|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
6.3.2009 19:52:20   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni nasmeh

Hehe! Prvič prebirm tale forum in vidim, da se vam res dogaja :)! Ja tut jst se vam pridruzujem, Aprilčicam 2009. Moj PDP je 30.4. :)! Pricakujemo pa Pikico :)! Juhu za roza ;)!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DOBRODOŠLA MED NAJVEČJIMI ČVEKAMIuser posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Sončni nasmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
6.3.2009 19:53:13   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Čveke, čveke, čveke - sploh več ne dohajam!

sonček mene tudi zanima kako izgleda popadek

Malo je odvisno od tega, kje nosiš: jest imam posteljico vedno spredaj, zato me je 1. močno zagrablo v križu + močna menstrualna bolečina, noge bolele kot svinja (adrenalin!); 2. menstrualnih bolečin skoraj ni bilo, me je pa ful tiščalo kakat, čeprav so me 2 klistirali, malo me je zabolelo tudi v križu - je blo tolk hitro vsega konc, da ni blo treba nič jamrat - sem se cel porod režala, pa me niso nič pliniziral s smejalnim plinomuser posted image .
aha potem bo pri meni podobno saj jaz nosim posteljico spredaj-hvala zlata siuser posted image

KOK PA VEM KJE NOSIM POSTELJICOuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
6.3.2009 19:54:51   
NinaMM
Ja, Sonček, sam sem res ena ženka user posted image  Mi paše ... Jutri bom urejala balkon, moram vse pospravit pa nekaj rožic od noter presadit, potem bo prostor za rožice tudi na balkonu! Ko bo toplo, damo ven še stole pa mizico in uživamo user posted image

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
6.3.2009 20:00:37   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si sexi a ne ,sem našla pravo 

ja, ful sem seksiuser posted image user posted image user posted image

moj user posted image  je tako živahen..pritiska na vse strani...tako, da me že vse ful boli...ena je zadnjič omenila, da jo ful boli želodec...jaz zdaj 2 dni tudi ugotavljam, da ko se najem pa če naš migi ful miga, da me ful začen bolet...izgleda, da je že vse naknap pol pa dela plac...saj ful uživam, ko tako veselo razteguje mojega buščija, sam vačsih imam take bolečine, da ne vem kam se naj sploh dam

JP to sem bila jst, meni se kr bula na želodcu naredi.....sploh ni treba da veliko pojem, nekaj časa pa sem celo bruhala ko sem se najedla in me je user posted image  brcal direkt v želodec....pol pa še zapiralka ne dela kot bi mogla in tu je še zgagauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
6.3.2009 20:00:49   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

eh detelja ne boš jih mela sej bom jst gor.....ja se je pri nas tudi malo pooblačilo sam grem vseen mal venuser posted image user posted image user posted image

se tipkamo

pridi v ms pa gremo z nalini na kavico in trač tak ornk o pomočnikihuser posted image

nalini kdaj greš ti danes po nakupih?

ja če bi bla MS mal bliže bi pršlauser posted image  z veseljem.....bom pa sigurn polet kaj prišla, če ne druga zarad vaše gibance pa bogračauser posted image

sam tolk, da ti povem...moj dragi je kuhar-dela gibanco in kuha bogračuser posted image  pridi, ampak potem se res oglasi, da boš šla v ta konec...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 1330
6.3.2009 20:02:41   
detelja

Malo je odvisno od tega, kje nosiš: jest imam posteljico vedno spredaj, zato me je 1. močno zagrablo v križu + močna menstrualna bolečina, noge bolele kot svinja (adrenalin!); 2. menstrualnih bolečin skoraj ni bilo, me je pa ful tiščalo kakat, čeprav so me 2 klistirali, malo me je zabolelo tudi v križu - je blo tolk hitro vsega konc, da ni blo treba nič jamrat - sem se cel porod režala, pa me niso nič pliniziral s smejalnim plinomuser posted image .
aha potem bo pri meni podobno saj jaz nosim posteljico spredaj-hvala zlata siuser posted image

