|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
5.3.2009 23:21:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Lahko noč Nya...spet zamujaš 19 min. Še dobro, da jaz nimam policijske ure...bi vsak dan kazen fasalauser posted image .

Špijun je pa verjetno tak kot je večina kle gor...rdečihuser posted image

1 uro in 19 minut - sam sej bo bolš - bom šla jutri ob 21h, pa bo

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2651
5.3.2009 23:21:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

No, sej te info bodo itak zdej šle na sosednji forum...pa briga me.user posted image

špijun????

Ah jauser posted image . Obstaja en forum kofetkanja, pa se vse prenaša tja. Ker od tam skačejo sem in tako naprej.user posted image

dej to mal razlož - k me bolj podrobno zanima

Je en forum nekega kofetkanja, pa so se tja preselile "stare" članice in rade skačejo in napadajo RR forum.Predvsem določene osebe, predvsem nove članice ki imajo vprašanja tako kot smo jih imele nekoč nekdaj tudi me.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2652
5.3.2009 23:21:54   
Anonimen

Lahko noč Nya...spet zamujaš 19 min. +1h,si pozabilauser posted image user posted image Še dobro, da jaz nimam policijske ure...bi vsak dan kazen fasalauser posted image .

Špijun je pa verjetno tak kot je večina kle gor...rdečihuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2653
5.3.2009 23:22:13   
Anonimen
je pa danes šel moj spat ob moji uri - enkrat za spremembo - tko da neki je že urejenouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2654
5.3.2009 23:23:00   
Tina 28
A Nya...ne moreš stran a?

Kleo...tist del, ko sta Tanika in dildli govorile o pripravi papice...zelo izčrpno m na ml.

Jaz bi tud šla mal na kofe...gledat, če je kaj zanimivgauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
5.3.2009 23:23:40   
Anonimen

je pa danes šel moj spat ob moji uri - enkrat za spremembo - tko da neki je že urejenouser posted image

Kaj pa zakonske obveznosti?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2656
5.3.2009 23:24:11   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, zadnjič sem vidla kako ženske lulajo stoje. A ti to prakticiraš v realnosti?user posted image

to pa ne bi rada vidla,kaj šele počela,je treba počepnt,ni kaj

Ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image ,bos mogla mal na spolnost,tam bos sele vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

raje ne grem,ker vem,da se potem ne bom več počutila normalne,ker kolikor več berem raznih forumov,ugotavljam,al jaz nisem več normalna,al drugi več niso čist pri seb,tako da ostajam zvesta tule gor

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
5.3.2009 23:24:35   
Anonimen

Kaj pa zakonske obveznosti?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je že to - aja, pri nas se drgač reče temu, k nisva poročenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2658
5.3.2009 23:25:01   
Tina 28

Še dobro, da še nisem poročena...pol bi se mogla fejst sekiratuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
5.3.2009 23:25:30   
Anonimen

Kleo...tist del, ko sta Tanika in dildli govorile o pripravi papice...zelo izčrpno m na ml.aja,no saj tam sem tudi jaz nekaj pametovalauser posted image

Jaz bi tud šla mal na kofe...gledat, če je kaj zanimivgauser posted image tudi jaz,pa so prevec zakomplicirale pri vpisu.Moras dat tolk podatkov,kot bi hotel na FBYuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2660
5.3.2009 23:26:26   
Anonimen

Še dobro, da še nisem poročena...pol bi se mogla fejst sekiratuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2661
5.3.2009 23:26:28   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, zadnjič sem vidla kako ženske lulajo stoje. A ti to prakticiraš v realnosti?user posted image

to pa ne bi rada vidla,kaj šele počela,je treba počepnt,ni kaj

Ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image ,bos mogla mal na spolnost,tam bos sele vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

raje ne grem,ker vem,da se potem ne bom več počutila normalne,ker kolikor več berem raznih forumov,ugotavljam,al jaz nisem več normalna,al drugi več niso čist pri seb,tako da ostajam zvesta tule gor

Jest sem tud staromodna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... po temah sodeč kaj vse današnja mladina počne pod kovtrom, če so sploh tam. Ker zdej je itak moderno seksat vsepovsod, sam doma ne.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2662
5.3.2009 23:26:44   
lunca14

kaj je že to - aja, pri nas se drgač reče temu, k nisva poročenauser posted image user posted image user posted image

..............se pravi koruzne obveznosti,no zdej je pa dost,spat pejt,ker jaz grem tud,blo je lepo,a za lepoto je treba it spat

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
5.3.2009 23:27:17   
Anonimen

