|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
7.3.2009 22:25:22   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

saj v resnici je pogoj pet. to felix včasih komu čez prste pogleda (recimo meni user posted image user posted image user posted image user posted image )

ti pa lahko že greš po novo pupo ali pobiča user posted image user posted image user posted image user posted image

poglej poglej, samo še 12 postov user posted image  a se ti že danes kam odpravljaš? user posted image user posted image user posted image

dobro mi gre, ne? user posted image

pa ja, mam že počasi dovolj vsega in kar grem. sem se odločila. danes sem se fajn naspala pa stuširala in pobrila. pa še najedla, če mi v P slučajno ne bi hotli nič dat. tak da i'm ready user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
7.3.2009 22:25:41   
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

IZVIRNO SPOROČILO: cita

čer!!

mal čekiram slikce, ja vse mate lepe otročke user posted image ,

cita si še tle?

a Laura je pri teb?, zato jo je Kaja dans pol ure klicala,

ja ja Cita še straši...user posted image user posted image user posted image Laura je pr nas,kej nujnega??kje jo je pa klicala???

nič nujnega, hotla se j z njo igrat! Pr ograji se je drla in klicala, mislim da jo je cel hrib slišu! Sam od "njih" ni bilo dobenga odgovora!

a tvoj pa šiba v tork na šiht? predvidevam, da mu je težko. a ne?

Ma ja sej veš tam nč ne slišijo če bi jim kdo kaj druga pokazal bi pa sigurno slišaluser posted image user posted image user posted image sej veš mal sem hudobna...men podobno...

Joj ne govori prej ga je šef klical da mora že v ponedeljek delat in to celo za ob 18 joj joj fulll mu je hudo men pa tuduser posted image user posted image user posted image

zakaj bi bla hudobna, če maš pa prav;
a res, že v ponedeljek? user posted image  ej povej mi, a dela na smene, al kr cele dneve, pa je pol kak dan doma?

ma ja že v ponedeljek na žalost...mah tle je kr neki lahko dela od 08-15 ali 16 potem od 15-pa do konca to je pa lahko tudi pozno v noč odvisno od dneva konec naj bi bil ob 23:30...nimajo nekih ustaljenih urnikov sej pol ko bo šla Lia v vrtec bodo mal mogli pošlihtat tole v službi sem mu povedala...ja pol pa je ponavadi en dan doma al pa dva odvisno..mah naj gre tole gostinstvo nekamuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
7.3.2009 22:26:35   
felix7

drugače pa je mogoče tudi možno, da zdaj kero zagrabi pa kar leti v P user posted image user posted image user posted image če nekatere lahko rodijo med spanjem - pa še druge podobne zgodbe krožijo po svetu, pol lahko tudi kera rodi v dobri uri user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, med spanjem, ja... pa tiste, ko je šla na wc, pa je ven otrok padel, pa sploh ni vedla, da je noseča... user posted image  user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
7.3.2009 22:27:34   
MalaČebelica

joj naj povem tole foro veš kulkrat me moj dragi dobi ko si jaz mojega bušija(špeh)božamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

he he. kaka fora. saj po moje bomo (oziroma nekatere že) vse to delale... če nekaj počneš 9 mesecev, se pa ne moreš kar tak naenkrat odvadit user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
7.3.2009 22:27:43   
tasa_m
Nič punce moje, grem se mal k Liji pocartat. Škoda da sem prevelika za nejno posteljo user posted image , no pol pa se bomo proti jutru catali. Jo bomo zdaj pustili pri miru.

