Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 8:05:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
dobo jutro... jz vsa neprespana... ooo, vidim da ste/smo zdaj na normo... no, bom tud jz ubogaja da ne bo pol kej tazga nalini iiiiiiiiiiii za bušija
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 8:28:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
vesel dan žena vam želim aprilčice... lepo ga izkoristite na ta sončen dan... pa čim manj garanja danes
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 8:54:35
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dobo jutro... jz vsa neprespana... ooo, vidim da ste/smo zdaj na normo... no, bom tud jz ubogaja da ne bo pol kej tazga nalini iiiiiiiiiiii za bušija saj, če bi pa bil namesto te frčafele kak dober pomočnik bi pa sigurno kršila pravila, ali???
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 8:55:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
to pa itak... samo kako prepričat naše frajerje
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 8:58:17
|
|
|
|
sonček85
|
Sprejmi moje želje iskrene, da le sreča te zadene, sprejmi moje želje vroče, naj ljubezni bo kot toče, in da vsak tvoj prihodnji dan bil bi lep. Vsem ,ki ste žene in ki še niste lep in srečen dan žena.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 8:58:19
|
|
|
|
sonček85
|
jutro!!!!!!!! cveta:i kako je tvoj dragi prijazen,seveda ne bo brez tebe preživel današnji dan zato pa je prišel k vama z junona.a tvoj pa kr tko mislim ,da bo zmagal proti tvojmu atiju.Starejši so bolj nabriti pat74:ja če hočejo delat naj delajo,majo pa vse nad ure plačane duplo tko da se pol po moje zato odločajo za 16h delovnik a prideš ,sprejemamo delavce,zdaj k je recesija detelja:upam ,da si sedaj kaj bolje.Da nam ne boš pobegnila. Jaz spim že 3-4 dni po celo noč in grem samo okoli 2h 1x na wc potem pa do 7h nič.Spim k top.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 8:58:20
|
|
|
|
sonček85
|
ZAKON O SODELOVANJU NA FORUMU APRILČIC 2009 1. Največja kršitev je nedoseganje postavljene norme. 2. Zahtevanih je najmanj 5 postov na dan, kar se zlahka doseže, zato je neupoštevanje norme zelo huda kršitev. To sem povzela iz našega zakonika. Grešnice bo svet aprilčic strogo kaznoval. v.d. pomočnica direktorice *Junona* ta je pa dobra to bi morala dat že tedi na prvo stran k si temo odprla Samo si pozabila dodat da so zato nagrajene z najleppšimi pomočniki kar jih svet premore.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 8:58:22
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Prosim, če ima katera kaj proti mojemu nazivu v.d. pomočnice direktorice, naj sedaj spregovori ali za vedno utihne. Direktorica pa je seveda Sonček. Če ima katera kaj proti temu naj sedaj spregovori ali za vedno utihne. Joj, sem prismuknjena. Vse druga, samo učit ne. ti si faca,
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:02:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Prosim, če ima katera kaj proti mojemu nazivu v.d. pomočnice direktorice, naj sedaj spregovori ali za vedno utihne. Direktorica pa je seveda Sonček. Če ima katera kaj proti temu naj sedaj spregovori ali za vedno utihne. Joj, sem prismuknjena. Vse druga, samo učit ne. ti si faca, ta je pa res dobra
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:05:34
|
|
|
|
sonček85
|
APRILSKE NOSEČKE IN NJIHOVI BUŠIJI Detelja/35t1d Cveta28/32t6d malapikica/31t5d Brigita23/ 31t2d nmag/34t L&L/ 32t Nalini /36t janja*/ 35t Sonček85 /31t3d Junona/31t1d Blančica /32t3d frutolina /33t NinaMM/32t jernejav /36t blueeyes /31t6d
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:06:16
|
|
|
|
janja*
|
