Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:04:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Mi smo bili pa z Omarjem na urgenci...bogi revez ima tako vneto grlo da mi dva dni strajka z hrano in pijaco in je pristal na infuzije zaradi dehidracije in pa seveda na antibiotiku, ker je spet slo ze na usesa Sedaj pa ob 10h pm je dobil zelo mocno svecko, ki naj bi bila za 6/8 ur..ampak se mi ze od 1h tako joka , da sem mu dala se eno..Sedaj je zaspal jaz ga pagledam, da ne bo kaj narobe,ker sem ga predozirala. Res je bogi... Evo sem mogla pojamrat, sedaj pa se dobra novica: Dobila sva kljuce od stanovanja...sedaj lahko zacneva notri delat kakor nama pase..Dve steni bova podrla. Eno da zmanjsam spalnico in povecam kopalnico...no to bova podrla pa na novo postavila... In eno med kuhinjo in jedilnico, ker imam rada velike odprte prostore pa bova kar zredirala.. A je to pametno? Mislim imeti kuhinjo in jedilnico brez stene vmes?? Zdej pa se barbaw: A samo kuhinje rises al tud kaj drugega... jaz bi sla zmerit naprimer kuhinjo zaenkrat pada mi das kako fajn idejo? A lahko? ****, za Omarja držim pesti, da se pozdravi Jaz imam jedilnico in kuhinjo skupaj. Je OK, če imaš dobro napo, če ne potem obvezno ločen prostor Točno tako: meni je fajn, da je to dvoje skupaj ali pa ločeno samo z obokom, ampak napa res mora bit "ornk". Jaz imam za 1 napo in bi jo rada zamenjala!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:13:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem te že včeraj vprašala kje si jih staknila, so svetovni klik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:13:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Mi smo bili pa z Omarjem na urgenci...bogi revez ima tako vneto grlo da mi dva dni strajka z hrano in pijaco in je pristal na infuzije zaradi dehidracije in pa seveda na antibiotiku, ker je spet slo ze na usesa Sedaj pa ob 10h pm je dobil zelo mocno svecko, ki naj bi bila za 6/8 ur..ampak se mi ze od 1h tako joka , da sem mu dala se eno..Sedaj je zaspal jaz ga pagledam, da ne bo kaj narobe,ker sem ga predozirala. Res je bogi... Evo sem mogla pojamrat, sedaj pa se dobra novica: Dobila sva kljuce od stanovanja...sedaj lahko zacneva notri delat kakor nama pase..Dve steni bova podrla. Eno da zmanjsam spalnico in povecam kopalnico...no to bova podrla pa na novo postavila... In eno med kuhinjo in jedilnico, ker imam rada velike odprte prostore pa bova kar zredirala.. A je to pametno? Mislim imeti kuhinjo in jedilnico brez stene vmes?? Zdej pa se barbaw: A samo kuhinje rises al tud kaj drugega... jaz bi sla zmerit naprimer kuhinjo zaenkrat pada mi das kako fajn idejo? A lahko? za Omarja zate za ključe. Jaz imam tudi rada odprte prostore zato imamo kuhinjo, jedilnico in dnevno v enem. Ne vidim nič slabega in nič me ne moti. Če kuhamo, pa potem luftamo tako ali tako, tako da z vonjavami ni problema. Mene to ne moti. Risala sem samo kuhinjo, lahko pa probam tudi kaj drugega, samo tam bo verjetno malo trajalo, ker nimam pojma kako se en drug program uporablja. Dokler je sestra doma mi še lahko daje inštrukcije po telefonu. Pri kuhinji pa naredi izmero, pa rabim mere oken, postavitev vode in odtoka in pa fajn bi bilo, če mi poveš katere vse elemente boš imela (pomivalni, korito, napa, štedilnik, pečica, .....)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:13:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naša noč je bila katastrofalna, ob enih sem že skoraj izgubila živce. Gregor ga je začel lomit že ob 23h, potem se je samo stopnejvalo, dokler ni šel po voziček in se je notri mali vsaj toliko umiril, da je vsaj nekaj spal. Ima pa spet vročino Jaz več nič ne razumem. Še maloi in bom tudi jaz začela govorit o zobkih, ker ima mesti zg. enkic ful napihnjeni. sesil, hvala tudi tebi ****, joj, bogi Omar Tako mi je hudo, ko berem, kakšen revček je Res veeeeliiiiiik zate. Za malega miška pa Aha, da ne pozabim: za stanovanje. Mi smo zdajle mislili iti v Müllerja, ker nimam več ne plenic, ne soka za Gregca, da ne naštevam vsega ostalega, ampak zaradi vročine ne gremo. Sem se pa za popoldne dogovorila z mojo mami, da ga bo pazila, upam, da popoldne ne bo vse izropano... Kavoooooooooooo!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:13:55
|
|
|
|
Naty*
|
Jutro! Odpravljamo se od doma, tko da samo na hitro: SLIKCE IZ ČVEKA SO V ALBUMU ... če katera hoče, jih lahko zaklenem, ampak mi javte na zs, ker tuki verjetn ne bom našla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:14:25
|
|
|
|
barbaw
|
Naša je začela delat mehurčke s slino, zraven ji pa slina v potoku teče po bradi. Nimam pojma kaj ji je to tako všeč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:17:41
