|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
6.3.2009 17:54:32   
jocika
uf, sem nardila dolgi post, tole je pa bil oddih, mala je spala več kot eno uro. Zdajle sem še enkrat prebrala svoj post in se vam opravičujem za milijon pravopisnih napak, padem not v svoje narečjeuser posted image
Zdaj pa grem cartat mojo lumpo, pa počas ji bo treba pripravit kaj za pod zob...
Se beremo...

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
6.3.2009 18:06:34   
ksenci
rebecauser posted image user posted image user posted image za tako pridnga atija. moj sicer ne pomaga nevem kak velik, ampak kdaj pa kdaj pa. ja res paše ko se lahk mal spočiješ od otrokuser posted image
joj, lulčka ma pa v roki takoj ko mu dam planico dol, morm tak pazit ko je pokakanuser posted image dec ko decuser posted image
inigo- ti še kr nimaš menze srečnica! hm, al pa je že kajuser posted image user posted image
blacky- moj kup papirjev je že Aljaž dobu v roke in reku, mama če ne boš ti, bom pa jzuser posted image
3glu- mogoč tud Aljažu fali celuloza, da na spi celo nočuser posted image
ilatic- hvala za koristn linkuser posted image
flower, neboglasnica- no to pa res ni velke zamude, dobr vedet. hvalauser posted image

jz si želim, da bi se navadli, da smo odzun- na sprehodu čim več, seveda če je normalno vreme. pa tud če ni sonček, je včas fajn it na sprehod. mislim, da si v večini želimo, da bi to postala dnevna rutina, ker te sprehod sprosti, preživiš čas z družino in se pogovarjaš, dobro je za telo... vglavnem, midva z Markotom sva kr premal hodila oz. sploh nisva hodila na sprehde, kr nisva bila vajena in se tud nisva spomnla. pa tud z Aljažem nismo skor nič hodla zarad bolezni. zdaj pa se prav bolš počutmo, če gremo mal na zrak, namest da cele dneve čepimo za računalnikom in Tv-jem. mislim, da me je ravno tega najbolj strah, da bi otrok čepel skoz za računalnikom in TV-jem.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
6.3.2009 18:13:54   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Neboglasnica, Sara je narisala krasno sliko, čestitam za prvo razstavo, prava unetnica je.

Hvala tebi in vsem ostalim, samo kaj, ko ona meni, da ni dovolj dobro... Bo že.
Kaj si pa nakupila? Poleg kapice, ki si jo šla iskat. Ali pa si jo pozabila kupit? user posted image

Jocika: jap, na tri ure se dojiva.

HD: nimam pametne rešitve.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
6.3.2009 18:14:31   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

o za računalnikom in Tv-jem. mislim, da me je ravno tega najbolj strah, da bi otrok čepel skoz za računalnikom in TV-jem.

Včasih je tole dvoje pravi blagoslov!! Verjemi.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
6.3.2009 18:28:25   
jocika
upsi, neboglasnica, pol pa jaz jamram, ko se dvakrat na noč dojiva...res pa je, da vstajam žnj-krat, kot je zadnjič ena rekla. Hmmm, mam pa res dohtarco - pediatrinjo, da dol padeš. pri šestih mesecih se je moja še tud na 3 ure dojila in me je pri pregledu napizdila, da tolk star otrok mora noč prespat in da je to čisto teroriziranje staršev in da ji to ne smem dovolit in kar naj se dere, da se en teden še noben otrok ni drl, da se hit navadijouser posted image
Mi je blo prav grozno, ker sem se nekaj časa ful obremenjevala, dokler si nisem mislila, naj se jebe in se midve lepo dojiva naprejuser posted image . Stalno mi vsi govorijo samo kaj delam narobe, matr noben mi ne reče, da delam kaj prav, pa se tak trudim bit kar se da najboljša, da pregorevamuser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
6.3.2009 18:30:22   
metuljcek321
'Evening! Kako ste, pupe? Vidim, da pridno klofateuser posted image

Tralali, tralala, metuljcka ni bilo doma,

tralala, tralali, midve z Anjo sva uzivaliuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
6.3.2009 18:39:45   
ilatic
Ilatic, kdaj imata pa s Tarikom spet kontrolo? Naša tudi nič ne zna, samo sedeti in se obračati sede za 360 stopinj. Skloni se naprej in v stran, nogico pokrči za v ležeč položaj, naprej ji pa ne gre.

