Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 20:45:36
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa ..jaja kr pir si bo zdej sam vzel ..sem bila res presenečena...sem prav opazovala kaj bo naredil s flaško on pa direkt v usta,kr je ponavadi kar je z eno roko prijel,je vedno z drugo roko spusti,nikoli ni znal držat predmeta z obema rokama naenkrat..do sedaj očitno Sabinči je tudi to pred kratkim pogruntala, in zdaj se ful fino dela in se kr mal považi, pa drži v vsaki roki eno stvar pol pa tolče z njima in podobno. ja Žan je obvladal držat v vsaki roki en predmet ,samo enega predmeta v obeh rokah ni skapču ..danes pa frajer kr čaj za oba roča z obema rokama,sem kr pogledala..ponavadi si je predmet podajal iz ene roke v drugo..do danes menda
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 20:46:39
|
|
|
|
babysolza
|
Mene pa moj časti z eno pivco. Na balkonu. Čawči!!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 20:46:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Živjo! Evo, mi smo doma, smo cel dan pohajali. Šli na sejem dom, pol pa v BC in Mullerja - standard. Sabina je dobila kup plenic in vseh vrst kašic ter nov voziček! Babica časti! Grem mal brat pa sproti komentirat, moj bere neke strokovne zadeve in me sploh ne porajta. hej babysolza - pozdravljena - ste bli na sejmu Dom? midva bi tud šla, sam s tamalim mi ni glih za it v tisto gužvo - k jutr zihr bo - ma sej bova vidla - a se drgač splača?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 20:47:01
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Mene pa moj časti z eno pivco. Na balkonu. Čawči!!! uživaj potem...papa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 20:48:07
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa ..jaja kr pir si bo zdej sam vzel ..sem bila res presenečena...sem prav opazovala kaj bo naredil s flaško on pa direkt v usta,kr je ponavadi kar je z eno roko prijel,je vedno z drugo roko spusti,nikoli ni znal držat predmeta z obema rokama naenkrat..do sedaj očitno Sabinči je tudi to pred kratkim pogruntala, in zdaj se ful fino dela in se kr mal považi, pa drži v vsaki roki eno stvar pol pa tolče z njima in podobno. ja Žan je obvladal držat v vsaki roki en predmet ,samo enega predmeta v obeh rokah ni skapču ..danes pa frajer kr čaj za oba roča z obema rokama,sem kr pogledala..ponavadi si je predmet podajal iz ene roke v drugo..do danes menda Vidiš, Sabina pa obratno - najprej en predmet v obeh rokah, zdaj pa v vsaki roki en predmet. Ne govorim več s tabo - sem prišla nalč sem čvekat, da bom stran obrnila, pa mi jo pred nosom. Hec.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 20:50:00
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Živjo! Evo, mi smo doma, smo cel dan pohajali. Šli na sejem dom, pol pa v BC in Mullerja - standard. Sabina je dobila kup plenic in vseh vrst kašic ter nov voziček! Babica časti! Grem mal brat pa sproti komentirat, moj bere neke strokovne zadeve in me sploh ne porajta. hej babysolza - pozdravljena - ste bli na sejmu Dom? midva bi tud šla, sam s tamalim mi ni glih za it v tisto gužvo - k jutr zihr bo - ma sej bova vidla - a se drgač splača? Meni je blo kr neki, ker sem pozabla da je pohištvo posebej. Je pa fuuuul oken in vrat, garažnih vrat, montažne hiše, klime, strehe, kopalniška oprema, savne, bazeni, jakuziji... Bolj gradbene zadeve kot kaki 'modni dodatki' za dom. Našla sem celo eno otroško sobo in 2 kuhinji.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 20:50:46
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa ..jaja kr pir si bo zdej sam vzel ..sem bila res presenečena...sem prav opazovala kaj bo naredil s flaško on pa direkt v usta,kr je ponavadi kar je z eno roko prijel,je vedno z drugo roko spusti,nikoli ni znal držat predmeta z obema rokama naenkrat..do sedaj očitno Sabinči je tudi to pred kratkim pogruntala, in zdaj se ful fino dela in se kr mal považi, pa drži v vsaki roki eno stvar pol pa tolče z njima in podobno. ja Žan je obvladal držat v vsaki roki en predmet ,samo enega predmeta v obeh rokah ni skapču ..danes pa frajer kr čaj za oba roča z obema rokama,sem kr pogledala..ponavadi si je predmet podajal iz ene roke v drugo..do danes menda Vidiš, Sabina pa obratno - najprej en predmet v obeh rokah, zdaj pa v vsaki roki en predmet. Ne govorim več s tabo - sem prišla nalč sem čvekat, da bom stran obrnila, pa mi jo pred nosom. Hec. sploh porajtala nisem ..pojdi na pivo ..jst grem pa ležat ,kmalu..ko bo sušilc posušil
