Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 4:41:53
|
|
|
|
Lsica
|
pozdravljene aprilčice ne morem spat, pa sem prišla še malo k vam pogledat, pat upam da si še tu... ve ste vse že blizu poroda, jaz sem malo čez polovico, pa se mi je ob prebiranju vaših sporočil pojavilo eno vprašanje, kdaj naredijo prvi CTG Lepo in zdravo nosečnost vsem še naprej pa seveda čim lažji in hitrejši porod ter zdrave dojenčke vam želim
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 4:43:12
|
|
|
|
Pat74
|
Brigita23: evo da vam še mal lušt naredim....takole sem pa lansko veliko noč postavljala Packa!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 4:46:25
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 EVO TO SEM PREJELA OD NAŠE RMMAJE: Sem že 17 dni v porodnišnici, iz dneva v dan je drugače, računalnik imam zdajle drugič pred sabo... Internet ni vedno dostopen. Psiha je v moji situaciji vsak trenutek zelo spremenljiva. Roditi prezgodaj sploh ni hec. Hvala za lepe želje. Ko bom pa imala kaj več časa in boljšo dostopnost net-a, se pa javim. Zdaj še za moja sončka doma in družino ni veliko časa. LP Maja MAJČI SREČNO Maja drži se, stiskamo pesti za tvoja sončka!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 4:48:06
|
|
|
|
Pat74
|
Lsica: pozdravljene aprilčice ne morem spat, pa sem prišla še malo k vam pogledat, pat upam da si še tu... ve ste vse že blizu poroda, jaz sem malo čez polovico, pa se mi je ob prebiranju vaših sporočil pojavilo eno vprašanje, kdaj naredijo prvi CTG Lepo in zdravo nosečnost vsem še naprej pa seveda čim lažji in hitrejši porod ter zdrave dojenčke vam želim Meni bo G naredila prvi CTG na naslednjem pregledu - 35.teden.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 4:48:55
|
|
|
|
Lsica
|
O, do tam mam pa še kar nekaj...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 4:52:40
|
|
|
|
Pat74
|
Hojla ! Naj se vam še jaz malo javim. Včeraj sem imela pregled. Pritisk je vredu. Zadnji izvidi krvne slike so tudi OK. Železa imam dovolj. Rezultati za toxo in sifilis so negativni. Srček našega lepo bije, G je rekel da je že pravi korenjak (po velikosti). Dobila sem tudi napotnico za porodnišnico. Mi je pa sestra včeraj navagala 4,5 kg MANJ kot na prejšnjem pregledu pred tremi tedni, ko mi je tudi navagala 0.5 kg manj kot na še prejšnjem pregledu. Je to možno Sicer pa naš pridno raste, kar se vidi tudi pri merjenju maternice. Naslednji pregled imam 19.03, to je tudi moj zadnji pregled pri mojem ginekologu. IZVIRNO SPOROČILO: Lsica O, do tam mam pa še kar nekaj... Duda1 čestitke za uspešen pregled! Lsica Če bi imela slučajno kakšne težave, krče, ti ponavadi tudi takrat naredi CTG.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 5:20:48
|
|
|
|
Pat74
|
Grem še malo pasijanso igrat, pol pa spat! Lahko noč vsem, sicer pa ve tko al tko vse sladko spite.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 5:26:15
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro, spet ne morem spat, že več k eno uro pokonc , pa kot sova čakam da se naredi dan... A ma katera že "popadke" s spomladanskim čiščenjem (beri: gnezdenje)? No saj vikend ni primeren za to, sploh ne ker bo danes SONČEK, po tem, ko je cel teden padal dež. Uživajte, se slišimo (beremo)... Višek mojega gnezdenja je že mimo: sem belila, generalno spucala kuhinjske elemente, pomila okna, oprala zavese. Zdaj kmalu bo pa nastopla 2. faza - pranje za tamičkenega in seveda likanje, ki se ga že ful veselim Pat, daj mal povej kaj si nabavla za detece - mislim glede oblačil, pa katere številke...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 7:06:19
|
|
|
|
detelja
|
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 7:08:07
|
|
|
|
detelja
|
UKA
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 7:13:31
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica A ma katera že "popadke" s spomladanskim čiščenjem (beri: gnezdenje)? No saj vikend ni primeren za to, sploh ne ker bo danes SONČEK, po tem, ko je cel teden padal dež. Uživajte, se slišimo (beremo)... ja, jaz bi skoz neki pucala....ampak pol me spodaj vse boli in ne morem...pol pa dragemu težim...jaz pa se počutim tako neuporabno
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 7:41:05
|
|
|
|
L & L
|
