Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:08:01
|
|
|
|
Grahec
|
felix oprosti nisem pogledala seznama tako, da sem ti zdaj jaz še enkrat pošiljala, pa ti jih je mama milči verjetno preposlala. Saj sem ti tudi ZS poslala. A bi mi lahko te slikice spravila na računalnik pa na mail poslala ker jaz jih ne morem dobit dol s telefona.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:09:04
|
|
|
|
kaja02
|
čer!! mal čekiram slikce, ja vse mate lepe otročke , cita si še tle? a Laura je pri teb?, zato jo je Kaja dans pol ure klicala,
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:09:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Zdaj pa se je moj vrnil, pa še kolega pripeljal s sabo, tako da ju moram iti z večerjo postreč, ker sta bila do sedaj pridna in sta obnavljala neke stvari v stanovanju... Lahko nočko... nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:10:36
|
|
|
|
kaja02
|
aja pa vse najboljše Lii za 1. mesec, hitro mine, a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:11:58
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 čer!! mal čekiram slikce, ja vse mate lepe otročke , cita si še tle? a Laura je pri teb?, zato jo je Kaja dans pol ure klicala, ja ja Cita še straši... Laura je pr nas,kej nujnega??kje jo je pa klicala???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:12:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: NoBady dans smo pa 7. pa ni nobene nove ? saj še je dve uri časa vsa čast tisti, ki ji uspe danes do polnoči rodit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:12:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Jaz sem se pa celo potrudila in poslikala še svoj trebušček. Upam, da je zdaj to res ena izmed zadnjih slik, če ne čisto zadnja ja, najbrž bo kar zadnja sicer pa lep buši hvala
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:12:47
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 aja pa vse najboljše Lii za 1. mesec, hitro mine, a ne? joj ne govori kk gre hiter sploh ne morem dojet...pa vi kako kaj???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:12:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec felix oprosti nisem pogledala seznama tako, da sem ti zdaj jaz še enkrat pošiljala, pa ti jih je mama milči verjetno preposlala. Saj sem ti tudi ZS poslala. A bi mi lahko te slikice spravila na računalnik pa na mail poslala ker jaz jih ne morem dobit dol s telefona. Grahec, imaš na emailu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:14:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: lejca Ciao.. midva z mojim greva tud zdle na pico!!!!Njam dober tek... a je to normalno, da v nosečnosti vsem tako pica diši? al smo samo me takšne? jaz več sploh ne vem kaj je normalno pa kaj ne. najbolj grozno je, da me vedno po pici taaaak zgaga peče in v želodcu tišči da je joj, a jedla pa bi jo neprestano. zadnjič sem mojemu rekla naj mi jo kar iz rok vzame naslednjič, ko bom jo hotla jest
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:15:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz več sploh ne vem kaj je normalno pa kaj ne. najbolj grozno je, da me vedno po pici taaaak zgaga peče in v želodcu tišči da je joj, a jedla pa bi jo neprestano. zadnjič sem mojemu rekla naj mi jo kar iz rok vzame naslednjič, ko bom jo hotla jest mislim, da obstaja precejšnja nevarnost, da če bi to poizkusil narediti, da bi ga ugriznila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:15:32
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: lejca Ciao.. midva z mojim greva tud zdle na pico!!!!Njam dober tek... a je to normalno, da v nosečnosti vsem tako pica diši? al smo samo me takšne? jaz več sploh ne vem kaj je normalno pa kaj ne. najbolj grozno je, da me vedno po pici taaaak zgaga peče in v želodcu tišči da je joj, a jedla pa bi jo neprestano. zadnjič sem mojemu rekla naj mi jo kar iz rok vzame naslednjič, ko bom jo hotla jest sej to je to ko v nosečnosti se nam lušta tist kar nam škodioz.kar mi je vedno škodovalo...se pogovarjam kot da sem še noseča
