|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
7.3.2009 10:31:11   
janja*
Miška2006 drugače se bolj noter se  po stanovanju svalkam,ampak danes pa bom šla ven,samo,da se malo otopli.Pri nas je še mraz.Kako lepo,da imate tako toplo.Samo nekaj ti priporočam,da ,če te skrbi glede pritiska kar pojdi v porodnišnico.Tam si pod nadzorom in te potem nič ne bo skrbelo.
Z pritiskom se ni za hecat.Tukaj v naših krajih je ena....Ne bom nadaljevala,ampak zgodilo se je najhuje in bila je tik pred porodom.Zdaj sta user posted image oba.Upam,da te nisem prestrašla.Misli pozitivno.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
7.3.2009 10:34:06   
Blueeyes
blueeyes.nismo je spregledale ,smo prebraleuser posted image samo sej smo bolj pridne ,ne delamo tko dolgih k smo jih-kajne,punceuser posted image

aha, sem mislila da ste jo kr spregledale k nobena ni dala nobenga odgovora ... moja napaka.... 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
7.3.2009 10:36:18   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

evo mi smo se tudi nazajtrkovali, malo sem pospravila dala posteljnino prat, prezračila, zdej pa me naš ati pelje na eno dobro brezkofeinsko kavicouser posted image . Tukaj pri nas je zjutraj tako lepo sonček sijal, zdej se je pa kr na enkrat zoblačilo pa ful je pihat začeluser posted image
Detelja, aja točno ti si sama danes....da boš pridna, da ti ne bodo šle bedarije po glaviuser posted image user posted image user posted image , aha polpetki....ni slaba zamisel kdaj pa meni rojijo bedarije po glavi?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, polpetki in to žitniuser posted image
Junona-ja zajtrk pa mora bit...jst če zjutraj ne grem jest mi je tako slabo, pa magari sam en jogurt k druga mi tak ne paše takoj, sam da neki pojem.
Sonček a vidva bosta šla pa kr tkole na potep....nekam sumljiva si ti meni...ja zvončki cveto, pa ptički pojo, pa regrat brsti....da ne bosta vidva ki digi dagi po ritki nagiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Miška si lahko kr srečna za možeka, moj je v kuhinji čist antitalent....še žlic se boji, se bolj na druge stvari spoznauser posted image user posted image user posted image user posted image , tako da pri nas bom kar jst kuhala....no me pa zato večkrat razvaja z kako večerjico ali kosilcem kje zunajuser posted image .
Janja super da še vstrajaš, si fajn opisala tele popadkeuser posted image user posted image , mislim pa da boš ti nam kmalu za sobro ušlauser posted image

pri nas je tudi tako lepo sonček sijal zjutraj zdaj pa je nekam oblačno...dragi je odšel v službo-so ga pustili malo dalj časa doma pri nama z user posted image user posted image user posted image  jaz pa grem zdaj malo likat..pol pa poležavat pa na netu bom spet visela cel danuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
7.3.2009 10:41:58   
janja*
Detelja pa kakšnega seksi pomočnika nam pošlji.Samo ne debelega(bljek)

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
7.3.2009 10:42:13   
brigita23
Sonček če je pa nag....pol pa res ne morš reveža tkole čakat pustituser posted image user posted image user posted image , a v naše konce greš, ja super no pol se nam pa le kaj javi kako je bilouser posted image
Blueeyes lepo da si se nam mal javila in nas mal pozdravilauser posted image
Detelja uspešno likanje, pa čimmanj štroma ponuciuser posted image user posted image , pol smo pa itak na netu
Jst grem zdej na coffee, pol se pa tipkamo.
Za kosilo bodo pa zrezki v smetanovi omakci, rižek pa solata.....za sladico pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRIDNE BODITE

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
7.3.2009 10:45:29   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

miška:ko pogledam tvoj tikerček in vidim ,da imaš še samo 3t4d do poroda sem tko vesela komaj čakam ,da pridem jaz do tja,še malo  

Saj zaradi mojega staža sem res vesela. Ne morem zanikati.  Oh, sigurno boš pršla tudi ti do tja.....al misliš, da neuser posted image user posted image user posted image , no razen, če ne nameravaš bit majčicauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nebi rada kasneje rodila-jaz sem aprilčica ,ne majčicauser posted image sem VAŠA  čeprav mislim,da se bo glih to zgodilo,jaz bi pa rada okoli 15.4 rodilauser posted image

blueeyes.nismo je spregledale ,smo prebraleuser posted image samo sej smo bolj pridne ,ne delamo tko dolgih k smo jih-kajne,punceuser posted image

ja da se ne bova midve zamenjale,ti prej jaz kasnejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

brigita:ne ne bova digi dagi po ritki nagi ,čeprav moj je tam na kavčku kr nagiuser posted image user posted image user posted image user posted image   to bo pol bolj proti večeru,danes grem v vaše konce k sestri na obiskuser posted image user posted image

Saj bi tudi jst bla rada aprilčica in ne marčicauser posted image user posted image user posted image , a kaj čem...taka je usodauser posted image user posted image user posted image . Po duši bom pa zmeraj aprilčicauser posted image user posted image user posted image .

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
7.3.2009 10:45:48   
Blueeyes
ja, groza... me 2 dni ni blo na RR, pa sem se komi čez prebila čez aprilčice pa majčice... vsaka je mela +20 strani napisanih.. preden se jz prebijem čez to traja.. user posted image  user posted image  

bom šla pa zdej posteljico barvat k je tko lepo vreme... da sae mi do zvečer že posuši pa da bom lahko še enkrat pobarvala

Neposredna povezava do sporočila: 1457
7.3.2009 10:48:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
aha, sem mislila da ste jo kr spregledale k nobena ni dala nobenga odgovora ... moja napaka.... 
nene ,smo videle ,user posted image  

brigita:sem mu rekla če bomo kaj slončkali in je rekel a bi,pa sem rekla ja zvečer,ker zdle se mi pa res meni ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čeprav bi kr nanj  skočlauser posted image user posted image user posted image gleda sedaj svojo naj nadaljevanko-nanizanko na kanalu a -obala...

