|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
5.3.2009 12:16:11   
tassika
punce jaz sem se zdele dobesedno nažrla, rajš ne povem kaj vse sem spravla vaseuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
5.3.2009 12:34:55   
malaMravljica
Tassika, povem pa jaz kaj sem sedaj pojedla user posted image  eno sirovo zemlco in en krof. V avtu sem se spomlna na sirovo zemlco in sem bila na emkrat tako lacna, da sem mogla k peku. Se eno imam in imam obcutek, da ne bo prav dolgo zdrzala user posted image user posted image

punce, kaj vam pol prinesem 3 x dvojno pakiranje ( 2x za P in 1x za T )  Jeeee kolk ste fajn, da ste narocile, ker jih bom sla iskat v DM v enenm nakupovalnem centru in bom morala mimo trgovine s cevlji user posted image user posted image  ja, moram si kupit kaj brez pete, vse imam s peto in sedaj sem cist boga, nimam kaj obut razen skornjev, ker s petkami pa ne morem hodit, me noga se boli.

Sem ze nazaj z bazarja. Full robe, tudi vozicki. Sam za cist ta male je bilo se najmanj in bodijev z dolgimi rokavi sploh ni bilo. Se dobijo skor nove zadeve zelo poceni. Ceprav, verjetno bom za zacetek vse kupila, da bo bejbi lahko rekel cist nov sem. Pa en vozicek abc sem videla, mi je bil vsec, sportni del in cena tako nizka, da se mi je zdelo cist prenizko. Pa taka kolesa ima kot jih jaz hocem.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
5.3.2009 12:35:00   
maj2009
ja jst sm si tud kosilce nardila. jedla sm riž z grahom in zeleno solatko. pa muffine sm spekla k ma od mojga brat dons roj. dan pa mu jih bova prnesla.

zdej grem pa mal peglat,ja moj ne more v zmačkanih srajčkah v službo hodtuser posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
5.3.2009 12:45:07   
tassika
Jaz sem pa jedla pmfri, pohan sir, tatarsko in solato + na koncu sem imela prevelike oči in sem vase zbasala še eno kremšnito. Me bo razneslouser posted image .

MM če ti je voziček všeč, takoj nazaj tudi če je preniza cenauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
5.3.2009 12:48:12   
malaMravljica
Tassika, ma to je bil sam en bazar, ves koliko jih se bo. Sicer pa morem prej se v tisti xxl otroski center, tam bom pa tako uzivala. Pa z mojim sva rekla, da bova za sobo vprasala, ce odprodajajo eksponate, pol dobis po nizji ceni.

Punce, tukaj spet snezi user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
5.3.2009 12:51:09   
pilotina
tudi jst s kosila user posted image

malaMravljica...kr papcaj, ko ti paše...dojenček rabi user posted image
ja zame 2x2 user posted image
jo, se te kr predstavljam...kako uživaš pri "kupovanju" in gledanju robice za malega ali malo maloMravljico...jst mislim, da bom, ko bom jst na vrsti, čisto preveč stvari kupla user posted image ...pa kaj, če so tko cartkane user posted image

maj...ampak jst bi ta recept mela...nisem jih še delala...sm pa pri sestrici jedla take ful čokoladne...mmmm, kako so bili fini

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
5.3.2009 12:53:15   
Anonimen
Jst sm pa jedla purana z nacho sirom in pražen kromir in solatko. Zdej se pa bašem z čokoladno rolado.., ma sodelavc roj. dan.
Obupna sm...
mM, nič mi niso znani te bazarji, pri nas ni nič takega... al pa, pa ne vem. Kdaj pol prihajaš?!

Neposredna povezava do sporočila: 2982
5.3.2009 13:19:45   
malaMravljica
Rizkoo, verejtno pridem v sredo, saj pri meni itak ne vem do zadnjega trenutka kaj in kako.
Ves, jaz v Slo tudi se nisem slisala za take bazarje, ma so cist fajn, da se znebis cunj,m ki jih ne rabis in ceneje kupis kar rabis. Ves kolko folka je bilo, neverjetno.

Ja punce, ti digitalni testerji, ki jih jaz dobim so nemski in bo rezultat Schwanger. Ce lahko kateri posljem slikco na mail naj pove, pa bo pol zalimala slikco tu gor, jaz je ne morem.