če v MK pogledaš ti piše...gin. vedno pri uz pove kje je posteljica...jaz jo imam na trebušni steni...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1331
6.3.2009 20:04:29   
brigita23
oooohooho detelja točno tvoj dragi kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se bomo srečal zagotovouser posted image . Sej ko sem še delala sem bla dost v MS sam škoda da te še nisem poznalauser posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
6.3.2009 20:04:49   
detelja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si sexi a ne ,sem našla pravo 

ja, ful sem seksiuser posted image user posted image user posted image

moj user posted image  je tako živahen..pritiska na vse strani...tako, da me že vse ful boli...ena je zadnjič omenila, da jo ful boli želodec...jaz zdaj 2 dni tudi ugotavljam, da ko se najem pa če naš migi ful miga, da me ful začen bolet...izgleda, da je že vse naknap pol pa dela plac...saj ful uživam, ko tako veselo razteguje mojega buščija, sam vačsih imam take bolečine, da ne vem kam se naj sploh dam

JP to sem bila jst, meni se kr bula na želodcu naredi.....sploh ni treba da veliko pojem, nekaj časa pa sem celo bruhala ko sem se najedla in me je user posted image  brcal direkt v želodec....pol pa še zapiralka ne dela kot bi mogla in tu je še zgagauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, dva dni je katastrofa...bebi brca meni pa gre vse gor...pa nek čuden občutek imam kot, da bi me mal kislina pekla...pa samo takrat ko smo zelo živahni...pri meni tudi naš bebi riva vse ven...včasih čutim same neke buške, potem rokice, nogice vse tako lepo porine ven, ko pa želim, da ati to čuti pa nehauser posted image  pravi nagajivček je ta naš bebi...me pa že res ful zanima kaj bomo imeli...mogoče pa mi bebi pripravlja želodec na torticeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1333
6.3.2009 20:05:14   
sonček85

meni je G rekla da jo nosim spredaj na MF in tudi v mareinski mi piše

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1334
6.3.2009 20:05:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Ja, Sonček, sam sem res ena ženka user posted image  Mi paše ... Jutri bom urejala balkon, moram vse pospravit pa nekaj rožic od noter presadit, potem bo prostor za rožice tudi na balkonu! Ko bo toplo, damo ven še stole pa mizico in uživamo user posted image
ja samo pazi da boš imeal rokavice če boš presajala ker saj veš iztrebki

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
6.3.2009 20:06:00   
brigita23
detelja men G ni nič povedla kje mam posteljico? Tak da pojma nimam, sam vem da je user posted image obrnjen navzdol z glavico in da je imel obrazek proti moji hrbteniciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1336
6.3.2009 20:06:16   
detelja

oooohooho detelja točno tvoj dragi kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se bomo srečal zagotovouser posted image . Sej ko sem še delala sem bla dost v MS sam škoda da te še nisem poznalauser posted image .

kam pa si hodila v ms?...saj mene pa ziher ne bi zgrešila, ko pa imam tako lepo postavco (spomni se one slike, ko ležim na dragemuser posted image user posted image user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1337
6.3.2009 20:07:25   
detelja

detelja men G ni nič povedla kje mam posteljico? Tak da pojma nimam, sam vem da je user posted image obrnjen navzdol z glavico in da je imel obrazek proti moji hrbteniciuser posted image

poglej v MK, tam ko so zapisane vse mere od uz...sigurno kaj piše...ker to morejo vse pregledat...

Neposredna povezava do sporočila: 1338
6.3.2009 20:08:52   
brigita23
ja naš user posted image  tudi neha brcat ko da ati roko gor, je nagajivček/ka že zdaj, detelja kadar te kislina matra pomaga fulllllll skodelica metinega čaja....PREVERJENO

sonček kje pa piše to v MK?