Rekla mi je da jo pokličem čez en mesec, da ji povem kako napredujeva, potem bo pa povedala kdaj naj spet prideva. Nanka priporočam ti da se en dan do mene zapelješ, da ti par stvari pokažem in da potem ugotoviva če je za na RA.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
6.3.2009 18:56:06   
metuljcek321
kuskus & gluten - jep, sem pa glih vidla, da je notri ... bom se malo pocakala, ker ima babi celiakijo & ne bi rada cesa tvegala.

Natka & Lara - go, go, go, helmet girlsuser posted image  user posted image  Le pazljivo!!!

Blacky, na vasem daksu pa niste kar tko - to so prav fajn rokovniki ... ej, ce bos mela drugo leto kaksnega viska, pa ti ga bodo z veseljem ponujali, se fuuuul priporocamuser posted image

user posted image  user posted image , dzanika, ti angelcki so pa prav smesni na linku, se ti ne zdi? Eni so prav taki razbojniskiuser posted image  user posted image  Kaj pa teli: KLIKNI

A Aljaz pa ni za pliskote? Joj, ej, potem bi mu pa pri nasi hisi trda predla - jih imamo za cel kamion - od ta male, pa se iz moje mladosti jih je ohohoj ... jih bomo dozirali slowly but steadily, da bo vedno kaksna nova igraca v Anjinem rajonuuser posted image

Ksenci, je zdaj ze padla odlocitev, s cim bos ocarala jutri zvecer? Slisim, da je Jan se samskiuser posted image

auroraa, mnjam, mnjam za tisto spinacno musako! Jest bi tuuuuud.

populis, nobene posebne zgodbe se ne skriva za siri, samo to, da jih obozujem ... ampak zdaj so na stand-byu ... jaz pa v jok in na drevo, pa nkol vec dol.

maja, a kiri sircek (za katerega sem, btw, na temle forumu slisala prvic v zivljenju) je tisti vragec, ki je hecal Elo. Tvoj novi imidz seka!

Flower, se je Lan kaj skuliral al je bil cel dan tecko? Kaj ga matra?

fotke - joj, ej, jaz jih mam tolk, da glava pece - se Blacky posekamuser posted image  user posted image . Pa povsod posnete - na CD-jih, laptopu, zunanjem disku, ene par kljuckih, ampak razvit jih pa se kar nisem dala za naju ... za sorodnike ja, za naju pa se kar nekak ne spravim, jih raje na lepitopiju vsake tolk presurfarim. Ma, se moram spravit - to mi res ni podobno, da tkole zavlacujem & odlasam. Drzi pa, da so lepo zlozene po direktorijih - jih sproti zlagam in sortiram ... ampak se zmeraj je kupcek "the best of" cist tu mac prevelikuser posted image

Trenja so bila pa vceraj spet prav simpaticna, se vam ne zdi? Ceprav nekatere so pa IZJEMNO samozavestne, a ne? KAr mal prevec (ciljam na Ivanicevo madam).

mojcek, fletkani ceveljci, ampak cist predragi - what a rip-off ... cene na pol, pa jih nabavimouser posted image

Majuska, dobr si ti to vse spedenala. Zdaj pa razvajat kriz & hitro poiskat enega kandidata, k te bo zmasiral. Asap!

neboglasnica, thanks for asking - roka je OK, jaz sem se pa tud medtem ze mal skulirala & ne panicarim vnaprej in za brez veze. Hd, mogoce je pa res zaradi mojega silnega umetniskega udejstvovanja, who knows?!

