|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
6.3.2009 12:45:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Nya - pogledala sliko. Sicer moj okus, ampak ta, ki jo jaz poznam, je dosti bolj strašna (za ženkice user posted image ). 175 cm, blond (ne platino, naravno), velike oči, suha, ma super. Tako da ti je kar nerodno zraven iti. user posted image user posted image user posted image

Didlina - saj ne mislim res mojega priklenit k nogi - ko sprašuješ, kako je videt tak dopust user posted image user posted image user posted image user posted image Moj je zelo down to earth, moj, moj, samo moj user posted image user posted image user posted image user posted image Non stop ponavlja, da je točno mene iskal, tako da sigurno ne bi ostal v ČG kar tako user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega.
Mojga jaz niti ne bi privezala,bi ga z veseljem kar tam pustilauser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
6.3.2009 12:56:48   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kleo, fajn se imej v slo user posted image

Hvala,upam da bo fino.saj sploh ne vem kaj naj s seboj vzamem za tamalo.je pri vas fajn mraz,posebej gorenjska,moram vzet pajaca?

Slovenka,pa sem ti res fovsuser posted image .Fino,da ves cas mozgancke treniras,moji so vedno bolj zakrneliuser posted image .Pa za kak delcek tvoje pameti se jaz sploh ne bi branilauser posted image .Tudi ti se lepo imej na predavanju in cimmanj 40letnic z 60letnimi mamamiuser posted image .

Hm, Kleo, težko ti rečem, kaj rabiš za malo - ko berem o snegu v Tininih postih - tu pri nas pa tako lepo... Jaz sedaj pajaca ne rabim. A greš z avtom? Potem ga mogoče vseeno vzameš.

Ah, saj proti 40-letnim študentom nimam nič proti, nocoj jih bo kar veliko starejših, tudi proti penziji, pa z veseljem študirajo, ful diskutirajo, me skoraj do besede ne spustijo - ker o EU veliko na TV izvejo... - samo taki ja, z mamami zraven, to je bolj čudno user posted image user posted image user posted image user posted image DAj bejži, ne nori s tistimi možgani - delček mojih - kaj veš kake bedarije imam jaz v glavi user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
6.3.2009 12:58:19   
slovenka

Nya - pogledala sliko. Sicer moj okus, ampak ta, ki jo jaz poznam, je dosti bolj strašna (za ženkice user posted image ). 175 cm, blond (ne platino, naravno), velike oči, suha, ma super. Tako da ti je kar nerodno zraven iti. user posted image user posted image user posted image

Didlina - saj ne mislim res mojega priklenit k nogi - ko sprašuješ, kako je videt tak dopust user posted image user posted image user posted image user posted image Moj je zelo down to earth, moj, moj, samo moj user posted image user posted image user posted image user posted image Non stop ponavlja, da je točno mene iskal, tako da sigurno ne bi ostal v ČG kar tako user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega.
Mojga jaz niti ne bi privezala,bi ga z veseljem kar tam pustilauser posted image

No, no, Kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak saj se bi / bo kmalu kak nov prilepil na tebe, sploh ne dvomim. user posted image Potem te pa ne bo več nič na RR, ker boš samo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
6.3.2009 13:13:35   
Anonimen

No, no, Kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak saj se bi / bo kmalu kak nov prilepil na tebe, sploh ne dvomim. user posted image Potem te pa ne bo več nič na RR, ker boš samo user posted image user posted image user posted image user posted image

Iz tvojih ust,v bozja usesa..al kako se ze receuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2879
6.3.2009 13:29:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, pri nas je tako lepo danes.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam popoldnevi so v senci kar mrzli še za otroke, sploh v rokice našo kar zebe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2880
6.3.2009 14:59:50   
lunca14
Ja kaj pol kleo,če greš k nam,se potem ne boš nič javila,al si tud tam internetno podprta.
Pa pogrešam še eno zgubljeno dušco,ki je bila na dopustu,a je mogla pridet že nazaj mtinca,kej si?user posted image

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 6.3.2009 15:00:46 >

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
6.3.2009 17:32:27   
Anonimen
Hellouser posted image

Kaj imate tako lepo vreme,da ni nikjer nobene,al se kaksnih provokatorjev bojiteuser posted image
Pri nas je dez,dez in se 1x dezuser posted image .

Lunca,za rr v Slo.ne vem,ker sestra se je selila in zdaj ne vem ce je rac.pustila pri starsih...upam,sicer pa mi bos ti povzetek naredila,aneuser posted image user posted image .Cisto na kratko,samo najbolj pomembno.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2882
6.3.2009 19:10:22   
lunca14

Hellouser posted image

Kaj imate tako lepo vreme,da ni nikjer nobene,al se kaksnih provokatorjev bojiteuser posted image
Pri nas je dez,dez in se 1x dezuser posted image .

