Bethany
|
Joooj, kak težek boj smo imeli prej, da je Elina zaspala... Pustila sem jo za slabo urco pri moji mami, previto, najedeno, pa mal zaspano. Ko pa pridem nazaj, pa tak jok, kot da jo devamo iz kože. Res, tak prestrašen, z velikimi solzicami, nič je ni pomirilo. No, pa jo priklopim na zizo, to ponavadi deluje, pa po nekaj trenutkih jokanja z zizo v ustih, le neha in se počasi umiri, pa še ene pol ure je bila tak kot da bi hlipala, cela se je stresala na trenutke. Ej, prav zaskrbelo me je, kaj je narobe... No, po desetih minutah pa že dremucka, sam si je nisem upala odložit. Ko pa sem jo, pa se je prebudila, spet v jok in stok, in spet priklop, pa mir, no in pol je uspela zaspat za slabo urco. Je pa med spanjem se občasno tak cela s stresla, pa tak kremžila obrazek, kot da bi jo neki mora tlačila. Kaj lahko dojenčke mora tlači??? No, pol se je pa tulk umirila, da je mal bolj ornk zaspala, da sem se lahk izmuznila iz postelje. Take histerije pa še ne, no ... Me je kar strah jo pustiti v varstvu, če misli, vsakič ko bo zaspana in ne bo mamine zize zram takele zganjat...
|