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
7.3.2009 10:49:35   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23Za kosilo bodo pa zrezki v smetanovi omakci, rižek pa solata.....za sladico pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PRIDNE BODITE
mmmmmmmmmmmmm super kosilo, sladica je pa najobljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška res je tko po duši bomo ostale aprilčice neglede kdaj rodimouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1459
7.3.2009 10:50:25   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Miška2006 drugače se bolj noter se  po stanovanju svalkam,ampak danes pa bom šla ven,samo,da se malo otopli.Pri nas je še mraz.Kako lepo,da imate tako toplo.Samo nekaj ti priporočam,da ,če te skrbi glede pritiska kar pojdi v porodnišnico.Tam si pod nadzorom in te potem nič ne bo skrbelo.
Z pritiskom se ni za hecat.Tukaj v naših krajih je ena....Ne bom nadaljevala,ampak zgodilo se je najhuje in bila je tik pred porodom.Zdaj sta user posted image oba.Upam,da te nisem prestrašla.Misli pozitivno.

Saj vem, kako je s preeklampsijo. Zdravnica mi je rekla, da če je več kot 150/100 kar takoj v P. Zaenkrat se giblje tik pod to mejo. Vendar me bolj to sekira vsakič, ko si ga merim, kaj mi bo pokazalo. To je edino, kar mi teži, da si moram merit vsaj 3x na dan. Saj ne da je težkouser posted image user posted image user posted image user posted image , ampak psiha dela svoje user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
7.3.2009 10:51:53   
Blueeyes
jz pa dons sploh ne vem kaj bi delala za kosilo.. mogoče kr pire in špinačo...  to je hitr, pa brez nekega zakompliciranega mučkanja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1461
7.3.2009 11:01:22   
malcekvita
pire in špinača, super ideja!user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
7.3.2009 11:02:48   
malcekvita
jst moram pa zdejle cunje likat, sam grem prej nekaj pojest... user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
7.3.2009 11:03:29   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

ja jz mam to full rada... zraven pa še ne vem kaj bi naredila... kakšne polpete al pa hrenovko... bom vidla

Neposredna povezava do sporočila: 1464
7.3.2009 11:06:06   
Blueeyes
nč, šibam zdej naprej delat s posteljico.. drgač bo sonček prej zašel, pa mi je spet ne bo uspelo pobarvat...

pa pa

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
7.3.2009 11:09:01   
malcekvita
čaoči blueeyes

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
7.3.2009 11:09:28   
janja*
Miška 2006 ja vem kaj lahko naredi psiha.Teško si kaj pomagaš. Včasih se da, ne pa zmeraj.Mislim nate in ti pošiljam pozitivno energijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1467
7.3.2009 11:11:13   
sonček85

se podpišem zraven pa kake grenovke ali soijne polpete

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1468
7.3.2009 11:11:15   
sonček85

jst moram pa zdejle cunje likat, sam grem prej nekaj pojest... user posted image
jaz sem dala pa že drugi pralni stroj pratuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1469
7.3.2009 11:11:37   
sonček85
mene pa tko spodaj trebuha boliuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
7.3.2009 11:11:42   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Sonček če je pa nag....pol pa res ne morš reveža tkole čakat pustituser posted image user posted image user posted image , a v naše konce greš, ja super no pol se nam pa le kaj javi kako je bilouser posted image
Blueeyes lepo da si se nam mal javila in nas mal pozdravilauser posted image
Detelja uspešno likanje, pa čimmanj štroma ponuciuser posted image user posted image , pol smo pa itak na netu pa čez vikend je itak cenejši elek.tokuser posted image user posted image v bistvu pa sem že gotova...jaz sproti likam pol pa nimam tolko cunj...
Jst grem zdej na coffee, pol se pa tipkamo.
Za kosilo bodo pa zrezki v smetanovi omakci, rižek pa solata.....za sladico pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi se kar k vam povabila na kosilo oz midva z bebijem, a lahko?

PRIDNE BODITE

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1471
7.3.2009 11:12:30   
janja*
Blueeyes jest bi tut to jedla,če bi mi nekdo pripravu.Bom kr pršla na kosilo(ha,ha)user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
7.3.2009 11:13:50   
janja*
Sonček85 takoj ležat,dragi pa naj dela.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
7.3.2009 11:16:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Sonček85 takoj ležat,dragi pa naj dela.
user posted image hvala pupa ,sam sej ni kaj narest sem vse počistila v četrtek danes se samo cote perejouser posted image ,zdle greva jest tko da se poslavljam ,pol grem mal v ležeč položaj in potem na potep

se čujemouser posted image

lep pozdravček vsem

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 7.3.2009 11:18:26 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
7.3.2009 11:17:55   
detelja
no, zdaj pa vam pokažem mojo velikonočno dekoracijo (vačsih sem imela bolj te veje nakinčane)....

user posted image

no, pa da vam zaupam še to...moj dragi me je danes ful presenetil...rekel je, da mora danes ob 11 v službo..se lepo zrihta itd...pol pa jaz likam pa nekdo zvoni grem pogledat pa vidim, mojega lubija z šopkom rož in veliko milkino bonbonjero...user posted image user posted image  to mi je prinesel za dan žena, ker jutri je spet v službi....mi je kar polepšal danuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

ime za fantka
summer2005

Katero vam je lepše?

Matic (34%)

Martin (17%)

Nejc (34%)

Jure (14%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!