Bethany
|
dobro jutro, mamice!! Katja, mmm, tale napitek (zgleda kot grški frape... joj, se ga ne bi branila, seveda tam, v grčiji, hehe) je pa pasal, ko še nisem prišla do konkretne pijače danes. Sem si pa naredla miks pol banane, enga kivija in mal jogurta. Da me mal nafila z energijo. pol je pa že Elina začela protestirat, da bi ona tudi jedla. no, in zdaj papca. js pa po forumih skačem. smo pa danes tak fajn spali, od desetih do šestih zjutraj, pa še od pol sedmih do devetih... krasno!! A vi pa že pri dohterju danes? a kr ob sedmih? no, fajn, da je Tjaša ok, ima zgleda lene dni, al pa jo že muči spomladanska utrujenost jaz pa danes pokličem v posvetovalnico glede primanjkljaja ad3 kapljic, da vidim, če se da dobit nov recept pred naslednjim obiskom. pa za malo razvajanja sem se odločla, neki je treba včasih naredit samo za sebe in bom začela s pedikuro, se bo prav prilegla, ko sama sploh ne pridem več zraven, da bi si naredila kako nožno kopel... pa bon za masažo še morem izkoristit, sam bo treba še mal počakat, ker mi ležanje na trebuhu sploh ne paše... mmm, pa kako nego obraza bi tudi mela, da o kaki proticelulitni terapiji niti ne začnem... hehe, malo sanjarim.
|