|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
7.3.2009 8:04:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Mi smo bili pa z Omarjem na urgenci...bogi revez ima tako vneto grlo da mi dva dni strajka z hrano in pijaco in je pristal na infuzije zaradi dehidracije in pa seveda na antibiotiku, ker je spet slo ze na usesa user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa ob 10h pm je dobil zelo mocno svecko, ki naj bi bila za 6/8 ur..ampak se mi ze od 1h tako joka , da sem mu dala se eno..Sedaj je zaspal jaz ga pagledam, da ne bo kaj narobe,ker sem ga predozirala.

Res je bogi...

Evo sem mogla pojamrat, sedaj pa se dobra novica:

Dobila sva kljuce od stanovanja...sedaj lahko zacneva notri delat kakor nama pase..Dve steni bova podrla.
Eno da zmanjsam spalnico in povecam kopalnico...no to bova podrla pa na novo postavila...
In eno med kuhinjo in jedilnico, ker imam rada velike odprte prostore pa bova kar zredirala..

A je to pametno? Mislim imeti kuhinjo in jedilnico brez stene vmes??

Zdej pa se barbaw:

A samo kuhinje rises al tud kaj drugega... jaz bi sla zmerit naprimer kuhinjo zaenkrat pada mi das kako fajn idejo? A lahko?

****, za Omarja držim pesti, da se pozdraviuser posted image user posted image user posted image

Jaz imam jedilnico in kuhinjo skupaj. Je OK, če imaš dobro napo, če ne potem obvezno ločen prostor

Točno tako: meni je fajn, da je to dvoje skupaj ali pa ločeno samo z obokom, ampak napa res mora bit "ornk". Jaz imam za 1 user posted image  napo in bi jo rada zamenjala!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 426
7.3.2009 8:13:06   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image

Sem te že včeraj vprašala kje si jih staknila, so svetovni user posted image

klik

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 427
7.3.2009 8:13:36   
barbaw

Mi smo bili pa z Omarjem na urgenci...bogi revez ima tako vneto grlo da mi dva dni strajka z hrano in pijaco in je pristal na infuzije zaradi dehidracije in pa seveda na antibiotiku, ker je spet slo ze na usesa user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa ob 10h pm je dobil zelo mocno svecko, ki naj bi bila za 6/8 ur..ampak se mi ze od 1h tako joka , da sem mu dala se eno..Sedaj je zaspal jaz ga pagledam, da ne bo kaj narobe,ker sem ga predozirala.

Res je bogi...

Dobila sva kljuce od stanovanja...sedaj lahko zacneva notri delat kakor nama pase..Dve steni bova podrla.
Eno da zmanjsam spalnico in povecam kopalnico...no to bova podrla pa na novo postavila...
In eno med kuhinjo in jedilnico, ker imam rada velike odprte prostore pa bova kar zredirala..

Zdej pa se barbaw:

A samo kuhinje rises al tud kaj drugega... jaz bi sla zmerit naprimer kuhinjo zaenkrat pada mi das kako fajn idejo? A lahko?

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Omarja
user posted image user posted image  zate

user posted image user posted image user posted image  za ključe. Jaz imam tudi rada odprte prostore zato imamo kuhinjo, jedilnico in dnevno v enem. Ne vidim nič slabega in nič me ne moti. Če kuhamo, pa potem luftamo tako ali tako, tako da z vonjavami ni problema. Mene to ne moti.
Risala sem samo kuhinjo, lahko pa probam tudi kaj drugega, samo tam bo verjetno malo trajalo, ker nimam pojma kako se en drug program uporablja. Dokler je sestra doma mi še lahko daje inštrukcije po telefonu.
Pri kuhinji pa naredi izmero, pa rabim mere oken, postavitev vode in odtoka in pa fajn bi bilo, če mi poveš katere vse elemente boš imela (pomivalni, korito, napa, štedilnik, pečica, .....)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
7.3.2009 8:13:42   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Naša noč je bila katastrofalna, ob enih sem že skoraj izgubila živce. Gregor ga je začel lomit že ob 23h, potem se je samo stopnejvalo, dokler ni šel user posted image  po voziček in se je notri mali vsaj toliko umiril, da je vsaj nekaj spal. Ima pa spet vročino user posted image  Jaz več nič ne razumem. Še maloi in bom tudi jaz začela govorit o zobkih, ker ima mesti zg. enkic ful napihnjeni.

sesil, hvala tudi tebi user posted image

****, joj, bogi Omar user posted image  Tako mi je hudo, ko berem, kakšen revček je user posted image  Res veeeeliiiiiik user posted image user posted image user posted image  zate. Za malega miška pa user posted image user posted image user posted image user posted image
Aha, da ne pozabim: user posted image  za stanovanje.

