Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:39:36
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Skoraj sem že bravo čestitke sedaj pa kr v Rim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:39:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ada uh tebe pa so pustili čakat ampak važno, da je blo vse ok in da je Miha bil pravi korenjak. lahko noooččč. V tretje gre rado in zdaj res grem nočko Pa ti si še kar tu Je fajna družba tukaj gori, ne
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:40:52
|
|
|
|
Najaa
|
A je tukaj veselo danes? Kako ste kaj, babike? Mi smo imeli obiske... Pol je bila pa Nika tako zdrmana od vsega, da mi je 2 uri visela na joški. In ker je bilo premalo, je dobila spet dodatek. Zdaj pa spi. Pa nekaj se premetava.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:41:12
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ada uh tebe pa so pustili čakat ampak važno, da je blo vse ok in da je Miha bil pravi korenjak. lahko noooččč. V tretje gre rado in zdaj res grem nočko Pa ti si še kar tu Je fajna družba tukaj gori, ne juhuuuu prva na strani to je bil moj namen dans zvečer pa mi je le uspelo kk sem vesela kod da bi jedla veliko čokolado z lešniki sam men pa dans neki škoduje le kaj hmmmm
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:41:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Skoraj sem že bravo čestitke sedaj pa kr v Rim Grem te zdaj počasi v P, ja
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:41:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Jeeeeeeeee... uspelo Tak, zdaj pa grem v P haha, tebi se pa res mudi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:43:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A je tukaj veselo danes? Kako ste kaj, babike? Mi smo imeli obiske... Pol je bila pa Nika tako zdrmana od vsega, da mi je 2 uri visela na joški. In ker je bilo premalo, je dobila spet dodatek. Zdaj pa spi. Pa nekaj se premetava. Dobro smo. Jaz sem dobila dovoljenje, da grem v P, ker imam že štiri zvezdice. Tak da se počasi odpravljam Ne, saj se hecam, da ne boš kje resno mislila, da kam grem A to je zdaj bila prva tura obiskov, ali ste že kakšne dali skozi? Boga Nikica. No, saj se bo odpočila pa bo bolje...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:44:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ada uh tebe pa so pustili čakat ampak važno, da je blo vse ok in da je Miha bil pravi korenjak. lahko noooččč. V tretje gre rado in zdaj res grem nočko Pa ti si še kar tu Je fajna družba tukaj gori, ne juhuuuu prva na strani to je bil moj namen dans zvečer pa mi je le uspelo kk sem vesela kod da bi jedla veliko čokolado z lešniki sam men pa dans neki škoduje le kaj hmmmm Ha ha ha ha. Te hormoni zafrkavajo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:44:34
|
|
|
|
felix7
|
Tale gospodična je pa Lucija od Grahec, ko z očkom podirata kupčke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:44:49
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A je tukaj veselo danes? Kako ste kaj, babike? Mi smo imeli obiske... Pol je bila pa Nika tako zdrmana od vsega, da mi je 2 uri visela na joški. In ker je bilo premalo, je dobila spet dodatek. Zdaj pa spi. Pa nekaj se premetava. Ena more dans v P pa da vidimo katera bo šla ...pol se je pa nacartala Nika a ne...joj to nas jutri čaka ko pride Liina botrica(krstna)jo bo namučkala ko nora...kk je luštno cartat ampak nihče pa ne ve kako je pol luptno ko gredo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:45:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A je tukaj veselo danes? Kako ste kaj, babike? Mi smo imeli obiske... Pol je bila pa Nika tako zdrmana od vsega, da mi je 2 uri visela na joški. In ker je bilo premalo, je dobila spet dodatek. Zdaj pa spi. Pa nekaj se premetava. Dobro smo. Jaz sem dobila dovoljenje, da grem v P, ker imam že štiri zvezdice. Tak da se počasi odpravljam Ne, saj se hecam, da ne boš kje resno mislila, da kam grem A to je zdaj bila prva tura obiskov, ali ste že kakšne dali skozi? Boga Nikica. No, saj se bo odpočila pa bo bolje... Prvi so bili. Nepričakovani, ker uradno še ne sprejemamo obiskov. Čestitke za 4 zvezdice!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:45:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Jeeeeeeeee... uspelo Tak, zdaj pa grem v P haha, tebi se pa res mudi Eh, saj to je tak veš - pes ki laja, ne grize Po moje me bo taka panika, ko se bo zares začelo, da bo pol Maribora v luftu
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:45:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Tale gospodična je pa Lucija od Grahec, ko z očkom podirata kupčke Pridna, kar naj jih podira še naprej!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:46:02
|
|
|
|
Grahec
|
felix res oprosti ker sem te namatrala s temi neuspelimi poskusi pošiljanja slikic... Ma, boš vsaj dobro spala če boš utrujena ada hvala za porodno zgodbo in obljubljam, da jo kmalu napišem tudi sama.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:46:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Tale gospodična je pa Lucija od Grahec, ko z očkom podirata kupčke iiiii, kaka lušna pupa. prava mala škratolinka
