Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lahko noč Nya...spet zamujaš 19 min. Še dobro, da jaz nimam policijske ure...bi vsak dan kazen fasala . Špijun je pa verjetno tak kot je večina kle gor...rdečih 1 uro in 19 minut - sam sej bo bolš - bom šla jutri ob 21h, pa bo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No, sej te info bodo itak zdej šle na sosednji forum...pa briga me. špijun???? Ah ja . Obstaja en forum kofetkanja, pa se vse prenaša tja. Ker od tam skačejo sem in tako naprej. dej to mal razlož - k me bolj podrobno zanima Je en forum nekega kofetkanja, pa so se tja preselile "stare" članice in rade skačejo in napadajo RR forum.Predvsem določene osebe, predvsem nove članice ki imajo vprašanja tako kot smo jih imele nekoč nekdaj tudi me.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:21:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lahko noč Nya...spet zamujaš 19 min. +1h,si pozabila Še dobro, da jaz nimam policijske ure...bi vsak dan kazen fasala . Špijun je pa verjetno tak kot je večina kle gor...rdečih
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:22:13
|
|
|
|
Anonimen
|
je pa danes šel moj spat ob moji uri - enkrat za spremembo - tko da neki je že urejeno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:23:00
|
|
|
|
Tina 28
|
A Nya...ne moreš stran a? Kleo...tist del, ko sta Tanika in dildli govorile o pripravi papice...zelo izčrpno m na ml. Jaz bi tud šla mal na kofe...gledat, če je kaj zanimivga
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:23:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya je pa danes šel moj spat ob moji uri - enkrat za spremembo - tko da neki je že urejeno Kaj pa zakonske obveznosti?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:24:11
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, zadnjič sem vidla kako ženske lulajo stoje. A ti to prakticiraš v realnosti? to pa ne bi rada vidla,kaj šele počela,je treba počepnt,ni kaj Ojoj ,bos mogla mal na spolnost,tam bos sele vidla raje ne grem,ker vem,da se potem ne bom več počutila normalne,ker kolikor več berem raznih forumov,ugotavljam,al jaz nisem več normalna,al drugi več niso čist pri seb,tako da ostajam zvesta tule gor
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:24:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya je pa danes šel moj spat ob moji uri - enkrat za spremembo - tko da neki je že urejeno Kaj pa zakonske obveznosti? kaj je že to - aja, pri nas se drgač reče temu, k nisva poročena
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:25:01
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya je pa danes šel moj spat ob moji uri - enkrat za spremembo - tko da neki je že urejeno Kaj pa zakonske obveznosti? Še dobro, da še nisem poročena...pol bi se mogla fejst sekirat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:25:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 A Nya...ne moreš stran a? Kleo...tist del, ko sta Tanika in dildli govorile o pripravi papice...zelo izčrpno m na ml.aja,no saj tam sem tudi jaz nekaj pametovala Jaz bi tud šla mal na kofe...gledat, če je kaj zanimivga tudi jaz,pa so prevec zakomplicirale pri vpisu.Moras dat tolk podatkov,kot bi hotel na FBY
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:26:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya je pa danes šel moj spat ob moji uri - enkrat za spremembo - tko da neki je že urejeno Kaj pa zakonske obveznosti? Še dobro, da še nisem poročena...pol bi se mogla fejst sekirat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:26:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, zadnjič sem vidla kako ženske lulajo stoje. A ti to prakticiraš v realnosti? to pa ne bi rada vidla,kaj šele počela,je treba počepnt,ni kaj Ojoj ,bos mogla mal na spolnost,tam bos sele vidla raje ne grem,ker vem,da se potem ne bom več počutila normalne,ker kolikor več berem raznih forumov,ugotavljam,al jaz nisem več normalna,al drugi več niso čist pri seb,tako da ostajam zvesta tule gor Jest sem tud staromodna. .... po temah sodeč kaj vse današnja mladina počne pod kovtrom, če so sploh tam. Ker zdej je itak moderno seksat vsepovsod, sam doma ne.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:26:44
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya je pa danes šel moj spat ob moji uri - enkrat za spremembo - tko da neki je že urejeno Kaj pa zakonske obveznosti? kaj je že to - aja, pri nas se drgač reče temu, k nisva poročena ..............se pravi koruzne obveznosti,no zdej je pa dost,spat pejt,ker jaz grem tud,blo je lepo,a za lepoto je treba it spat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:27:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 A Nya...ne moreš stran a? Kleo...tist del, ko sta Tanika in dildli govorile o pripravi papice...zelo izčrpno m na ml.aja,no saj tam sem tudi jaz nekaj pametovala Jaz bi tud šla mal na kofe...gledat, če je kaj zanimivga tudi jaz,pa so prevec zakomplicirale pri vpisu.Moras dat tolk podatkov,kot bi hotel na FBY
