Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 19:52:20
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni nasmeh Hehe! Prvič prebirm tale forum in vidim, da se vam res dogaja :)! Ja tut jst se vam pridruzujem, Aprilčicam 2009. Moj PDP je 30.4. :)! Pricakujemo pa Pikico :)! Juhu za roza ;)! DOBRODOŠLA MED NAJVEČJIMI ČVEKAMI
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 19:53:13
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Čveke, čveke, čveke - sploh več ne dohajam! sonček mene tudi zanima kako izgleda popadek Malo je odvisno od tega, kje nosiš: jest imam posteljico vedno spredaj, zato me je 1. močno zagrablo v križu + močna menstrualna bolečina, noge bolele kot svinja (adrenalin!); 2. menstrualnih bolečin skoraj ni bilo, me je pa ful tiščalo kakat, čeprav so me 2 klistirali, malo me je zabolelo tudi v križu - je blo tolk hitro vsega konc, da ni blo treba nič jamrat - sem se cel porod režala, pa me niso nič pliniziral s smejalnim plinom . aha potem bo pri meni podobno saj jaz nosim posteljico spredaj-hvala zlata si KOK PA VEM KJE NOSIM POSTELJICO
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 19:54:51
|
|
|
|
NinaMM
|
Ja, Sonček, sam sem res ena ženka Mi paše ... Jutri bom urejala balkon, moram vse pospravit pa nekaj rožic od noter presadit, potem bo prostor za rožice tudi na balkonu! Ko bo toplo, damo ven še stole pa mizico in uživamo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:00:37
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 si sexi a ne ,sem našla pravo ja, ful sem seksi moj je tako živahen..pritiska na vse strani...tako, da me že vse ful boli...ena je zadnjič omenila, da jo ful boli želodec...jaz zdaj 2 dni tudi ugotavljam, da ko se najem pa če naš migi ful miga, da me ful začen bolet...izgleda, da je že vse naknap pol pa dela plac...saj ful uživam, ko tako veselo razteguje mojega buščija, sam vačsih imam take bolečine, da ne vem kam se naj sploh dam JP to sem bila jst, meni se kr bula na želodcu naredi.....sploh ni treba da veliko pojem, nekaj časa pa sem celo bruhala ko sem se najedla in me je brcal direkt v želodec....pol pa še zapiralka ne dela kot bi mogla in tu je še zgaga
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:00:49
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 eh detelja ne boš jih mela sej bom jst gor.....ja se je pri nas tudi malo pooblačilo sam grem vseen mal ven se tipkamo pridi v ms pa gremo z nalini na kavico in trač tak ornk o pomočnikih nalini kdaj greš ti danes po nakupih? ja če bi bla MS mal bliže bi pršla z veseljem.....bom pa sigurn polet kaj prišla, če ne druga zarad vaše gibance pa bograča sam tolk, da ti povem...moj dragi je kuhar-dela gibanco in kuha bograč pridi, ampak potem se res oglasi, da boš šla v ta konec...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:02:41
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Čveke, čveke, čveke - sploh več ne dohajam! sonček mene tudi zanima kako izgleda popadek Malo je odvisno od tega, kje nosiš: jest imam posteljico vedno spredaj, zato me je 1. močno zagrablo v križu + močna menstrualna bolečina, noge bolele kot svinja (adrenalin!); 2. menstrualnih bolečin skoraj ni bilo, me je pa ful tiščalo kakat, čeprav so me 2 klistirali, malo me je zabolelo tudi v križu - je blo tolk hitro vsega konc, da ni blo treba nič jamrat - sem se cel porod režala, pa me niso nič pliniziral s smejalnim plinom . aha potem bo pri meni podobno saj jaz nosim posteljico spredaj-hvala zlata si KOK PA VEM KJE NOSIM POSTELJICO če v MK pogledaš ti piše...gin. vedno pri uz pove kje je posteljica...jaz jo imam na trebušni steni...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:04:29
|
|
|
|
brigita23
|
oooohooho detelja točno tvoj dragi kuha , se bomo srečal zagotovo . Sej ko sem še delala sem bla dost v MS sam škoda da te še nisem poznala .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:04:49
