Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 18:53:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
detelja wau kok luštn trebušček
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 18:55:45
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes detelja wau kok luštn trebušček hvala...kako pa je še živahno v njem...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 18:56:16
|
|
|
|
frutolina
|
Uka7
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 19:31:58
|
|
|
|
detelja
|
kam ste se vse skrile?...a imate vse pomočnike na obisku ali pa ?
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 19:36:29
|
|
|
|
malcekvita
|
sonček in detelja kakšni lepi trebuščki . pri nas je blo danes lepo vreme, naš car že cel dan lepo telovadi v trebuščku, jst sem si pa privoščila malo lenarjenja. sem za ene 2 urice zaspala pred tv, pol sem gledala luškan film Francoska ločitev na pop tv, zdejle pa pečem krompirček s čebulo v pečici, zraven bo zelena solata s česnom
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 19:45:48
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita sonček in detelja kakšni lepi trebuščki . pri nas je blo danes lepo vreme, naš car že cel dan lepo telovadi v trebuščku, jst sem si pa privoščila malo lenarjenja. sem za ene 2 urice zaspala pred tv, pol sem gledala luškan film Francoska ločitev na pop tv, zdejle pa pečem krompirček s čebulo v pečici, zraven bo zelena solata s česnom mmmmm vaša večerja pa bo ful dobra ...pri nas se je zjutraj tudi pokazal tako lep sonček pol pa je kar izginil tako, da je bilo ves dan oblačno upam, da bo jutri sonček, da se vsaj malo premaknem z kavča na zrak...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 19:56:44
|
|
|
|
Nalini
|
čer :) sem kaj zamudila ... vidim, da veselo čvekate .... dajte mi povedat kako ste sterilizrale steklenice, dude, itd.... da vidim, če je moj način bil dober detelja ti bi šla na JP ? ... jaz pa v službi nisem vzela karte, ker ne vem če bi zdržala ob njegovih pesmih in ob pogledu nanj .... bi ziher imela cel večer trd trebuh
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 20:00:58
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini čer :) sem kaj zamudila ... vidim, da veselo čvekate .... dajte mi povedat kako ste sterilizrale steklenice, dude, itd.... da vidim, če je moj način bil dober jaz sem dala dude v velik lonec nalila mrzlo vodo in pustila, da je začela voda vret (5-10 min)...tako je tudi pisalo na enem ovoju od stekleničke... detelja ti bi šla na JP ? ... jaz pa v službi nisem vzela karte, ker ne vem če bi zdržala ob njegovih pesmih in ob pogledu nanj .... bi ziher imela cel večer trd trebuh ja, bi šla...meni ziher ne bi postalo nič trdo in nič mokro (vizualno mi je ful anti tip)...glasba mi je pa kar všeč...lani sva bila z dragim - mislim, da nekje okrog božiča...za dan žena pa sva šla na gibonnija-da se spomnim na najine angelčka-takrat sem bila prvič noseča a žal ne dolgo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 20:03:41
|
|
|
|
sonček85
|
detelja.a res no potem sva že dve . naš je že kr velik in star 5 let.tvoj bušči pa lepo raste in je za vsak teden očitno večji brigita.ja res je tale naš Franček pravi navihanc, bi ga morala videt k ga je moj vzel v roke ,(vam jutri pripopam slikco še tega) in ga je čohal-kr obstal je in se prepustil razvajanju. malapikica.ja naš je že tudi tko velik da bo kmalu moral nekam kjer imajo ribnik ali pa da ga naredimo pri mojmu doma pat74:ne bom ,sše res ni čas ,vsaj do aprila naj počaka potem pa lahko prijoka na svet,če je možno na moj RD nalini.jaz bom kar dudice in flaške dala v vrelo vodo in pustila 5 minut vret ,ali pa bom kupila uno CHICCO tekočino ki se lahko še da v vodo in je totalna dezinfekcija.v BC stane 5e pa je mnda 700ml ,če ne 1l evo tko vas zapuščam za danes in se čujemo jutri,vsem lep večer in še lepšo nedeljo.Jaz grem na kosilo k tašči,ostrižem tasta in potem vas pridem kaj pokukat k pridem domov nočkooooo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 20:07:18
|
|
|
|
sonček85
|
APRILSKE NOSEČKE IN NJIHOVI BUŠIJI Detelja/35t1d Cveta28/32t6d malapikica/31t5d Brigita23/ 31t2d nmag/34t L&L/ 32t Nalini /36t janja*/ 35t Sonček85 /31t3d Junona/31t1d Blančica /32t3d frutolina /33t NinaMM/32t jernejav /36t blueeyes /31t3d
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 7.3.2009 20:22:12 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 20:09:10
|
|
|
|
Nalini
|
moj bušči v 34t1d ... moj bušči v 36t ...
