|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
8.3.2009 8:05:04   
Blueeyes
dobo jutro... jz vsa neprespana... ooo, vidim da ste/smo zdaj na normo... no, bom tud jz ubogaja da ne bo pol kej tazga user posted image

nalini iiiiiiiiiiii za bušija

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
8.3.2009 8:28:32   
Blueeyes
user posted image

vesel dan žena vam želim aprilčice... lepo ga izkoristite na ta sončen dan... pa čim manj garanja danes

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
8.3.2009 8:54:35   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

dobo jutro... jz vsa neprespana... ooo, vidim da ste/smo zdaj na normo... no, bom tud jz ubogaja da ne bo pol kej tazga user posted image

nalini iiiiiiiiiiii za bušija

saj, če bi pa bil namesto te frčafele kak dober pomočnik bi pa sigurno kršila pravila, ali???user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
8.3.2009 8:55:43   
Blueeyes
to pa itak... samo kako prepričat naše frajerje user posted image  user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
8.3.2009 8:58:17   
sonček85
Sprejmi moje želje iskrene,
da le sreča te zadene,
sprejmi moje želje vroče,
naj ljubezni bo kot toče,
in da vsak tvoj prihodnji dan
bil bi lep.

Vsem ,ki ste žene in ki še niste lep in srečen dan žena.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
8.3.2009 8:58:19   
sonček85
jutro!!!!!!!!

cveta:i kako je tvoj dragi prijazen,seveda ne bo brez tebe preživel današnji dan zato pa je prišel k vama z user posted image
junona.a tvoj pa kr tko mislim ,da bo zmagal proti tvojmu atiju.Starejši so bolj nabriti user posted image user posted image
pat74:ja če hočejo delat naj delajo,majo pa vse nad ure plačane duplouser posted image user posted image user posted image tko da se pol po moje zato odločajo za 16h delovnikuser posted image user posted image user posted image a prideš ,sprejemamo delavce,zdaj k je recesija
detelja:upam ,da si sedaj kaj bolje.Da nam ne boš pobegnila.
Jaz spim že 3-4 dni po celo noč in grem samo okoli 2h 1x na wc potem pa do 7h nič.Spim k top.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
8.3.2009 8:58:20   
sonček85
ZAKON O SODELOVANJU NA FORUMU APRILČIC 2009

1. Največja kršitev je nedoseganje postavljene norme.

2. Zahtevanih je najmanj 5 postov na dan, kar se zlahka doseže, zato je     neupoštevanje norme zelo huda kršitev.

To sem povzela iz našega zakonika.
Grešnice bo svet aprilčic strogo kaznoval.

v.d. pomočnica direktorice
*Junona*

user posted image

ta je pa dobra to bi morala dat že tedi na prvo stran k si temo odprlauser posted image user posted image user posted image Samo si pozabila dodat da so zato nagrajene z najleppšimi pomočniki kar jih svet premore.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
8.3.2009 8:58:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Prosim, če ima katera kaj proti mojemu nazivu v.d. pomočnice direktorice, naj sedaj spregovori ali za vedno utihne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktorica pa je seveda Sonček. Če ima katera kaj proti temu naj sedaj spregovori ali za vedno utihne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, sem prismuknjena. Vse druga, samo učit ne.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si faca,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
8.3.2009 9:02:41   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Prosim, če ima katera kaj proti mojemu nazivu v.d. pomočnice direktorice, naj sedaj spregovori ali za vedno utihne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktorica pa je seveda Sonček. Če ima katera kaj proti temu naj sedaj spregovori ali za vedno utihne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, sem prismuknjena. Vse druga, samo učit ne.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si faca,

ta je pa res dobra user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
8.3.2009 9:05:34   
sonček85
APRILSKE NOSEČKE IN NJIHOVI BUŠIJI

user posted image Detelja/35t1d
user posted image Cveta28/32t6d
user posted image malapikica/31t5d
user posted image Brigita23/ 31t2d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Nalini /36t
user posted image janja*/ 35t
user posted image Sonček85 /31t3d
user posted image   Junona/31t1d
user posted image Blančica /32t3d
user posted image frutolina /33t
user posted image NinaMM/32t
user posted image jernejav /36t
user posted image blueeyes /31t6d