No, sedaj sem pa se goveje juho od vceraj z ulivanci, pa mal kuhanega mesa in sedaj kuham se krompir, da bom kuhanega in slanege jedla. Tolk ste govorile kaj ste vse jedle, da sem pretiravala. Sam, pa ne bom nobenih sladkarij pol, ker je ena itak rekla, da v nosecnosti ni prevec zdravo prevec cukra in jaz ze itak pretiravam s sladkim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
5.3.2009 13:51:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

maj...ja za paštete pravijo, da niso ravno priporočljive...pa hrenovke in vsa taka zmiksana salama...mi je prijateljica pravila, ki je že 4x mela ss in je v peti nosečnosti (je rodila zdravo deklico user posted image ) ful pazila pri vsem...tko, da se je za vse pozanimala in ji verjamem...povedala mi je, da recimo plečko, ki je sestavljena iz enega kosa mesa, lahko jem med nosečnostjo...kake zmiksane šunke pa ne...za paštete pa je edina izjema tunina pašte, ki se jo načelima lahko je
res je nosečke naj nebi jedle marsikaj,a kaj se ne moremo upreti.
Za salame se jih lahko je samo naj bodo kiupljene ali če so že domače da jih daste prej v zmrovalnik da se bakterije uničijo ,saj veste surovo meso.Majoneza se lahko je samo ne doma narejena-industrijska naj bo,paštete se lahko jejo samo ne pretiravat,hrenovke sem jih jaz kar pojedla samo nisem pa tudi pretiravala.
MOJA  G je rekla kaj vse nebi smeli pa jemo že nasploh,jaz sem jedla od paštet,hrenovk salam suhih(a ne preveč-na kos kruha 3 šnite)francoske solate veliko pojedla,res pa je da nisem pa jedla biftek ker ga že nasploh ne jem in ga tudi ni priporčeno jest.
Zelenjava,sadje z olupki naj bo dobrooooo umito za tiste ki še niste prebolele tokse in tudi za tiste ,ki ste jo že.
Nekaj sem še hotla samo mi je ušlo z glaveuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
5.3.2009 13:59:29   
Anonimen
MalaMravljica
V sredo, ok. Super. Jst delam do 16, pol se pa itaq povežemo in... zakofetkamo. user posted image
Pa še jst bom mela en dan prej pregled..., pa bom najbrž žalostna ali pa vesela. Sej ne vem. Si pa točno 10 dni pred mano, frajerka. Maš večjo pikico... user posted image  Sam če sta fantka.. pol ma moj večjega lulčka... user posted image  hecam se...
Skratka, veselim se tvojega prihoda...

Neposredna povezava do sporočila: 2985
5.3.2009 14:02:06   
Anonimen
oooo sonček85 z največjim užitkom bi si toast zapekla, mal putrčka in biiiftek.... mmmmm, mnjami. Zadnjič sm kr gor pobegnila..., ko je tašča samo nakazala, da bo ugriznla v toast...user posted image  Drugač pa, jst kr grešim. jst sm kr suhe salame pojedla, o shit.. nism vedla, da je problem to. Pa hrenovkice tudi... , no malo.. pa francosko pa... ooooooo... shit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2986
5.3.2009 14:09:59   
Anonimen
Ej Tassika, si gledala uno oddajo na Discoveryju..??
Jst sm dobila opomnik, nimam pa pojma ob keri uri je...?! Kej veš? Ne vem ne kdaj, ne ob keri uri.., bi pa rada gledala...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
5.3.2009 14:13:50   
malaMravljica
Rizkoo v sredo v Slo, to pomeni,da bom enkrat do vecera doma. Pol 16.3, to je ponedeljek sem pa v Ljubljani.

Ja, pa je res frajercek ta moj dojencek, ker je ze tako velik. Sedaj mora bit ze cez 3 cm, v ponedeljek imam spet pregled tukaj, komaj cakam.

Jaz sem pa celo domac prsut na zacetku, je bil tako fin in nisem vedela, da je takoooo zelo narobe. Sam je bil pa iz hladilnika. Drugace pa pazim, da nic s surovimi jajci, mehkih sirov ne, hrenavk ze itak ne morem, ker mi naredijo slabo, surovega mesa tudi ne maram.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
5.3.2009 14:20:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

oooo sonček85 z največjim užitkom bi si toast zapekla, mal putrčka in biiiftek.... mmmmm, mnjami. Zadnjič sm kr gor pobegnila..., ko je tašča samo nakazala, da bo ugriznla v toast...user posted image  Drugač pa, jst kr grešim. jst sm kr suhe salame pojedla, o shit.. nism vedla, da je problem to. Pa hrenovkice tudi... , no malo.. pa francosko pa... ooooooo... shit.

