|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
8.3.2009 10:36:43   
janja*
Zdej grem pa malo pospravljat in kuhat drugače bomo lačni.
Lepo se imejte in se tipkamo kasneje.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
8.3.2009 10:37:19   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Brigita23 jaz sem skoraj prepričana,da nosiš fantka.Bomo videli,če sem imela prav.

no bomo videli kaj jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer pa glede na to da boš ti dobla že 4.fantka, vrjetno tudi mal vešuser posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
8.3.2009 10:39:20   
brigita23
mi si bomo pa danes privoščili malo relaksacijeuser posted image

user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
8.3.2009 10:42:07   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

JAAAAAAAAA MIŠKA

Dans pa nisi tak pridna, se boš mogla pa bolj potrudit za pomočnikauser posted image user posted image user posted image

detelja-kam si pa ti pobegnla??

Nč bat, je še cel dan pred manouser posted image user posted image user posted image user posted image ....normo za pomočnika pa bom kar kmalu izpolnilauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Mi ga boš ti zrihtala?user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 1729
8.3.2009 10:43:16   
Miška2006

Miška2006 mogoče so se pa zmotili!!!user posted image user posted image user posted image
Ti naši fantje mi morajo kar pomagat pa čeprav so fantje.

Tako se govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moj možek zna tudi vseuser posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
8.3.2009 10:43:29   
brigita23
to ma pa detelja čez.....pri nas ni takih žrebcev kot v njenih koncihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jih mnda išče k je nikjer niuser posted image user posted image .

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
8.3.2009 10:47:54   
Miška2006

to ma pa detelja čez.....pri nas ni takih žrebcev kot v njenih koncihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jih mnda išče k je nikjer niuser posted image user posted image .

No, bom pa kar počakala. Samo, da dobi pravga zame user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1732
8.3.2009 10:53:45   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

janja- pa ti kaj čutiš to ko si odprta?

detelja- baje ma pravega pitona, pa če da roko stran je lahko kr nevarnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pravi da ko hodi si ga mora za nogo prvezatuser posted image user posted image   wauuuuuu............sam jaz bi vseeno rada videla tega pitonauser posted image user posted image user posted image  kaj več ne vem, če bi si upala, ker ta noč ni bila glih fajna...in če ima rednega pitona bol verjetno grem takoj rodit...

detelja frendiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kje si pa ti prišla do moje slike?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nisem vedela, da sem tako seksi pa me kar na netu lahko najdešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 1733
8.3.2009 10:56:07   
detelja

brigita in miška ja tolk pa spet ni na razpolago lepih žrebcev, kje jih naj vzamem....a ti miška bi pa kar vsak dan novegauser posted image  pol pa bo jih treba delatuser posted image user posted image user posted image user posted image  že sem tak vse svoje odstopila, sem na suhemuser posted image pol pa ni čudno, če imam popadke, krče, otrdel trbuh itd.user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1734
8.3.2009 11:01:45   
detelja
evo sem nazaj...našla par žrebcev upam, da se boste lahko dogovorile katera bi katerega imelauser posted image  če ne pa detelja naredi reduser posted image  vsi so preizkušeni-jaz pa totalno izmučenauser posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
8.3.2009 11:04:53   
detelja
jaz se trudim pa spet neki šteka...ali pa so se pomočniki prestrašili in pobegnili...user posted image user posted image user posted image user posted image

no, to je moj novi pomočnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ta pa je še frajuser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
8.3.2009 11:06:32   
Miška2006

brigita in miška ja tolk pa spet ni na razpolago lepih žrebcev, kje jih naj vzamem....a ti miška bi pa kar vsak dan novegauser posted image  pol pa bo jih treba delatuser posted image user posted image user posted image user posted image  že sem tak vse svoje odstopila, sem na suhemuser posted image pol pa ni čudno, če imam popadke, krče, otrdel trbuh itd.user posted image

Ma ne, tisti je itak moj mojuser posted image user posted image user posted image . Samo še kakšnega za pogledat pa se tud ne branimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
8.3.2009 11:07:24   
Miška2006

jaz se trudim pa spet neki šteka...ali pa so se pomočniki prestrašili in pobegnili...user posted image user posted image user posted image user posted image

no, to je moj novi pomočnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Uaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
8.3.2009 11:08:38   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

user posted image

user posted image

user posted image

Uaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška ti mal ahtaj na tvoj pritisk, da ne bo kaj detelja pa njeni pomočniki krivi, da kaj ni v redu s tabouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1739
8.3.2009 11:15:43   
Miška2006

user posted image

user posted image

user posted image

miška ti mal ahtaj na tvoj pritisk, da ne bo kaj detelja pa njeni pomočniki krivi, da kaj ni v redu s tabouser posted image user posted image user posted image

Pa kaj....bom pa prej šla.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če že ne morem met user posted image user posted image user posted image , naj se jih pa vsaj s pogledom naužijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
8.3.2009 11:18:43   
detelja
miška se mi zdi, da tile žrebci ful dobro vplivajo na tebe...in me prav veseli...zato ti bom pa še kakega z veseljem zrihtala...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1741
8.3.2009 11:26:54   
Miška2006

miška se mi zdi, da tile žrebci ful dobro vplivajo na tebe...in me prav veseli...zato ti bom pa še kakega z veseljem zrihtala...user posted image user posted image user posted image