Kleo...tist del, ko sta Tanika in dildli govorile o pripravi papice...zelo izčrpno m na ml.aja,no saj tam sem tudi jaz nekaj pametovalauser posted image

Jaz bi tud šla mal na kofe...gledat, če je kaj zanimivgauser posted image tudi jaz,pa so prevec zakomplicirale pri vpisu.Moras dat tolk podatkov,kot bi hotel na FBYuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2664
5.3.2009 23:27:39   
Tina 28
Jaz ponavad drgje nič ne upam napisat...da me nebi kdo maltretiral...pa še slovnično se mi ne da...vi ste pa že navajene...upamuser posted image .
Sploh od zadnjič, ko me je moj en dan tko na konec pripeljal, da sem šla pod bojevito stresat jezo ven iz sebe. Saj sem dala brisat...ker je jeza izpuhtela, pa sem kar s težavo blrala, kaj vse človek v jezi reče...ampak ni važno...ene si vse zapomnijo in bi že kera po kaj usekala nazajuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
5.3.2009 23:28:03   
Anonimen

..............se pravi koruzne obveznosti,no zdej je pa dost,spat pejt,ker jaz grem tud,blo je lepo,a za lepoto je treba it spat

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2666
5.3.2009 23:29:17   
Anonimen

Jaz ponavad drgje nič ne upam napisat...da me nebi kdo maltretiral...pa še slovnično se mi ne da...vi ste pa že navajene...upamuser posted image .
Sploh od zadnjič, ko me je moj en dan tko na konec pripeljal, da sem šla pod bojevito stresat jezo ven iz sebe. Saj sem dala brisat...ker je jeza izpuhtela, pa sem kar s težavo blrala, kaj vse človek v jezi reče...ampak ni važno...ene si vse zapomnijo in bi že kera po kaj usekala nazajuser posted image

Sem glih razmišljala če je slučajno prebral temo od samega sebe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa vidim, da si to uredila .user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2667
5.3.2009 23:30:22   
Anonimen

Zato sem se jaz kar en cas DIPOTA izogibala.
Je ena enkrat nekaj jokala pod anonimno...pa je uletela bivsa Aspirincica....Kleopatra a si to ti??.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2668
5.3.2009 23:30:23   
Tina 28
Aja...kar tko se grejo...
in pol tam se premelje in tko pride do izpada iz kurnikauser posted image . Ne saj mal se hecam...mi je dons tale aerobika ful dobre volje nalila.user posted image

Kleo..sory, tud tud si čvekala...če je še kera...si pač nisem tolk zapomnila...ne me linčatuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
5.3.2009 23:31:31   
Anonimen
Sej smo lepo klepetale.user posted image user posted image user posted image pa dobre nasvete dajale....kot bi imele cel kamijon otrok za sabo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2670
5.3.2009 23:31:38   
Anonimen

Aja...kar tko se grejo...
in pol tam se premelje in tko pride do izpada iz kurnikauser posted image . Ne saj mal se hecam...mi je dons tale aerobika ful dobre volje nalila.user posted image

Kleo..sory, tud tud si čvekala...če je še kera...si pač nisem tolk zapomnila...ne me linčatuser posted image

Prosm te,to je blo vse zlo poucnouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2671
5.3.2009 23:32:08   
Anonimen
Čivkala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
5.3.2009 23:33:10   
Anonimen
kofi forum link? me zanima, kaj vse morš napisat o seb - bom jutri pogledala, ker grem zdej res spat

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
5.3.2009 23:33:20   
Anonimen

Sej smo lepo klepetale.user posted image user posted image user posted image pa dobre nasvete dajale....kot bi imele cel kamijon otrok za sabo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja,ena bolj pametna kot druga.Ce pa pri lastnem otroku kaj ne stima,pa vse "znanje" koj izpuhti in koj na rr po pomoc-user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
5.3.2009 23:33:47   
Tina 28

Sem glih razmišljala če je slučajno prebral temo od samega sebe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa vidim, da si to uredila .user posted image user posted image

to bi blo nekaj za popestritev...da bi šel naprej pisat čist drugo klobaso...pol bi blo spet enga sranja. Ma tisti dan sem ga res mela na piki čist...je bil zoprn do mene k rit...ker je pač šlo zarad papirjev za hišo vse narobe...so podaljšal in še kar čakava....in pol je vse stresal name, ker je bil tko jezen in razočaran.
Jaz sem pa itak pol sam slabo vidlauser posted image ..drug dan teme ni blo več..kot tudi hude jeze neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?