< Sporočilo je popravil Nalini -- 7.3.2009 20:10:14 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 20:19:46
|
|
|
|
detelja
|
tako zdaj pa grem pred tv...meni pa danes kar dostikrat otrdeva trebuh ...sicer pa sem danes bolj malo počivala sem skoz na netu želim vam lep večer uživajte...lepo božajte buščije in lubije oz oni lahko vas
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 20:21:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini moj bušči v 34t1d ... moj bušči v 36t ... zelo očitna razlika lepo raste
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 20:24:36
|
|
|
|
brigita23
|
halo punce, jst sem se nasladkala...no pa še en sendvič sem zmazala , mi je tak pasal. Vidim da imate vse bolj okrogle bušije joj kok so lepi , moj je tudi vedno večji, ga moram mal poslikat . Zej vas grem pa mal prebrat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 20:28:07
|
|
|
|
brigita23
|
nalini- tebe je pa sam buši, kok morš bit lepa nosečka detelja-ti tudi sam ena velika žogica
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 20:34:44
|
|
|
|
NinaMM
|
Čer! Evo, po obisku pri tašči in doma sem tudi jaz končno malo na kavču ... Sem vedela, da sem se včeraj preveč hvalila s počutjem! Danes sem se zjutraj nabasala jagod pa hruške in je bilo očitno preveč kisline pa je šel zajtrk pa-pa In sploh sem danes že cel dan čist povožena, pojma nimam ... Pa še dragi dela, sem sama z in . Ne da se mi niti s kavča pobrat, mam filing, da bom kar skupaj zletela. Zdaj pa nič več jamranja!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 20:44:27
|
|
|
|
Cveta28
|
Tota dva sta pa moška po mojem okusu. Resnično sanjska. Vedno sem si želela enega dvometraša, s pobrito glavo in 100 kg. Oreng dedeca! Na koncu pa pristanem pri blond kodru z modrimi očkami, ki je bolj podoben baročnemu angelčku Amapk je pa samo moj!!! no, moj lubi je 185,5, 103 kg, pobrit, rjave očke ampak ti ga ne dam Detelja, kako si nesramna a ti še nobeden ni povedal, da vse stvari ostanejo v familiji
< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 7.3.2009 20:45:09 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 20:47:52
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 cveta- moj je tudi čisto drugačnega videza, kot pa so bile moje predstave o idelnem moškem , no ampak ima pa tisto nekja kar me je osvojilo in je zame popoln Itak, me že vemo kakšni cukri so naši moški in prav zato jih ne damo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 20:55:06
|
|
|
|
NinaMM
|
Cveta, glede dekompresije ... To so eni stoli, v katere te lepo zadelajo in potem se zrak ven posesa. Tako da ti malo stisne vse skupaj, ne vem, kako naj opišem. Meni je fino, nimam potem bolečin v nogah. Sicer pa pomaga tudi zaradi boljše prekrvavitve. Lahko pokličeš pa se naročiš, probat ni greh
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 20:55:34
|
|
|
|
Cveta28
|
Jaz sem pa vesela, ker je moj koder prišel iz smučanja k meni v KR Fantje so bili v Bovcu in so hoteli iti na Kanin (baje imajo med 7-9 m snega) vendar je pihalo kot zmešano. Potem pa so jim domačini povedali, da je prelaz Predel 'neuradno' odprt in so jo popihali na Višarje. Nazaj grede so skočili še v Kranjsko Goro in potem se je moj raje pripeljal do naju s koderčkom kot da bi šel naprej do LJ
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 20:57:46
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Cveta, glede dekompresije ... To so eni stoli, v katere te lepo zadelajo in potem se zrak ven posesa. Tako da ti malo stisne vse skupaj, ne vem, kako naj opišem. Meni je fino, nimam potem bolečin v nogah. Sicer pa pomaga tudi zaradi boljše prekrvavitve. Lahko pokličeš pa se naročiš, probat ni greh Imaš prav...bom drugi teden stopila v akcijo, ko bom malce več v LJ. Upam, da ti tale večer čim prej mine ter da boš ponoči dobro spančkala ter se zjutraj zbudila v troje....ti, buši in tvoj dragi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:00:02
|
|
|
|
NinaMM
|
Pa ne pozabimo še na dva mačja razvajenca, ki sta itak skos v postelji
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:00:10
|
|
|
|
Cveta28
|
Glede sterilizacije dud...jaz sem kupila 2 silikonski dudi od Aventa, ki imata poleg zamašek za shranjevanje dude. A tisti zamašek tudi dam v vodo prekuhat? Pa sorry, če sem postavila glupo vprašanje.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:01:39
|
|
|
|
*Junona*
|
Punce, dober večer. Vidim, da ste bile pridne, ste velikoooo napisale. Sem bolj na hitro prebrala, upam, da nisem kaj zgrešila. Jaz sem danes popoldan čistila stanovanje, pardon, oba sva čistila. Moj dragi je imel čez kopalnico. Potem sva šla na sprehod do bližnjega ribnika, je prav pasalo. Med potjo mi je dragi nabral oz. utrgal veje mačic... jih že imam v vazi, čakam, da se lepo razcvetijo. Zdajle sedim pred računalnikom kot kakšen sod, sem se tako pice najedla. Smo jo pripravili moja sestra, dragi in js. Stuširana sem že, čakam lubija da pride, da grema filmček pogledat. Je v spodnjem štuku na obisku pri mojih starših, z mojim atijem igrata karte. Mata take borbe. Je včeraj lubi 3 runde zgubil, zdej se pa hoče maščevat. Moški ego. Joj, kak tvezim... grem vas še mal komentirat.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:02:00
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Pa ne pozabimo še na dva mačja razvajenca, ki sta itak skos v postelji To mi je pa dobro poznano. Mi smo včasih imeli muco Rozi, ki je spala v naših posteljah. Včasih se je gospodična tako razkomotila, da sem skoraj iz postelja padla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?