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:15:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Zdaj sem pa še opazila, da sem še eno zvezdico zraven dobila! Bravo jaz! Saj vem, da se z vami čvekami res ne morem primerjat, ampak se pa trudim... pa ti veš, da je pogoj za v P, da imaš 4 zvezdice? tako kot Nobady - še dobrih 100, jih je danes kar okoli 50 nabrala, ker si ji tako mudi v P kam pa grem jaz lahko ko jih bom mela kmal 5 saj v resnici je pogoj pet. to felix včasih komu čez prste pogleda (recimo meni ) ti pa lahko že greš po novo pupo ali pobiča
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:17:19
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 čer!! mal čekiram slikce, ja vse mate lepe otročke , cita si še tle? a Laura je pri teb?, zato jo je Kaja dans pol ure klicala, ja ja Cita še straši... Laura je pr nas,kej nujnega??kje jo je pa klicala??? nič nujnega, hotla se j z njo igrat! Pr ograji se je drla in klicala, mislim da jo je cel hrib slišu! Sam od "njih" ni bilo dobenga odgovora! a tvoj pa šiba v tork na šiht? predvidevam, da mu je težko. a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:17:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 vsa čast tisti, ki ji uspe danes do polnoči rodit jaz se že nebi mogla javit. To bi zame bila misija nemogoče
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:17:56
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Zdaj sem pa še opazila, da sem še eno zvezdico zraven dobila! Bravo jaz! Saj vem, da se z vami čvekami res ne morem primerjat, ampak se pa trudim... pa ti veš, da je pogoj za v P, da imaš 4 zvezdice? tako kot Nobady - še dobrih 100, jih je danes kar okoli 50 nabrala, ker si ji tako mudi v P kam pa grem jaz lahko ko jih bom mela kmal 5 saj v resnici je pogoj pet. to felix včasih komu čez prste pogleda (recimo meni ) ti pa lahko že greš po novo pupo ali pobiča prvo pojdite ve pol pa grem jaz....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:19:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz več sploh ne vem kaj je normalno pa kaj ne. najbolj grozno je, da me vedno po pici taaaak zgaga peče in v želodcu tišči da je joj, a jedla pa bi jo neprestano. zadnjič sem mojemu rekla naj mi jo kar iz rok vzame naslednjič, ko bom jo hotla jest mislim, da obstaja precejšnja nevarnost, da če bi to poizkusil narediti, da bi ga ugriznila ha ha ha. mogoče pa res ja. mogoče pa zato ne upa niti probat
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:19:37
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 čer!! mal čekiram slikce, ja vse mate lepe otročke , cita si še tle? a Laura je pri teb?, zato jo je Kaja dans pol ure klicala, ja ja Cita še straši... Laura je pr nas,kej nujnega??kje jo je pa klicala??? nič nujnega, hotla se j z njo igrat! Pr ograji se je drla in klicala, mislim da jo je cel hrib slišu! Sam od "njih" ni bilo dobenga odgovora! a tvoj pa šiba v tork na šiht? predvidevam, da mu je težko. a ne? Ma ja sej veš tam nč ne slišijo če bi jim kdo kaj druga pokazal bi pa sigurno slišal sej veš mal sem hudobna...men podobno... Joj ne govori prej ga je šef klical da mora že v ponedeljek delat in to celo za ob 18 joj joj fulll mu je hudo men pa tud
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:20:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: lejca Ciao.. midva z mojim greva tud zdle na pico!!!!Njam dober tek... a je to normalno, da v nosečnosti vsem tako pica diši? al smo samo me takšne? jaz več sploh ne vem kaj je normalno pa kaj ne. najbolj grozno je, da me vedno po pici taaaak zgaga peče in v želodcu tišči da je joj, a jedla pa bi jo neprestano. zadnjič sem mojemu rekla naj mi jo kar iz rok vzame naslednjič, ko bom jo hotla jest sej to je to ko v nosečnosti se nam lušta tist kar nam škodioz.kar mi je vedno škodovalo...se pogovarjam kot da sem še noseča te nostalgija daje saj je fajn bit noseč, samo je verjetno še milijonkrat bolj fajn cartat pikice - komaj čakam
