ksenci
|
tud jz en post pišem pol dneva, tega sm začela ob 9 vmes sva se oba najedla, pofotkala in mali spet spi, kr je mel dan ponoč žurko kak se hit navadiš fajn spat ponoč. ponavad vstanem 1x al pa 2x, dans pa sm kr večkrat. falpt sploh ni hotu v svoji postli spat, je že spal pa ga položim v postlco pa tak jok včeraj sm poskusla če bi v vreči spal, pa je pol ure bil sitn in ni hotu zaspat, pa mu dam vrečo dol in takoj zaspi. sm očitno prepozna, da bi ga navadla saj sm imela namen prej, ampak če je bil skoz bolan rada bi ga navadla, kr se razkriva in me je strah kako bo poleti, ko je bolj vroče in se bo še bolj razkrival, ponoči pa se vseen ohladi a jih dajete spat v vreče mislim, da imava midva rekord v nerazvitih slikah- nobene razvite od kar sva skupaj, to je 6. let. mam že pripravljene za razvit, jih nesem naslednji mesec, ta mesec je končno avto na vrsti. kava- mora bit obvezno vroča za mene, se pa tud zgodi, da mora še v mikrovalovno Hd- daj šopek vstran neboglasnica- sari majuska- kar cartaj se, bo koristlo za križ inigo, sasi in tiste ki greste oz. ste že bile na koncertu jana plestenjaka- piše, da se koncert začne ob 20.00, a mislte, da bo točno al bo z zamudo. kr ima sestra še vaje do 20, pa ni fajn da manjka, zdaj pa ne ve, če naj gre al ne, kr koncerta tud ne bi rade zamudile sam prej ko parkiraš, pa not prideš mojcek- jz mam tud tak močno menzo, pa krče ne vem kaj je to, pred porodom ni bla tak močna in nism mela krčev pa ful se mi zdi da je sluzi v krvi. a je to ok zgleda, da tamale vse po vrst zadnje dni tečnoba napada slikce- vsi so res pravi cartki flower- kaj deževalo je pri vas mi imamo že cel dan delno jasno, upam, da ostane, kr dans grema na en ornk sprehod rebeca- jz že tud tri dni telovadim, pa me vse boli da ne govorim, da 20 trebušnjakov nardim, pa sm skor fertik še nakaj naših slikc blacky- kot vidiš, bi mi tud prosli medija, pa +1 zobek mamo ne zamirt, sam men dans neki na zelen tolče sej veste, travca že počas zeleni, pa ptički so že začel pet,..
< Sporočilo je popravil ksenci -- 6.3.2009 12:07:02 >
|