Lahko nočko vsem pa se tipkmo kaj.. pa glete da se jutri začne kaj dogajat.. user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
7.3.2009 22:28:03   
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

joj naj povem tole foro veš kulkrat me moj dragi dobi ko si jaz mojega bušija(špeh)božamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image  če pa tak lepo zgleda koda bi ble še v kakem 4 mescu user posted image user posted image

ja res ja ampak pr men je vse mlahavo pa tk mehko ni najbolj podobno nosečniškemu bušijuuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
7.3.2009 22:28:54   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

drugače pa je mogoče tudi možno, da zdaj kero zagrabi pa kar leti v P user posted image user posted image user posted image če nekatere lahko rodijo med spanjem - pa še druge podobne zgodbe krožijo po svetu, pol lahko tudi kera rodi v dobri uri user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, med spanjem, ja... pa tiste, ko je šla na wc, pa je ven otrok padel, pa sploh ni vedla, da je noseča... user posted image  user posted image user posted image user posted image

ja no vidiš, kaj vse je možno user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz več sploh na wc ne upam, da se mi ne bi kaj takega zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
7.3.2009 22:28:59   
felix7

Nič punce moje, grem se mal k Liji pocartat. Škoda da sem prevelika za nejno posteljo user posted image , no pol pa se bomo proti jutru catali. Jo bomo zdaj pustili pri miru.

Lahko nočko vsem pa se tipkmo kaj.. pa glete da se jutri začne kaj dogajat.. user posted image user posted image  

nočko taši user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
7.3.2009 22:29:03   

user posted image

lepo pančkite punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
7.3.2009 22:29:18   
ada2
tako, čakam, da se Miha zbudi, pa da ga še nahranim predno grem spat in medtem vam napišem to mojo porodno zgodbo, ker kolikor sem na hitro preletela, ste nekaj bile obveščene, ampak ne o vsem.

torej:
2.3. zjutraj ob 7 sem imela ctg. miha bi naj med snemanjem spal, zato so me ponovno naročili isti dan ob 13 uri. ko sem prišla nazaj me je G po snemanju ctgja pregledal in rekel, da sem 2-3 cm odprta, pa da je ctg pokazal rahlo tahikardijo in naj kar ostanem, da mi bodo dali umetne popadke in bom še isti dan rodila. super, sem mislila.... no, ob 14.10 so mi vstavili kanilo v žilo in mi dali umetne. sprva ni bilo nič, po kakšne pol ure sem začela čutit neke blage krče, ampak to še ni bilo to. če bi rojevala prvič, bi mogoče rekla, da so popadki, tako pa se mi ni zdelo nič posebnega. če bi takšne čutila doma še sigurno ne bi šla v P. ob 15 se je menjala smena... prišel je drug G, me vprašal če so kakšni popadki in sem mu povedala da še niso pravi, čutim jih pa. opravil je pregled, ki pa je bil zelo boleč, in rekel, da se nič ne dogaja, naj mi izklopijo umetne, pa naj čakam na svoje. da jaz rojevam že tretjič in moram njim pokazat kako se to opravi brez pomoči medicine... dobila sem prav tak občutek, kot da se mu ne ljubi