jaz sem toaste jedla ves čas,ker itak k si ti narediš toast si ga popečeš in toplo obdelaš šunkouser posted image jaz si toast kruh namažem z margarino in dam šunko sir ter tko zmažem da še veš ne kdaj sem pojedlauser posted image user posted image user posted image biftek pa res neuser posted image

no jaz sem bolj k ne vse jedla ,edino res je da sem raje kot suho kddaj k se mi je je zluštalo pojedla poliko ali pa tirolsko klobaso-na začetku sem pojedla 1 poliko na tedenuser posted image user posted image user posted image

mm:ja mehke sire tudi ne(no une zdenka sir lahko brez problema ješ)pa pršut tudi ne,jaz sem se malo za NL pregrešila  drugače sem ga pa lani zadost pojedla da je bilo še za letosuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
5.3.2009 14:24:00   
Anonimen
Uuu, me strašite s to hrano. Ma jst sm jedla vse.... razen bifteka in teh sirov. Pa ne morem zdej nehat jest kar mam tok rada...
Joj.. najbolj da sam mlekeca pijem.. pa keksolino in čokolino... user posted image  pa ne bom nič falila.

mMravljica.. ko prideš, prideš... se bomo že zoorganizirale... sam prid...

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2990
5.3.2009 14:27:03   
sonček85
saj to ni veliko kaj nebi smela jest
No tko je včas so vse jedl ,sam je pa res da je bilo vse drugače narejeno  in pridelano

jaz sem vprašala mojo G in mi je tko rekla,da ne smem biftek in  kar je narejeno iz surovga ter da naj dobro operem zelenjavo inn sanje z olupki,ter čim manj drobovine(jetrce,pljučke,..)tega tko ne jem raznk k so koline pa še takrat bolj malo tko da tega nisem itak nič jedlauser posted image
Druga ni povdarla,jej kar ti paše

saj pravijo nosečka naj je kar se ji zlušta,tudi sama sem kdaj prekršila user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
5.3.2009 14:52:29   
tassika

Ej Tassika, si gledala uno oddajo na Discoveryju..??
Jst sm dobila opomnik, nimam pa pojma ob keri uri je...?! Kej veš? Ne vem ne kdaj, ne ob keri uri.., bi pa rada gledala...

Rižko na kateri dan naj bi bila pa bom pobrskala. Drgač pa na national geografic-u

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
5.3.2009 14:57:52   
Anonimen
HVALA sonček85 prijazni. user posted image  Še mal pa se vidva... user posted image  Te bom tko pobožala po trebuhu in upam, da Aleks brcne..

Tassika.. 28. 2 se je baje začel.. nimam pojma.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
5.3.2009 15:34:48   
tassika
ok tole sem najdla:

8/3-09
ob 20.00 v maternici - enojajčni dvojčki
ob 21.00 v maternci živali
ponovitev 9/3-09 ob 8.00 in 9.00 in 13.00 in 14.00

enako tudi za 14/3-09 ob 9,00 in 10,00; 21/3-09 ob 15,00 in 16,00
22/3-09 živali ob 21,00 (psi ob 20,00) 23/3-09 ob 8,00(psi)9,00(živali) in 13,00(P) 14,00(Ž)

15/3-09 v maternici - ekstremne živali ob 20.00 ali 16/3-09 ob 8,00 ali 13.00 enako 21/3-09 ob 8,00

29/3-09 mačke ob 20,00; dvojčki,trojčki in četverčki ob 21,00 ponovitev 30/3-09 ob 8,00 in 9,00

potem sem pa še našla za 4/4-09 v maternici 1 del pa pojma nimam kaj je to, mogoče je ravno to za 1 dojenčka ob 23,00 ponovitev 5/4-09 ob 11,00 prvi del in 12,00 drugi del na ta datum imate od 8,00 do 16,00 same te oddaje za vse od otrok do živaliuser posted image

ZJUTRAJ

08.00user posted image  V maternici: Enojajčni dvojčki
09.00user posted image  V maternici: Živali
11.00user posted image  V maternici: 1. del
POPOLDAN

12.00user posted image  V maternici: 2. del
13.00user posted image  V maternici: Dvojčki, trojčki, četverčki
15.00user posted image  V maternici: Enojajčni dvojčki
16.00user posted image  V maternici: Psi
17.00user posted image  V maternici: Mačke
18.00user posted image  V maternici: Ekstremne živali  
upam da sem bila razumljiva

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
5.3.2009 16:28:05   
sonček85

HVALA sonček85 prijazni. user posted image  Še mal pa se vidva... user posted image  Te bom tko pobožala po trebuhu in upam, da Aleks brcne..

Tassika.. 28. 2 se je baje začel.. nimam pojma.
ja tudi jaz se veselim,ja Aleks pa ne vem če bo hotel brcnat,vedno kadar ga kdo hoče pobožat ne brcne nazajuser posted image razen k se uležem na najin kavč in je miren,zgleda da mu ta kavč paše saj mami najraje leži na njemuser posted image user posted image user posted image user posted image Mu bom rekla da more teto rižkoo brcnat ker ima tudi ona dojenčka noteruser posted image user posted image user posted image
tassika:to si pa dobro poiskal,mislim da me najbolj zanima za 4.4 k bo oddaja o user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
5.3.2009 18:33:51   
tinuška
Bejbike moje!