Neposredna povezava do sporočila: 1339
6.3.2009 20:12:59   
detelja

ja naš user posted image  tudi neha brcat ko da ati roko gor, je nagajivček/ka že zdaj, detelja kadar te kislina matra pomaga fulllllll skodelica metinega čaja....PREVERJENO

sonček kje pa piše to v MK? na strani 12-13

Neposredna povezava do sporočila: 1340
6.3.2009 20:13:46   
detelja

sonček kje pa piše to v MK? na strani 12-13, 16 vrstica

Neposredna povezava do sporočila: 1341
6.3.2009 20:15:52   
sonček85

sonček kje pa piše to v MK? na strani 12-13, 16 vrstica

ja tam,oz.tam k ti vpisuje UZ-ke predzadnja vrstica se mi zdi da je,sam mal grem pogledat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
6.3.2009 20:16:48   
sonček85
ja 12-13 stran kjer vpisuje UZ in piše   posteljica

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
6.3.2009 20:17:38   
duda1
Hojla user posted image !

Naj se vam še jaz malo javim. Včeraj sem imela pregled. Pritisk je vredu. Zadnji izvidi krvne slike so tudi OK. Železa imam dovolj. Rezultati za toxo in sifilis so negativni. Srček našega user posted image  lepo bije, G je rekel da je že pravi korenjak (po velikosti).
Dobila sem  tudi napotnico za porodnišnico.

Mi je pa sestra včeraj navagala 4,5 kg MANJ kot na prejšnjem pregledu pred tremi tedni, ko mi je tudi navagala 0.5 kg manj kot na še prejšnjem pregledu.
Je to možnouser posted image

Sicer pa naš user posted image  pridno raste, kar se vidi tudi pri merjenju maternice.

Naslednji pregled imam 19.03, to je tudi moj zadnji pregled pri mojem ginekologu.

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
6.3.2009 20:21:04   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: duda1

Hojla user posted image !

Naj se vam še jaz malo javim. Včeraj sem imela pregled. Pritisk je vredu. Zadnji izvidi krvne slike so tudi OK. Železa imam dovolj. Rezultati za toxo in sifilis so negativni. Srček našega user posted image  lepo bije, G je rekel da je že pravi korenjak (po velikosti).
Dobila sem  tudi napotnico za porodnišnico.

Mi je pa sestra včeraj navagala 4,5 kg MANJ kot na prejšnjem pregledu pred tremi tedni, ko mi je tudi navagala 0.5 kg manj kot na še prejšnjem pregledu.
Je to možnouser posted image

Sicer pa naš user posted image  pridno raste, kar se vidi tudi pri merjenju maternice.

Naslednji pregled imam 19.03, to je tudi moj zadnji pregled pri mojem ginekologu.

čestitke za uspešno opravlen prelged...glede kg pa  se ne sekiraj, bodi srečna...saj če otrok lepo raste ni panike...če bi tvoja teža vplivala naj bi ti gin. že kaj rekel...nekatere se pač ful redimo, nekatere pa imate srečo pa hujšate...sicer vsa je takih zelo malo...ti se drugače normalno prehranjuješ? če ja, pol itak ni panike...

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
6.3.2009 20:23:10   
brigita23

kam pa si hodila v ms?...saj mene pa ziher ne bi zgrešila, ko pa imam tako lepo postavco (spomni se one slike, ko ležim na dragemuser posted image user posted image user posted image user posted image )

Ja če bi bila ti tista te zagotovo ne bi zgrešilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem potnica zato sem obiskovala trgovine na vašem koncuuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
6.3.2009 20:25:19   
brigita23

aaaaaahhhhhha sem našla nekaj se mi zdi da piše spredaj?????

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
6.3.2009 20:26:51   
brigita23
a ve katera mogoče kak dober recept za jogurtno pecivo???

Neposredna povezava do sporočila: 1348
6.3.2009 20:27:10   
detelja

aaaaaahhhhhha sem našla nekaj se mi zdi da piše spredaj?????

user posted image  ja, to pa moreš ti povedat kaj piše...jaz do tja ne vidimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1349
6.3.2009 20:27:20   
sonček85
duda:bravo za pregled,naslednji pregled imava pa na isti danuser posted image
Za kg se pa ne sekiraj ,se strinjam z deteljo

brigita:za kaj pa si potrnica,za katero podjetje mislimuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Kako ste dojile?
endrina

sprva leže, potem sede (48%)

sprva sede, potem leže (11%)

samo leže (15%)

samo sede (17%)

nisem splpoh dojila (8%)

Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!