhem pol pa ni čudno, če imam popadke, krče, otrdel trbuh itd. Ma ne, tisti je itak moj moj . Samo še kakšnega za pogledat pa se tud ne branim
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 11:07:24
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja jaz se trudim pa spet neki šteka...ali pa so se pomočniki prestrašili in pobegnili... no, to je moj novi pomočnik ta pa je še fraj Uaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 11:08:38
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja jaz se trudim pa spet neki šteka...ali pa so se pomočniki prestrašili in pobegnili... no, to je moj novi pomočnik ta pa je še fraj Uaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu miška ti mal ahtaj na tvoj pritisk, da ne bo kaj detelja pa njeni pomočniki krivi, da kaj ni v redu s tabo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 11:15:43
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja jaz se trudim pa spet neki šteka...ali pa so se pomočniki prestrašili in pobegnili... no, to je moj novi pomočnik ta pa je še fraj Uaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu miška ti mal ahtaj na tvoj pritisk, da ne bo kaj detelja pa njeni pomočniki krivi, da kaj ni v redu s tabo Pa kaj....bom pa prej šla..... . Če že ne morem met , naj se jih pa vsaj s pogledom naužijem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 11:18:43
|
|
|
|
detelja
|
miška se mi zdi, da tile žrebci ful dobro vplivajo na tebe...in me prav veseli...zato ti bom pa še kakega z veseljem zrihtala...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 11:26:54
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja miška se mi zdi, da tile žrebci ful dobro vplivajo na tebe...in me prav veseli...zato ti bom pa še kakega z veseljem zrihtala... Odlična zamisel . Počutje je po teh pogledih boooooožžžžžžaaaaannnnnnnssssssskkkkkkkoooooooo . No, verjetno ne prijajo samo meni ....smo vse v istem šmornu
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 11:28:40
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja miška se mi zdi, da tile žrebci ful dobro vplivajo na tebe...in me prav veseli...zato ti bom pa še kakega z veseljem zrihtala... Odlična zamisel . Počutje je po teh pogledih boooooožžžžžžaaaaannnnnnnssssssskkkkkkkoooooooo . No, verjetno ne prijajo samo meni ....smo vse v istem šmornu ja ja to itak...itak tudi, če lahko sem na suhem, seveda moj dragi se boji, da bebije ne bi kaj naredil... pol pa pride kak tak žrebec prav, da si vsaj mal oči spočijem...sem prej ugotovila, da sploh nisem imela gor danih očal pa sem vse super vidla še mal pa bo moj vid super, če jih bom še malo gledala....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 12:19:53
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja miška se mi zdi, da tile žrebci ful dobro vplivajo na tebe...in me prav veseli...zato ti bom pa še kakega z veseljem zrihtala... Odlična zamisel . Počutje je po teh pogledih boooooožžžžžžaaaaannnnnnnssssssskkkkkkkoooooooo . No, verjetno ne prijajo samo meni ....smo vse v istem šmornu ja ja to itak...itak tudi, če lahko sem na suhem, seveda moj dragi se boji, da bebije ne bi kaj naredil... pol pa pride kak tak žrebec prav, da si vsaj mal oči spočijem...sem prej ugotovila, da sploh nisem imela gor danih očal pa sem vse super vidla še mal pa bo moj vid super, če jih bom še malo gledala.... Moja je glede suha kot ali še bolj kot Sahara . Kmalu niti očal res ne boš rabla....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 12:21:53
|
|
|
|
Miška2006
|
Zdaj pa grem na kosilo, ki mi ga je spet skuhal. Pol pa na kratek sprehod in verjetno še kakšno kitico bom oddremala. Si še kaj pol popestrimo dan papa
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 13:53:51
|
|
|
|
Nea_teja_
|
punce se vam pa dogaja evo jest pa zdele pečem krmšnite
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 13:56:29
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* O Detelja si me nasmejala.Maš prov nikamor še ne grem moram še zrihtat pomočnika.Al bo on mene.Veš kok bom šele pol odprta? Moji otroci so rojeni takole 1. en dan pred rokom-fant 2 .14 dni pred rokom-fant 3. 23 dni pred rokom-fant Potem ti je jasno,da bo tudi 4 rojen prej.Ja nosim pa fantka. A ti sestavljaš kakšno košarkaško moštvo Tole pa ti rečem čisto resno, a si ti predstavljaš imeti 4 snahe to je bil namreč komentar ene moje kolegice, ki že ima 2 fanta in jo sedaj možek nagovarja še za enega otročička. Pupike a si ve predstavljate, da čez enih 20 let (lahko tudi prej ali kasneje) bomo pa mi tašče postale
< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 8.3.2009 14:00:57 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:12:12
|
|
|
|
Cveta28
|
Vidim, da ste dan žena začele zelo spodbudno Ker je na Gorenjskem tak lep sonček smo jo dopoldne mahnili na en dolg sprehod okoli blejskega jezera (dejansko smo šli samo pol poti v eno smer in potem nazaj). Pupe a veste koliko mladih družinic je bilo tam, pa bebijev in vozičkov...pol mi pa moj koder reče, da pa še ni videl nobene in me pohvalil, ker sem tako pridno špancirala naokoli....brez postankov za WC . Najlepše pa je bilo piti kavico na toplem sončku. Že zjutraj mi je koder podaril eno lepo lončnico - begonije, sedaj pa v sobi menja vtičnice in stikala, po kosilu bo pa še previjalno podlogo za na komodo skupaj zmontiral. Moj koder je pa res eno veliko ! Sedajle pa hitro šibam na kosilce - ena velika skleda motovilčka zame in malo meska.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:17:27
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: janja* O Detelja si me nasmejala.Maš prov nikamor še ne grem moram še zrihtat pomočnika.Al bo on mene.Veš kok bom šele pol odprta? Moji otroci so rojeni takole 1. en dan pred rokom-fant 2 .14 dni pred rokom-fant 3. 23 dni pred rokom-fant Potem ti je jasno,da bo tudi 4 rojen prej.Ja nosim pa fantka. A ti sestavljaš kakšno košarkaško moštvo Tole pa ti rečem čisto resno, a si ti predstavljaš imeti 4 snahe to je bil namreč komentar ene moje kolegice, ki že ima 2 fanta in jo sedaj možek nagovarja še za enega otročička. Pupike a si ve predstavljate, da čez enih 20 let (lahko tudi prej ali kasneje) bomo pa mi tašče postale ja, saj možje so srečni, ko dobijo polno hišo mladih, lepih, seksi snah...mi pa bi bile srečne, če bi dobile kakega fajnega zeta si predstavljate, da vam prinese rožico, kavico,... sploh si ne predstavljam kaka tašča bom...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:18:12
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ punce se vam pa dogaja evo jest pa zdele pečem krmšnite nam se skoz ful dogaja...eno kremšnito pošlji meni..se mi tako lušta nekaj sladkega pa nimam nič doma
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?