delat. potem so me pustili do večera v porodni. moj je šel domov k otrokoma, jaz sem pa stala tam v porodni ob oknu, gledala ven in si nisem imela kaj začeti. okoli 8 zvečer so me preselili v eno sobo zraven porodne, kjer sem imela vsaj malo bolj udobno posteljo, pa dali so mi večerjo. tam se mi je misel na to, da se temu G ne ljubi delat še okrepila, saj je z mano ležala ena punca, ki ji je voda odtekla že v nedeljo, pa niso še nič ukrenili. noč je bila dolga, slišala sem vsak zvonec, pri prvam se je moralo zgoditi nekaj hudega, ker je bilo slišat samo jok, pa ne tak, kot pri porodu, ampak tak iz obupa in žalosti, pri drugem sem potem poslušala porodne krike in se razveselila otroškega joka... končno je minila noč in spet je prišel tisti G, ki je naročil umetne popadke. ko me je videl tam se je začel razburjat kaj se dogaja, zakaj nisem rodila... povedala sem mu, da so mi odklopili popadke takoj, ko je on odšel in bil je zelo jezen... ukazal je, da me dajo takoj v porodno in nazaj popadke. tako sem ob 9 zjutraj dobila novo dozo. spet se je tako počasi začelo nekaj čutit, ampak nič hudega. brala sem knjigo in se skušala čimbolj pomirit. 11.45 je prišel G in me pogledal - dobre 3 cm odprta, mislila sem si, da ne bo nikoli, toliko naj bi bila že prejšnji dan. babici je naročil naj mu da inštrument, da mi predere mehur, ona pa se je začela razburjat, da je to prehitro... tako se je začela kregat z njim, da sem ravno hotela reči, naj se že 1x zmenijo, ker taka neusklajenost pa res ne vodi nikamor, ko je G vzdignil glas in ukazal, da se mehur predere. 11.50 mi je torej predrl mehur, 2 minuti kasneje sem čutila popadke tako na 3 minute. klicala sem mojega, ki pa je že bil na poti. ob 12 je prišel moj in me najprej spravil v smeh, potem me je masiral in me božal in vzpodbujal... 12.45 je prišla babica (na srečo ena druga, ki je bila super) me pogledala in rekla, da sem čisto odprta, vendar moram vstati, ker je glavica še visoko. ona in moj sta mi pomagala vstati, predihala sem tako še nekaj popadkov, potem sta me položila nazaj, prišla je še ena babica in kar naenkrat se je začelo čisto zares... jaz sploh nisem imela občutka, da smo že na koncu... prva babica je rekla, da lahko potisnem in sem, ona je govorila kako mi super gre, pa naj potisnem še malo za ramena in sem potisnila še malo in miha je bil zunaj. sploh nisem mogla dojeti, da se je rodil z enim samim popadkom, ker se mi je zdelo, da sploh ne potiskam močno. ni bilo potrebno rezanje, nič me ni raztrgal, skratka ne bi si mogla želeti lepše. prvo sem zagledala njegove dolge lase... moj je še prerezal popkovino in kmalu so mi ga umitega dali pod srajco, da smo se vsi trije lahko končno stisnili. počutila sem se odlično, malo utrujeno, a zelo srečno... kmalu zatem je prišel še G in mojemu stisnil roko in mu čestital. potem je čestital še meni in mi rekel, da je on želel to že včeraj opraviti. ampak jaz sem bila tako srečna, da mi je bilo itak že vseeno, glavno, da je bilo za mano, pa da sem videla, da je miha ok.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
7.3.2009 22:29:43   
felix7
user posted image