Mi smo zdajle mislili iti v Müllerja, ker nimam več ne plenic, ne soka za Gregca, da ne naštevam vsega ostalega, ampak zaradi vročine ne gremo. Sem se pa za popoldne dogovorila z mojo mami, da ga bo pazila, upam, da popoldne ne bo vse izropano... user posted image

Kavoooooooooooo!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 429
7.3.2009 8:13:55   
Naty*
Jutro!

Odpravljamo se od doma, tko da samo na hitro:

SLIKCE IZ ČVEKA SO V ALBUMUuser posted image ...
če katera hoče, jih lahko zaklenem, ampak mi javte na zs, ker tuki verjetn ne bom našla.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 430
7.3.2009 8:14:25   
barbaw
Naša je začela delat mehurčke s slino, zraven ji pa slina v potoku teče po bradi. user posted image user posted image user posted image  Nimam pojma kaj ji je to tako všeč.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 431
7.3.2009 8:17:41   
suzy85
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 432
7.3.2009 8:23:19   
suzy85
**** user posted image user posted image user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image  za Omarja! bošček! upam, da se hitro pozdravi!

špelin@ mogoče so pa res zobki? user posted image  tudi zate user posted image user posted image user posted image  in
user posted image

srčekgirl, estrella hvala za odgovore! sj vem, da je eva že 10 mesecev stara, sam sem pri določenih stvareh še precej v dvomih! se vidi, da je moj 1. user posted image , pa se jst skor bolj uvajam kot pa eva user posted image user posted image user posted image

mi smo vstali že ob 6.30, zdej pa že spi, ker je komi gledla! čakam, da se budi, pol pa šibava v mesto. smo pa včeraj še en avto končno dobli, tako da bom tud jst mela svojga. sm mela zdej 3 tedne taščinga, zdej se boma pa s svojim vozle! user posted image

vsem ostalim DOBRO JUTRO!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 433
7.3.2009 8:37:36   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

smo pa včeraj še en avto končno dobli, tako da bom tud jst mela svojga. sm mela zdej 3 tedne taščinga, zdej se boma pa s svojim vozle! user posted image

vsem ostalim DOBRO JUTRO!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 434
7.3.2009 8:37:50   
Soncnica Sandra ***

SPALI SMO FENOMENALNO user posted image user posted image user posted image user posted image  in ja DEREM SE user posted image

Je zaspala okrog pol 9ih, se bo 4ih zbudila, spila flašo čaja in bila budno kot čuk. Sva šli v dnevno, se previli in naštimali še flašo mleka in vse spil in šli nazaj spat ter spali do 7.40 user posted image user posted image user posted image

TO ME DELEJ MANCA!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Zdej pa šibamo na zjtrk pol pa ven na sončka, ki že tako lepo sveti v dnevno user posted image

Za nazaj bom pa kasneje brala user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 435
7.3.2009 8:40:52   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

SPALI SMO FENOMENALNO user posted image user posted image user posted image user posted image  in ja DEREM SE user posted image

Je zaspala okrog pol 9ih, se bo 4ih zbudila, spila flašo čaja in bila budno kot čuk. Sva šli v dnevno, se previli in naštimali še flašo mleka in vse spil in šli nazaj spat ter spali do 7.40 user posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibamo na zjtrk pol pa ven na sončka, ki že tako lepo sveti v dnevno user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Manca!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 436
7.3.2009 8:41:03   
barbaw
Maja je zdaj gledala slikce s čveka pri Žanu in je vsakemu otroku nekaj povedala. user posted image  Ful se je smejala zraven ko jih je gledala.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 437
7.3.2009 8:42:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ti se kar deri. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 438
7.3.2009 8:46:52   
Anonimen
Ojla,

Hvala za lepe besede.

drugace pa katina je pa res lucky...imamo namrec zelo hud pesceni vihar in pa vsi smo prehlajeni...Ne mores verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj klicem na Letalisce ce letala sploh gredo v tem vremenu - notranji promet user posted image user posted image

Res ne morem verjet no..tok sem zalostna. Cel let cakam da mi kdo pride na obisk pol pa tkoleuser posted image user posted image user posted image

Barbaw se ne mudi, ves...ni dinarckov kar za vse na enkrat zrihtat. Bom zmerla kuhno in vse kot si narocila in mi ti zrises. vsaka ideja je dobrodosla, ker sama sem totalen antitalent.

Placam pa z pocitnicami pri nas...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 439
7.3.2009 8:54:16   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Maja je zdaj gledala slikce s čveka pri Žanu in je vsakemu otroku nekaj povedala. user posted image  Ful se je smejala zraven ko jih je gledala.

user posted image user posted image user posted image  sej so res lepe slikce in sami luštni hroščki!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 440
7.3.2009 8:55:18   
suzy85
Ojla,

Hvala za lepe besede.

drugace pa katina je pa res lucky...imamo namrec zelo hud pesceni vihar in pa vsi smo prehlajeni...Ne mores verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj klicem na Letalisce ce letala sploh gredo v tem vremenu - notranji promet user posted image user posted image

Res ne morem verjet no..tok sem zalostna. Cel let cakam da mi kdo pride na obisk pol pa tkoleuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
7.3.2009 8:56:16   
barbaw

Ojla,

Hvala za lepe besede.

