|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 10:35:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 10:35:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 10:40:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2553
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 10:45:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2554
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
6.3.2009 10:47:07   
Majuska
Neboglasnica, čestitke Sari! To si ponosna, a? user posted image

Mojček, zate user posted image user posted image user posted image da čimprej mine ...

Pa nekaj slikc od nas, da se pohvalimo s sedenjem ...

user posted image

user posted image

med puncami je prav fajn (teta in sestrična)
user posted image

ahhh čisto malo se moram še stegnit ...
user posted image

prav zmatralo me je user posted image
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2555
6.3.2009 11:01:59   
maja24
Dobr danuser posted image

Vidm da nism edina,ki ma že od pondelka najbol sitnga otroka,ta tedn je pa noro sm bla včeri čist z živci na koncu,ma se mi je drla za vsak drek,nit pet sekund ne more bit gospodična sama,pa noče bit na tleh,pa noče bit v stolčku ampak samo v naročju pa obvezno hodt gor pa dol,ma za znort.
Moj pa itak pride iz šihta,jest pa valda da komi čakam da pride da mu jo mal uturim,sam kaj ko gre čez pol ure al pa uro v trgovino al pa po opravkih in pol ga ni do sedmih,osmihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Mah **** pa takle decuser posted image
Res mi že najeda zadne dni,mah sam šla bom nekam ker mam pol ku****vsega,res,ker če nam šla se mi bo sam še skeglal.

No zej sm se skašlala in mi je za pikico odleglo.user posted image

Kar se tiče pa puzanja pa pr ns tut še niuser posted image ,vrjetn tut dočakala namuser posted image ,se mi pa non stop obrača na trebušček,sam pol je pa dretje in jo morm non stop nazaj na hrbt dajat.

Ela čebela

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
6.3.2009 11:05:01   
maja24
HD Kali je pa ful atijeva,joj kolk je luštnauser posted image

Majuska Aleksander je pa tut car prou fletn fantek je

Matr mamo fletne otroke,sam kaj ko tolk hitr rastejo.

Blacky a tolk fotk maš,a ni to mal prehudauser posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 11:09:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
6.3.2009 11:10:56   
tims
Dobro jutro.

Midve sva se pa dvignile ob destih. Je tamala hotla jest ob treh, pa se nisem dala. Je okoli pol štirih zaspala nazaj in to do sedem pa petnajst. Pol pa naj mi reče, da je lačna. Jo bom tok zbutala. Zdej sva pojedli pa skoraj cel frutek. Že pol ure pa študiram, a čem it k sestri al neuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Glede pisanja posta in da pozabiš komentirat - zakaj pa ne pišeš sproti, ko bereš?

Ker pozabimuser posted image user posted image user posted image . Sej včasih mi rata, včasih si pa mislim, da si bom zapomnila in potem se dogaja to, da je vse nekaj na pol napisanga. Ampak dober, sej ve tko al tko ne veste, kaj bi mogla napisat.user posted image

Neboglasnica, user posted image  za Saro. Res je ena zlata pupa, a ne? Vsaj toliko kokr jo jaz poznam.

Majuska, luškane fotkeuser posted image

Mojcek user posted image user posted image user posted image , da bi bila Živa čimbolj pridna, da se malo spočiješ.

Flower, tale s pisanjem listkov je pa hudauser posted image user posted image user posted image . Tole mi pa res nikol ni na misel prišlo. Kje pa imam cajt še na listek pisat,user posted image user posted image user posted image , pa še včasih imam tamalo v naročju, ko pišem. Ne, se moram res navadit, da sproti pišem, pa bo.user posted image

Zdaj imam pa telefon. Čau.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
6.3.2009 11:17:38   
neboglasnica
Tims, kar k meni pridi...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
6.3.2009 11:19:20   
neboglasnica
Vse, ki tarnamo: a ni fino, ker lahko tukaj piz... in je pol lažje. Pa še po telefomu kolegici kaj rečeš, pa je že spet lažje. Ma, imam telefon, samo še tole. user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 11:30:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2562
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 11:41:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2563
6.3.2009 11:49:28   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Vidm da nism edina,ki ma že od pondelka najbol sitnga otroka,ta tedn je pa noro sm bla včeri čist z živci na koncu,ma se mi je drla za vsak drek,nit pet sekund ne more bit gospodična sama,pa noče bit na tleh,pa noče bit v stolčku ampak samo v naročju pa obvezno hodt gor pa dol,ma za znort.
Moj pa itak pride iz šihta,jest pa valda da komi čakam da pride da mu jo mal uturim,sam kaj ko gre čez pol ure al pa uro v trgovino al pa po opravkih in pol ga ni do sedmih,osmihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Mah **** pa takle decuser posted image
Res mi že najeda zadne dni,mah sam šla bom nekam ker mam pol ku****vsega,res,ker če nam šla se mi bo sam še skeglal.

Kar se tiče pa puzanja pa pr ns tut še niuser posted image ,vrjetn tut dočakala namuser posted image ,se mi pa non stop obrača na trebušček,sam pol je pa dretje in jo morm non stop nazaj na hrbt dajat.

kaj je to za en obdobje????????????????????????

Po mojem imajo naši možje PMS. user posted image

Pa pa bejbe, midva se greva potepat!