PDP   
Ime (starost)        (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 

07.03. 
Steffi (32)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., Izola user posted image +16 kg, ? cm
08.03. 
Lolita23 (23)          (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., CE user posted image +16 kg ?
NoBady (19)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 8.3., CE user posted image +23 kg, 107 cm
mihaela01 (27)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., Ptuj user posted image +10,5 kg, 97 cm
09.03.
sahary (29)            (št. user posted image 4, št. user posted image 3) 9.3., CE user posted image +13 kg, ?
11.03. 
petrcaK
(25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., CE user posted image +18 kg, 109 cm
mama_milchy (27) (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., Izola user posted image +14 kg, ?
12.03. 
helimaša (26)         (št. user posted image 3, št. user posted image 1) 9.3., LJ  user posted image +6 kg, 98 cm
13.03.
trezika (24)            (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 11.3., Ptuj user posted image +22,5 kg, 115 cm
14.03. 
trinity22 (30)         (št. user posted image  1, št. user posted image 0) //, CE user posted image +13 kg, 99 cm
- v P zaradi bolečin v ledvenem delu
škratka (23)           (št. user posted image  1, št. user posted image ?) 12.3, NM user posted image +18 kg, 109 cm
15.03.
lejca (32)                (št. user posted image 2, št. user posted image 0) 16.3., ITA user posted image +18 kg, 114 cm 
kajaka (30)             (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 10.3., Ptuj user posted image +17,5 kg
16.03.
dana
(31)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 9.3., LJ user posted image
+12,5 kg, 110 cm
17.03. 
MalaČebelica (27)   (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., MB user posted image +18 kg, 106 cm
18.03. 
buksi (26)                (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 17.3., PO user posted image +16 kg, ?
19.3.
Lorencia (25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 11.3., MB user posted image +10,5 kg, 100 cm
20.03.
pocka (29)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 12.3., Izola user posted image +19 kg, 106 cm 
21.3. 
_andreja_ (24)         (št. user posted image 2, št.user posted image 1) 10.3., TRB user posted image +14,5 kg, 136 cm
Pupa7 (28)                (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 17.3., CH  user posted image +18 kg, 122 cm 
jadrnica (28)             (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 16.3., LJ  user posted image +12,5 kg, 103 cm
čebeica maja (30)    (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., NM  user posted image +17,5 kg, 100 cm
pondelak (19)            (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 11.3., MS user posted image +16 kg, 115 cm 
sanna (23)                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., LJ  user posted image +14 kg, 107 cm
22.03
Sey (28)                     (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 9.3., PO user posted image +10 kg
23.03.
1hruška (25)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 26.2., LJ user posted image +14 kg, 106 cm
24.03.  
felix7 (27)                  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)
10.3., LJ user posted image +13,5 kg, 100 cm 
25.03.
marec 2009 (31)        (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., LJ user posted image +4 kg, 134 cm
novo (30)                    (št. user posted image 3, št. user posted image 0) 11.3., CE user posted image +15 kg, 102 cm
piamaria (30)              (št. user posted image 3, št. user posted image 2) 10.3., LJ user posted image +14,5 kg
loni77 (31)                  (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., PO user posted image +17 kg, 109 cm
26.03.
bambam (29)              (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 6.3., CE user posted image +21 kg, 118 cm
sončica* (23)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 18.2., LJ user posted image +15 kg ?
28.03.
Nina00
(35)               (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 6.3., LJ user posted image +13,5 kg, ?

Tulipan12 (34)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 12.3., MB user posted image +13,5 kg, ?  
SRCCEK (28)              (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 5.3., LJ user posted image +14 kg, 100 cm
suncicica (29)       (št. user posted image 2, št. user posted image 0) 9.3., Ptuj user posted image user posted image +30 kg, 115 cm
29.03.
drevozivljenja (22)    (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 9.3., MS user posted image +18 kg, 103 cm
30.03.
janaja
(25)                 (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 11.3., KR user posted image
+11,2 kg, 118 cm
31.03.
Irena83 (26)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., LJ user posted image +20 kg, 103 cm
01.04
Piruri (30)                  (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 17.3., PO user posted image +15 kg, 108 cm
Miška2006                 (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 11.3., GO/LJ user posted image +7 kg

- 13 fantkov user posted image
- 14 punčk user posted image
     - 16 presenečenj  user posted image

Skupaj nas je 42 marčevskih nosečk!

user posted image   

user posted image

user posted image            user posted image

MARČEVSKI ZVONČKI IN TROBENTICE 2009

Datum       Ime (starost)        PDP       Ime otročka   Teža    Velikost

7.1.2009      PERSIDA (32)    12.3.     Anže     user posted image    1840 g   43,5 cm
                                                             Tomaž   user posted image    1550 g    41 cm

30.1.2009    TEJČI H
(24)      28.3.   
  Lovro   user posted image     2000 g    44 cm

6.2.2009       CITA (28)          1.3.        Lia       user posted image     2900 g    47 cm

7.2.2009       NAJAA (30)       31.3.      Nika    user posted image     1940 g    46 cm

12.2.2009    YANIA (29)         8.3.       Timon  user posted image     2260 g    46 cm

12.2.2009    DUSHKA (26)      4.3.       Taja     user posted image     2600 g    47 cm

20.2.2009    TASA_M (25)     18.3.       Lija     user posted image     2330 g    46 cm

21.2.2009    JJASNA85 (23)  26.2.      Leon    user posted image      3510 g    54 cm

22.2.2009    JANJAP (26)      20.3.   Raphaël   user posted image     3110 g    50 cm

26.2.2009    GRAHEC (30)       6.3.     Lucija    user posted image      3840 g    53 cm

28.2.2009    KOKICA32 (33)  20.3.   Valentin  user posted image     2990 g    50 cm

2.3.2009      =JASNA= (27)     3.3.       Katja    user posted image     3325 g    50 cm

