Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 9:17:27
|
|
|
|
alea01
|
jutro mamičke Kaj? Jaz to prav vidim? Koliko je spet za prebrat...jao. Pridne čvekice . komentarji.....bodo...enkrat...ko preberem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 9:18:05
|
|
|
|
alea01
|
kako že gre? oooooooouuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeaaaaaaaaa??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 9:21:05
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 kako že gre? oooooooouuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeaaaaaaaaa?? jeeeeeeeeeeeeeee čao alea,kako smo kaj,pa izabelca,kje se potepata?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 9:29:10
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro čvekle
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 9:39:12
|
|
|
|
inetbike
|
Ej punce zdravo, par dni nisem brala foruma in zdajle zasledim slikco od majčic, tko dobra fotka, sem se do solz nasmejala . Res dobra slikca, naša tamlada pravi, da je NEUKUSNA, moj pa pravi da je ZELOOOO UKUSNA .,
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 9:40:34
|
|
|
|
inetbike
|
Jaz sem šele na 80 strani in sem šele zdajle ugotovile, da ste jih že natipkale 115. Ste pa res pridne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 9:55:31
|
|
|
|
lunca14
|
evo sem spila kavo zdej si pa še umijem zobke in dirkava na sončka
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 9:56:34
|
|
|
|
lunca14
|
...............ni mojih letalcev
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 6.3.2009 9:59:46 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 10:02:28
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 10:16:33
|
|
|
|
Anonimen
|
dan saj ne vem al naj se al naj vam ,ker imam sigurno 20 strani za prebrati Mi smo po starem, prejšni dan smo končno začeli puzati tudi naprej grem prebrat pa mal komentirat,ker sem tolikooooooooooooooooooooo v zaostanku
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 10:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: inetbike zdajle zasledim slikco od majčic, tko dobra fotka, sem se do solz nasmejala . kje???
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 10:27:57
|
|
|
|
Anonimen
|
končno sem se prebila čez vaše čvekanje -kaj naj komenitram nimam pojma nekaj ste limale pa potem brisale
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 10:32:44
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: inetbike Jaz sem šele na 80 strani in sem šele zdajle ugotovile, da ste jih že natipkale 115. Ste pa res pridne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 10:38:51
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny končno sem se prebila čez vaše čvekanje -kaj naj komenitram nimam pojma nekaj ste limale pa potem brisale Joj, sem ti ravno hotela napisat, da se ni treba preveč trudit . Mi smo že iz dopoldanskega sprehoda. Jernej je bil v vrtcu, bili smo zunaj (jaz zraven, ker ni hotel ostati sam). In res je pomlad zunaj, vsaj pri nas . Jernej ima pravkar malico, nato šibamo ponovno na . Baj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 10:39:32
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: inetbike zdajle zasledim slikco od majčic, tko dobra fotka, sem se do solz nasmejala . kje???
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 10:41:52
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala lunca - se spomnim ja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 10:44:40
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya hvala lunca - se spomnim ja Samo po pravici povedano,meni ta slika,ni ne vem kaj hecna,mogoče,če bi bla moški,tko pa.............sory tanika
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 10:52:00
|
|
|
|
lunca14
|
za mal epp-ja
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 11:34:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Mi smo spali do pol 10 13 ur pa pol je spala tamala.Pravi zaspanec Zdej smo z enga sprehoda peški, ker vozička nimamo, je v avtu, avto je v službi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 12:24:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej Mi smo tudi dalj spali,s tem,da je tamala zvecer,koj ko sem se jaz vlegla,hotela flasko.Je pila,kot da cel dan ne bi nic jedla.Revica prestradana,ji je jogurt manjkal . Trenutno spet pancka,sama sem bila celo dopoldne na telefonih....v glavnem,mislim da grem cez vikend v Slo.za en teden . Malo sem cudno besede v stavke zmontirala,se mi ne da prevec razmisljat,ker imam misli drugje...boste ze razumele,ucitelce pa zamizite na eno oko .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 12:37:39
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 bravo čveke tina,kleo in didlina,ste ble pa še pridne ponoč,zdej pa spite,a neda,jaz bi tud,pa mi otroc ne pustijo ,no lun še spi,sam unedva sta pa že pokonc od 6 U, madonca Lunca, ti pa ne rabiš spanja Gledam na uro tvojih postov JAz sem tako slabo spala nocoj. Je mala jamrala vsako uro ali pa še bolj pogosto. Upam, da bodo ti zobki že kmalu zunaj. Ob 4h sem jo vzela k sebi, pa se mi je zdelo, da do takrat še nisem nič spala. Bi lahko bila na RR Potem pa se je ob pol 6h prebudila, bila eno uro budna, potem sva pa na srečo spali do 9.15. Tako da sem za silo pri sebi. Me pa gor drži tako lepo vreme - sonček, toplo, super je zunaj. Mala spi, pa če se kmalu zbudi, bova šle ven. Popoldne pa predavam - 4 ure. Saj vem, ste mi fauš
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 12:38:28
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo, fajn se imej v slo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 12:42:02
|
|
|
|
slovenka
|
Nya - pogledala sliko. Sicer moj okus, ampak ta, ki jo jaz poznam, je dosti bolj strašna (za ženkice ). 175 cm, blond (ne platino, naravno), velike oči, suha, ma super. Tako da ti je kar nerodno zraven iti. Didlina - saj ne mislim res mojega priklenit k nogi - ko sprašuješ, kako je videt tak dopust Moj je zelo down to earth, moj, moj, samo moj Non stop ponavlja, da je točno mene iskal, tako da sigurno ne bi ostal v ČG kar tako
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 12:44:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, fajn se imej v slo Hvala,upam da bo fino.saj sploh ne vem kaj naj s seboj vzamem za tamalo.je pri vas fajn mraz,posebej gorenjska,moram vzet pajaca? Slovenka,pa sem ti res fovs .Fino,da ves cas mozgancke treniras,moji so vedno bolj zakrneli .Pa za kak delcek tvoje pameti se jaz sploh ne bi branila .Tudi ti se lepo imej na predavanju in cimmanj 40letnic z 60letnimi mamami .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?