Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:52:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita ampak če pa ne dovolim je pa fulll užaljena...to ej ena taka mlada punca ko je popolnoma zasvojena z našo Lio in komaj čaka da bo uradno botrca in non stop ji kr neki kupuje tako da sem bila že kr mal huda ampak ne pomaga sej se vidi se me veliki ne bojijo kk se bodo šele mali otroc če kupuje pametne stvari, je še ok, kaj pa tisti, ki kupujejo igrače in oblačila, ki jih sploh ne rabiš jaz sem nekaterim že rekla, naj nikar ne kupujejo oblekic in igrač, pa sem dobila en odgovor: ja, igrače pa otroci morajo met... ja sej, ampak danes jih imajo na tone, tega pa ne maram...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:53:11
|
|
|
|
Najaa
|
cita, sem te hotla vprašat, zakaj ne prosiš G za tablete za povečanje laktacije? Meni so zelo pomagale, za mleko pa niso škodljive. Še vedno vzamem kakšno, če imam občutek, da je manj. Kot npr. danes.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:54:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz zdaj čakam, da bo felix rekla, da preveč gobcam in da moram počakat na 5. zvezdico, preden dobim dovoljenje za v P me je že zamikal, pa sem se te usmilila O hvala. kak si prijazna. se bom raje kar počasi spakirala v postlo, preden si spet premisliš nazaj
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:55:45
|
|
|
|
felix7
|
zdaj ima pa moje dete dovolj, me brca, kar verjetno pomeni: mami, pejt že dol z računalnika to so zadnje dni tudi najpogosteje izrečene besede s strani moža Lahko noč, punce
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:56:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: cita ampak če pa ne dovolim je pa fulll užaljena...to ej ena taka mlada punca ko je popolnoma zasvojena z našo Lio in komaj čaka da bo uradno botrca in non stop ji kr neki kupuje tako da sem bila že kr mal huda ampak ne pomaga sej se vidi se me veliki ne bojijo kk se bodo šele mali otroc če kupuje pametne stvari, je še ok, kaj pa tisti, ki kupujejo igrače in oblačila, ki jih sploh ne rabiš jaz sem nekaterim že rekla, naj nikar ne kupujejo oblekic in igrač, pa sem dobila en odgovor: ja, igrače pa otroci morajo met... ja sej, ampak danes jih imajo na tone, tega pa ne maram... Uh, mi imamo na tone takih stvari, ki jih ne rabimo. Zato pa imam najraje, če me vprašajo, če kaj rabimo ali da je kdo toliko pameten, da se spomni in prinese bone npr. za HM ali BC ipd. To vedno prav pride.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:57:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Uh, mi imamo na tone takih stvari, ki jih ne rabimo. Zato pa imam najraje, če me vprašajo, če kaj rabimo ali da je kdo toliko pameten, da se spomni in prinese bone npr. za HM ali BC ipd. To vedno prav pride. jaz tudi izključno bone kupujem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:57:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: cita ampak če pa ne dovolim je pa fulll užaljena...to ej ena taka mlada punca ko je popolnoma zasvojena z našo Lio in komaj čaka da bo uradno botrca in non stop ji kr neki kupuje tako da sem bila že kr mal huda ampak ne pomaga sej se vidi se me veliki ne bojijo kk se bodo šele mali otroc če kupuje pametne stvari, je še ok, kaj pa tisti, ki kupujejo igrače in oblačila, ki jih sploh ne rabiš jaz sem nekaterim že rekla, naj nikar ne kupujejo oblekic in igrač, pa sem dobila en odgovor: ja, igrače pa otroci morajo met... ja sej, ampak danes jih imajo na tone, tega pa ne maram... Ma midva sma se kar odločila, da sama ne boma nobenih igrač kupovala. Če boma zdržala seveda, ker je tega toliko Itak na začetku otrok praktično nič ne rabi, pa še vsi nosijo tolko te krame, da prvič itak nimama kam tega dajat, drugič pa je ful brezveze, ko je pol otrok čisto zmešan, ker ima preveč vsega in niti ne vem s čim bi se igral, oziroma sploh nima pregleda nad tem, kaj sploh ima.... Bomo videli kako in kaj sproti... V naprej v glavnem nisma zdaj čisto nič kupovala....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:58:02
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita, sem te hotla vprašat, zakaj ne prosiš G za tablete za povečanje laktacije? Meni so zelo pomagale, za mleko pa niso škodljive. Še vedno vzamem kakšno, če imam občutek, da je manj. Kot npr. danes. sej veš kaj je fora ker jem tabletke Tametil...joj al pa sem jaz tulk čudna pa ni velik mlekca sedaj pa res vse poskusila...upanje umre zadnje ampak sem pa žalostna ker si fullll želim pa ni nekega učinka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:58:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdaj ima pa moje dete dovolj, me brca, kar verjetno pomeni: mami, pejt že dol z računalnika to so zadnje dni tudi najpogosteje izrečene besede s strani moža Lahko noč, punce Tepa lahko noč
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:58:27
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: cita ampak če pa ne dovolim je pa fulll užaljena...to ej ena taka mlada punca ko je popolnoma zasvojena z našo Lio in komaj čaka da bo uradno botrca in non stop ji kr neki kupuje tako da sem bila že kr mal huda ampak ne pomaga sej se vidi se me veliki ne bojijo kk se bodo šele mali otroc če kupuje pametne stvari, je še ok, kaj pa tisti, ki kupujejo igrače in oblačila, ki jih sploh ne rabiš jaz sem nekaterim že rekla, naj nikar ne kupujejo oblekic in igrač, pa sem dobila en odgovor: ja, igrače pa otroci morajo met... ja sej, ampak danes jih imajo na tone, tega pa ne maram... ta kupuje vedno uporabne stvari ampak mi je že pol kr nerodno ker non stop nekaj kupi vednooooo....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:59:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Grem jaz tudi v postlo počasi. Če se jutri ne javim, sem mogoče v P, ker imam zdaj pa že 4 zvezdice in tudi uradno lahko grem Lepo spančkajte!