Dobro jutro Sobra iskrene čestitke za malo Teneo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 7:50:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sobra Pozdravljene aprilcice! Le toliko da vam sporocim, da sva vceraj dobila najino Teneo Ob 20.55 je prijokala na svet,velika 44cm in tezka 2155g. obe sva v redu, samo malo smo se utrujeni Čestitke! Javi se nam še kaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 7:51:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita aja pa še to, naš otročiček tehta že 3100 g. že zdej je težji kot sem bla jst, ko sem se rodila. se je vrgel po očiju Super. Bravo za pregled. In hvala za nasvet.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 7:53:53
|
|
|
|
*Junona*
|
Danes je pa Junonca malo prej pokonci. Mam slabo vest, ker se včeraj nisem veliko naučila, pa tudi dargi je šel v službo, imajo neko predavanje. Tak da upam, da bom izkoristila dopoldne. Učenje in kuhanje. Me pa dragi že zdajle nekaj časa sprašuje, kdaj bom naredila piščanca s curryjem in rižem...tako da bo to verjetno danes za kosilo. Pa še hiter je fertik.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 7:56:49
|
|
|
|
*Junona*
|
Aja, punce, naj vam povem...mam kr slabo vest, kaj sem vse včeraj zvečer pojedla... moj se mi je kar smejal... Okoli šestih se spravim k zdravi večerji - jabolko in 2 Aktivii. Potem pa ob 9h čokoladni krof z vanilijevo kremo, kajzerico namazano s tunino pašteto in noter še rezina toast sira. Potem pa še pol čokolade Js ne vem, kaj mi je blo, še zdaj sem sita full. Se kr bojim it na vago. Js res ne vem, kaj je to, včasih nisem nič lačna, jem ker pač moram, včasih pa žrem.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 7:59:17
|
|
|
|
*Junona*
|
Zaenkrat vodijo aprilski krofeki 2009. Dejte še glasovat, če še niste, ker se mi zdi, da se bo tema res kmalu odprla. Tri aprilčice že cartajo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 8:07:44
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, punce, naj vam povem...mam kr slabo vest, kaj sem vse včeraj zvečer pojedla... moj se mi je kar smejal... Okoli šestih se spravim k zdravi večerji - jabolko in 2 Aktivii. Potem pa ob 9h čokoladni krof z vanilijevo kremo, kajzerico namazano s tunino pašteto in noter še rezina toast sira. Potem pa še pol čokolade Js ne vem, kaj mi je blo, še zdaj sem sita full. Se kr bojim it na vago. Js res ne vem, kaj je to, včasih nisem nič lačna, jem ker pač moram, včasih pa žrem. ne met slabe vesti..tudi jaz sem si v čet. privoščila celo čokolado...se mi zdi, da če se vmes mal pregrešim, da mi tudi kg tako ne nagajajo...ko pa skoz neki pazim pa bolj pazim več tehtam...tako, da ti si samo privošči...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 8:08:01
|
|
|
|
detelja
|
sobra isrkene čestitke
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 8:08:09
|
|
|
|
*Junona*
|
Babe, auffffffffff. Dost cartanja, dost spanja.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 8:09:36
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, punce, naj vam povem...mam kr slabo vest, kaj sem vse včeraj zvečer pojedla... moj se mi je kar smejal... Okoli šestih se spravim k zdravi večerji - jabolko in 2 Aktivii. Potem pa ob 9h čokoladni krof z vanilijevo kremo, kajzerico namazano s tunino pašteto in noter še rezina toast sira. Potem pa še pol čokolade Js ne vem, kaj mi je blo, še zdaj sem sita full. Se kr bojim it na vago. Js res ne vem, kaj je to, včasih nisem nič lačna, jem ker pač moram, včasih pa žrem. ne met slabe vesti..tudi jaz sem si v čet. privoščila celo čokolado...se mi zdi, da če se vmes mal pregrešim, da mi tudi kg tako ne nagajajo...ko pa skoz neki pazim pa bolj pazim več tehtam...tako, da ti si samo privošči... Ja, to je pa res, bolj ko paziš slabše je. Če ne bi bla noseča, verjetno ne bi šla jest, ampak butasto se mi je zdelo, da ne bi dala tistega, kar se mu lušta. Vsak izgovor je dober.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 8:10:50
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej grem pa mal po stanovanju poštimat, umit se, oblečt, spit kavico, dat meso iz skrinje in učit... zaposlena na polno.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 8:45:15
|
|
|
|
mišk
|
Sobra: Čestitke!!! A, zdej se je pa začelo čist zares! Čimprej se poredi micenu, da bote z mami kmalu doma!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 9:09:49
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sobra Pozdravljene aprilcice! Le toliko da vam sporocim, da sva vceraj dobila najino Teneo Ob 20.55 je prijokala na svet,velika 44cm in tezka 2155g. obe sva v redu, samo malo smo se utrujeni ISKRENE ČESTITKE
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?