Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 10:31:11
|
|
|
|
janja*
|
Miška2006 drugače se bolj noter se po stanovanju svalkam,ampak danes pa bom šla ven,samo,da se malo otopli.Pri nas je še mraz.Kako lepo,da imate tako toplo.Samo nekaj ti priporočam,da ,če te skrbi glede pritiska kar pojdi v porodnišnico.Tam si pod nadzorom in te potem nič ne bo skrbelo. Z pritiskom se ni za hecat.Tukaj v naših krajih je ena....Ne bom nadaljevala,ampak zgodilo se je najhuje in bila je tik pred porodom.Zdaj sta oba.Upam,da te nisem prestrašla.Misli pozitivno.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 10:34:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
blueeyes.nismo je spregledale ,smo prebrale samo sej smo bolj pridne ,ne delamo tko dolgih k smo jih-kajne,punce aha, sem mislila da ste jo kr spregledale k nobena ni dala nobenga odgovora ... moja napaka....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 10:36:18
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo mi smo se tudi nazajtrkovali, malo sem pospravila dala posteljnino prat, prezračila, zdej pa me naš ati pelje na eno dobro brezkofeinsko kavico . Tukaj pri nas je zjutraj tako lepo sonček sijal, zdej se je pa kr na enkrat zoblačilo pa ful je pihat začel Detelja, aja točno ti si sama danes....da boš pridna, da ti ne bodo šle bedarije po glavi , aha polpetki....ni slaba zamisel kdaj pa meni rojijo bedarije po glavi? ja, polpetki in to žitni Junona-ja zajtrk pa mora bit...jst če zjutraj ne grem jest mi je tako slabo, pa magari sam en jogurt k druga mi tak ne paše takoj, sam da neki pojem. Sonček a vidva bosta šla pa kr tkole na potep....nekam sumljiva si ti meni...ja zvončki cveto, pa ptički pojo, pa regrat brsti....da ne bosta vidva ki digi dagi po ritki nagi Miška si lahko kr srečna za možeka, moj je v kuhinji čist antitalent....še žlic se boji, se bolj na druge stvari spozna , tako da pri nas bom kar jst kuhala....no me pa zato večkrat razvaja z kako večerjico ali kosilcem kje zunaj . Janja super da še vstrajaš, si fajn opisala tele popadke , mislim pa da boš ti nam kmalu za sobro ušla pri nas je tudi tako lepo sonček sijal zjutraj zdaj pa je nekam oblačno...dragi je odšel v službo-so ga pustili malo dalj časa doma pri nama z jaz pa grem zdaj malo likat..pol pa poležavat pa na netu bom spet visela cel dan
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 10:41:58
|
|
|
|
janja*
|
Detelja pa kakšnega seksi pomočnika nam pošlji.Samo ne debelega(bljek)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 10:42:13
|
|
|
|
brigita23
|
Sonček če je pa nag....pol pa res ne morš reveža tkole čakat pustit , a v naše konce greš, ja super no pol se nam pa le kaj javi kako je bilo Blueeyes lepo da si se nam mal javila in nas mal pozdravila Detelja uspešno likanje, pa čimmanj štroma ponuci , pol smo pa itak na netu Jst grem zdej na coffee, pol se pa tipkamo. Za kosilo bodo pa zrezki v smetanovi omakci, rižek pa solata.....za sladico pa PRIDNE BODITE
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 10:45:29
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 miška:ko pogledam tvoj tikerček in vidim ,da imaš še samo 3t4d do poroda sem tko vesela komaj čakam ,da pridem jaz do tja,še malo Saj zaradi mojega staža sem res vesela. Ne morem zanikati. Oh, sigurno boš pršla tudi ti do tja.....al misliš, da ne , no razen, če ne nameravaš bit majčica nebi rada kasneje rodila-jaz sem aprilčica ,ne majčica sem VAŠA čeprav mislim,da se bo glih to zgodilo,jaz bi pa rada okoli 15.4 rodila blueeyes.nismo je spregledale ,smo prebrale samo sej smo bolj pridne ,ne delamo tko dolgih k smo jih-kajne,punce ja da se ne bova midve zamenjale,ti prej jaz kasneje brigita:ne ne bova digi dagi po ritki nagi ,čeprav moj je tam na kavčku kr nagi to bo pol bolj proti večeru,danes grem v vaše konce k sestri na obisk Saj bi tudi jst bla rada aprilčica in ne marčica , a kaj čem...taka je usoda . Po duši bom pa zmeraj aprilčica .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 10:45:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja, groza... me 2 dni ni blo na RR, pa sem se komi čez prebila čez aprilčice pa majčice... vsaka je mela +20 strani napisanih.. preden se jz prebijem čez to traja.. bom šla pa zdej posteljico barvat k je tko lepo vreme... da sae mi do zvečer že posuši pa da bom lahko še enkrat pobarvala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 10:48:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes aha, sem mislila da ste jo kr spregledale k nobena ni dala nobenga odgovora ... moja napaka.... nene ,smo videle , brigita:sem mu rekla če bomo kaj slončkali in je rekel a bi,pa sem rekla ja zvečer,ker zdle se mi pa res meni ne da čeprav bi kr nanj skočla gleda sedaj svojo naj nadaljevanko-nanizanko na kanalu a -obala...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 10:49:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23Za kosilo bodo pa zrezki v smetanovi omakci, rižek pa solata.....za sladico pa PRIDNE BODITE mmmmmmmmmmmmm super kosilo, sladica je pa najobljša miška res je tko po duši bomo ostale aprilčice neglede kdaj rodimo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 10:50:25