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:27:39
|
|
|
|
Tina 28
|
Jaz ponavad drgje nič ne upam napisat...da me nebi kdo maltretiral...pa še slovnično se mi ne da...vi ste pa že navajene...upam . Sploh od zadnjič, ko me je moj en dan tko na konec pripeljal, da sem šla pod bojevito stresat jezo ven iz sebe. Saj sem dala brisat...ker je jeza izpuhtela, pa sem kar s težavo blrala, kaj vse človek v jezi reče...ampak ni važno...ene si vse zapomnijo in bi že kera po kaj usekala nazaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya je pa danes šel moj spat ob moji uri - enkrat za spremembo - tko da neki je že urejeno Kaj pa zakonske obveznosti? kaj je že to - aja, pri nas se drgač reče temu, k nisva poročena ..............se pravi koruzne obveznosti,no zdej je pa dost,spat pejt,ker jaz grem tud,blo je lepo,a za lepoto je treba it spat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:29:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz ponavad drgje nič ne upam napisat...da me nebi kdo maltretiral...pa še slovnično se mi ne da...vi ste pa že navajene...upam . Sploh od zadnjič, ko me je moj en dan tko na konec pripeljal, da sem šla pod bojevito stresat jezo ven iz sebe. Saj sem dala brisat...ker je jeza izpuhtela, pa sem kar s težavo blrala, kaj vse človek v jezi reče...ampak ni važno...ene si vse zapomnijo in bi že kera po kaj usekala nazaj Sem glih razmišljala če je slučajno prebral temo od samega sebe. pa vidim, da si to uredila .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:30:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz ponavad drgje nič ne upam napisat...da me nebi kdo maltretiral...pa še slovnično se mi ne da...vi ste pa že navajene...upam . Sploh od zadnjič, ko me je moj en dan tko na konec pripeljal, da sem šla pod bojevito stresat jezo ven iz sebe. Saj sem dala brisat...ker je jeza izpuhtela, pa sem kar s težavo blrala, kaj vse človek v jezi reče...ampak ni važno...ene si vse zapomnijo in bi že kera po kaj usekala nazaj Zato sem se jaz kar en cas DIPOTA izogibala. Je ena enkrat nekaj jokala pod anonimno...pa je uletela bivsa Aspirincica....Kleopatra a si to ti??.....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:30:23
|
|
|
|
Tina 28
|
Aja...kar tko se grejo... in pol tam se premelje in tko pride do izpada iz kurnika . Ne saj mal se hecam...mi je dons tale aerobika ful dobre volje nalila. Kleo..sory, tud tud si čvekala...če je še kera...si pač nisem tolk zapomnila...ne me linčat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej smo lepo klepetale. pa dobre nasvete dajale....kot bi imele cel kamijon otrok za sabo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:31:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aja...kar tko se grejo... in pol tam se premelje in tko pride do izpada iz kurnika . Ne saj mal se hecam...mi je dons tale aerobika ful dobre volje nalila. Kleo..sory, tud tud si čvekala...če je še kera...si pač nisem tolk zapomnila...ne me linčat Prosm te,to je blo vse zlo poucno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:32:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Čivkala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:33:10
|
|
|
|
Anonimen
|
kofi forum link? me zanima, kaj vse morš napisat o seb - bom jutri pogledala, ker grem zdej res spat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:33:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sej smo lepo klepetale. pa dobre nasvete dajale....kot bi imele cel kamijon otrok za sabo. ja,ena bolj pametna kot druga.Ce pa pri lastnem otroku kaj ne stima,pa vse "znanje" koj izpuhti in koj na rr po pomoc-
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:33:47
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz ponavad drgje nič ne upam napisat...da me nebi kdo maltretiral...pa še slovnično se mi ne da...vi ste pa že navajene...upam . Sploh od zadnjič, ko me je moj en dan tko na konec pripeljal, da sem šla pod bojevito stresat jezo ven iz sebe. Saj sem dala brisat...ker je jeza izpuhtela, pa sem kar s težavo blrala, kaj vse človek v jezi reče...ampak ni važno...ene si vse zapomnijo in bi že kera po kaj usekala nazaj Sem glih razmišljala če je slučajno prebral temo od samega sebe. pa vidim, da si to uredila . to bi blo nekaj za popestritev...da bi šel naprej pisat čist drugo klobaso...pol bi blo spet enga sranja. Ma tisti dan sem ga res mela na piki čist...je bil zoprn do mene k rit...ker je pač šlo zarad papirjev za hišo vse narobe...so podaljšal in še kar čakava....in pol je vse stresal name, ker je bil tko jezen in razočaran. Jaz sem pa itak pol sam slabo vidla ..drug dan teme ni blo več..kot tudi hude jeze ne
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?