|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
7.3.2009 22:52:57   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: cita

ampak če pa ne dovolim je pa fulll užaljena...to ej ena taka mlada punca ko je popolnoma zasvojena z našo Lio in komaj čaka da bo uradno botrca in non stop ji kr neki kupuje tako da sem bila že kr mal huda ampak ne pomagauser posted image user posted image sej se vidi se me veliki ne bojijo kk se bodo šele mali otrocuser posted image user posted image

če kupuje pametne stvari, je še ok, kaj pa tisti, ki kupujejo igrače in oblačila, ki jih sploh ne rabiš user posted image  jaz sem nekaterim že rekla, naj nikar ne kupujejo oblekic in igrač, pa sem dobila en odgovor: ja, igrače pa otroci morajo met... ja sej, ampak danes jih imajo na tone, tega pa ne maram...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
7.3.2009 22:53:11   
Najaa
cita, sem te hotla vprašat, zakaj ne prosiš G za tablete za povečanje laktacije? Meni so zelo pomagale, za mleko pa niso škodljive. Še vedno vzamem kakšno, če imam občutek, da je manj. Kot npr. danes. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
7.3.2009 22:54:18   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaz zdaj čakam, da bo felix rekla, da preveč gobcam in da moram počakat na 5. zvezdico, preden dobim dovoljenje za v P user posted image user posted image user posted image user posted image

me je že zamikal, pa sem se te usmilila user posted image user posted image user posted image

O hvala. kak si prijazna. se bom raje kar počasi spakirala v postlo, preden si spet premisliš nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
7.3.2009 22:55:45   
felix7
zdaj ima pa moje dete dovolj, me brca, kar verjetno pomeni: mami, pejt že dol z računalnika user posted image  to so zadnje dni tudi najpogosteje izrečene besede s strani moža user posted image

Lahko noč, punce user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
7.3.2009 22:56:11   
Najaa

ampak če pa ne dovolim je pa fulll užaljena...to ej ena taka mlada punca ko je popolnoma zasvojena z našo Lio in komaj čaka da bo uradno botrca in non stop ji kr neki kupuje tako da sem bila že kr mal huda ampak ne pomagauser posted image user posted image sej se vidi se me veliki ne bojijo kk se bodo šele mali otrocuser posted image user posted image

če kupuje pametne stvari, je še ok, kaj pa tisti, ki kupujejo igrače in oblačila, ki jih sploh ne rabiš user posted image  jaz sem nekaterim že rekla, naj nikar ne kupujejo oblekic in igrač, pa sem dobila en odgovor: ja, igrače pa otroci morajo met... ja sej, ampak danes jih imajo na tone, tega pa ne maram...

Uh, mi imamo na tone takih stvari, ki jih ne rabimo. user posted image  Zato pa imam najraje, če me vprašajo, če kaj rabimo ali da je kdo toliko pameten, da se spomni in prinese bone npr. za HM ali BC ipd. To vedno prav pride.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
7.3.2009 22:57:03   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Uh, mi imamo na tone takih stvari, ki jih ne rabimo. user posted image  Zato pa imam najraje, če me vprašajo, če kaj rabimo ali da je kdo toliko pameten, da se spomni in prinese bone npr. za HM ali BC ipd. To vedno prav pride.

jaz tudi izključno bone kupujem

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
7.3.2009 22:57:32   
MalaČebelica

Ma midva sma se kar odločila, da sama ne boma nobenih igrač kupovala. Če boma zdržala seveda, ker je tega toliko user posted image user posted image user posted image Itak na začetku otrok praktično nič ne rabi, pa še vsi nosijo tolko te krame, da prvič itak nimama kam tega dajat, drugič pa je ful brezveze, ko je pol otrok čisto zmešan, ker ima preveč vsega in niti ne vem s čim bi se igral, oziroma sploh nima pregleda nad tem, kaj sploh ima....

