Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:50:51
Anonimen
kleo - tele fotke so odgovor na slovenkin post:
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka
Je pa ena najbolj seksi ljudi, kar sem jih kdaj videla, tako da moram vzeti še verigo, da si ponoči priklenem mojega okrog pasu, če bomo pri njej stanovali
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:52:21
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya
ste zdej vidle?
Po moje da ne Dobri sta,samo nista ravn po mojem okusu...men so vsec zenske v stilu Nicole Kidman,rdecke v glavnem. Se dobr,da z descem nisva sla nikol dol...to bi blo pestro
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:52:36
Anonimen
kleo - tele fotke so odgovor na slovenkin post:
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka
Je pa ena najbolj seksi ljudi, kar sem jih kdaj videla, tako da moram vzeti še verigo, da si ponoči priklenem mojega okrog pasu, če bomo pri njej stanovali
spet se smejim tem besedam. Kakšen dopust je to, da maš svojga priklenjenega na verigo. Puza za tabo kot en cucek.
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:54:33
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Kaj pomeni da imaš SKUTASTE NOGE????????
celulitične
Ne...moram povedat, da je mene celulit na daleč zaobšel...nimam ga, če verjamete al ne... . Še če sem bolj konkretna, ga ni videt..sam bolj baročna sem ...ker gre se v joške in trebuh...pa nič v rit in noge
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:57:20
Anonimen
Tina si me prhitela,itak sem imela prav . To kar si za Lunco napisala pa ne stekam,enkrat bi tvojmu ble vsec,drugic ne,ker na blont pada...daj ti to mal razloz. Didlinaa,kaj je pol lukra lapala,sem te ze vprasala.. Nya,aja,to je blo to.Ja fuuuul sta dobre
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 22:58:49
Anonimen
Kleo, nakladala je ..............kako vse zmorete, kaj se vse pogovarjate, kje mate otroke, 24 ur na dan ste na RR....očitno je tud ona, če jim pridno sledi.
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:00:13
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Kleo, nakladala je ..............kako vse zmorete, kaj se vse pogovarjate, kje mate otroke, 24 ur na dan ste na RR....očitno je tud ona, če jim pridno sledi.
Saj tale je prav tko od tam....saj ves.Lukra mislim.
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:00:19
Tina 28
Meni sta čedne...so mi pa vše črnolase z rjavo kožo...čeprav si sebe ne predstavljam z njo. Sam med ženskami nasploh se mi zdejo bolj skrivnostno lepe...blondinke pa stereotipno. V bisvtu je čist vseen...odtehta simpatičnost, ko nekdo usta odpre