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
8.3.2009 9:06:16   
janja*
Sonček in Detelja ful lepa trebuščka.Detelja ti imaš tako izratitega kot bi imela žogo in to veliko.
Spala zelo slabo in tudi jaz sem imela ene čudne krče.Vse se pripravlja na rojstvo naših sončkov.Še čisto malo.
Lep sončen dan vam želim in pa čestitke ob dnevu žena.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
8.3.2009 9:14:02   
detelja

Jaz spim že 3-4 dni po celo noč in grem samo okoli 2h 1x na wc potem pa do 7h nič.Spim k top.

jaz nočem nikamor...pa tudi se ne pustim!!!!...glih sem včeraj dragemu rekla zdaj bo začel zafrkavat pa nonstop neki šraufat pol pa ne bo pa ne bo hotel naš bebi ven...ja, (moram potrkat) sem boljše...sicer pa bom kar več ali manj počivala...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
8.3.2009 9:16:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

jaz nočem nikamor...pa tudi se ne pustim!!!!...glih sem včeraj dragemu rekla zdaj bo začel zafrkavat pa nonstop neki šraufat pol pa ne bo pa ne bo hotel naš bebi ven...ja, (moram potrkat) sem boljše...sicer pa bom kar več ali manj počivala...
ja sej zdaj imamo take probleme in šravfanje,bolečine spodaj trebuha in tko ,potem k bo pa čas za it pa ne bojo hotl ven naši user posted image bomo rodile pa po rokuuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
8.3.2009 9:16:45   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Sonček in Detelja ful lepa trebuščka.Detelja ti imaš tako izratitega kot bi imela žogo in to veliko.
Spala zelo slabo in tudi jaz sem imela ene čudne krče.Vse se pripravlja na rojstvo naših sončkov.Še čisto malo.
Lep sončen dan vam želim in pa čestitke ob dnevu žena.

janja* sam se midvi še ne dava tem krčem!...morava še mal uživat z najimi pomočniki, dragimi, še na kavico moramo it, sprehod, pa še rd moram praznovatuser posted image user posted image  pa še vsaj 1x moram iti pokazat mojo frčafelo gin. pa pol se bomo počasi pogovarjaliuser posted image user posted image  najinim sončkom pa je itak lepo-stiskajo se k mamici, toplo jim je....user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
8.3.2009 9:18:26   
janja*
Sonček se kar strinjam s tabo.Zdej nas hecajo,potem bodo hotl bit pa še noter na toplem.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
8.3.2009 9:19:12   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ja sej zdaj imamo take probleme in šravfanje,bolečine spodaj trebuha in tko ,potem k bo pa čas za it pa ne bojo hotl ven naši user posted image bomo rodile pa po rokuuser posted image

ja, saj to od dostih punc/žensk slišiš...mene najbolj to jezi, da te tako zdeluje itd. pol pa neha kot da ne bi nič bilo...pol pa spet...pa še ni čas za take stvari...zdaj bi še morale hodit na okroguser posted image ...sploh si ne predstavljam, kaj to pomeni, ko imaš v nulo bp nosečnostuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
8.3.2009 9:21:27   
sonček85
No evo moj dragi se je zbudil in prileti iz sobe v dnevno pa reče:kje is ženka moja da ti voščim veselega in lepega dan žena.Me je tko vso prelubčkal user posted image in sem bila tko veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   če pa še kaj sledi vam pa sporočim ,sedaj se pa  oblečeva in greva k njemu domov na kosilo in po košek za user posted image k so ga tam oprali ,saj je bil ves prašenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa še tasta ostrižem

by by moje drage pomočnice-saj veste norma ,nekatere smo jo že danes presegle,kajne.Saj veste katere ste že bile pridne danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
8.3.2009 9:21:29   
janja*
Detelja jaz imam jutri CTG in pregled in me res zanima ali so te bolečine,krči in otrevanje trebuha povezano z odpiranjem.Prejšnič sem bila odprta 2 prsta.Bomo videli koliko sem zdaj.Mogoče sem se nazaj zaprla?user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
8.3.2009 9:22:24   
sonček85