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:20:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica saj v resnici je pogoj pet. to felix včasih komu čez prste pogleda (recimo meni ) ti pa lahko že greš po novo pupo ali pobiča poglej poglej, samo še 12 postov a se ti že danes kam odpravljaš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:22:26
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 čer!! mal čekiram slikce, ja vse mate lepe otročke , cita si še tle? a Laura je pri teb?, zato jo je Kaja dans pol ure klicala, ja ja Cita še straši... Laura je pr nas,kej nujnega??kje jo je pa klicala??? nič nujnega, hotla se j z njo igrat! Pr ograji se je drla in klicala, mislim da jo je cel hrib slišu! Sam od "njih" ni bilo dobenga odgovora! a tvoj pa šiba v tork na šiht? predvidevam, da mu je težko. a ne? Ma ja sej veš tam nč ne slišijo če bi jim kdo kaj druga pokazal bi pa sigurno slišal sej veš mal sem hudobna...men podobno... Joj ne govori prej ga je šef klical da mora že v ponedeljek delat in to celo za ob 18 joj joj fulll mu je hudo men pa tud zakaj bi bla hudobna, če maš pa prav; a res, že v ponedeljek? ej povej mi, a dela na smene, al kr cele dneve, pa je pol kak dan doma?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:22:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 vsa čast tisti, ki ji uspe danes do polnoči rodit jaz se že nebi mogla javit. To bi zame bila misija nemogoče no, saj mislila sem, da je mogoče že kera šla, pa še me tukaj pač ne vemo tega drugače pa je mogoče tudi možno, da zdaj kero zagrabi pa kar leti v P če nekatere lahko rodijo med spanjem - pa še druge podobne zgodbe krožijo po svetu, pol lahko tudi kera rodi v dobri uri
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:23:01
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: lejca Ciao.. midva z mojim greva tud zdle na pico!!!!Njam dober tek... a je to normalno, da v nosečnosti vsem tako pica diši? al smo samo me takšne? jaz več sploh ne vem kaj je normalno pa kaj ne. najbolj grozno je, da me vedno po pici taaaak zgaga peče in v želodcu tišči da je joj, a jedla pa bi jo neprestano. zadnjič sem mojemu rekla naj mi jo kar iz rok vzame naslednjič, ko bom jo hotla jest sej to je to ko v nosečnosti se nam lušta tist kar nam škodioz.kar mi je vedno škodovalo...se pogovarjam kot da sem še noseča te nostalgija daje saj je fajn bit noseč, samo je verjetno še milijonkrat bolj fajn cartat pikice - komaj čakam joj naj povem tole foro veš kulkrat me moj dragi dobi ko si jaz mojega bušija(špeh)božam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:23:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Zdaj sem pa še opazila, da sem še eno zvezdico zraven dobila! Bravo jaz! Saj vem, da se z vami čvekami res ne morem primerjat, ampak se pa trudim... pa ti veš, da je pogoj za v P, da imaš 4 zvezdice? tako kot Nobady - še dobrih 100, jih je danes kar okoli 50 nabrala, ker si ji tako mudi v P kam pa grem jaz lahko ko jih bom mela kmal 5 saj v resnici je pogoj pet. to felix včasih komu čez prste pogleda (recimo meni ) ti pa lahko že greš po novo pupo ali pobiča prvo pojdite ve pol pa grem jaz.... ok, zmenjeno samo da ne bo potem kakih izgovorov
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 22:24:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita joj naj povem tole foro veš kulkrat me moj dragi dobi ko si jaz mojega bušija(špeh)božam če pa tak lepo zgleda koda bi ble še v kakem 4 mescu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
kam rodit binabinakam bi odšla rodit LJUBLJANA (
67%)
MARIBOR (
33%)
Število vseh glasov: 177Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!