3.3.2009       ADA2 (30)           3.3.       Miha     user posted image     4000 g    53 cm

4.3.2009      JULAM (33)          1.3.     Karolina user posted image     3300 g    53 cm

5.3.2009      INFINITY1 (26) 16.3.      Lovro    user posted image      3190 g    49 cm

6.3.2009       SPPS (26)           7.3.       Marcel  user posted image      3830 g    52 cm

6.3.2009       DALI*(28)         18.3.       Etien    user posted image      3260 g    49 cm

6.3.2009       MEDIUHEC (29) 17.3.      Matevž user posted image      3000 g    50 cm

TRENUTNO VODIJO user posted image    12 : 7!!!

user posted image

user posted image

PUNCE, DAJTE PROSIM PODATKE JAVLJAT VSAJ BARVNO, DA JIH BO LAŽJE NAJTI V TEKSTU, DA NE BO POTEM PRITOŽEVANJA, DA KAKŠNIH PODATKOV NI VPISANIH OZ. POPRAVLJENIH!

user posted image    

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
7.3.2009 22:29:48   

he he. kaka fora. saj po moje bomo (oziroma nekatere že) vse to delale... če nekaj počneš 9 mesecev, se pa ne moreš kar tak naenkrat odvadit user posted image

sam res ja moj pa se pol smeji ko počen res men pa kr mal nerodenuser posted image user posted image pač tako je to...sej bo bolje ko bom shujšala in ne bo več bušija...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3987
7.3.2009 22:29:55   
felix7
ZVONČKI IN TROBENTICE MARČEVK 2009
user posted image    

user posted image   ANŽE in TOMAŽ - Persida 

user posted image   LOVRO - Tejči H 

user posted image  LIA - cita

user posted image    TIMON - Yania 

user posted image    LIJA - Tasa_M

user posted image    LEON - Jjasna85 

user posted image  TAJA - Dushka

user posted image   LUCIJA - Grahec

user posted image   NIKA - Najaa

user posted image    KATJA - =jasna=

user posted image  VALENTIN - Kokica32

user posted image  KAROLINA - Julam

user posted image    MIHA - Ada2

user posted image    

< Sporočilo je popravil felix7 -- 7.3.2009 22:42:30 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
7.3.2009 22:29:58   
ada2
hmm, pa sem mislila samo na kratko... ampak saj vemo, da se to ne dauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
7.3.2009 22:30:04   
felix7
BUŠIJI MARČEVK 2009 
user posted image   trezika - 32. teden 
user posted image   Pupa7 - 37. teden 
user posted image Piruri - 32. teden 
user posted image  lejca - 37. teden 
user posted image Lolita23 - 37. teden 
user posted image   čebeica maja - 36. teden 
user posted image   felix7 - 36. teden 
user posted image    Mala Čebelica - 39. teden
user posted image   mama_milchy - 39. teden 
user posted image  trinity22 - 36. teden
user posted image   drevozivljenja - 30. teden 
user posted image  novo - 34 tednov  
user posted image pocka - 30 tednov 
user posted image   Lorencia - 35. teden 
user posted image    Nobady - 39. teden
user posted image  kajaka - 31 tednov
user posted image  pondelak - 32. teden 
user posted image  suncicica - 32. teden

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
7.3.2009 22:30:29   
MalaČebelica

user posted image

Lahko noč!