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:23:19
|
|
|
|
suzy85
|
**** zate in za Omarja! bošček! upam, da se hitro pozdravi! špelin@ mogoče so pa res zobki? tudi zate in srčekgirl, estrella hvala za odgovore! sj vem, da je eva že 10 mesecev stara, sam sem pri določenih stvareh še precej v dvomih! se vidi, da je moj 1. , pa se jst skor bolj uvajam kot pa eva mi smo vstali že ob 6.30, zdej pa že spi, ker je komi gledla! čakam, da se budi, pol pa šibava v mesto. smo pa včeraj še en avto končno dobli, tako da bom tud jst mela svojga. sm mela zdej 3 tedne taščinga, zdej se boma pa s svojim vozle! vsem ostalim DOBRO JUTRO!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:37:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 smo pa včeraj še en avto končno dobli, tako da bom tud jst mela svojga. sm mela zdej 3 tedne taščinga, zdej se boma pa s svojim vozle! vsem ostalim DOBRO JUTRO!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:37:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro SPALI SMO FENOMENALNO in ja DEREM SE Je zaspala okrog pol 9ih, se bo 4ih zbudila, spila flašo čaja in bila budno kot čuk. Sva šli v dnevno, se previli in naštimali še flašo mleka in vse spil in šli nazaj spat ter spali do 7.40 TO ME DELEJ MANCA!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Zdej pa šibamo na zjtrk pol pa ven na sončka, ki že tako lepo sveti v dnevno Za nazaj bom pa kasneje brala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:40:52
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro SPALI SMO FENOMENALNO in ja DEREM SE Je zaspala okrog pol 9ih, se bo 4ih zbudila, spila flašo čaja in bila budno kot čuk. Sva šli v dnevno, se previli in naštimali še flašo mleka in vse spil in šli nazaj spat ter spali do 7.40 TO ME DELEJ MANCA!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Zdej pa šibamo na zjtrk pol pa ven na sončka, ki že tako lepo sveti v dnevno Za nazaj bom pa kasneje brala Manca!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:41:03
|
|
|
|
barbaw
|
Maja je zdaj gledala slikce s čveka pri Žanu in je vsakemu otroku nekaj povedala. Ful se je smejala zraven ko jih je gledala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:42:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro SPALI SMO FENOMENALNO in ja DEREM SE Je zaspala okrog pol 9ih, se bo 4ih zbudila, spila flašo čaja in bila budno kot čuk. Sva šli v dnevno, se previli in naštimali še flašo mleka in vse spil in šli nazaj spat ter spali do 7.40 TO ME DELEJ MANCA!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Zdej pa šibamo na zjtrk pol pa ven na sončka, ki že tako lepo sveti v dnevno Za nazaj bom pa kasneje brala Ti se kar deri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:46:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, Hvala za lepe besede. drugace pa katina je pa res lucky...imamo namrec zelo hud pesceni vihar in pa vsi smo prehlajeni...Ne mores verjet Sedaj klicem na Letalisce ce letala sploh gredo v tem vremenu - notranji promet Res ne morem verjet no..tok sem zalostna. Cel let cakam da mi kdo pride na obisk pol pa tkole Barbaw se ne mudi, ves...ni dinarckov kar za vse na enkrat zrihtat. Bom zmerla kuhno in vse kot si narocila in mi ti zrises. vsaka ideja je dobrodosla, ker sama sem totalen antitalent. Placam pa z pocitnicami pri nas...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:54:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je zdaj gledala slikce s čveka pri Žanu in je vsakemu otroku nekaj povedala. Ful se je smejala zraven ko jih je gledala. sej so res lepe slikce in sami luštni hroščki!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:55:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Hvala za lepe besede. drugace pa katina je pa res lucky...imamo namrec zelo hud pesceni vihar in pa vsi smo prehlajeni...Ne mores verjet Sedaj klicem na Letalisce ce letala sploh gredo v tem vremenu - notranji promet Res ne morem verjet no..tok sem zalostna. Cel let cakam da mi kdo pride na obisk pol pa tkole
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:56:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Hvala za lepe besede. drugace pa katina je pa res lucky...imamo namrec zelo hud pesceni vihar in pa vsi smo prehlajeni...Ne mores verjet Sedaj klicem na Letalisce ce letala sploh gredo v tem vremenu - notranji promet Res ne morem verjet no..tok sem zalostna. Cel let cakam da mi kdo pride na obisk pol pa tkole Barbaw se ne mudi, ves...ni dinarckov kar za vse na enkrat zrihtat. Bom zmerla kuhno in vse kot si narocila in mi ti zrises. vsaka ideja je dobrodosla, ker sama sem totalen antitalent. Placam pa z pocitnicami pri nas... To, da ne moreš vsega na enkrat opremit čisto razumem.Ti samo povej mere za kuhinjo, pa verjetno kopalnico tudi, če rabiš ideje. Ko boš hotela me pocukaj za rokav, ali pa ZS, ker mi tako ali tako javi na mail, pa se bom potrudila z idejami. Verjetno pa jih bo več, pa sama boš povedala kaj ti je všeč pa bomo že nekaj pogruntali, da bo prav. Jaz bom pa še sestri dala v pogled, da bo skomentirala. upam, da se peščeni vihar poleže, da bodo leti laufali kot bo treba in naša majčica ne bo predolgo na letališču