Neposredna povezava do sporočila: 2564
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 11:53:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2565
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 12:00:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2566
6.3.2009 12:03:16   
ksenci
tud jz en post pišem pol dneva, tega sm začela ob 9user posted image
vmes sva se oba najedla, pofotkala in mali spet spi, kr je mel dan ponoč žurkouser posted image kak se hit navadiš fajn spat ponoč. ponavad vstanem 1x al pa 2x, dans pa sm kr večkrat. falpt sploh ni hotu v svoji postli spat, je že spal pa ga položim v postlco pa tak jokuser posted image
včeraj sm poskusla če bi v vreči spal, pa je pol ure bil sitn in ni hotu zaspat, pa mu dam vrečo dol in takoj zaspi. sm očitno prepozna, da bi ga navadlauser posted image saj sm imela namen prej, ampak če je bil skoz bolanuser posted image rada bi ga navadla, kr se razkriva in me je strah kako bo poleti, ko je bolj vroče in se bo še bolj razkrival, ponoči pa se vseen ohladiuser posted image a jih dajete spat v vrečeuser posted image

mislim, da imava midva rekord v nerazvitih slikah- nobene razvite od kar sva skupaj, to je 6. let. mam že pripravljene za razvit, jih nesem naslednji mesec, ta mesec je končno avto na vrsti.
kava- mora bit obvezno vroča za mene, se pa tud zgodi, da mora še v mikrovalovnouser posted image
Hd- daj šopek vstranuser posted image user posted image user posted image
neboglasnica-user posted image user posted image user posted image sari
majuska- kar cartaj se, bo koristlo za križuser posted image
inigo, sasi in tiste ki greste oz. ste že bile na koncertu jana plestenjaka- piše, da se koncert začne ob 20.00, a mislte, da bo točno al bo z zamudo. kr ima sestra še vaje do 20, pa ni fajn da manjka, zdaj pa ne ve, če naj gre al ne, kr koncerta tud ne bi rade zamudileuser posted image sam prej ko parkiraš, pa not pridešuser posted image
mojcek- jz mam tud tak močno menzo, pa krčeuser posted image ne vem kaj je to, pred porodom ni bla tak močna in nism mela krčevuser posted image pa ful se mi zdi da je sluzi v krvi. a je to okuser posted image
zgleda, da tamale vse po vrst zadnje dni tečnoba napadauser posted image
slikce- vsi so res pravi cartkiuser posted image user posted image user posted image
flower- kaj deževalo je pri vasuser posted image mi imamo že cel dan delno jasno, upam, da ostane, kr dans grema na en ornk sprehoduser posted image
rebeca- jz že tud tri dni telovadim, pa me vse boliuser posted image da ne govorim, da 20 trebušnjakov nardim, pa sm skor fertikuser posted image

še nakaj naših slikcuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
blacky- kot vidiš, bi mi tud prosli medija, pa +1 zobek mamouser posted image user posted image user posted image

ne zamirt, sam men dans neki na zelen tolčeuser posted image sej veste, travca že počas zeleni, pa ptički so že začel pet,..user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ksenci -- 6.3.2009 12:07:02 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
6.3.2009 12:04:10   
tims
Mene je pa zdej sodelovka klicala, sva skor celo uro čvekale. Zdaj se grem pa zrihtat, pa letim k sestri.

Možje - isto kot tašče - brez komentarjauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2568
6.3.2009 12:08:36   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

kaj je to za en obdobje????????????????????????

Po mojem imajo naši možje PMS. user posted image

Ja, pa otroci tud.  user posted image user posted image

jz moram še tasta dodat na seznam tečnihuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2569
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 12:11:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2570
6.3.2009 12:16:43   
ksenci
grem kosilo do konca nardit se Aljaž prebuja. je spal 2 urci in 45 min- mogoče zdaj ne bo več tak tečnuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2571
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 12:17:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2572
6.3.2009 12:17:48   
ksenci
rebeca- ne sekiraj se. bojo do naslednjič še trgovince s pomladansko kolekcijo do konca nafilal in bo še boljšeuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
6.3.2009 12:24:19   
Inigo
ma se mi vse smilte k trpite s tole menstruacijo... jst je še kr nimam user posted image pred nosečnostjo pa je bla taka, da sm v celem ciklusu, ki je traja do 3 dni porabla 3 tampone in 3 vložke user posted image me prav zanima kako bo zdaj. mam neke zle slutnje, da ne bo več tko "lepo"... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2574
6.3.2009 12:26:20   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

ksenci, jaz pa HB tasta na ta seznam ne morem dat. Glih prej je bil tukaj in me je tak hvalil, da je blo že pocukrano. Kak sem pridna, da skoz skrbim sama za maladva, da imam zmeraj vse poštimamo, da ju tak lepo hranim, da sta močna, da,da,.... ne vem no, kaj mu je blo...ampak meni je bil kr en tak balzam user posted image  Še se najdejo fajn tasti user posted image

Lušne, lušne slikice!!!! user posted image user posted image

sam res... svaka ti čast! jst bi ti spomenik postavla user posted image pravzaprav vsem mamicam dvojčkov. da skrbiš za dva taka mala kričačka... men je to res carsko! res te občudujem. pa to ni blo zdj sarkastično, ker resnično tako mislim! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?