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Miška2006 drugače se bolj noter se po stanovanju svalkam,ampak danes pa bom šla ven,samo,da se malo otopli.Pri nas je še mraz.Kako lepo,da imate tako toplo.Samo nekaj ti priporočam,da ,če te skrbi glede pritiska kar pojdi v porodnišnico.Tam si pod nadzorom in te potem nič ne bo skrbelo. Z pritiskom se ni za hecat.Tukaj v naših krajih je ena....Ne bom nadaljevala,ampak zgodilo se je najhuje in bila je tik pred porodom.Zdaj sta oba.Upam,da te nisem prestrašla.Misli pozitivno. Saj vem, kako je s preeklampsijo. Zdravnica mi je rekla, da če je več kot 150/100 kar takoj v P. Zaenkrat se giblje tik pod to mejo. Vendar me bolj to sekira vsakič, ko si ga merim, kaj mi bo pokazalo. To je edino, kar mi teži, da si moram merit vsaj 3x na dan. Saj ne da je težko , ampak psiha dela svoje
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 10:51:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz pa dons sploh ne vem kaj bi delala za kosilo.. mogoče kr pire in špinačo... to je hitr, pa brez nekega zakompliciranega mučkanja
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:01:22
|
|
|
|
malcekvita
|
pire in špinača, super ideja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:02:48
|
|
|
|
malcekvita
|
jst moram pa zdejle cunje likat, sam grem prej nekaj pojest...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:03:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita pire in špinača, super ideja! ja jz mam to full rada... zraven pa še ne vem kaj bi naredila... kakšne polpete al pa hrenovko... bom vidla
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:06:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
nč, šibam zdej naprej delat s posteljico.. drgač bo sonček prej zašel, pa mi je spet ne bo uspelo pobarvat... pa pa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:09:01
|
|
|
|
malcekvita
|
čaoči blueeyes
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:09:28
|
|
|
|
janja*
|
Miška 2006 ja vem kaj lahko naredi psiha.Teško si kaj pomagaš. Včasih se da, ne pa zmeraj.Mislim nate in ti pošiljam pozitivno energijo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:11:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita pire in špinača, super ideja! se podpišem zraven pa kake grenovke ali soijne polpete
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:11:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita jst moram pa zdejle cunje likat, sam grem prej nekaj pojest... jaz sem dala pa že drugi pralni stroj prat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:11:37
|
|
|
|
sonček85
|
mene pa tko spodaj trebuha boli
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:11:42
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Sonček če je pa nag....pol pa res ne morš reveža tkole čakat pustit , a v naše konce greš, ja super no pol se nam pa le kaj javi kako je bilo Blueeyes lepo da si se nam mal javila in nas mal pozdravila Detelja uspešno likanje, pa čimmanj štroma ponuci , pol smo pa itak na netu pa čez vikend je itak cenejši elek.tok v bistvu pa sem že gotova...jaz sproti likam pol pa nimam tolko cunj... Jst grem zdej na coffee, pol se pa tipkamo. Za kosilo bodo pa zrezki v smetanovi omakci, rižek pa solata.....za sladico pa jaz bi se kar k vam povabila na kosilo oz midva z bebijem, a lahko? PRIDNE BODITE
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:12:30
|
|
|
|
janja*
|
Blueeyes jest bi tut to jedla,če bi mi nekdo pripravu.Bom kr pršla na kosilo(ha,ha)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:13:50
|
|
|
|
janja*
|
Sonček85 takoj ležat,dragi pa naj dela.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:16:29
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček85 takoj ležat,dragi pa naj dela. hvala pupa ,sam sej ni kaj narest sem vse počistila v četrtek danes se samo cote perejo ,zdle greva jest tko da se poslavljam ,pol grem mal v ležeč položaj in potem na potep se čujemo lep pozdravček vsem
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 7.3.2009 11:18:26 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 11:17:55
|
|
|
|
detelja
|
no, zdaj pa vam pokažem mojo velikonočno dekoracijo (vačsih sem imela bolj te veje nakinčane).... no, pa da vam zaupam še to...moj dragi me je danes ful presenetil...rekel je, da mora danes ob 11 v službo..se lepo zrihta itd...pol pa jaz likam pa nekdo zvoni grem pogledat pa vidim, mojega lubija z šopkom rož in veliko milkino bonbonjero... to mi je prinesel za dan žena, ker jutri je spet v službi....mi je kar polepšal dan
|
|
|
Ali gredo v Astro karavana 3 avtosedežki??OliveOyla. DA (
76%)
b. NE (
24%)
Število vseh glasov: 225Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!