metuljcek321
|
kuskus & gluten - jep, sem pa glih vidla, da je notri ... bom se malo pocakala, ker ima babi celiakijo & ne bi rada cesa tvegala. Natka & Lara - go, go, go, helmet girls Le pazljivo!!! Blacky, na vasem daksu pa niste kar tko - to so prav fajn rokovniki ... ej, ce bos mela drugo leto kaksnega viska, pa ti ga bodo z veseljem ponujali, se fuuuul priporocam , dzanika, ti angelcki so pa prav smesni na linku, se ti ne zdi? Eni so prav taki razbojniski Kaj pa teli: KLIKNI A Aljaz pa ni za pliskote? Joj, ej, potem bi mu pa pri nasi hisi trda predla - jih imamo za cel kamion - od ta male, pa se iz moje mladosti jih je ohohoj ... jih bomo dozirali slowly but steadily, da bo vedno kaksna nova igraca v Anjinem rajonu Ksenci, je zdaj ze padla odlocitev, s cim bos ocarala jutri zvecer? Slisim, da je Jan se samski auroraa, mnjam, mnjam za tisto spinacno musako! Jest bi tuuuuud. populis, nobene posebne zgodbe se ne skriva za siri, samo to, da jih obozujem ... ampak zdaj so na stand-byu ... jaz pa v jok in na drevo, pa nkol vec dol. maja, a kiri sircek (za katerega sem, btw, na temle forumu slisala prvic v zivljenju) je tisti vragec, ki je hecal Elo. Tvoj novi imidz seka! Flower, se je Lan kaj skuliral al je bil cel dan tecko? Kaj ga matra? fotke - joj, ej, jaz jih mam tolk, da glava pece - se Blacky posekam . Pa povsod posnete - na CD-jih, laptopu, zunanjem disku, ene par kljuckih, ampak razvit jih pa se kar nisem dala za naju ... za sorodnike ja, za naju pa se kar nekak ne spravim, jih raje na lepitopiju vsake tolk presurfarim. Ma, se moram spravit - to mi res ni podobno, da tkole zavlacujem & odlasam. Drzi pa, da so lepo zlozene po direktorijih - jih sproti zlagam in sortiram ... ampak se zmeraj je kupcek "the best of" cist tu mac prevelik Trenja so bila pa vceraj spet prav simpaticna, se vam ne zdi? Ceprav nekatere so pa IZJEMNO samozavestne, a ne? KAr mal prevec (ciljam na Ivanicevo madam). mojcek, fletkani ceveljci, ampak cist predragi - what a rip-off ... cene na pol, pa jih nabavimo Majuska, dobr si ti to vse spedenala. Zdaj pa razvajat kriz & hitro poiskat enega kandidata, k te bo zmasiral. Asap! neboglasnica, thanks for asking - roka je OK, jaz sem se pa tud medtem ze mal skulirala & ne panicarim vnaprej in za brez veze. Hd, mogoce je pa res zaradi mojega silnega umetniskega udejstvovanja, who knows?! neboglasnica- glede potrdila - don't worry ... sama ukrepaj! Poklici na Ministrstvo, govori z doticno osebo (zihr je podpisana na potrdilu - cekiraj) & sem prepricana, da se bo dalo se vse urediti. Saj ves, kako pravijo: "Beseda ni konj." .... Je pa grozljivka, da kar takole izvisis ... clovek bi jih tepel! In ja, 3 tocke so kar packe za dobit - jaz mam objave v tujih strokovnih casopisih, pa soavtorstvo ucbenika, pa se kaj bo treba nastepat Sicer pa: ja, se v pon. mal pomeniva o tehle solskih zdrahah in mal pojamrava druga drugi ... garantirano bo takoj boljse, cutim na vodi. Pa za Poli salamo - Stas je res faca, ej! O, Kali, pikica mala, pa ti si tudi ze na nogah Congrats! Ti julijcki so res neverjetni, ej. sopek za 8. marec - kolk sem se nasmejala, ej. Thanks, neboglasnica & hd, sem ze razposlala prijateljicam ... O, levinja, dolg te ni bilo - lustno te je brat!