Lunca,za rr v Slo.ne vem,ker sestra se je selila in zdaj ne vem ce je rac.pustila pri starsih...upam,sicer pa mi bos ti povzetek naredila,aneuser posted image user posted image .Cisto na kratko,samo najbolj pomembno.

Zmenjeno,kdaj pa greš in kdaj se vrneš?

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
6.3.2009 19:34:05   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kleo...tist del, ko sta Tanika in dildli govorile o pripravi papice...zelo izčrpno m na ml.

čeer..
ok tole pa res ne razumem..a sem koga užalila z mojim izčrpnim pametovanjem????user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
6.3.2009 20:14:30   
babysolza
Živjo!

Evo, mi smo doma, smo cel dan pohajali. Šli na sejem dom, pol pa v BC in Mullerja - standard. user posted image user posted image  Sabina je dobila kup plenic in vseh vrst kašic ter nov voziček! Babica časti! user posted image user posted image

Grem mal brat pa sproti komentirat, moj bere neke strokovne zadeve in me sploh ne porajta. user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
6.3.2009 20:21:27   
babysolza

user posted image user posted image user posted image  Saj vem da ni smešno, sam sem vesela, da te humor še ni zapustil! user posted image user posted image

Slovenka, upam da si pridno odpredavala. user posted image

Ninny, bravo za puzanje. No, pa je konec blaženega miru. user posted image  Sabina je danes ugotovila, da če z daljincem močno udari po tleh, se odpre en košček in - ven pade baterija. Jupi, nova igračka! user posted image user posted image  Še dobro, da sem bila zraven, ker bi jo seveda hitro tudi v usta dala. user posted image user posted image

AS, tudi pri nas je super vremce - popoldne, ko smo prišli domov, smo mal martinčkali na balkonu - v kratkih rokavih ob 17-ih popoldne! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
6.3.2009 20:24:09   
babysolza
Kleo, jaz Sabine že kar ena dva tedna nimam več v zimskem pajacu, ampak samo v bundici, spodaj pa žabice in žametne hlače pa tople copate.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
6.3.2009 20:24:35   
babysolza
No, pa grem še mal za nazaj brat, če ni nobene tle.

Neposredna povezava do sporočila: 2888
6.3.2009 20:26:46   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa

Kleo...tist del, ko sta Tanika in dildli govorile o pripravi papice...zelo izčrpno m na ml.

čeer..
ok tole pa res ne razumem..a sem koga užalila z mojim izčrpnim pametovanjem????user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
6.3.2009 20:30:00   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

No, pa grem še mal za nazaj brat, če ni nobene tle.

ojla čebelica ,jst sem tu spet malo na kratko...grem ležat me spet glava dajeuser posted image ..ooo ste zdej važni k mate nov vozek,super,mi ga imamo tudiuser posted image ...ninny tebi tudi super bravo za plazenje...Žan me je pa danes pres4enetil je prvič kr sam vzel flaško s čajem in začel iz nje piti,kar do sedaj ni hotel,je samo usta odpiral ko je čaj videl...drugače sem bila pa zjutraj brez tv,telefona in interneta pa sma se šla potepat z malim,no pa čim pridem domov pa spet ta glava,,eh saj bo že,raje nebom jamrala da se me ne boste privoščile spetuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2890
6.3.2009 20:34:06   
babysolza

čeer..

user posted image user posted image

Sori, jaz nimam pojma, za kaj se gre tle. user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
6.3.2009 20:35:34   
babysolza

ojla čebelica ,jst sem tu spet malo na kratko...grem ležat me spet glava dajeuser posted image ..ooo ste zdej važni k mate nov vozek,super,mi ga imamo tudiuser posted image ...ninny tebi tudi super bravo za plazenje...Žan me je pa danes pres4enetil je prvič kr sam vzel flaško s čajem in začel iz nje piti,kar do sedaj ni hotel,je samo usta odpiral ko je čaj videl...drugače sem bila pa zjutraj brez tv,telefona in interneta pa sma se šla potepat z malim,no pa čim pridem domov pa spet ta glava,,eh saj bo že,raje nebom jamrala da se me ne boste privoščile spetuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Za glavo. Da bo bolje. user posted image

user posted image user posted image  Za Žana. Sam da ne bo kake piksne pirčka zdej najdu, ko zna sam pit. user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
6.3.2009 20:36:56   
Taanikaa
ja Bs ni panike,tud jst ne,zato pa sprašujem od kje so pol kr mene najdle pa moje pametovanje o papiciuser posted image ..itak pa lepo da so se,če so se nasmejale na moj račun,sam mi ne potegne zakaj,pač sem blont jeb...gauser posted image

kak ste vi?kak Sabinči?

