glugluglu
|
oj, ko se ravno pogovarjate o naših mailh tečkotih, zaradi tega sem morala iti s Tianom vsak dan ta teden ven na sprehod, pa tudi, če je dež padal. Drugače ne zdrži, nekaj se mu mora dogajati. Včeraj sva HB imela obisk, je prišla njegova prijateljica, danes sva bila midva pri sosedi na kavi, no, če sva pa samo doma med štirimi stenami je pa totalen tečko. Saj drugače je priden, se zna zaigrati, aja pa kroglice zna metati v tistega slončka od Tiny love, tudi, če tisti rilček dol pade, s tem se zamoti kar nekaj časa, pa premika se nekako po stanovanju, pride do časopisov (medtem ko na primer jaz dajem posode iz pomivalca) in jih začne trgati z zobmi in seveda jesti, zraven pa momlja amamamama , saj je smešno, potem pa noče ust odpreti ko mu hočem papir ven vzeti. In me je seveda strah, če pogoltne malo tega koliko je to škodljivo, no zanimivo, ravno danes ponoči je v redu spal, ker je včeraj malo papirčka uspel pojesti. Zanimivo, in sedaj tudi že spi eno uro brez jamranja vmes. Mogoče ima pa ta časopis kakšne pomirjevale v sebi? No a je še kakšen od vaših papir pojedel, ali smo samo mi taki norci? Potem si pa rečem, da sem norela, ko mu je tašča dala kinderjajček, pa saj a sem jaz kaj boljša, ker ne znam malega tako paziti, da mi ne bi časopisa pojedel. Sem sama nase jezna, ja. No to je to, danes mi je sodelavka v službi nekaj omenjala, da naj ne bi imela celega dopusta za leto 2009(sicer ni točno vedela, ker je ena druga nekaj govorila) sem rekla naj mi pravilnike in vse pošljejo, ali ima katera take izkušnje, da ne bo ali pa ni že prej dobila celega dopusta, ker je bila na porodniški? Sicer pa smao naj poskusijo aja, nič ne pogrešate službo, ne, se vse nekaj pritožujete, jaz tudi ne pogrešam , ko bom v službi pa res ne bo več časa za RR, še za kaj drugega ne, se pa strinjam, da smo lahko srečne, da jo imamo, vidim, da vas je tu kar nekaj, ki si iščete službo, želim vam res vso srečo, da dobite službo . Srečanje Lj.: ponedeljki mi ravno ne odgovarjajo, bolj zaradi same organizacije z Mitjem in otroci, ker v pon. pridejo kmalu iz šole, petki mi bolj odgovarjajo zato v ponedeljek najbrž ne bom utegnila.
|