Sonček in Detelja ful lepa trebuščka.Detelja ti imaš tako izratitega kot bi imela žogo in to veliko. Spala zelo slabo in tudi jaz sem imela ene čudne krče.Vse se pripravlja na rojstvo naših sončkov.Še čisto malo. Lep sončen dan vam želim in pa čestitke ob dnevu žena.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:14:02
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja:upam ,da si sedaj kaj bolje.Da nam ne boš pobegnila. Jaz spim že 3-4 dni po celo noč in grem samo okoli 2h 1x na wc potem pa do 7h nič.Spim k top. jaz nočem nikamor...pa tudi se ne pustim!!!!...glih sem včeraj dragemu rekla zdaj bo začel zafrkavat pa nonstop neki šraufat pol pa ne bo pa ne bo hotel naš bebi ven...ja, (moram potrkat) sem boljše...sicer pa bom kar več ali manj počivala...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:16:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja:upam ,da si sedaj kaj bolje.Da nam ne boš pobegnila. Jaz spim že 3-4 dni po celo noč in grem samo okoli 2h 1x na wc potem pa do 7h nič.Spim k top. jaz nočem nikamor...pa tudi se ne pustim!!!!...glih sem včeraj dragemu rekla zdaj bo začel zafrkavat pa nonstop neki šraufat pol pa ne bo pa ne bo hotel naš bebi ven...ja, (moram potrkat) sem boljše...sicer pa bom kar več ali manj počivala... ja sej zdaj imamo take probleme in šravfanje,bolečine spodaj trebuha in tko ,potem k bo pa čas za it pa ne bojo hotl ven naši bomo rodile pa po roku
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:16:45
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček in Detelja ful lepa trebuščka.Detelja ti imaš tako izratitega kot bi imela žogo in to veliko. Spala zelo slabo in tudi jaz sem imela ene čudne krče.Vse se pripravlja na rojstvo naših sončkov.Še čisto malo. Lep sončen dan vam želim in pa čestitke ob dnevu žena. janja* sam se midvi še ne dava tem krčem!...morava še mal uživat z najimi pomočniki, dragimi, še na kavico moramo it, sprehod, pa še rd moram praznovat pa še vsaj 1x moram iti pokazat mojo frčafelo gin. pa pol se bomo počasi pogovarjali najinim sončkom pa je itak lepo-stiskajo se k mamici, toplo jim je....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:18:26
|
|
|
|
janja*
|
Sonček se kar strinjam s tabo.Zdej nas hecajo,potem bodo hotl bit pa še noter na toplem.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:19:12
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja:upam ,da si sedaj kaj bolje.Da nam ne boš pobegnila. Jaz spim že 3-4 dni po celo noč in grem samo okoli 2h 1x na wc potem pa do 7h nič.Spim k top. jaz nočem nikamor...pa tudi se ne pustim!!!!...glih sem včeraj dragemu rekla zdaj bo začel zafrkavat pa nonstop neki šraufat pol pa ne bo pa ne bo hotel naš bebi ven...ja, (moram potrkat) sem boljše...sicer pa bom kar več ali manj počivala... ja sej zdaj imamo take probleme in šravfanje,bolečine spodaj trebuha in tko ,potem k bo pa čas za it pa ne bojo hotl ven naši bomo rodile pa po roku ja, saj to od dostih punc/žensk slišiš...mene najbolj to jezi, da te tako zdeluje itd. pol pa neha kot da ne bi nič bilo...pol pa spet...pa še ni čas za take stvari...zdaj bi še morale hodit na okrog ...sploh si ne predstavljam, kaj to pomeni, ko imaš v nulo bp nosečnost
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:21:27
|
|
|
|
sonček85
|
No evo moj dragi se je zbudil in prileti iz sobe v dnevno pa reče:kje is ženka moja da ti voščim veselega in lepega dan žena.Me je tko vso prelubčkal in sem bila tko vesela če pa še kaj sledi vam pa sporočim ,sedaj se pa oblečeva in greva k njemu domov na kosilo in po košek za k so ga tam oprali ,saj je bil ves prašen no pa še tasta ostrižem by by moje drage pomočnice-saj veste norma ,nekatere smo jo že danes presegle,kajne.Saj veste katere ste že bile pridne danes