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:56:48
|
|
|
|
suzy85
|
barbaw eno : ko si bla na dieti po montiju, kateri kruh si kupovala? si si ga doma pekla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:58:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 barbaw eno : ko si bla na dieti po montiju, kateri kruh si kupovala? si si ga doma pekla? Polnozrnat kruh oz. nek gorski kruh, ki je bil najbolj "črn" kar je možno. Pri kruhu je tako, da se povsod bela moka zraven meša, ker se lepše mesijo. Sem se odločila, da grem danes nazaj na dieto, ker ni vrag, da ne bi skinla še teh min. 5 kg, da se spravim v stare cunje. Tako malo pred ciljem sem obupala, zdaj pa se ne dam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 8:59:47
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Noč je bila obupna,zvijalo ga sicer ni,sem mu dajala homeopatske kroglice za krče,pa so mu pomagale,a se je vseeno zbujal zaradi noska. Sedaj bom pa generalno usekala po hiši,potem pa malo ven na sončka,ki že tako lepo sveti. Lepo preživite soboto!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 9:00:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Noč je bila obupna,zvijalo ga sicer ni,sem mu dajala homeopatske kroglice za krče,pa so mu pomagale,a se je vseeno zbujal zaradi noska. Sedaj bom pa generalno usekala po hiši,potem pa malo ven na sončka,ki že tako lepo sveti. Lepo preživite soboto! da čimprej pocajtate tale nosek Uživajte!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 9:00:51
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Hot kavica: Spanje Vreme SONČEK Danes noben ne praznuje, zato vam vsem skupaj želiva z Vidkom:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 9:00:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: sesil Srčekgirl, lepe slikce (kdaj si pa tolko slikala?) super da sem še tebe in Vida spoznala. Hvala. Hja, jst sm tok expresna, da se dostkrat me sploh ne opaz ko slikam, 1,2,3 in ste ble v škatlci, brez ptička al pa sirčka čist natur. SG tudi jaz sem vesela, da sem vaju spoznala. Videk je tako luškan umirjen fantek Drugače pa drugič naroči svojmu fotkiču, da nas malo zoža Hvala. Tud tvoja je cukr. Ma drgač ni tko miren kukr je bil tam, doma je pa živ norc, kukr zdej k kriči in skače v stajci ( mislm, da je polna plenica ). Ma hecnu, sej sm mu naročila, da naj zoža pa je p....me zaj....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 9:00:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Mi smo bili pa z Omarjem na urgenci...bogi revez ima tako vneto grlo da mi dva dni strajka z hrano in pijaco in je pristal na infuzije zaradi dehidracije in pa seveda na antibiotiku, ker je spet slo ze na usesa Sedaj pa ob 10h pm je dobil zelo mocno svecko, ki naj bi bila za 6/8 ur..ampak se mi ze od 1h tako joka , da sem mu dala se eno..Sedaj je zaspal jaz ga pagledam, da ne bo kaj narobe,ker sem ga predozirala. Res je bogi... Evo sem mogla pojamrat, sedaj pa se dobra novica: Bogi revček, evo veliko za vaju od naju z Vidkom in da se čimprej pozdravi pa še Dobila sva kljuce od stanovanja...sedaj lahko zacneva notri delat kakor nama pase..Dve steni bova podrla. Eno da zmanjsam spalnico in povecam kopalnico...no to bova podrla pa na novo postavila... In eno med kuhinjo in jedilnico, ker imam rada velike odprte prostore pa bova kar zredirala.. A je to pametno? Mislim imeti kuhinjo in jedilnico brez stene vmes?? Ja ful dobr je tko met. Midva itak mava tko kr mava majhno kuhinjo, drgač mamo pa gor pr tašči ( nekoč bova šla mi2 gor) jedilnico in kuhinjo skupi, sam pult je v mes ( pr men mogoče bo drugače). Zdej pa se barbaw: A samo kuhinje rises al tud kaj drugega... jaz bi sla zmerit naprimer kuhinjo zaenkrat pada mi das kako fajn idejo? A lahko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 9:01:27
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Noč je bila obupna,zvijalo ga sicer ni,sem mu dajala homeopatske kroglice za krče,pa so mu pomagale,a se je vseeno zbujal zaradi noska. Sedaj bom pa generalno usekala po hiši,potem pa malo ven na sončka,ki že tako lepo sveti. Lepo preživite soboto!
|
spanje dojenčkanataly33Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?DA (
40%)
NE (
60%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!