neboglasnica- glede potrdila - don't worry ... sama ukrepaj! Poklici na Ministrstvo, govori z doticno osebo (zihr je podpisana na potrdilu - cekiraj) & sem prepricana, da se bo dalo se vse urediti. Saj ves, kako pravijo: "Beseda ni konj." .... Je pa grozljivka, da kar takole izvisis ... clovek bi jih tepel! In ja, 3 tocke so kar packe za dobit - jaz mam objave v tujih strokovnih casopisih, pa soavtorstvo ucbenika, pa se kaj bo treba nastepatuser posted image  Sicer pa: ja, se v pon. mal pomeniva o tehle solskih zdrahah in mal pojamrava druga drugi ... garantirano bo takoj boljse, cutim na vodi. Pa user posted image  user posted image  za Poli salamo - Stas je res faca, ej!

O, Kali, pikica mala, pa ti si tudi ze na nogahuser posted image  user posted image  user posted image  Congrats! Ti julijcki so res neverjetni, ej.

sopek za 8. marec - kolk sem se nasmejala, ej. Thanks, neboglasnica & hd, sem ze razposlala prijateljicam ...

O, levinja, dolg te ni bilo - lustno te je brat!

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
6.3.2009 19:02:46   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: flower

rebeca naš je začel pred enim tednom se za lulčka prijemat. In zdaj ko mu dam roko stran, se prav razkuri. Je ful nerodno, ko je pokakan, on pa začne z roko zraven..

Pri nas je isto. Takoj ko mu odprem plenico je rokica že na lulčku. Zdaj ko pa ful kaka, mu jo jaz tud moram skoz stran devat, pa hitro še roke obrisat. Jaz mu dam eno igračko v roko, pol pa včasih da mir, včasih pa je lulček bolj zanimiv.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 19:03:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
6.3.2009 19:04:44   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Kaj si pa nakupila? Poleg kapice, ki si jo šla iskat. Ali pa si jo pozabila kupit? user posted image

O kupila sem kapico, je bla draga user posted image , mater 7 eurov v C&A, sem mislila da so cenejše. Pa nahrbtnik in par malenkosti za plavanje, ker bom redno hudila vsak teden, pa plenice, Zoji Winx krožnik, Natki nove dude, pa jih ne mara, pa so čisto iste kot stare.

Tole pacam že kakšno uro, zdaj me pa mečejo dol, se javim kasneje...

Neposredna povezava do sporočila: 2636
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 19:09:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2637
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 19:10:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2638
6.3.2009 19:10:37   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

o za računalnikom in Tv-jem. mislim, da me je ravno tega najbolj strah, da bi otrok čepel skoz za računalnikom in TV-jem.

Včasih je tole dvoje pravi blagoslov!! Verjemi.

marko je tak zrastu gor in njegov brat. marko je ok, njegov brat pa ne! pri 27 letih je njegov svet samo računalnik in služba. še s kolegi s faxa se ne dobiva več, s familijo pa itak ne gre nikamor. nima ne punce ne kolegov. kaj je to narava pa itak ne ve. je bil enkrat pr nas doma, pa je raku, vauuu, kje vi živite, gozd, pa ptički pojejo, kot da prvič vidi. ga večkrat marko povabi, da bi šla na igrišče al pa kam, pa nima interesa.

Neposredna povezava do sporočila: 2639
6.3.2009 19:25:19   
ksenci
Aljaž skopan (popoldan spet 3x tako polna planicauser posted image ), sit (pojedu 200 frutolina, pa ni mel dost in sm mu nardila še 100 mleka s piškoti) in spi (zaspal sam v svoji postli)
ja če pogledamo uro ni za vrjet, da se je to zgodil že pr nas, ko ponovad zaspimo ob 21. izkoristim še zadnje minute, dokler ne pride marko domov in me ne vrže s compa.user posted image

metuljček- no sam da je roka okuser posted image pliškov pa mam tud jz 2 velki škatli.
upam, da bo v bendu še kaj boljšga za pogledatuser posted image user posted image user posted image omare pa se še nism lota. jutr pride na vrstouser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
6.3.2009 19:26:47   
metuljcek321
Beautiful pics vseh julijckov. Za stopit so fletni, res!

anika, na zrak z njimi, vonj bo izpuhtel, you'll see. Preizkuseno.