Jaz sem takoj za, da se jutri začne kaj dogajat - lahko že zdaj zaradi mene user posted image user posted image user posted image

Zdaj se tu tak širokoustim, pol ko pa bo akcija pa bom po moje kar rep med noge stisnila - me prav zanima če bom še tak glasna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
7.3.2009 22:31:06   
tasa_m

pa ja, mam že počasi dovolj vsega in kar grem. sem se odločila. danes sem se fajn naspala pa stuširala in pobrila. pa še najedla, če mi v P slučajno ne bi hotli nič dat. tak da i'm ready user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja smo 7 še ti jih fali.
Če greš v Mb. P. pa prideš v sprejemno po 19 uri ti naj tvoj kak sendvič prinese. Verjemi da ti bo pasal. Pa pingu sok ne pozabit user posted image user posted image  Men je prineso še kekse zraven user posted image  za sladico.

zdj pa re grem...nočkoooo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3992
7.3.2009 22:35:23   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

hmm, pa sem mislila samo na kratko... ampak saj vemo, da se to ne dauser posted image

Ada ful lepo si napisala.

So te pa kar namučili.... Pa glavno, da se je vse ok končalo in da je Mihec zdrav user posted image user posted image user posted image

Kaj mi lahko zaupaš prosim imena od teh G, ker sem sama razmišljala, če bi šla na Ptuj ali v Mb rodit.... Mb mi je bližje, ker sem iz Mb, ampak imam G na Ptuju in sem zaradi tega razmišljala, da bi šla tja - če bi ravno mogoče on bil takrat v P... Nisem se še 100% odločila....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
7.3.2009 22:35:57   
MalaČebelica

Ada ful lepo si napisala.

So te pa kar namučili.... Pa glavno, da se je vse ok končalo in da je Mihec zdrav user posted image user posted image user posted image

Kaj mi lahko zaupaš prosim imena od teh G, ker sem sama razmišljala, če bi šla na Ptuj ali v Mb rodit.... Mb mi je bližje, ker sem iz Mb, ampak imam G na Ptuju in sem zaradi tega razmišljala, da bi šla tja - če bi ravno mogoče on bil takrat v P... Nisem se še 100% odločila....

Aja, lahko mi napišeš tudi na ZS, če nočeš tukaj gori pisat imen....

Neposredna povezava do sporočila: 3994
7.3.2009 22:36:44   
felix7

tako, čakam, da se Miha zbudi, pa da ga še nahranim predno grem spat in medtem vam napišem to mojo porodno zgodbo, ker kolikor sem na hitro preletela, ste nekaj bile obveščene, ampak ne o vsem.

ada, hvala za tvojo izkušnjo, je pa fino, da je ta boleči del šel tako hitro mimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
7.3.2009 22:36:48   
MalaČebelica

ja smo 7 še ti jih fali.
Če greš v Mb. P. pa prideš v sprejemno po 19 uri ti naj tvoj kak sendvič prinese. Verjemi da ti bo pasal. Pa pingu sok ne pozabit user posted image user posted image  Men je prineso še kekse zraven user posted image  za sladico.

zdj pa re grem...nočkoooo user posted image

Jaaaa, sem že blizu user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj jaz sem si že spakirala sok pa kekse v torbo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
7.3.2009 22:37:28   
MalaČebelica
Še malo mi manjka user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3997
7.3.2009 22:37:46   
MalaČebelica
Skoraj sem že user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3998
7.3.2009 22:38:17   
MalaČebelica
Jeeeeeeeee... uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak, zdaj pa grem v P user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3999
7.3.2009 22:38:58   
tasa_m
Ada uh tebe pa so pustili čakat user posted image  ampak važno, da je blo vse ok in da je Miha bil pravi korenjak. user posted image user posted image

lahko noooččč. V tretje gre rado in zdaj res grem user posted image user posted image
nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

koliko časa?
čipka

V KOLIKŠNEM ČASU STE SHUJŠALE DO ŽELJENIH KG PO PORODU?

v enem tednu (14%)

v enem mesecu (9%)

v dveh mesecih (5%)

v treh mesecih (10%)

v šetih mesecih do enega leta (30%)

v več kot 1 letu (32%)

Število vseh glasov: 147

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!