Barbaw se ne mudi, ves...ni dinarckov kar za vse na enkrat zrihtat. Bom zmerla kuhno in vse kot si narocila in mi ti zrises. vsaka ideja je dobrodosla, ker sama sem totalen antitalent.

Placam pa z pocitnicami pri nas...user posted image

To, da ne moreš vsega na enkrat opremit čisto razumem.Ti samo povej mere za kuhinjo, pa verjetno kopalnico tudi, če rabiš ideje. Ko boš hotela me pocukaj za rokav, ali pa ZS, ker mi tako ali tako javi na mail, pa se bom potrudila z idejami. Verjetno pa jih bo več, pa sama boš povedala kaj ti je všeč pa bomo že nekaj pogruntali, da bo prav. Jaz bom pa še sestri dala v pogled, da bo skomentirala. user posted image

user posted image user posted image user posted image  upam, da se peščeni vihar poleže, da bodo leti laufali kot bo treba in naša majčica ne bo predolgo na letališču

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
7.3.2009 8:56:48   
suzy85
barbaw eno user posted image : ko si bla na dieti po montiju, kateri kruh si kupovala? si si ga doma pekla?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 443
7.3.2009 8:58:51   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

barbaw eno user posted image : ko si bla na dieti po montiju, kateri kruh si kupovala? si si ga doma pekla?

Polnozrnat kruh oz. nek gorski kruh, ki je bil najbolj "črn" kar je možno. Pri kruhu je tako, da se povsod bela moka zraven meša, ker se lepše mesijo.

Sem se odločila, da grem danes nazaj na dieto, ker ni vrag, da ne bi skinla še teh min. 5 kg, da se spravim v stare cunje. Tako malo pred ciljem sem obupala, zdaj pa se ne dam.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 444
7.3.2009 8:59:47   
tilči
Dobro jutro!

Noč je bila obupna,zvijalo ga sicer ni,sem mu dajala homeopatske kroglice za krče,pa so mu pomagale,a se je vseeno zbujal zaradi noska.user posted image
Sedaj bom pa generalno usekala po hiši,potem pa malo ven na sončka,ki že tako lepo sveti.user posted image

Lepo preživite soboto!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 445
7.3.2009 9:00:49   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Noč je bila obupna,zvijalo ga sicer ni,sem mu dajala homeopatske kroglice za krče,pa so mu pomagale,a se je vseeno zbujal zaradi noska.user posted image
Sedaj bom pa generalno usekala po hiši,potem pa malo ven na sončka,ki že tako lepo sveti.user posted image

user posted image user posted image user posted image  da čimprej pocajtate tale nosek
Uživajte!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 446
7.3.2009 9:00:51   
Srčekgirll
Jutro!
user posted image
Hot kavica:user posted image
Spanjeuser posted image
Vremeuser posted image SONČEKuser posted image
Danes noben ne praznuje, zato vam vsem skupaj želiva z Vidkom:
user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 447
7.3.2009 9:00:54   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Srčekgirl, lepe slikce (kdaj si pa tolko slikala?)
super da sem še tebe in Vida spoznala.

Hvala. Hja, jst sm tok expresna, da se dostkrat me sploh ne opaz ko slikam, 1,2,3 in ste ble v škatlci, brez ptička al pa sirčkauser posted image user posted image user posted image čist natur.user posted image

SG tudi jaz sem vesela, da sem vaju spoznala. Videk je tako luškan umirjen fantekuser posted image Drugače pa drugič naroči svojmu fotkiču, da nas malo zožauser posted image user posted image

Hvala. Tud tvoja je cukr. Ma drgač ni tko miren kukr je bil tam, doma je pa živ norc, kukr zdej k kriči in skače v stajci ( mislm, da je polna plenicauser posted image ). Ma hecnu, sej sm mu naročila, da naj zožauser posted image pa je p....me zaj....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 448
7.3.2009 9:00:56   
Srčekgirll

Res je bogi...

Bogi revček, evo veliko user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju od naju z Vidkom in da se čimprej pozdravi pa šeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image Ja ful dobr je tko met. Midva itak mava tko kr mava majhno kuhinjo, drgač mamo pa gor pr tašči ( nekoč bova šla mi2 gor) jedilnico in kuhinjo skupi, sam pult je v mes ( pr men mogoče bo drugače).
Zdej pa se barbaw:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 449
7.3.2009 9:01:27   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

spanje dojenčka
nataly33

Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?

DA (40%)

NE (60%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!