Kolk sem se nasmejala - gledam zdaj ikonice za stojece julijcke & mi kapne, da sem zadnjic navijala za medota in PANDO?! Spomnila sem, da sem pozabila glasovat & sem po izredno dobrem spominu ti dve zivalici usekala - sta mi bili najbolj kjut. Fora je sam v tem, da pande ni bilo v naboru ... je pa bila crno-bela kravica ... eh, it's all the same ... Saj veste, da mi imena (& poimenovanja, ocitno) ne grejo najbolj od rokuser posted image  user posted image

levinja - nasa tudi ze od malega nori za rdeco barvo - menda jo najbolj vidi al kaj, pojma nimam. In ja, tudi jaz imam rdece copate, ki so non-stop predmet pozelenja. In ja, tudi pri nas se prime za rob tepiha in se povlece ... maricka, da nista najini frajlici duplikata?user posted image  Sozalje za smrt v druzini.user posted image

O, lex, kako kaj? Vidim, da bizi, bizi as always.

Tims, me prav zanima, a boste imeli vi vec fotk za razvit al miuser posted image  Btw: med tistimi DM boni je tudi 6 evrov popusta na fotoknjigo. Blacky, a si ti takrat dala pri DM-ju to knjigo narest? Remind me, please.

Kako Natka? Bodo zdaj kmalu se novi zobki ven pokukali? Soping je uspel?

user posted image  Sari za sliko!!!!!

Inigo, a je pa normalno? Zobki? Kaka tud zdaj, ne? Kolk ti pa cez dan spi? Naj se cim prej postima!

mojcek, a  se je teta s Krvavca kaj umirila? Je pravi hudournik, kot berem. Kriza iz Pariza, ej. To je res neprijetno, da si obsojen na notranjost bajte ... jaz upam, da bosta ze ju3 s tamaucico veselo dihali zrak in uzivali na soncku. Rebeca, tud pri teb se je menstra danes odlocila zatezit, al kaj? Grrr ... naj se umiri, no. In ksenci too. I'm speechless - to je pa res bad!

user posted image  Aleksandru za lepe sedece, stegajoce in pozirajoce slikice! Enako manekenu Aljazu.

tims, upam, da nista prevec o sluzbi razpravljali, ampak je slo bolj za rumene teme ... kaj novega/kaksna noseca/kaksen skandalcek, itd. itn.?

rebeca, ves kaj, zadj bos imela pa vsaj cas lepo se vsest in si na seznam napisat, kaj si bos kupila, k jo s frendico picita v sopinguser posted image  Naj se njen mali hitro pozdravi.

flower, a pol je plusek al kaj? Kje je pa coraly, btw? Alles OK?

Tole z raztegovanjem lulcka - vem, da najbrz ni ravno prijetno, sem se pa od srca nasmejala vasim fanticem-raziskovalcem (rajs nisem odebelila "raztegovanje lulcka," ceprav prebrala bi pa topetm zihr prav vsakauser posted image  user posted image ).

Hej, ilatic, nice to hear you again. Fajn si to zrihtala v RA. A prides v pon.? Nam bos se v zivo kaksen prijem pokazala - we'd loooove that, wouldn't we, girls? Pa thanks za link - uporaben. A lot.

glugluglu, jaz moji, ko je v cenjeni druzbi casopisov, kar dudico dam v usta, potem pa nosi casopise/revije v usta (tko pac ona misli) & je blazno zadovoljna. Trga, mecka, brca, rita, miga - ni, da ni. Me je mal strah, da bi prevelik kos papirja pojedla, pa je to preventivni ukrep. Zihr je zihr.

dopust - meni ga odbijejo 10 dni, ker sem bila lani non-stop na bolniski, potem sla pa na porodnisko - nisem koristila niti dneva v letu 2008, ostali dnevi so se mi prenesli. Sem pa v solstvu - lahko, da imamo mi rahlo drugace. Blacky, ja, jaz 2008-ega nisem bila v sluzbi niti dneva ... pri meni teh 10 dni odbitka stima, jep.

