babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Nya - pogledala sliko. Sicer moj okus, ampak ta, ki jo jaz poznam, je dosti bolj strašna (za ženkice ). 175 cm, blond (ne platino, naravno), velike oči, suha, ma super. Tako da ti je kar nerodno zraven iti. Didlina - saj ne mislim res mojega priklenit k nogi - ko sprašuješ, kako je videt tak dopust Moj je zelo down to earth, moj, moj, samo moj Non stop ponavlja, da je točno mene iskal, tako da sigurno ne bi ostal v ČG kar tako za tvojega. Mojga jaz niti ne bi privezala,bi ga z veseljem kar tam pustila Saj vem da ni smešno, sam sem vesela, da te humor še ni zapustil! Slovenka, upam da si pridno odpredavala. Ninny, bravo za puzanje. No, pa je konec blaženega miru. Sabina je danes ugotovila, da če z daljincem močno udari po tleh, se odpre en košček in - ven pade baterija. Jupi, nova igračka! Še dobro, da sem bila zraven, ker bi jo seveda hitro tudi v usta dala. AS, tudi pri nas je super vremce - popoldne, ko smo prišli domov, smo mal martinčkali na balkonu - v kratkih rokavih ob 17-ih popoldne!