Neposredna povezava do sporočila: 2893
6.3.2009 20:37:12   
babysolza
Kak voziček ste pa nabavli? Mi smo Haucka, varianta marela, sam je kr velik voziček, ne tista obična tamala marela. Se pa ful lepo zloži in lahek je.

Neposredna povezava do sporočila: 2894
6.3.2009 20:38:49   
Taanikaa
user posted image user posted image ..jaja kr pir si bo zdej sam vzeluser posted image user posted image ..sem bila res presenečena...sem prav opazovala kaj bo naredil s flaško on pa direkt v usta,kr je ponavadi kar je z eno roko prijel,je vedno z drugo roko spusti,nikoli ni znal držat predmeta z obema rokama naenkrat..do sedaj očitnouser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
6.3.2009 20:40:36   
babysolza

ja Bs ni panike,tud jst ne,zato pa sprašujem od kje so pol kr mene najdle pa moje pametovanje o papiciuser posted image ..itak pa lepo da so se,če so se nasmejale na moj račun,sam mi ne potegne zakaj,pač sem blont jeb...gauser posted image

kak ste vi?kak Sabinči?

Ej mi smo super. Sam da mava atija kak dodaten dan doma, pa sva srečni. Se me Sabina menda že mal naveliča gledat. user posted image user posted image
Sicer pa Sabinči razsaja kot nora, ni sekunde pri miru, pa še spi kot se ji zazdi - danes je v celem dnevu spala sam kako urco.user posted image  Je pa res, da se je zbudila že okrog 5-ih, sva ji dala jest in smo zaspali nazaj do 9-ih. user posted image Tako dolgo še ni spala, ponavadi je budnica okrog 6-ih, 6-30 je že super. 

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
6.3.2009 20:41:22   
Taanikaa

Kak voziček ste pa nabavli? Mi smo Haucka, varianta marela, sam je kr velik voziček, ne tista obična tamala marela. Se pa ful lepo zloži in lahek je.

mi imamo pa quinnija speedija..imamo zdej večji avto pa sploh ni problem v prostoru,sem tega hotela že prej,sam ker smo imeli manjši avto ,smo nabavili peregota...sicer pa grem z avtom,tolk malokrat kam sama,ga mož rabi,men je bolj ta fajni kr pridem povsod z tem vozekom,sma večinoma peške in tud po makedamu in to..perego je bil pa bolj za asvalt,pa tud več prostora ima Žan za gibanje v vozeku,ni tko utesnjen na vsaki strani..sem zadovoljnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2897
6.3.2009 20:41:56   
babysolza

user posted image user posted image ..jaja kr pir si bo zdej sam vzeluser posted image user posted image ..sem bila res presenečena...sem prav opazovala kaj bo naredil s flaško on pa direkt v usta,kr je ponavadi kar je z eno roko prijel,je vedno z drugo roko spusti,nikoli ni znal držat predmeta z obema rokama naenkrat..do sedaj očitnouser posted image

Sabinči je tudi to pred kratkim pogruntala, in zdaj se ful fino dela in se kr mal považi, pa drži v vsaki roki eno stvar pol pa tolče z njima in podobno.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
6.3.2009 20:43:51   
Taanikaa
ja Žan se je danes spet zbudil ob 4:30 in se premetaval do 5,nakar sem obupala in sem popokala kovter in povšter in gas v dnevno spat..ni jokal mali ,pa tud zbujen ni bil čisto samo tisto stokanje njegovo,pa premetavanje,me je tko motilo...no pol smo pa vstali ob 6:30 ko moža budilka kliče za v službo,drgač bi mi še po moje kr potegnali dlje..

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
6.3.2009 20:44:58   
babysolza

mi imamo pa quinnija speedija..imamo zdej večji avto pa sploh ni problem v prostoru,sem tega hotela že prej,sam ker smo imeli manjši avto ,smo nabavili peregota...sicer pa grem z avtom,tolk malokrat kam sama,ga mož rabi,men je bolj ta fajni kr pridem povsod z tem vozekom,sma večinoma peške in tud po makedamu in to..perego je bil pa bolj za asvalt,pa tud več prostora ima Žan za gibanje v vozeku,ni tko utesnjen na vsaki strani..sem zadovoljnauser posted image

Jaz sem tudi najprej hotla speedija, pa je v bistvu kr velik voziček, jaz sem pa v bistvu hotla enga manjšega, da bo komot za na morje in izlete, če je treba voziček po kakih stopnicah nosit in podobno. Za večje podvige bo pa Peg Perego še vedno pri hiši. user posted image  Mamo kr podobne ideje in želje vidim. user posted image user posted image  Bom pa spedija prihranla za drugo bebico. Ko bo, še ni! user posted image  (moram hitro dodat, da ne bom proglašena za tečko user posted image  user posted image )

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?