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:59:46
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdaj ima pa moje dete dovolj, me brca, kar verjetno pomeni: mami, pejt že dol z računalnika to so zadnje dni tudi najpogosteje izrečene besede s strani moža Lahko noč, punce lepo nočko...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 23:00:27
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Grem jaz tudi v postlo počasi. Če se jutri ne javim, sem mogoče v P, ker imam zdaj pa že 4 zvezdice in tudi uradno lahko grem Lepo spančkajte! Tudi tebi lepo nočko...a bom sama ostala...???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 23:02:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita, sem te hotla vprašat, zakaj ne prosiš G za tablete za povečanje laktacije? Meni so zelo pomagale, za mleko pa niso škodljive. Še vedno vzamem kakšno, če imam občutek, da je manj. Kot npr. danes. sej veš kaj je fora ker jem tabletke Tametil...joj al pa sem jaz tulk čudna pa ni velik mlekca sedaj pa res vse poskusila...upanje umre zadnje ampak sem pa žalostna ker si fullll želim pa ni nekega učinka Aja, že jemlješ? Kako pa? 2 zjutraj in 1 zvečer?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 23:02:49
|
|
|
|
|
Ja nč sej tud jaz grem visim na rač.ko da nimam otrok evo se nekdo oglaša da me spomni da obstaja...mal heca šibam nekdo me z malim jokcom kliče...grem se cartat Lepo nočko punce če pa gre katera v P pa seveda hiter in čim lažji porod...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 23:03:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Grem jaz tudi v postlo počasi. Če se jutri ne javim, sem mogoče v P, ker imam zdaj pa že 4 zvezdice in tudi uradno lahko grem Lepo spančkajte! Tudi tebi lepo nočko...a bom sama ostala...??? Ne boš. A dete spi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 23:03:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Da se še mi malo považimo ,mi smo ,pa danes stari 2 meseca ,joj kam čas beži. Sej res. Vi ste točno 1 mesec pred nami. Čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 23:03:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Jaz sem se pa celo potrudila in poslikala še svoj trebušček. Upam, da je zdaj to res ena izmed zadnjih slik, če ne čisto zadnja Vau, velikanko mali! Lep je!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 23:03:33
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita, sem te hotla vprašat, zakaj ne prosiš G za tablete za povečanje laktacije? Meni so zelo pomagale, za mleko pa niso škodljive. Še vedno vzamem kakšno, če imam občutek, da je manj. Kot npr. danes. sej veš kaj je fora ker jem tabletke Tametil...joj al pa sem jaz tulk čudna pa ni velik mlekca sedaj pa res vse poskusila...upanje umre zadnje ampak sem pa žalostna ker si fullll želim pa ni nekega učinka Aja, že jemlješ? Kako pa? 2 zjutraj in 1 zvečer? ja ja takole jemljem nimam pojma
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 23:04:15
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Grem jaz tudi v postlo počasi. Če se jutri ne javim, sem mogoče v P, ker imam zdaj pa že 4 zvezdice in tudi uradno lahko grem Lepo spančkajte! Tudi tebi lepo nočko...a bom sama ostala...??? Ne boš. A dete spi? A pri vas detece pančka???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 23:05:49
|
|
|
|
|
Šibam nekomu zizo dat...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 23:06:26
|
|
|
|
Najaa
|
Ja, zdaj pančka. Je oa bila res zdrmana zarad folka in mi je obe mlekarne spraznila, pa še umetnega je dobila. Kaj čmo, ne sekiram se. Važno, da je zdrava. Očitno pa kak dan rabi več in jaz enostavno nimam. Pa si ti še kaj črpaš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 23:10:38
|
|
|
|
yania
|
čer...evo malo sem prebrala za nazaj....malček aja,,,kopanje ga he utrudilo, je jedel ob 19.20....že zamuja,,,,haha,, Jaz sem tudi imela mojo best kolegico na obisku...mi je bilo ful lepooooo, ko je drgač kar dolgčas....sta bila z malim do 21 ih...pa od 16ih...smo se načvekale...pa skopali smo Timona...zdej pa čakam, da bo jedel..potem pa grem tudi jaz vodoravno....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 23:11:08
|
|
|
|
yania
|
Najaa fino za učko....a si probala z mlekcom, kot sem ti napisala,a?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 23:12:37
|
|
|
|
yania
|
Kaj vse pobegnejo, ko jaz pridem...ja pozna sem, saj vem, samo res ni bilo časa prej... Pa tudi jaz bi že spala, če ne bi zdaj čakala,,,ker more vsak čas biti lakota
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
je vas mož ljubosumen brez pravega razloga?cupacupsda (
26%)
ne (
74%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!