|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
5.3.2009 22:50:24   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Pismo sploh ne vem kaj naj pisem,bo se tukaj kaksen provokator uletel pa bouser posted image .
Samo,sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image kaksne imauser posted image

ma o čem je to,spet nič ne vem,ko da živim za luno

Kako da ne,kaj si potem na majcicah pocela?

samo sem pofirbcala za didlino,pa sem šla stran,ker itak nobene ne poznam,tako,da nisem nič brala

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
5.3.2009 22:50:31   
Tina 28
Aha...sem zdaj vidla to k je blo še enkrat za Lunco...ona pa še kar ni vidla...sam si mal blonduser posted image ...in glih našemu bi bla všečuser posted image .

Me že ni več strah...čedne zlo...kože sem jima res fouš...ampak našega ne bi premamile, ker prisega na blondinke..kaj čmouser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
5.3.2009 22:50:51   
Anonimen
kleo - tele fotke so odgovor na slovenkin post:

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Je pa ena najbolj seksi ljudi, kar sem jih kdaj videla, tako da moram vzeti še verigo, da si ponoči priklenem mojega okrog pasu, če bomo pri njej stanovali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
5.3.2009 22:50:52   
Anonimen
Kaj pomeni da imaš SKUTASTE NOGE????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
5.3.2009 22:52:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Kaj pomeni da imaš SKUTASTE NOGE????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

celulitične user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
5.3.2009 22:52:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

ste zdej vidle?

Po moje da neuser posted image
Dobri sta,samo nista ravn po mojem okusu...men so vsec zenske v stilu Nicole Kidman,rdecke v glavnem.
Se dobr,da z descem nisva sla nikol dol...to bi blo pestrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2581
5.3.2009 22:52:36   
Anonimen

kleo - tele fotke so odgovor na slovenkin post:

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Je pa ena najbolj seksi ljudi, kar sem jih kdaj videla, tako da moram vzeti še verigo, da si ponoči priklenem mojega okrog pasu, če bomo pri njej stanovali user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spet se smejim tem besedam. Kakšen dopust je to, da maš svojga priklenjenega na verigo. Puza za tabo kot en cucek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
5.3.2009 22:52:40   
Tina 28

leeeeepeeee ko hudič, pa dobreeee, pa sooočne...sam na žalost beeeeleeeeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
5.3.2009 22:53:14   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Aha...sem zdaj vidla to k je blo še enkrat za Lunco...ona pa še kar ni vidla...sam si mal blonduser posted image ...in glih našemu bi bla všečuser posted image .

Me že ni več strah...čedne zlo...kože sem jima res fouš...ampak našega ne bi premamile, ker prisega na blondinke..kaj čmouser posted image

.........ne bom nič rekla,sam spat grem

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
5.3.2009 22:53:37   
Anonimen

leeeeepeeee ko hudič, pa dobreeee, pa sooočne...sam na žalost beeeeleeeeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bolj verjamem nyi.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2585
5.3.2009 22:54:01   
Anonimen

Vidve pa sta,tko BELE!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2586
5.3.2009 22:54:33   
Tina 28

Ne...moram povedat, da je mene celulit na daleč zaobšel...nimam ga, če verjamete al ne...user posted image user posted image user posted image . Še če sem bolj konkretna, ga ni videt..sam bolj baročna semuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ker gre se v joške  in trebuh...pa nič v rit in nogeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
5.3.2009 22:55:29   
Tina 28

a zdej boš pa hudauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
5.3.2009 22:56:17   
Tina 28
Ne...celulitične so pa pomarančne

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
5.3.2009 22:56:20   
lunca14
tina samo  zate,ti bom že pokazala............malo blondna

user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
5.3.2009 22:57:16   
Anonimen
Lunca, dej no....si za hece porko dijo al nisi?user posted image

Tina kaj zdej. Je to izraz vredu al pač zaničevalen...skutaste noge?user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2591
5.3.2009 22:57:20   
Anonimen
Tina si me prhitela,itak sem imela pravuser posted image .
To kar si za Lunco napisala pa ne stekam,enkrat bi tvojmu ble vsec,drugic ne,ker na blont pada...daj ti to mal razloz.
Didlinaa,kaj je pol lukra lapala,sem te ze vprasala..
Nya,aja,to je blo to.Ja fuuuul sta dobreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
5.3.2009 22:57:24   
lunca14

a zdej boš pa hudauser posted image

........pa še kakuuser posted image user posted image user posted image ............pa sploh se še nisem pobarvala,sem blondna z narastkomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
5.3.2009 22:57:28   
Tina 28

user posted image

aja sorry...ti si zelenauser posted image user posted image user posted image (a zato k nimam celulitisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
5.3.2009 22:58:49   
Anonimen
Kleo, nakladala je ..............kako vse zmorete, kaj se vse pogovarjate, kje mate otroke, 24 ur na dan ste na RR....očitno je tud ona, če jim pridno sledi.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
5.3.2009 22:58:50   
lunca14

Lunca, dej no....si za hece porko dijo al nisi?user posted image ne,ker se z ničemer več ne strinjam.........................user posted image user posted image user posted image

Tina kaj zdej. Je to izraz vredu al pač zaničevalen...skutaste noge?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
5.3.2009 22:59:51   
Anonimen

Lunca, dej no....si za hece porko dijo al nisi?user posted image ne,ker se z ničemer več ne strinjam.........................user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pa nič. Jaz pa se.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2597
5.3.2009 23:00:13   
Anonimen

Kleo, nakladala je ..............kako vse zmorete, kaj se vse pogovarjate, kje mate otroke, 24 ur na dan ste na RR....očitno je tud ona, če jim pridno sledi.user posted image

Saj tale je prav tko od tam....saj ves.Lukra mislim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
5.3.2009 23:00:19   
Tina 28
Meni sta čedne...so mi pa vše črnolase  z rjavo kožo...čeprav si sebe ne predstavljam z njo. Sam med ženskami nasploh se mi zdejo bolj skrivnostno lepe...blondinke pa stereotipno. V bisvtu je čist vseen...odtehta simpatičnost, ko nekdo usta odpreuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
5.3.2009 23:00:28   
lunca14

user posted image

aja sorry...ti si zelenauser posted image user posted image user posted image (a zato k nimam celulitisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )user posted image

..............ne zato,ker ga mam jaz za izvozuser posted image user posted image user posted image ............pa neče noben davka plačat,pol,ga pa ne morem izvozituser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?