Detelja jaz imam jutri CTG in pregled in me res zanima ali so te bolečine,krči in otrevanje trebuha povezano z odpiranjem.Prejšnič sem bila odprta 2 prsta.Bomo videli koliko sem zdaj.Mogoče sem se nazaj zaprla?user posted image user posted image
zdaj boš že 3 cm odprtauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
8.3.2009 9:22:26   
sonček85

Sonček se kar strinjam s tabo.Zdej nas hecajo,potem bodo hotl bit pa še noter na toplem.
res je mamice bi pa že rodile in jih cartale pa se po sončku sprhajaleuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
8.3.2009 9:22:58   
brigita23
VSE NJBOLJŠE ZA DAN ŽENAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
8.3.2009 9:27:10   
detelja

no, jaz sem v torek bila še zaprta...mv 22,2mm (prej sem imela 27,7mm)...mv ni bil zmehčan...sicer pa sem imela tak napad otrdevanja že enkrat-pred kakimi 3 tedni...jutri pa sporoči kaj bo...ti si zdaj v katerem tednu?...ej sam nekatere ženske so res odprte par cm pa rodijo čez rok...tako, da se pustimo presenetit...jaz bi morala zdržat vsaj  do 21.3. pol bo 37t1d...ampak jaz bi rada rodila 10.4.user posted image user posted image user posted image  pravijo, da če si nekaj ful želiš se uresniči, si bom pa to ful želelauser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
8.3.2009 9:28:19   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

VSE NJBOLJŠE ZA DAN ŽENAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

oooooooo, daj mu to roko pa rožo stran, da vidimo njegovega metuljčkauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1698
8.3.2009 9:32:17   
janja*
Sonček85,če pa bom odprta 3cm potem bom šla rodit.Tako je bilo pri Davidu(tretji otrok)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
8.3.2009 9:32:35   
brigita23
DOBRO JUTRO PUNCE

Vidim da imaste kar probleme s spanjem.....no jst se še trenutno ne morem pritoževati, midva z bebijem spima lepo ponoči greva 1X do 2x na WC to pa je tudi vseuser posted image .
Imam pa danes zopet mal bolečin v spodnjem delu trebuha, kot menstrualni krčiuser posted image , upam da too ni nič narobe...bom vzela en Buscopanuser posted image
Zunaj lep sonček, jst pa ne vem koliko bom lahko kaj okoli hodila danes....pa sej me bo moj user posted image  bolj razvajal.
Imam pa ponoči ful izrazite sanje....sem prebrala da po 35t se to redno dogaja in da so še bolj žive in grozneuser posted image  Naj bi se nam sanjalo o naših otrocih in porodu.
Mene tak skrbi, da bom ja mela vse pripravljeno, pa spucan, pa da bo vse ok.....se moram mal skuliratuser posted image
Junona dobr si tele pogoje postavila, jaz te podprem za poddirektorico,
sonček ti pa kot direktorica moraš poskrbeti za vse formalnosti na tem rr in nas o vsem obveščat (št.prostih pomočnikov, njihove mere, izgled, sposobnosti....user posted image user posted image user posted image )
detelja ti še kr naprej skrbi za pomočnike, ker očitno so v vaših koncih tak fajn deci ko strela, cveta tudi ti si dobila zdej nek naziv tako da bo treba kar veselo na delo, tudi če bo koder kdaj prikrajšan za touser posted image user posted image user posted image user posted image ....

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Rezano cvetje
F*R*U

Kateri cvet vas najbolj razveseli?

vrtnica (39%)

gerbera (5%)

tulipan (12%)

orhideja (24%)

drugo (10%)

bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (11%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!