Bomo videli kako in kaj sproti... V naprej v glavnem nisma zdaj čisto nič kupovala....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
7.3.2009 22:58:02   

cita, sem te hotla vprašat, zakaj ne prosiš G za tablete za povečanje laktacije? Meni so zelo pomagale, za mleko pa niso škodljive. Še vedno vzamem kakšno, če imam občutek, da je manj. Kot npr. danes. user posted image

sej veš kaj je fora ker jem tabletke Tametil...joj al pa sem jaz tulk čudna pa ni velik mlekca sedaj pa res vse poskusila...upanje umre zadnje ampak sem pa žalostna ker si fullll želim pa ni nekega učinkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
7.3.2009 22:58:11   
MalaČebelica

zdaj ima pa moje dete dovolj, me brca, kar verjetno pomeni: mami, pejt že dol z računalnika user posted image  to so zadnje dni tudi najpogosteje izrečene besede s strani moža user posted image

Tepa lahko noč

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
7.3.2009 22:58:27   

ta kupuje vedno uporabne stvari ampak mi je že pol kr nerodno ker non stop nekaj kupi vednooooo....

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
7.3.2009 22:59:24   
MalaČebelica
Grem jaz tudi v postlo počasi.

Če se jutri ne javim, sem mogoče v P, ker imam zdaj pa že 4 zvezdice in tudi uradno lahko grem user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo spančkajte!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
7.3.2009 22:59:46   

lepo nočko...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
7.3.2009 23:00:27   

Če se jutri ne javim, sem mogoče v P, ker imam zdaj pa že 4 zvezdice in tudi uradno lahko grem user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo spančkajte!

Tudi tebi lepo nočko...a bom sama ostala...???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4038
7.3.2009 23:02:05   
Najaa

sej veš kaj je fora ker jem tabletke Tametil...joj al pa sem jaz tulk čudna pa ni velik mlekca sedaj pa res vse poskusila...upanje umre zadnje ampak sem pa žalostna ker si fullll želim pa ni nekega učinkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, že jemlješ? Kako pa? 2 zjutraj in 1 zvečer?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
7.3.2009 23:02:49   
Ja nč sej tud jaz grem visim na rač.ko da nimam otrok evo se nekdo oglaša da me spomni da obstaja...mal heca šibam nekdo me z malim jokcom kliče...grem se cartat

Lepo nočko punce če pa gre katera v P pa seveda hiter in čim lažji porod...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
7.3.2009 23:03:02   
Najaa

Lepo spančkajte!

Ne boš. user posted image

A dete spi?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
7.3.2009 23:03:24   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Da se še mi malo považimo ,mi smo ,pa danes stari 2 meseca ,joj kam čas beži.

Sej res. Vi ste točno 1 mesec pred nami. Čestitke! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
7.3.2009 23:03:27   
Najaa

Jaz sem se pa celo potrudila in poslikala še svoj trebušček. Upam, da je zdaj to res ena izmed zadnjih slik, če ne čisto zadnja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Vau, velikanko mali! user posted image  Lep je! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4043
7.3.2009 23:03:33   

Aja, že jemlješ? Kako pa? 2 zjutraj in 1 zvečer?

ja ja takole jemljem nimam pojmauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
7.3.2009 23:04:15   

Lepo spančkajte!

Ne boš. user posted image

A dete spi?

A pri vas detece pančka???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
7.3.2009 23:05:49   
Šibam nekomu zizo dat...user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
7.3.2009 23:06:26   
Najaa
Ja, zdaj pančka. Je oa bila res zdrmana zarad folka in mi je obe mlekarne spraznila, pa še umetnega je dobila. Kaj čmo, ne sekiram se. Važno, da je zdrava. Očitno pa kak dan rabi več in jaz enostavno nimam.
Pa si ti še kaj črpaš?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
7.3.2009 23:10:38   
yania
čer...evo malo sem prebrala za nazaj....malček aja,,,kopanje ga he utrudilo, je jedel ob 19.20....že zamuja,,,,haha,,

Jaz sem tudi imela mojo best kolegico na obisku...mi je bilo ful lepooooo, ko je drgač kar dolgčas....sta bila z malim do 21 ih...pa od 16ih...smo se načvekale...pa skopali smo Timona...zdej pa čakam, da bo jedel..potem pa grem tudi jaz vodoravno....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
7.3.2009 23:11:08   
yania
Najaa fino za učko....a si probala z mlekcom, kot sem ti napisala,a?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
7.3.2009 23:12:37   
yania
Kaj vse pobegnejo, ko jaz pridem...ja pozna sem, saj vem, samo res ni bilo časa prej...

Pa tudi jaz bi že spala, če ne bi zdaj čakala,,,ker more vsak čas biti lakota user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

je vas mož ljubosumen brez pravega razloga?
cupacups

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!