hemeroidi - Modolex

slavljencki - happy mini b'day. Lepo praznujte!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2641
6.3.2009 19:31:04   
metuljcek321
Help! Zdajle se je Anja prebudila & ima na belocnici rdeco pikico - kot bi ji pocila zilica .... rdeca pikica, premera 1mm ... je mozno, da jo je veter napihal? Zunaj je bla 3 urce danes.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2642
6.3.2009 19:39:22   
metuljcek321
Klicala svakinjo & svaka (oba dohtarja) - sta rekla, da je to ali pa ji je pocila zilica zaradi naprezanja - recimo kakanje ... upam, da je res to to.

Btw: bla sem pri okulistu, vse OK - v stirih letih se mi je dioptrija poslabsala samo za 0.25user posted image  user posted image  user posted image  Sem navdusena! Meni se je pa zdelo, dafuuuul slabo vidim ...

Ajde, zdaj grem pa k mojima dvema ... s svojim ultra sokoljim vidom ju bom mimogrede nasla, k se skrivata  tam nekje na hodniku ...user posted image

UZIVAJTE, punce!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2643
6.3.2009 19:40:50   
dzanika
metuljcek na tistem linku sem dobila idejo za angelčka iz lončka. Mam že vse pripravljeno tko da bom jutri preizkusla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2644
6.3.2009 19:43:44   
Inigo
baterflaj en dva tri - zobki bi bli čist možen vzrok. ma malo otečene dlesni zgoraj. mogoče pa res prikuka 5 zobek. spi pa čez dan cca 3 do 4 ure. dopoldan malo in popoldan malo. in zdajle že spi. sem študirala, da čez dan premalo je in ponoč želi nadoknadit. tko da smo se danes bolj pogosto fojtrali in bomo vidli kk bo ponoč. glede pikice pa mislim, da ni potrebe po strahu, najbrž je od kakanja.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
6.3.2009 19:44:40   
ksenci
metuljček- men je tvoje poste tak noro brat, so polni energije in res fajn! morm to povedatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2646
6.3.2009 20:23:58   
jocika
Hoj, hoj, preden grem pod tuš še eno vprašanje. Kolk gostih obrokov že majo vaši mulčki? Koliko obrokov skuhate - recimo zelenjava, mesek? Enega, dva?
Tak, danes sem vas uspela brebrat, se vidi, da je bil moj prej doma, zdaj se grem pa mal pocartat, da se ne bo tak zapostavljenga počutu, ko se skoz okol male vrtivauser posted image user posted image
Nočko

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
6.3.2009 20:29:04   
nanka
Jocika, naša ima 4 obroke GH na dan. Prvi je mlečna kašica, drugi je sadna kašica s piškotom, tretji je nekaj kuhanega                 ( zelenjava in meso), četrti je skuta ali jogurt. Potem pa gre spat in dobi mleko 230 ml, okoli 23 še enkrat mleko okoli 200, včasih pa še okoli 5-6 150 ml mleka, samo to je občasno.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
6.3.2009 20:29:08   
neboglasnica
Pa pa, jaz odhajam v life, čeprav se mi ne da.....

Ne morem oditi brez mojega pozdrava, ker potem sigurno katera ne bi mogla spati (japajade). user posted image

Nočka,

user posted image

P.S.: Jutri se ne bom javila prva, ker grem zapravljat tisto, kar je možu ostalo od plače.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
6.3.2009 20:39:37   
sasi13
ena me je zadnjič spraševala kje dela moj user posted image : v vojski

lumpa ja smo bili mi v sparu sicer se mi je zdelo da si ti ampak nism bla 100 %

rebeca mi se vsak dan vstanemo med 6 in sedmo zjutraj user posted image

slike dam razvit ko se jih nabere čez 200, ker potem pride komaj 10 centov ena slika.

inigo mi včasih jemo že ob desetih, enih, štirih. mormo met res srečo da jemo dvakrat in če jesta dvakrat pol je enkratna noč.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?