Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:28:55
|
|
|
|
brigita23
|
duda lepo da si se javila, čestitke za uspešen pregled tudi z moje strani
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:30:40
|
|
|
|
brigita23
|
za FERRERO (tako da babe kindr jajčk, rochejov, raffaelotov nam ne bo manjkal )
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:32:05
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja 12-13 stran kjer vpisuje UZ in piše posteljica aaaaaahhhhhha sem našla nekaj se mi zdi da piše spredaj????? ja, to pa moreš ti povedat kaj piše...jaz do tja ne vidim če pa piše moja G ko kura, se človek sploh na more znajdit ....piše spr...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:38:45
|
|
|
|
sonček85
|
ferero -mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ja če se začenja na spr.potem je spredaj,a si na začetku čutla močne brce al bol tko nežne ker če imaš posteljico spredaj najprej brcne vanjo šele potem tebe. tko je meni G rekla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:39:11
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 EVO TO SEM PREJELA OD NAŠE RMMAJE: Sem že 17 dni v porodnišnici, iz dneva v dan je drugače, računalnik imam zdajle drugič pred sabo... Internet ni vedno dostopen. Psiha je v moji situaciji vsak trenutek zelo spremenljiva. Roditi prezgodaj sploh ni hec. Hvala za lepe želje. Ko bom pa imala kaj več časa in boljšo dostopnost net-a, se pa javim. Zdaj še za moja sončka doma in družino ni veliko časa. LP Maja MAJČI SREČNO Joj, upam, da se mala dva kmalu poredita in da bosta zdrava, močna korenjaka.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:39:21
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Nalini detelja .... je že pri tebi ... odpri mu vrata ........ja pa kaj si ti ja mallllll noooooorrrr , detelja dvakrat zaklen
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:39:22
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja 12-13 stran kjer vpisuje UZ in piše posteljica aaaaaahhhhhha sem našla nekaj se mi zdi da piše spredaj????? ja, to pa moreš ti povedat kaj piše...jaz do tja ne vidim če pa piše moja G ko kura, se človek sploh na more znajdit ....piše spr... pol pa je verjetno to spredaj pri nas pa je tako, da gin. dela uz sestra pa vpisuje v MK in katronček...drugače pa moja gin. tudi piše ko kura...se mi zdi, da vsi zdravniki pišejo ko kure...najbolj kar me čudi pa je to, da ko dobiš kak recept pa greš v lekarno po zdravila, da vejo to prebrat...jaz vačsih ne znam nobene črke razvozlat...še dobr, da nam ne dajo kakega čist 3 zdravila...jaz sem lani tudi delala na invalidski komisiji z zdravniki...včasih so kaj tako načečkali, da sem mislila, da me bo kap....najbolj zanimivo pa je bilo to...imeli smo enega dr., ki je ful lepo pisal, ampak prebrat pa se ni dalo...ne vem kaj je bilo v tisti pisavi...tako na pogled ful lepa za branje pa katastrofa...en drug dr. pa je ful grdo pisal pa se je dalo brat...čudno,ampak resnično
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:39:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo sonček takele otoke sem postavljala http://www.shrani.si/f/2p/2y/2q4no3Qb/19112007103.jpg ja taka sem tudi jaz dle. evo smo to omenle in je takoj priletela Junona a si se naučila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:40:49
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Junona Zdej se grem pa učit, vas pridem še pol pogledat. papa Ti nič ne zavidam. Verjamem. Tut sama si ne.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:41:07
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Nalini detelja .... je že pri tebi ... odpri mu vrata ........ja pa kaj si ti ja mallllll noooooorrrr , detelja dvakrat zaklen sem 3x zaklenila sem dala še dodatno ključavnico zmontirat a si ti vidla mene kako izgledam??
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:41:23
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo sonček takele otoke sem postavljala http://www.shrani.si/f/2p/2y/2q4no3Qb/19112007103.jpg ja taka sem tudi jaz dle. evo smo to omenle in je takoj priletela Junona a si se naučila Sem se učila, naučila bolj malo. Danes ni moj dan za učenje.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:42:24
|
|
|
|
detelja
|
brigita a si dobila tako zastonj ful čokoladic?...daj pošlji mi kako kinder ali pa nutelo...majke mi se mi sedaj začelo luštat...čeprav me tako boli želodec..
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:42:55
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Nalini detelja .... je že pri tebi ... odpri mu vrata ........ja pa kaj si ti ja mallllll noooooorrrr , detelja dvakrat zaklen sem 3x zaklenila sem dala še dodatno ključavnico zmontirat a si ti vidla mene kako izgledam?? Vidla, vidla.... babe vi ste take face.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:44:11
|
|
|
|
detelja
|
no, tako pa bom danes pričakal mojega dragega
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:44:20
|
|
|
|
brigita23
|
ja detelja verjamem , moja G tak piše, da ko sem nesla priporočila za bolniško svojmu zdravniku ga ta ni znal prebrat.....sva se pol oba neki trudla pa mal od oka napisala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:45:44
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, tako pa bom danes pričakal mojega dragega kr pričakaj ga ko ga pol dva dni ne boš mela doma , pa lahko noč.....pa da ne bosta kaj čudnega delala....k mi pol to čutmo do Celja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:45:47
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ja detelja verjamem , moja G tak piše, da ko sem nesla priporočila za bolniško svojmu zdravniku ga ta ni znal prebrat.....sva se pol oba neki trudla pa mal od oka napisala. ja, ta pa je dobra, tako malo od oka...si predstavljaš, da ti kaj tako malo od koga zelo pomembnega ne zna prebrat mater so čudni...še dobre, da ne umira še več ljudi...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:45:48
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, tako pa bom danes pričakal mojega dragega Pol pa bo akcija danes... Js pa mojega korzeta ne spravim več gor.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:47:06
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, tako pa bom danes pričakal mojega dragega Pol pa bo akcija danes... Js pa mojega korzeta ne spravim več gor. ja, upam, da bo, če ne bom ga pa jutri takole pričakala bom pripeljala pomočnika
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:48:03
|
|
|
|
*Junona*
|
Nekaj otrdeva... PA res, zdej pa nam tudi otrdeva, ne sam našim dragim.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:48:10
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja brigita a si dobila tako zastonj ful čokoladic?...daj pošlji mi kako kinder ali pa nutelo...majke mi se mi sedaj začelo luštat...čeprav me tako boli želodec.. prej ko sem delala se je dal kaj zrihtat, zdej ko sem na bolniški pa tud sama kupujem....bomo pa pol ko spet začnem po terenu lafat za gibanico kompenzirale spi metin čaj za želodec
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:49:50
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, tako pa bom danes pričakal mojega dragega Pol pa bo akcija danes... Js pa mojega korzeta ne spravim več gor. jst pa.....okol bedre
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?