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:21:29
|
|
|
|
janja*
|
Detelja jaz imam jutri CTG in pregled in me res zanima ali so te bolečine,krči in otrevanje trebuha povezano z odpiranjem.Prejšnič sem bila odprta 2 prsta.Bomo videli koliko sem zdaj.Mogoče sem se nazaj zaprla?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:22:24
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja jaz imam jutri CTG in pregled in me res zanima ali so te bolečine,krči in otrevanje trebuha povezano z odpiranjem.Prejšnič sem bila odprta 2 prsta.Bomo videli koliko sem zdaj.Mogoče sem se nazaj zaprla? zdaj boš že 3 cm odprta
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:22:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček se kar strinjam s tabo.Zdej nas hecajo,potem bodo hotl bit pa še noter na toplem. res je mamice bi pa že rodile in jih cartale pa se po sončku sprhajale
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:22:58
|
|
|
|
brigita23
|
VSE NJBOLJŠE ZA DAN ŽENA
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:27:10
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja jaz imam jutri CTG in pregled in me res zanima ali so te bolečine,krči in otrevanje trebuha povezano z odpiranjem.Prejšnič sem bila odprta 2 prsta.Bomo videli koliko sem zdaj.Mogoče sem se nazaj zaprla? no, jaz sem v torek bila še zaprta...mv 22,2mm (prej sem imela 27,7mm)...mv ni bil zmehčan...sicer pa sem imela tak napad otrdevanja že enkrat-pred kakimi 3 tedni...jutri pa sporoči kaj bo...ti si zdaj v katerem tednu?...ej sam nekatere ženske so res odprte par cm pa rodijo čez rok...tako, da se pustimo presenetit...jaz bi morala zdržat vsaj do 21.3. pol bo 37t1d...ampak jaz bi rada rodila 10.4. pravijo, da če si nekaj ful želiš se uresniči, si bom pa to ful želela
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:28:19
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 VSE NJBOLJŠE ZA DAN ŽENA oooooooo, daj mu to roko pa rožo stran, da vidimo njegovega metuljčka
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:32:17
|
|
|
|
janja*
|
Sonček85,če pa bom odprta 3cm potem bom šla rodit.Tako je bilo pri Davidu(tretji otrok)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 9:32:35
|
|
|
|
brigita23
|
DOBRO JUTRO PUNCE Vidim da imaste kar probleme s spanjem.....no jst se še trenutno ne morem pritoževati, midva z bebijem spima lepo ponoči greva 1X do 2x na WC to pa je tudi vse . Imam pa danes zopet mal bolečin v spodnjem delu trebuha, kot menstrualni krči , upam da too ni nič narobe...bom vzela en Buscopan Zunaj lep sonček, jst pa ne vem koliko bom lahko kaj okoli hodila danes....pa sej me bo moj bolj razvajal. Imam pa ponoči ful izrazite sanje....sem prebrala da po 35t se to redno dogaja in da so še bolj žive in grozne Naj bi se nam sanjalo o naših otrocih in porodu. Mene tak skrbi, da bom ja mela vse pripravljeno, pa spucan, pa da bo vse ok.....se moram mal skulirat Junona dobr si tele pogoje postavila, jaz te podprem za poddirektorico, sonček ti pa kot direktorica moraš poskrbeti za vse formalnosti na tem rr in nas o vsem obveščat (št.prostih pomočnikov, njihove mere, izgled, sposobnosti.... ) detelja ti še kr naprej skrbi za pomočnike, ker očitno so v vaših koncih tak fajn deci ko strela, cveta tudi ti si dobila zdej nek naziv tako da bo treba kar veselo na delo, tudi če bo koder kdaj prikrajšan za to ....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Rezano cvetjeF*R*UKateri cvet vas najbolj razveseli?vrtnica (
39%)
gerbera (
5%)
tulipan (
12%)
orhideja (
24%)
drugo (
10%)
bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (
11%)
Število vseh glasov: 207Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!