Vidim, da je že padel dogovor za kavico!!! user posted image user posted image user posted image  Jaz tudi, jaz tudi!!! Komaj že čakam!! Sreda, a ne?! Rižkica - sej me ne boš pozabila?! user posted image  

Malamravljica: jaz bi tudi imela en testerček... Saj nima roka uporabe ali pač?!user posted image  Lahko bi se zgodilo, da poteče... user posted image  No skratka, če še nisem prepozna se priporočam! tale digitalna scena mi je nadvse všeč! A sta 2 v paketku? Jaz sem jih nazadnje polulala kar 6! user posted image user posted image  Ni blo za verjet!

Tassika: no...kdaj bo...kdaj bo... Vidim, da ste na polno! PRIDNI!!!

pilotina: mačkica - čim prej pridi v Lj da kakšno rečemo! Nujno moraš priti! Drugače se lahko zgodi, da ti na vratih kdo pozvoni!user posted image

Sonček: Še malo in bomo videli Aleksa!! Juhuhu! Sej nam boš kakšno slikico privoščila... user posted image

Skratka - še malo o meni...
danes sem bila pri ginekologinji in sem se res nasmejala! Ta je pa taka faca, da je ni! Z mano je vse ok, lahko čez 1 mesec štartamo (samo verjetno še ne bomo...user posted image ). Ni sile - bomo pa malo kasneje! No ja - zdej me je že minila tista abstinenčna kriza in sem se že kar "odvadila" user posted image  (če se to sploh da), mojega najdražjega sem že popolnoma izstradala! Mogoče bomo pa danes kaj v akciji?! (da ne bo kje drugje iskal... user posted image user posted image user posted image ).
In zdaj se grem malo učiti, ker me bo v nasprotnem primeru torek (takrat imam izpit) prehitel! Kuhinjo sem pa zglancala u nulo!!

Toliko o meni - letim zdaj in se vrnem kar se le da hitro!

Pa pa punčke moje! user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
5.3.2009 18:59:27   
tassika
Evo mene, končno prišla domov in ravnokar končala klic s policaji, imam že od dec. tukaj prakiran en avo ki nima zadnje šipe in je malo zaleten in sem jih poklicala naj pridejo malo pogledat, da ni slučajno ukraden in je stric rekel da bodo šli malo pogledat no pa so me ravnokar klicali da ni ukraden in a so prišli že večkrat in lastnika obvestili naj ga odstrani, pa ga še ni. Ma jaz res ne vem je lep audi črn z usnjenimi sedeži, pa mu notri pada sneg, dež , zmrzuje,...
Mah eni so čudni nimaš kaj. Punce, meni je pa tako nekaj čudno, tale vreme me ubija, sem čist zaspana, grem kar že pod tuš če me slučajno zmanjka potem pred tvuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
5.3.2009 19:39:40   
pilotina
evo mene...ševedno išečm mojo mucko...ni je, ampak ne bom obupala

tinuška...vse ste dobrodošle, kar potrkajte user posted image ...sam prej me obvesti, da ne bova glih kam zbežala...midva včash malo zalutava user posted image
mam jst sestrico in nečake v LJ...tko, da ko bom tam, se tudi jst oglasim

super, da je blo pri G vse okej...a ne bosta še štartala...no pa ko bosta, da bo tapravo user posted image ...ej isto se je meni dogajalo...prou ni, da sm pogrešala kaj dosti...no to kak mesec, ampak pol user posted image user posted image user posted image
lepo se uči in da bi ti šlo čimlažje v glavo

tassika...meni zveni nekam sumljivo, da tak avto pustijo samo zaradi ene razbite šipe...no ne vem

< Sporočilo je popravil pilotina -- 5.3.2009 19:40:08 >

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
5.3.2009 20:18:57   
tassika
Pilotina ne vem, ukraden ni, lastnik pa je bil tudi obveščen naj ga umakne, je pa res da je težko vozen, ker ima ruknjen desni blatnik in je čisto zraven gume. Ma jaz sem svojo dolžnost izpolnilauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
5.3.2009 20:45:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tinuška
Sonček: Še malo in bomo videli Aleksa!! Juhuhu! Sej nam boš kakšno slikico privoščila... user posted image
v to pa sploh ne dvomiteuser posted image seveda vam bomuser posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za pregled in za zeleno luč ,zdaj pa le veselo v akcijo da bo rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in pridno se uči da bo izpit narejen,kar seveda bouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.