Odlična zamiseluser posted image user posted image user posted image user posted image . Počutje je po teh pogledih boooooožžžžžžaaaaannnnnnnssssssskkkkkkkoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, verjetno ne prijajo samo meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....smo vse v istem user posted image šmornuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
8.3.2009 11:28:40   
detelja

Odlična zamiseluser posted image user posted image user posted image user posted image . Počutje je po teh pogledih boooooožžžžžžaaaaannnnnnnssssssskkkkkkkoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, verjetno ne prijajo samo meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....smo vse v istem user posted image šmornuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja to itak...itak tudi, če lahko user posted image  sem na suhem, seveda moj dragi se boji, da bebije ne bi kaj naredil...user posted image user posted image user posted image  pol pa pride kak tak žrebec prav, da si vsaj mal oči spočijem...sem prej ugotovila, da sploh nisem imela gor danih očal pa sem vse super vidlauser posted image user posted image  še mal pa bo moj vid super, če jih bom še malo gledala....

Neposredna povezava do sporočila: 1743
8.3.2009 12:19:53   
Miška2006

ja ja to itak...itak tudi, če lahko user posted image  sem na suhem, seveda moj dragi se boji, da bebije ne bi kaj naredil...user posted image user posted image user posted image  pol pa pride kak tak žrebec prav, da si vsaj mal oči spočijem...sem prej ugotovila, da sploh nisem imela gor danih očal pa sem vse super vidlauser posted image user posted image  še mal pa bo moj vid super, če jih bom še malo gledala....

Moja je glede user posted image user posted image suha kot ali še bolj kot Saharauser posted image user posted image user posted image . Kmalu niti očal res ne boš rabla....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
8.3.2009 12:21:53   
Miška2006
Zdaj pa grem na kosilo, ki mi ga je spet user posted image skuhal. Pol pa na kratek sprehod in verjetno še kakšno kitico user posted image bom oddremala.

Si še kaj pol popestrimo dan

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1745
8.3.2009 13:53:51   
Nea_teja_
punce se vam pa dogaja evo jest pa zdele pečem krmšnite

Neposredna povezava do sporočila: 1746
8.3.2009 13:56:29   
Cveta28
O Detelja si me nasmejala.Maš prov nikamor še ne grem moram še zrihtat pomočnika.Al bo on mene.Veš kok bom šele pol odprta?user posted image user posted image user posted image
Moji otroci so rojeni takole
1. en dan pred rokom-fant
2 .14 dni pred rokom-fant
3. 23 dni pred rokom-fant
Potem ti je jasno,da bo tudi 4 rojen prej.Ja nosim pa fantka.

A ti sestavljaš kakšno košarkaško moštvo user posted image user posted image user posted image
Tole pa ti rečem čisto resno, a si ti predstavljaš imeti 4 snahe user posted image  to je bil namreč komentar ene moje kolegice, ki že ima 2 fanta in jo sedaj možek nagovarja še za enega otročička. Pupike a si ve predstavljate, da čez enih 20 let (lahko tudi prej ali kasneje) bomo pa mi tašče postale user posted image

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 8.3.2009 14:00:57 >

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
8.3.2009 14:12:12   
Cveta28
Vidim, da ste dan žena začele zelo spodbudno user posted image
Ker je na Gorenjskem tak lep sonček smo jo dopoldne mahnili na en dolg sprehod okoli blejskega jezera (dejansko smo šli samo pol poti v eno smer in potem nazaj). Pupe a veste koliko mladih družinic je bilo tam, pa bebijev in vozičkov...pol mi pa moj koder reče, da pa še ni videl nobene user posted image  in me pohvalil, ker sem tako pridno špancirala naokoli....brez postankov za WC user posted image . Najlepše pa je bilo piti kavico na toplem sončku.
Že zjutraj mi je koder podaril eno lepo lončnico - begonije, sedaj pa v sobi menja vtičnice in stikala, po kosilu bo pa še previjalno podlogo za na komodo skupaj zmontiral. Moj koder je pa res eno veliko user posted image !
Sedajle pa hitro šibam na kosilce - ena velika skleda motovilčka zame in malo meska.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
8.3.2009 14:17:27   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

O Detelja si me nasmejala.Maš prov nikamor še ne grem moram še zrihtat pomočnika.Al bo on mene.Veš kok bom šele pol odprta?user posted image user posted image user posted image
Moji otroci so rojeni takole
1. en dan pred rokom-fant
2 .14 dni pred rokom-fant
3. 23 dni pred rokom-fant
Potem ti je jasno,da bo tudi 4 rojen prej.Ja nosim pa fantka.

A ti sestavljaš kakšno košarkaško moštvo user posted image user posted image user posted image
Tole pa ti rečem čisto resno, a si ti predstavljaš imeti 4 snahe user posted image  to je bil namreč komentar ene moje kolegice, ki že ima 2 fanta in jo sedaj možek nagovarja še za enega otročička. Pupike a si ve predstavljate, da čez enih 20 let (lahko tudi prej ali kasneje) bomo pa mi tašče postale user posted image

ja, saj možje so srečni, ko dobijo polno hišo mladih, lepih, seksi snah...mi pa bi bile srečne, če bi dobile kakega fajnega zetauser posted image  si predstavljate, da vam prinese rožico, kavico,...user posted image user posted image  sploh si ne predstavljam kaka tašča bom...user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
8.3.2009 14:18:12   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

punce se vam pa dogaja evo jest pa zdele pečem krmšnite

nam se skoz ful dogaja...eno kremšnito pošlji meni..se mi tako lušta nekaj sladkega pa nimam nič domauser posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?