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 si sexi a ne ,sem našla pravo ja, ful sem seksi moj je tako živahen..pritiska na vse strani...tako, da me že vse ful boli...ena je zadnjič omenila, da jo ful boli želodec...jaz zdaj 2 dni tudi ugotavljam, da ko se najem pa če naš migi ful miga, da me ful začen bolet...izgleda, da je že vse naknap pol pa dela plac...saj ful uživam, ko tako veselo razteguje mojega buščija, sam vačsih imam take bolečine, da ne vem kam se naj sploh dam JP to sem bila jst, meni se kr bula na želodcu naredi.....sploh ni treba da veliko pojem, nekaj časa pa sem celo bruhala ko sem se najedla in me je brcal direkt v želodec....pol pa še zapiralka ne dela kot bi mogla in tu je še zgaga ja, dva dni je katastrofa...bebi brca meni pa gre vse gor...pa nek čuden občutek imam kot, da bi me mal kislina pekla...pa samo takrat ko smo zelo živahni...pri meni tudi naš bebi riva vse ven...včasih čutim same neke buške, potem rokice, nogice vse tako lepo porine ven, ko pa želim, da ati to čuti pa neha pravi nagajivček je ta naš bebi...me pa že res ful zanima kaj bomo imeli...mogoče pa mi bebi pripravlja želodec na tortice
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:05:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Čveke, čveke, čveke - sploh več ne dohajam! sonček mene tudi zanima kako izgleda popadek Malo je odvisno od tega, kje nosiš: jest imam posteljico vedno spredaj, zato me je 1. močno zagrablo v križu + močna menstrualna bolečina, noge bolele kot svinja (adrenalin!); 2. menstrualnih bolečin skoraj ni bilo, me je pa ful tiščalo kakat, čeprav so me 2 klistirali, malo me je zabolelo tudi v križu - je blo tolk hitro vsega konc, da ni blo treba nič jamrat - sem se cel porod režala, pa me niso nič pliniziral s smejalnim plinom . aha potem bo pri meni podobno saj jaz nosim posteljico spredaj-hvala zlata si KOK PA VEM KJE NOSIM POSTELJICO meni je G rekla da jo nosim spredaj na MF in tudi v mareinski mi piše
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:05:16
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Ja, Sonček, sam sem res ena ženka Mi paše ... Jutri bom urejala balkon, moram vse pospravit pa nekaj rožic od noter presadit, potem bo prostor za rožice tudi na balkonu! Ko bo toplo, damo ven še stole pa mizico in uživamo ja samo pazi da boš imeal rokavice če boš presajala ker saj veš iztrebki
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:06:00
|
|
|
|
brigita23
|
detelja men G ni nič povedla kje mam posteljico? Tak da pojma nimam, sam vem da je obrnjen navzdol z glavico in da je imel obrazek proti moji hrbtenici
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:06:16
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 oooohooho detelja točno tvoj dragi kuha , se bomo srečal zagotovo . Sej ko sem še delala sem bla dost v MS sam škoda da te še nisem poznala . kam pa si hodila v ms?...saj mene pa ziher ne bi zgrešila, ko pa imam tako lepo postavco (spomni se one slike, ko ležim na dragem )
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:07:25
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja men G ni nič povedla kje mam posteljico? Tak da pojma nimam, sam vem da je obrnjen navzdol z glavico in da je imel obrazek proti moji hrbtenici poglej v MK, tam ko so zapisane vse mere od uz...sigurno kaj piše...ker to morejo vse pregledat...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:08:52
|
|
|
|
brigita23
|
ja naš tudi neha brcat ko da ati roko gor, je nagajivček/ka že zdaj, detelja kadar te kislina matra pomaga fulllllll skodelica metinega čaja....PREVERJENO sonček kje pa piše to v MK?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:12:59
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ja naš tudi neha brcat ko da ati roko gor, je nagajivček/ka že zdaj, detelja kadar te kislina matra pomaga fulllllll skodelica metinega čaja....PREVERJENO sonček kje pa piše to v MK? na strani 12-13
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:13:46
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ja naš tudi neha brcat ko da ati roko gor, je nagajivček/ka že zdaj, detelja kadar te kislina matra pomaga fulllllll skodelica metinega čaja....PREVERJENO sonček kje pa piše to v MK? na strani 12-13, 16 vrstica