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 20:51:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Živjo! Evo, mi smo doma, smo cel dan pohajali. Šli na sejem dom, pol pa v BC in Mullerja - standard. Sabina je dobila kup plenic in vseh vrst kašic ter nov voziček! Babica časti! Grem mal brat pa sproti komentirat, moj bere neke strokovne zadeve in me sploh ne porajta. hej babysolza - pozdravljena - ste bli na sejmu Dom? midva bi tud šla, sam s tamalim mi ni glih za it v tisto gužvo - k jutr zihr bo - ma sej bova vidla - a se drgač splača? Meni je blo kr neki, ker sem pozabla da je pohištvo posebej. Je pa fuuuul oken in vrat, garažnih vrat, montažne hiše, klime, strehe, kopalniška oprema, savne, bazeni, jakuziji... Bolj gradbene zadeve kot kaki 'modni dodatki' za dom. Našla sem celo eno otroško sobo in 2 kuhinji. ja, sej naju zanima to za gradnjo - k bova gradila hišo, pa bi rada mal cene pregledala, pa mal preštudirala določene stvari
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 20:53:18
|
|
|
|
Anonimen
|
se vid, da je petek - spet nobene tle - no razen tebe babysolza, pa še ti odhajaš - na zdravje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 20:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer čveke. Tanikaa, noben se ni norca delal iz naših pametovanj o flaškah. To je bilo rečeno zgolj za zabavo, ker bi bilo predolgo za pisat kaj vse smo se pogovarjale tekom dneva in je Tina napisala droben opis A_S. Nč zamerit nobeni...če smo se delale norca smo se same iz sebe. Bi mogla cel čvek prebrat...sam je predolg, moraš bit vsaj do 23 tu, da ti nič ne uide.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 21:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čer čveke. čer
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 21:08:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čer čveke. čer Kej novega?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 21:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Cer
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 21:16:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi se ne spimo,je ponovitev vcerajsnjega vecera . Sem iskala potni list Marisin sigurno eno uro.Vse pregledala,predale,torbe,potovalke.....in ga najdem v predalu kjer je vedno in kjer sem sigurno 5x pogledala. Isto je bilo prejsnjic.Jaz ne vem,sem res tko slepa,a je to neka nadnaravna sila ki me zeza u glavo....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 21:22:04
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo - a jutri greste? sem očitno nekje v poplavi čvekanja spregledala?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 21:23:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, za take stvari si najdi v stanovanju poseben plac, da tega ne iščeš. Upam, da najdeš.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 21:24:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za take stvari si najdi v stanovanju poseben plac, da tega ne iščeš. Upam, da najdeš. IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mi se ne spimo,je ponovitev vcerajsnjega vecera . Sem iskala potni list Marisin sigurno eno uro.Vse pregledala,predale,torbe,potovalke.....in ga najdem v predalu kjer je vedno in kjer sem sigurno 5x pogledala. Isto je bilo prejsnjic.Jaz ne vem,sem res tko slepa,a je to neka nadnaravna sila ki me zeza u glavo.... sej je našla - no očitno ne berem sam jaz tko površno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 21:24:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jp,okol poldne.Samo brez tavelke.Bo prespala pri prijatelci,v nedeljo pa moz nazaj pride,midve pa naslednji vikend.komaj cakam,da vidim...vse
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 21:27:34
|
|
|
|
Anonimen
|
nya Kleo, bo kakšna kavica padla tu v Slo? Matr, še babysolzi sem jo dolžna. Drug teden mam mojga na dopustu, pa bom švignila z njegovim avtom mal nokoli.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 21:32:04
|
|
|
|
RMRM
|
Čer! Zdej ste pa čist preveč naklofale, tko da ne bom nič komentirala, brez zamere. Kleo, a prideš v Slo? Danes pa mi nekaj štrajkamo s spanjem. Je že trdno spal ene pol urce, pol pa v jok . Nya - nič ne nakazjuj. Mi boš pol dala, ko pripeljem. Sam ju3 ne bo šlo. Se je moj polotil enga mal bol zamudnega dela. Babysolza - hvala za podatek glede sejma. Sva tud hotla pogledat, pa zdej ne bova šla, ker gradil pa upam da ne bomo več . Me zdej bolj notranja oprema zanima.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 21:32:41
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo - če boš mela možnost, se kaj javi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 21:36:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Kleo, greš lahko tud v knjižnjico in nam kaj lepega napišeš.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 21:36:55
|
|
|
|
beyba
|
dans ko pa moj otrok spi pa nikjer nobene....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 21:38:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej smo tu. RMRM čer tudi tebi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 21:38:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Nya - nič ne nakazjuj. Mi boš pol dala, ko pripeljem. Sam ju3 ne bo šlo. Se je moj polotil enga mal bol zamudnega dela. sploh ni panike - ko boš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?