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:46:12
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ada uh tebe pa so pustili čakat ampak važno, da je blo vse ok in da je Miha bil pravi korenjak. lahko noooččč. V tretje gre rado in zdaj res grem nočko Pa ti si še kar tu Je fajna družba tukaj gori, ne juhuuuu prva na strani to je bil moj namen dans zvečer pa mi je le uspelo kk sem vesela kod da bi jedla veliko čokolado z lešniki sam men pa dans neki škoduje le kaj hmmmm Ha ha ha ha. Te hormoni zafrkavajo aja poporodni ok zdej pa mal resnosti sej dans ne vem kk je treba bit resen bom drugič obljubim...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:46:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A je tukaj veselo danes? Kako ste kaj, babike? Mi smo imeli obiske... Pol je bila pa Nika tako zdrmana od vsega, da mi je 2 uri visela na joški. In ker je bilo premalo, je dobila spet dodatek. Zdaj pa spi. Pa nekaj se premetava. Ena more dans v P pa da vidimo katera bo šla ...pol se je pa nacartala Nika a ne...joj to nas jutri čaka ko pride Liina botrica(krstna)jo bo namučkala ko nora...kk je luštno cartat ampak nihče pa ne ve kako je pol luptno ko gredo... Točno tako.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:47:06
|
|
|
|
felix7
|
Grahec, slikico imaš tudi na emailu. A si pošiljala še kako slikico, ker potem spet ene ni odprlo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:47:08
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Tale gospodična je pa Lucija od Grahec, ko z očkom podirata kupčke iiiiii kk cukrček
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:47:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec felix res oprosti ker sem te namatrala s temi neuspelimi poskusi pošiljanja slikic... Ma, boš vsaj dobro spala če boš utrujena ada hvala za porodno zgodbo in obljubljam, da jo kmalu napišem tudi sama. ni problema, firma časti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:48:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ada uh tebe pa so pustili čakat ampak važno, da je blo vse ok in da je Miha bil pravi korenjak. lahko noooččč. V tretje gre rado in zdaj res grem nočko Pa ti si še kar tu Je fajna družba tukaj gori, ne juhuuuu prva na strani to je bil moj namen dans zvečer pa mi je le uspelo kk sem vesela kod da bi jedla veliko čokolado z lešniki sam men pa dans neki škoduje le kaj hmmmm Ha ha ha ha. Te hormoni zafrkavajo aja poporodni ok zdej pa mal resnosti sej dans ne vem kk je treba bit resen bom drugič obljubim... danes zgleda, da nam vsem nekaj dogaja mogoče se že začenjajo vplivi polne lune al kaj... jaz zdaj čakam, da bo felix rekla, da preveč gobcam in da moram počakat na 5. zvezdico, preden dobim dovoljenje za v P
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:49:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A je tukaj veselo danes? Kako ste kaj, babike? Mi smo imeli obiske... Pol je bila pa Nika tako zdrmana od vsega, da mi je 2 uri visela na joški. In ker je bilo premalo, je dobila spet dodatek. Zdaj pa spi. Pa nekaj se premetava. Ena more dans v P pa da vidimo katera bo šla ...pol se je pa nacartala Nika a ne...joj to nas jutri čaka ko pride Liina botrica(krstna)jo bo namučkala ko nora...kk je luštno cartat ampak nihče pa ne ve kako je pol luptno ko gredo... Točno tako. samo eni se res ne znajo spokat...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:50:23
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A je tukaj veselo danes? Kako ste kaj, babike? Mi smo imeli obiske... Pol je bila pa Nika tako zdrmana od vsega, da mi je 2 uri visela na joški. In ker je bilo premalo, je dobila spet dodatek. Zdaj pa spi. Pa nekaj se premetava. Ena more dans v P pa da vidimo katera bo šla ...pol se je pa nacartala Nika a ne...joj to nas jutri čaka ko pride Liina botrica(krstna)jo bo namučkala ko nora...kk je luštno cartat ampak nihče pa ne ve kako je pol luptno ko gredo... Točno tako. ampak če pa ne dovolim je pa fulll užaljena...to ej ena taka mlada punca ko je popolnoma zasvojena z našo Lio in komaj čaka da bo uradno botrca in non stop ji kr neki kupuje tako da sem bila že kr mal huda ampak ne pomaga sej se vidi se me veliki ne bojijo kk se bodo šele mali otroc
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:50:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz zdaj čakam, da bo felix rekla, da preveč gobcam in da moram počakat na 5. zvezdico, preden dobim dovoljenje za v P me je že zamikal, pa sem se te usmilila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:51:48
|
|
|
|
Najaa
|
Ma ja, saj jaz nimam nič proti obiskom, samo da se znajo spokat. Ne da ti celo popoldne svetijo in moraš že sam nakazat, da zdaj je pa dovolj. Sicer smo bili veliko vzunaj, pa vseeno. Sem bila od hoje kar zmatrana, pa rana me je bolela... Ah, bo že.
|
|
|
Ime za fantkapikpikiKatero izmed naslednjih imen vam bi najbolj "pasalo" k bratcu Tristanu?Aleksej (
48%)
Patrik (
11%)
Tobija (
14%)
Oskar (
21%)
Samuel (
6%)
Število vseh glasov: 105Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!