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:15:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ja naš tudi neha brcat ko da ati roko gor, je nagajivček/ka že zdaj, detelja kadar te kislina matra pomaga fulllllll skodelica metinega čaja....PREVERJENO sonček kje pa piše to v MK? na strani 12-13, 16 vrstica ja tam,oz.tam k ti vpisuje UZ-ke predzadnja vrstica se mi zdi da je,sam mal grem pogledat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:16:48
|
|
|
|
sonček85
|
ja 12-13 stran kjer vpisuje UZ in piše posteljica
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:17:38
|
|
|
|
duda1
|
Hojla ! Naj se vam še jaz malo javim. Včeraj sem imela pregled. Pritisk je vredu. Zadnji izvidi krvne slike so tudi OK. Železa imam dovolj. Rezultati za toxo in sifilis so negativni. Srček našega lepo bije, G je rekel da je že pravi korenjak (po velikosti). Dobila sem tudi napotnico za porodnišnico. Mi je pa sestra včeraj navagala 4,5 kg MANJ kot na prejšnjem pregledu pred tremi tedni, ko mi je tudi navagala 0.5 kg manj kot na še prejšnjem pregledu. Je to možno Sicer pa naš pridno raste, kar se vidi tudi pri merjenju maternice. Naslednji pregled imam 19.03, to je tudi moj zadnji pregled pri mojem ginekologu.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:21:04
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: duda1 Hojla ! Naj se vam še jaz malo javim. Včeraj sem imela pregled. Pritisk je vredu. Zadnji izvidi krvne slike so tudi OK. Železa imam dovolj. Rezultati za toxo in sifilis so negativni. Srček našega lepo bije, G je rekel da je že pravi korenjak (po velikosti). Dobila sem tudi napotnico za porodnišnico. Mi je pa sestra včeraj navagala 4,5 kg MANJ kot na prejšnjem pregledu pred tremi tedni, ko mi je tudi navagala 0.5 kg manj kot na še prejšnjem pregledu. Je to možno Sicer pa naš pridno raste, kar se vidi tudi pri merjenju maternice. Naslednji pregled imam 19.03, to je tudi moj zadnji pregled pri mojem ginekologu. čestitke za uspešno opravlen prelged...glede kg pa se ne sekiraj, bodi srečna...saj če otrok lepo raste ni panike...če bi tvoja teža vplivala naj bi ti gin. že kaj rekel...nekatere se pač ful redimo, nekatere pa imate srečo pa hujšate...sicer vsa je takih zelo malo...ti se drugače normalno prehranjuješ? če ja, pol itak ni panike...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:23:10
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 oooohooho detelja točno tvoj dragi kuha , se bomo srečal zagotovo . Sej ko sem še delala sem bla dost v MS sam škoda da te še nisem poznala . kam pa si hodila v ms?...saj mene pa ziher ne bi zgrešila, ko pa imam tako lepo postavco (spomni se one slike, ko ležim na dragem ) Ja če bi bila ti tista te zagotovo ne bi zgrešila , sem potnica zato sem obiskovala trgovine na vašem koncu
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:25:19
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja 12-13 stran kjer vpisuje UZ in piše posteljica aaaaaahhhhhha sem našla nekaj se mi zdi da piše spredaj?????
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:26:51
|
|
|
|
brigita23
|
a ve katera mogoče kak dober recept za jogurtno pecivo???
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:27:10
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja 12-13 stran kjer vpisuje UZ in piše posteljica aaaaaahhhhhha sem našla nekaj se mi zdi da piše spredaj????? ja, to pa moreš ti povedat kaj piše...jaz do tja ne vidim
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 20:27:20
|
|
|
|
sonček85
|
duda:bravo za pregled,naslednji pregled imava pa na isti dan Za kg se pa ne sekiraj ,se strinjam z deteljo brigita:za kaj pa si potrnica,za katero podjetje mislim
|
Kako ste dojile?endrinasprva leže, potem sede (
48%)
sprva sede, potem leže (
11%)
samo leže (
15%)
samo sede (
17%)
nisem splpoh dojila (
8%)
Število vseh glasov: 383Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!